Mums!

Haha, gissa vad jag gjort idag!? Jo, ätit en massa påskgodis! Självklart har jag gjort vettigare saker på praktiken också, en massa blodtryck och samtal. Alla är så snälla och tar hand om mig :) I morgon har jag praktik igen, började där igår ;) Så efter morgondagen har jag "långledigt", fredag-tisdag. På onsdag nästa vecka har jag praktik igen :) Och på tisdag är lägenheten våran!!! WEJWEJWEJ ♥


Skickade in HD-boxen till tv:n förra torsdagen, fick tillbaka den idag. Tack så mycket comhem! :) Nu fungerar boxen igen, det var tydligen en nätdel som behövde bytas ut. Nu kan jag titta på HD kanalerna igen ;)

Snart är det sommar och sol..

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Knäppryck

Ibland får man får sig saker som ska göras på stuts, det går bara inte att vänta. Så 500 kr fattigare har jag blivit idag, men ett bord + sex stolar rikare ;) Det är tur att mina päron ställer upp på mina knäppa påhitt! ♥ Bara bordet helt nytt kostar 2600 kr, så en bra affär gjorde jag allt. Det enda som behöver göras är att klä om sittsarna på stolarna, men det är lätt som en plätt! Nu är Linda glad, men trött i hela kroppen efter att ha hämtat det otroligt tunga men fina bordet och stolarna. Vad skulle jag göra utan min starka pappi som kunde hjälpa mig!? Och vad skulle jag göra utan min mammi som fixade släpkärra på några minuter och sedan bjöd på mat!? ♥

Jaa, jag var tvungen att hämta det på en gång, annars hade någon annan köpt det. Först till kvarn..


Bild: blocket.se

Uppe med tuppen?

Haha, det känns som jag sovit bort hela dagen idag. Jag brukar vanligtvis inte sova till tio på morgonen, fast hade inte tidsomställningen gjorts inatt så hade jag gått upp nio ;) Nu sitter jag här i alla fall och funderar på vad dagen har att bjuda på.. Vädret ute tilltalar mig inte, det blir väl en lugn dag inomhus liksom igår. Vi ska väl titta på den andra ARN filmen också, den första vad väldigt bra :) Men först av allt - frukost!

Två veckor

Nu är det bara två veckor kvar, sen flyttar vi :) Jag har skrivit en lååång lista på saker som vi behöver köpa, för nya möbler behöver vi ha! Förhoppningsvis hittar vi något begagnat så det inte blir allt för dyrt. Jag håller på att längta ihjäl mig tills vi får nycklarna och lägenheten blir våran! Bara tio dagar kvar..

Idag har jag gjort en massa nyttigt; borstat katterna som aldrig slutar håra hur mycket man än borstar, dammsugit och rensat bort reklam. Det finns säkert hundra andra saker jag också kan göra här hemma, men lite i taget fungerar bra ;) Nu har jag tröttnat på att packa och det känns inte som att det finns så mycket kvar, för precis allt kan jag ju inte packa eftersom det är ett tag kvar innan vi flyttar.

Just ja, igår var vi hemma hos syster & D, åt tacos och tittade på Let's dance. Alla fyra hejade på Mattias :) Vi hade det riktigt trevligt och jag hoppas att vi kan göra om det snart igen ♥



Mysbebis som tycker om att "hjälpa" matte med packningen ;)

Mjukisar

Mina mjukisar (katterna) är allt bra mysiga, på morgonen kommer alltid Mysan och gosar en massa och Ruben kommer alltid när man gått upp. Han kommer hellst när man går mot toaletten. Vad skulle jag göra utan min mjukisar!? ♥


Mattes fina Ruben ♥


Tisdag, ny kurs

Jahapp, då har den sista kursen börjat! Det känns.. bra och läskigt. Tänk, sista kursen på utbildningen! Den här kursen läser vi den här veckan, sen har vi åtta veckor praktik (uppdelat på två ställen), sen är det  BARA två veckor kvar i skolan och under dessa veckor kommer vi ha den här kursen igen. Då väntar en salstenta och en muntlig gruppredovisning. Sen är det SLUT! Slutslutslut! Då väntar "vuxenvärlden" med jobb. Tur att jag har ett sommarjobb i alla fall ;)

Nu hade jag tänkt att packa lite, jag gör inget annat på min fritid. Men idag kommer det inte bli så ansträngande. Jag tänkte packa lite datagrejer och testa alla tusen pennor som ligger och skräpar överallt, kan vara bra att ha alla på samma ställe, och framför allt bara fungerande pennor kvar! :)


Snart är det sommar igen! ♥

Måndag, ny vecka

Vädret idag; strålande sol och tö! Finns det något bättre väder att vakna upp till!? :) Gårdagen bestod av många svordomar när snön bestämde sig för att komma tillbaka. Men som sagt var, det töar nu! Jag hann även med att tvätta några maskiner och packa. Idag ska jag fortsätta att packa, dammsuga, fixa med tvätten, plugga och vila upp mig inför kursen som börjar i morgon :P Nu ska jag äta lite frukost och sen sätta fart med det som ska göras!


