Snart är det jul igen!


'helgen

Igår tog jag nöffnöff-vaccinationen. Sprutan kändes inte ens! Mot kvällen började det göra lite ont, men inte så mycket som alla säger att det gör. Nu på morgonen har jag pyttelite ont, det känns som träningsvärk och bara för det ska jag gå och styrketräna :) Hihi. Annars har jag inte fått några biverkningar än! *peppar-peppar-ta-i-trä* Det kanske hinner komma innan dagen är slut? Jag vet inte hur lång tid efter vaccinationen biverkningarna kan uppträda.. Nehej, nu ska jag röra på röven. Mot träningen nu!

OJJ! Vad dimmigt det är ute, jag ser inte ens stan som jag brukar göra.. Det går knappt att se huset mittemot. Läskigt :P

'onsdag & torsdag

F Ö R B A N N A D - det är vad jag är.

Allt går åt pipsvängen idag, det börjar med att en massa personer inte tycker att vi ska flytta till en annan stad (eller håla), men vi har aldrig sagt att vi SKA flytta dit, bara att vi FUNDERAT på det. Och herre gud måste vi bo här hela våra liv bara för att vi är uppvuxna här? Jag skulle personligen tycka att det vore skönt att flytta en bit härifrån. Lagom avstånd till familjen och vännerna, det är väl inte hela världen? Jag överreagerar säkert nu, men alla är så negativa!

Nästa sak jag är irriterad på är att jag har setat hemma och pluggat idag, fast vi (Jag och N) skulle sitta i skolan. I normala fall skulle jag inte klaga över att vara hemma. Men nu var det så att jag pallrade mig upp klockan åtta, då var jag sjukt trött, sen får jag ett sms när jag äter frukost om att N mår dåligt. Min första tanke är inte nu igen, jag har en gissning på vad det är och jag kan lova till 99% att jag har rätt. Jag säger bara en sak, herre gud! 

En annan sak att irritera sig på är en snorunge som bor här i huset som skrek och gapade vid hissarna i morse, han/hon höll in en knapp i hissen så det tjöt högt som tusan! Liksom jag, öppnade grannarna dörrarna och stängde igen dem lika fort. NOLL respekt för dem som ligger och sover/pluggar. Det är så lyhört i huset så jag dör.

Men nu kom räddaren i nöden, när jag är som på sämst humör. Min syster, älskar dig sötgröt ♥ Nu är jag på bättre humör men allt det andra ligger och rör runt i magen på mig. Det blir lite syskontid idag, mycket behövligt! I morgon blir det skola på förmiddagen - träning - jobba. J O B B A - ni hörde rätt. Det var länge sen sist, men nu äntligen är det dags igen. Och gissa vart jag ska jobba? På IVA som i somras :) Lite extra pengar är aldrig fel, jag blir ju inte direkt miljonär med studiebidraget.

Nu ska jag hoppa i jeansen och ta på mig en varmare tröja - sen bär det av mot stan med syster :)

'måndag & tisdag

Igår besod hela dagen av plugg och träning. Gjorde inte så mycket mer än det. Idag kommer dagen bestå av plugg och av lite slapp. Jag känner att jag behöver ta det lugnt, i helgen var det full rulle. Jag och sis for runt i V-ås i lördags och i söndags for vi fram och tillbaka mellan tunapark och stan. Orsaken? Stadium lurade oss att åka till stan, men det var bara att åka tillbaka till tunapark.. Jag hade i alla fall trevligt i helgen, lite syskontid är aldrig fel!

Om en liten stund bär det av mot skolan.. Jag känner mig jätte peppad (not!). Det är bara att bita i den sura äpplet och gå iväg. Min kropp är trött idag, jag har träningsvärk och vill bara lägga mig under täcket igen och sova. Något positivt: Julafton om en månad! ♥ HOPPAS HOPPAS HOPPAS det kommer SNÖ snart!

