Home, sweet home!

Vi kom hem från solen och värmen i lördags. Det var inte kul att mötas av en insnöad bil och många minusgrader. Det var väl bara för att vi skippat ta med vinterjacka, mössa och vantar..? Typiskt. Det var ju så skönt ute när vi åkte, tö och några plusgrader. Vi hade i alla fall en underbar semester! Idag är det dags att börja jobba igen, blandade känslor.. Det är ju alla hjärtans dag, älsklingen och jag firar 7 år tillsammans ♥


 


Bye bye Sweden!

Om midre än 11 timmar går planet mot varmare breddgrader ♥

Det är inte direkt det bästa väglaget ute idag, så det blir till att åka tidigt hemifrån. Vi ska ju hitta en parkering vid Arlanda, sedan äta något innan vi kliver på planet. Jag börjar bli nervös! Fast jag är i alla fall inte flygrädd, jag tyckte att det var skitkul förra (första) gången. Jag är taggad till tusen samtidigt som jag är nervös!



Det verkar inte bli någon vår här hemma..


..men jag deppar inte för det ;)

Sol, värme och en släng av förkylning..

Jag dras med en jäkla förkylning.. Den har existerat i ca. 1 vecka. Ibörjan av veckan blev den värre. Jag har ont i halsen, är snorig, nyser 1000ggr/dag, känner mig överkörd. Igår spenderade jag heeela dagen i soffan. Jag orkade inte gå utanför dörren. Trots detta gick jag till jobbet idag, det skulle jag inte ha gjort. Att jobba kväll och inte må 100% bra är ingen bra kombo. Får se hur det bli i morgon, det lutar mot att stanna hemma. I morgon fyller min sis 21 år, hurrahurrahurra. Hon börjar bli gammal ;)

På fredag ska R och jag åka till GRAN CANARIA!!! Måste vara frisk då. Det ska bli så skönt med sol och bad. Förhoppningsvis god mat också :) Lääängtar!

klagoinlägg.se. Men mår man inte tipptopp så får man klaga!


Grekland -09

RSS 2.0