Tulpaner

Lördag.. Jag har fortsatt med packandet idag. Det känns som att det fortfarande är en massa kvar, men när jag öppnar alla skåp är det nästan tomt. Katterna tycker att det är jätteroligt att "hjälpa" matte med packningen. Jag får några småutbrott lite då och då på dem. Men det är väl så det ska va!?

När jag fyllde fick jag tulpaner av m&p, eftersom katterna älskar att äta på allt de inte ska äta på så var jag tvungen att ställa in tulpanerna i bokhyllan.. Nu är de lagom utslagna och vackra;


Tröttis

Usch, jag är helt slut. Nästan rinner, jag nyser och jäspar. Det är jobbigt att packa, men nu är jag klar för dagen. Det är tur att jag har lite tid på mig att packa ;) Nu väntar jag på att älsklingen ska sluta och komma hem, jag vill ha fredagsmys! ♥ Undra om jag ska gå och handla lite dricka och godis, måste bara snyta mig först :P


Mysbebis ♥

Fulla gubbar!

Hej och hå! Måste berätta vad som hände igår. På kvällen när R hade komit hem ringde det på dörren.. Där utanför stod det en gubbe som babblade på finska och verkade vara väldigt runt under fötterna. R sa att han inte förstod och stängde dörren, då la sig gubben på golvet utanför och somnade. R ringde då till vaktbolaget som kom och konstaterade att de inte kunde göra något så de tillkallade polisen. Allt detta såg jag genom titthålet på dörren, men jag hörde att de frågade honom vart han bodde, etc. Tillslut fick de upp honom från golvet och klev in i hissen. Undra om gubben hittade hem sen!? Han trodde nog att han bodde i våran lägenhet :| Jag hade aldrig öppnat dörren om jag varit själv hemma.

Idag har jag nyst minst 50 gånger. Jag är förkyld, men det blir nog inte bättre av allt damm som kommer fram när jag packar i alla saker i flyttkartongerna. Nu är det bara tre veckor kvar innan vi ska flytta, snart bara två veckor kvar innan vi får VÅRAN lägenhet. Våran egna lägenhet, där vi kan måla väggarna och taken i vilken färg som helst och där katterna kommer kunna titta på männiksor och bilar som far förbi ;) Det ska bli så skönt så att slippa den här delen av stan, jäkla getto. Jag kommer heller inte sakna alla gånger det har bilats här i huset (som nu t.ex.)!

Fredagsmys med god mat ikväll när prinsen kommer hem ♥

Ordning och reda..

Jag sitter här med världens roligaste papper framför mig.. R's räkningar från 2009 - 2010. Allt låg bara i en enda röra på skrivaren, så nu sätts allt in i pärmar. Lagom roligt sådär på en torsdagskväll. Jag har ändå ingen annat för mig så, ordning och reda ska det bli! :) Bara R fortsätter sätta in räkningarna i pärmarna sen så blir jag nöjd.

Och en annan sak som är jäkligt tråkig.. Det blir inget köp av det köksbord som jag igår bestämde att vi skulle köpa. Hon jag skulle köpa det av ångrade sig :/ Jäkligt irriterande! Men vad gör man.. Jag får forstätta hålla koll på blocket efter ett lämpligt bord med stolar. Ingen ful-furu här inte! Och det bordet vi har, har jag lovat bort till en som inte hade något bord.. Om inte vi hittar något begagnat att köpa får vi väl köpa ett nytt, suck. Pengar, pengar, pengar.

Nehej, om jag skulle fortsätta med räkningarna här då.. Snart klart :)

Ett jäkla tjat!

Jag har en sambo som tjatar ihjäl mig om att han vill köpa en klocka.. Det han inte kan förstå är att pengarna kommer att gå åt när vi flyttar; dubbla hyror, målarfärg, tapeter, möbler, m.m.  Om han ville köpa en klocka för en femhundring hade jag inte sagt något.. Men så är det inte. Usch, jag känner mig som en gnällig kärring som bara säger nej! Gnällig är jag ändå idag eftersom jag är förkyld, bättre blir det inte med en tjatig sambo. Hmm. Nu får det vara nog med klagomål från min sida, vad bara tvungen att skriva av mig lite..


Bild: google.se


Kärlek <3

Igår fick jag en klocka av syster & D. Jag ÄLSKAR den! :)
Av m&p fick jag pengar, tian-lotter, tulpaner + vas och en sjal.


Jet Set Addiction Cerise Satisfaction.
(Den är genomskinlig, inte "matt" som den på bilden).


Hela tjugotvå år!

Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag, hurra hurra hurra! :)
Snart kommer mamma & pappa med pizza, mums!
Sen kommer syster & D på fika :)
Förhoppningsvis kommer min älskling hem skapligt också.