'fredag & ledig

Hejhoppgummisnopp! Gårdagen var jobbig, men rolig. Jag tillbringade nästan hela eftermiddagen i badhuset. Först styrketräning i en timme och simning i 30 minuter, sen kom systersöt och simmade med mig i nästan en timme (?). När det blev för kallt i vattnet satte vi oss i bubbelpoolen och sedan i bastun. Det kändes i kroppen kan jag säga! Gårdagsen avslutades med shopping på maxi med systersöt och mammi. Idag är jag "ledig" från examensarbetet, det känns skönt! Dagen kommer att bestå av bilkörning :P Hahaha. Jag och R ska till någon djuraffär och köpa kattmat först och främst. Sedan ska jag gå ut med Brum, eftersom jag och systersöt är hundvakt. Sen får vi se.. Nu ska jag äta frukost med mitt ♥:a!

'torsdag & fem veckor kvar

Gissa vad det är för en dag om exakt fem veckor!? Det känns inte som att det snart är jul, ingen snö och ingen julkänsla än.. Jag tvivlar starkt på att jag kommer köpa julklapparna i god tid, har än så läng bara köpt åt R. Jag känner inte för att titta efter julklappar eftersom julkänslan inte infunnit sig än, om det ens gör det i år..

Idag blir det till att jobba med examensarbetet så vi kan vara lediga i morgon, jag behöver verkligen en ledig dag så jag kan sova ut ordentligt. Och så ska jag vara hundvakt fredag-lördag-söndag, känns skönt om jag inte behöver stressa. Så i helgen ska jag vara hundvakt åt "lilla Brum". I eftermiddag ska jag styrketräna och simma. Och eftersom det är så tråkigt att simma själv ska jag simma med sis ♥ Nehej, nu ska jag plocka iordning allt innan jag ska gå iväg.

'tisdag & onsdag

Hej bloggen! Gårdagen bestod av examensarbete och träning. Det känns som att vi är på väg åt rätt håll, jag börjar se ljuset i andra änden. Men ännu är det långt kvar innan arbetet ska vara klart. Idag känner jag mig som en stel pensionär, jag har träningsvärk 3000, den värsta som finns! Det kanske inte är konstigt eftersom jag inte tränat styrka på 10 veckor :P Och idag är det exakt 10 veckor sen jag låg på operationsbordet. Resultatet av operationen, enligt mig, är BRA! Nu har jag inte ont längre och det var det jag ville slippa :D Idag fick jag dessutom sovmorgon, vi ska läsa engelska artiklar hemma, så jag bestämmer tiden själv. Jag ska nog passa på att lägga mig i sängen en stund till bredvid min sjukling ♥


'måndag & städning

Hejhopp! Idag var jag i skolan en stund, sen gick jag hem och pluggade så nu är jag förberedd inför morgondagen då jag och N ska skriva om vilken metod vi ska använda oss av i vårat examensarbete :) Jag har även läst en mycket tråkig artikel som var urkass! Efter pluggandet satte jag igång och städade, jag kastade en massa sopor som väntade på att åka ner i sopnedkastet, även dammråttorna fick sig en omgång. Nu är tvättmaskinen igång och jag sitter här och tar det lugnt. R ligger och sover, likaså katterna. Nu återstår det bara att klura ut vad det ska bli för middag idag.. Det är alltid lika svårt! Några tips?


Just nu skulle jag behöva en spikmatta för att kunna slappna av.
Testade mammas en gång och det var ljuvligt! Vad tycker DU, hiss eller diss?

'söndag & trött

Filmen igår - 2012 - var superbra! Jag rekomenderar verkligen den! R blev lite sur på mig inatt när vi gick hem från bion, jag babblade om vad som skulle hända på riktigt den 21 december 2012. Han tror inte på att någonting kommer att hända, men vem vet? Det är bäst att förbereda sig :P Idag vet jag inte alls vad jag ska göra, eller jag behöver egentligen plugga men är för trött för det. Det blir tillräckligt mycket plugg i veckan. Jag ska i alla fall försöka göra något vettigt idag, som att tvätt till exempel. Nu ska jag väcka R igen, han är inte så lätt att få upp! ♥

'lördag & 2012

Då var det lördag igen, vart tar tiden vägen? Idag har jag i alla fall varit på kurs i föreningsteknik, mycket intressant! Det jobbigaste med kursen var att den började klockan nio i morse :/ Men tiden flöt på bra och vi fick sluta två timmar tidigare än beräknat :) Ikväll ska jag och älsklingen titta på 2012. Jag gissar att jag kommer bli väldigt rädd efter filmen. Fytusan! Och jag gissar på att den är väldigt bra! Hoppas det i alla fall :) Nu ska jag vila en stund så jag kan hålla mig vaken på bion. Bye!



