Gamla goda tider

141384-5141384-4141384-3

Oförglömliga minnen!

Vill tillbaka till Haapsalu!

Yes (:

Har fått nytt hopp om att foten blir bra snart (: Nu vill jag träna igen! Vill inte bara sitta här och lata mig, nu vill jag träna massor. Men jag kan inte det ännu, måste låta foten läka så den blir bra först. Nu ska jag ta det lungt så jag inte får någon mer låsning i foten, men nästa träning ska jag faktiskt börja träna lite som vanligt. Eller det beror ju förstås på hur det känns. Men jag ska försöka göra så mycket som möjligt utan att det ska göra ont!

/s

Hoppas..

Hoppas jag kan börja träna igen.. Jag vill men samtidigt inte :/ Vill bara att allt ska vara som förr! Jag har så många bra minnen från det som varit. Minnen från Estland, från tävlingar vi vart på och från oförglömliga träningar. VARFÖR skulle jag göra illa mig igen!? Önskar att jag inte hade tränat den söndagen, då hade jag inte gjort mig illa. Jag tänkte ju hoppa över den träningen, men nej.. jag var så dum så jag tränade ändå, fast jag inte var sugen. Och sen blev det inte bättre av att jag var sur. Sur på min tränare.. F***n, min fot har "låst" sig två gånger sen jag gjorde illa mig, senars var i onsdags när jag var ute med Smid. Kunde inte gå ordentligt i torsdags så jag hoppade runt på kryckor :/ Men igår tog jag mig mod för andra gången och gjorde så att det knakade i foten, och vipps var låsningen borta :) Men det var inte skönt alls..

Nu måste jag fundera på hur jag vill ha det nästa år.. om jag ska träna eller ej.. Jag vill ju bara att allt ska vara som förr! När jag tänker på gymnastiken så kommer alla minnen upp, det känns som jag inte kan lämna dem balom mig, jag måste få uppleva fler saker tillsammans med alla andra, kan inte bara sluta så där.. Det här blir inte lätt, men jag måste göra ett val. Vet inte om jag klarar mig utan gymnastiken :/ Den har varit en del av mitt liv sen jag var liten! Det blir så tomt utan att träna.. Men jag vill inte göra illa min fot en gång till. Det är därför jag är rädd och tveksam till att träna.

God Jul!

God jul på er alla! (:


Jag i Estland

Jag i Estland

Den gamla goda tiden, vill att allt ska vara lika roligt som förr..

Varför?

Varför är inte allt som förr? Lika kul som förr? Gymnastiken var mitt liv, inte längre. Vill inte sluta men gör det kanske ändå.. Vill inte göra mig illa en gång till, vill inte känna smärtan! Det gör för ont att göra sig illa på träningarna, jag börjar bli gammal och rädd.. Hoppas allt blir bättre igen. . . Men det tvivlar jag på. Varför måste jag gå runt hela dagarna och tänka på detta? Får se hur det blir nästa år..






Gymnastikbild ;)

Gymnastikbild ;)

Jag (:

RSS 2.0