Äppelmos i hjärnan

Dr. Stödstrumpa, en massa skratt och hyfsat mycket att göra, det är så en arbetsdag ska vara. Heltidsbedömningen på praktiken var idag, jag fick som väntat godkänt (kan inte få bättre). Jag är sååå dukig :) Min sista dag är på onsdag, sen får jag långhelg innan kursen nästa vecka börjar. Och i morgon är det ingen vanlig dag, för det är min födelsedag ;) Hoppas jag får nåt skoj, jag vet i alla fall att jag får något hallonrött :) Av älsklingen har jag redan fått presenter, ett presentkort på massage och en parfym ♥

Stålande sol

Åhh, är det inte underbart att vakna vid sju av att solen skiner rakt in i sovrummet!? Att kunna somna om vid den tiden när det är så ljust är omöjligt. Jag fick i alla fall sova nio timmar :) Nu på morgonen har jag pluggat, diskat och tvättat. När affärerna på stan öppnar ska jag dit och köpa lite småsaker. Det kanske även blir en promenad, det kanske inte är så troligt men det skulle vara mysigt. Av någon konstig anledning tycker jag att det ska bli kul på praktiken i morgon, heltidsbedömningen väntar :) Jag tror att det kommer att gå bra, jag har fått en massa beröm så ;) Nehej, undra vad jag ska ha på mig i dag då? Inga vinterkläder tack, för det är jag trött på!

Jag kanske ska göra som katterna, lägga mig i solen och sola ;)


Ge mig sommar nu!

Lördag, men känns som fredag

Har varit på praktiken idag, inte det minsta ansträngande. Gått fram och tillbaka mellan två olika boenden imorse. Sedan ätit en massa mackor, choklad och skumdelfiner. Det är så livet ska va! Tur att min handledare och den andra sköterskan är så trevliga och snälla :) Jag fick uppgiften att göra ett papper som ska vara första sidan i de nya pärmarna boendet har köpt. Det var kul att göra något annat än det vanlig :) Nehej, nu blir det mat - pizza! :D Melodifestivalen ikväll, någon mer än jag som ska titta?

Sommarjobb!

Kan det blir bättre? Skulle inte tro det va. I sommar ska jag jobba som sjuksköterska på BB :D Får se vad som händer sen i höst.. Det är väl nästan lika bra att börja söka jobb så snart som möjligt igen. Men sommaren är räddad. Tur att jag skrev i min ansökan att jag vill bli barnmorska :) Wejwejwej. Nu känns allt lite lättare. Det är bara att kämpa på med det sista nu innan sommaren. Alla tentor som ska in och seminarium som ska förberedas.

Om någon timme ska vi till nya lägenheten och titta på någon lampa som nuvarande ägaren ville visa. Hon ville veta om de skulle ta ner den eller om vi ville ha kvar den. Jag gissar på att lampan/lamporna får sitta kvar eftersom våra hallampor är gräsliga ;)


Bilder

Lite bilder från gårdagen, då jag hälsade på i parken zoo :)










Den västa dagen..

.. i veckan är söndagar! Jag får alltid sån ångest. Tur att jag får sovmorgon i morgon i alla fall, har ett seminarium efter lunch :) På tal om sovmorgon.. Idag vaknade jag halv åtta och kunde inte somna om. Nu är jag trött, men bättre att jag är trött än jättepigg eftersom det är lättare att somna på kvällen :) Om en stund ska jag gå iväg till systers "helgjobb" ;) Haha. Tar med mig kameran utifall det är något djur som vill bli fotat :) Nu; frukost!

Vår i luften

Åhh, det är så himla fint väder ute! Solen skiner och snön smälter bort :)
Gårdagen (efter tentan) spenerades på stan med A. Vi hade inte träffats på lääänge så vi hade mycket att prata om. Efter några besök i klädaffärer åt vi lite tjockismat. Sedan blev det en varm chocklad på ett café. Vi satt och babblade på i några timmar innan vi skildes åt. Tack för igår söt ♥



Haha, kul om A hade gått ut såhär.. :D

Tenta

Då var etiktentan överstökad! Det kändes som att det gick bra och jag hoppas verkligen att jag inte behöver göra om den. Efter tentan gick jag till badhuset för att försöka säga upp mitt medlemskap på nautilus, men nejdå, måste skicka mail. Så nu är ett mail skickat. Varför är att så krångligt nuförtiden? Om en stund ska jag möta min ANKA :) Wejwejwej! ♥

Jag längtar någon fruktansvärt till den 6:e april! ;)

*piiiip*

En-massa-fula-ord

Det här vädret suger verkligen! Varför kunde det inte fortsatt att töa?
Jag vill bara lägga mig i sängen med en massa godis, dricka och några bra filmer och ligga där tills det blir vår! Jag vill inte gå utanför dörren, men jag är så illa tvungen. Det är varken kul att gå eller åka bil i det skitvädret! Jag säger som en sjuksköterska på praktiken.. Det är istiden som kommit hit, snön kommer aldrig att försvinna..

RSS 2.0