'fredag & mys

Uppsats-skrivandet gick helt okej idag, nu känns det som att vi är på väg åt rätt håll. Firade dagen med donken. Nya tag på måndag igen! Men nu är det.. ..dags för fredagsmyyys ;) Ska mysa med systersöt ikväll, hoppas på film-mys med snacks till :) I morgon måste jag upp tidigt, ska vara på kurs hela dagen! Kuljul, på en lördag.. Men men. Det är fredag och jag ska njuta av de timmar som är kvar av den här dagen! ♥


Snart har vi bara tre år kvar att leva.. Tror DU på det?
Jag måste iaf titta på 2012 på bio någon dag, gissar på att jag blir ännu mer skrämd då.. Men som jag sa till en vän idag - vi hinner glömma bort att vi ska "dö" om tre år, det är som sagt var tre år kvar..

'torsdag & ont i magen

Åhh, det här går inget bra! Jag har jättesuperduper ont i magen just nu, jag kommer snart slita mitt hår i stycken! Jag hittar inte tillräckligt många artiklar till examensarbetet! Jag har letat och letat, men det finns inga! Vad tusan ska man göra åt det? Byta ämne helt? Riva sönder alla papper i småbitar och sedan hoppa från balkongen? Jag har ingen bra lösning på problemet, det känns så jäkla surt eftersom det snart gått en vecka av tio. Hoppas hoppas hoppas att det löser sig, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till!

Ska försöka äta lite nu, har så ont i magen att det kanske inte går. F*ck!

'onsdag & irritation

Examensarbetet är igång och jag är lite (läs: mycket) irriterad på min kompanjon. Jag orkar inte skriva allt som irriterar mig, men det är jäkligt irriterande att * inte kan passa tider! Själv sliter jag häcken av mig medan * har "viktiga problem som måste tas om han om". Vad kan vara viktigare än det här arbetet? DÖDSFALL enligt mig. Dessutom kanske jag skulle ha en bättre förståelse om jag visste varför * måste göra något annat än att plugga med mig. Men jag ska komma ihåg att vara lika hemlig när jag måste göra något annat, jag ska inte ge någon bra förklaring. Jag är så himla irriterad.. Men nu ska jag inte skriva mer om det!

I morgon ska jag sitta hemma och plugga, jag har en hel hög med engelska artiklar som ska läsas. Hoppas * gör det samma, annars blir jag superduperförbannad på fredag! En förbannad Linda - är ingen rolig Linda! Nu ska jag tänka positiva tankar och ta det lungt resten av kvällen!

/Superduperirriterade Linda

Rekomenderas!

Jag rekomenderar denna hårinpackning!
Håret blir lent och luktar gott!


Aussie 3 minute miracle från Kicks, 125 kr.


'farsdag

Dagen börjades med fika hos mormor&morfar, sedan kalas hos Maxen-taxen, efter det mat och fika hos mamma&pappa. Det blev alltså MYCKET tårta idag! Nu sitter jag här hemma och tittar på Ensam mamma söker. Funderar på att lägga mig i soffan och vila lite, jag känner mig jättetrött. I morgon börjar helvetet - c-uppsattsen! Jag ser inte fram emot de kommande tio veckorna, jag ser inte ens fram emot julen längre! Bajs&kiss!

Nu ska jag glutta på tv igen. Puss&hej! ♥

Gissa innehållet..


Gottgottigottgott!

'lördag

Så jäkla tråkigt! R stack precis till stan, han skulle dricka några öl med sina jobbarkompisar. Får se om han kommer hem när han sa.. Det brukar vara lite dåligt på den fronten, men med hot om att bli utlåst kanske han kommer hem i tid utan tjafs! Jag ska roa mig med att titta på film, Johan Falk - de fredlösa. Och så ska jag äta mina negerbollar som står i kylen och väntar på mig. Mums!


Jäkla tråkhöst! Jag vill bort till värmen..

Snö!

Första snön som faller ner från himlen nu, inte är det mycket, men det är alltid nåt :)

MYYYYSIGT! ♥

RSS 2.0