29/4

Gårdagen var helt okej. Jag fick sluta tidigare men fick ändå vänta på tåget i 1½ timme. När jag väl kom hem var jag supertrött, men jag lyckades i alla fall vara vaken till tio. Idag börjar jag 14:20, tåget kommer till K-holm vid ett tiden, så jag får gå på stan för att fördriva tiden. Inatt ska jag sova över på sjukhuset, i ett litet trångt rum. Jag ser inte fram emot att sova där, men bättre det än att inte sova alls. I morgon slutar jag 15:30, förhoppningsvis hinner jag med 16:00 tåget hem (om inget oväntat händer så hinner jag). Och i morgonkväll ska jag hem till m&p och grilla. Jag orkar inte sitta hemma och ruttna bort! :P

Usch, nu ska jag göra nig i ordning och sen gå till tåget.

28/4

Idag är jag uppe med tuppen. Jag är trött och nervös. När jag kommer hem på eftermiddagen ska jag sova. K-holm, här kommer jag!


24/4

Den här veckan har jag haft både upp- och nedgångar. Några positiva saker som hänt den här veckan är att jag jobbade hela dagen i går = pengar, jag har fått reda på att jag ska jobba hela sommaren och jag har fått ordning på lägenheten! :D En negativ sak är att min fot aldrig blir bra, jag pratade med operationssköterskan igår men dem vet aldrig någonting. Ta er i arslet! I sommar ska jag jobba gärnet för att få pengar och erfarenhet, i höst hoppar jag förhoppningsvis på kryckor.

I morgon fyller min älskling år, hela 25 år gammal blir han :) Just nu har jag en tårtbotten på G i ugnen, tänkte göra hemmagjord tårta tills i morgon. Det blir två tårtor, för jag vet inte hur många som kommer. Jag måste försöka få tag på älsklingen så han kan bestämma vad han vill ha på och i mellan dem :) Jag funderar på att ha kiwi på i alla fall, men det är inte min födelsedag så jag vill inte bestämma.

Nehej, nu ska jag titta till tårtbotten nr 1.

Något är fel!

Jag är jätte törstig och när jag dricker blir jag jätte kissnödig! Det kanske hänger ihop med att jag var nervös förut!? Aja, jag ska inte klaga. Seminariet gick helt okej, vi måste ändra på lite småsaker och lägga till lite mer på vissa ställen. I morgon blir det en heldag i skolan framför datorn, hoppas jag är piggare då i alla fall! :) Nu ska jag ta något att äta, sedan gosa med katterna och handla lite med mammis!

21/4

Idag är jag positiv. Det kommer att gå skitbra på PM-seminariet, det börjar se städat ut här hemma, jag mår bättre än igår! Men jag är fortfarande trött och har ont i foten och nacken :( Nej, positiv var det! Jag kunde ha mått sämre och foten skulle kunna göra ännu ondare! Jag ska inte klaga!

Jag är nervös. Nervös inför seminariet. POSITIVT TÄNKANDE NU LINDA!!!

Beroende!


Negativa Linda!

Jag börjar bli sjuk
Jag orkar inte göra någonting
Det går aldrig att få ordning här hemma
Vi kommer säkert få skriva om hela vårat PM
Jag kommer att vara dödstrött i morgon
Min fot kommer aldrig att bli bra, inte min nacke heller

Något positivt finns inte just nu! :/


20/4

- "Det står att du kan opereras tidigast första juni"

- "Jaa"

- "Vi har inte kommit så långt än, vi är bara på vecka 22"

J*vla nötter! Nu är jag inte på det bästa humöret.. Jag ville ju veta idag så jag hade kunnat sagt ja/nej till sommarjobbet om dem skulle ringa idag. Förhoppningsvis är det ingen som ringer förrens i slutet av veckan, men jag vet ändå inte om jag ska säga ja/nej :/ Faan!


Taggad!


Taggad inför kvällen! ;)

18/4

Visst är det bra att börja dagen med 1½ timmes plugg ute på balkongen? Jag skulle gärna sitta där ute ett tag till, men jag har lite att fixa idag innan jag ska iväg ikväll. Min vän Anka fyller år på måndag så vi ska festa lite idag ;) Vi får se om det blir något mer pluggande senare innan jag sticker iväg. Nu kurrar magen!

17/4

Intervjun gick helt okej idag, vet dock inte hur jag ska göra med fotoperationen.. Jobba eller opereras? Jag måste ringa planeringssköterskan nästa vecka och förhoppningsvis har de bokat in mig för operation. Jag VILL opereras så fort som möjligt, men samtidigt vill jag jobba. Jag  får i alla fall reda på om jag få jobb på avdelningen eller inte i mitten av nästa vecka. Efter intervjun gick jag ner på stan och träffade min syster, jag shoppade lite saker som vanligt, bl.a. ett par skor, nagellack och present till Anka. Jag köpte även lite annat smått och gott :)
Nu är jag lika seg som vanligt, jag skulle behöva plugga men jag orkar inte. Jag får plugga lite extra nästa vecka istället. Jag har ganska mycket att göra, men just nu har jag kommit in i en alltärtråkigt-period! Det är inte ens någon idé att försöka.. Nu kallar soffan på mig, hejdå från soffpotatisen :P


16/4

Idag har jag jobbat och i morgon ska jag på en intervju..
Orkar inte skriva mer än så pga orkeslöshet! :P


Jag bjuder på en bild.. Den är tagen för exakt ett år sedan ♥

15/4

Hjääälp! Jag fick ett samtal från IVA idag, jag ska dit på fredag på anställningsintervju. Jag som inte hade tänkt jobba i sommar, där fick jag bara för att jag sökte jobb. Men det är bara en intervju, det är ju inte säkert att jag får jobb.

Nu har jag ont i magen!


Uppdatering: Jag ska jobba idag också, men lite längre än igår. Jag börjar 13:40 och slutar 18:00. Just nu känns det som allt går som jag vill! :D

Ännu en uppdatering: Nu såg jag att jag fått ett mail, det var från ett ställe där jag sökt sommarjobb. Dem ville att jag skulle komma på intervju på fredag eftermiddag.. Hjääälp! Dessutom ville dem prata med mig om ett extrajobb några gånger i månaden under nästa termin.. Jag tror inte att det här är sant! Nu fattas det bara att det tredje jobbet jag sökte hör av sig. Operationen av foten får vänta! Haa.

14/4

Idag har jag gjort någonting som jag inte gjort sen förra året.. Jag har jobbat! Det var bara i två timmar & 20 minuter, men det var i alla fall något! Jag fick dessutom träffa mammis :D
Jag har sökt tre stycken sommarjobb också, jag har varit helt inställd på att INTE jobba i sommar. Jag har fått sån ångest över att jag kommer att vara fattig som en kyrkråtta så jag var tvungen för att lugna mig själv. Vem vet, jag kanske har tur och får ett sommarjobb? Fast jag vill hellre operera den j*kla foten!

Angående förra inlägget så var jag arg/förbannad på R, han var olydig. Men jag är inte arg längre. Jag kan aldrig vara arg speciellt länge. Jag överdrev en smula också när jag skrev.. Jag gråter mig inte till sömns och allt är inte mitt fel, jag blev bara så ledsen när R inte kom hem när han sa. Inte nog med det, han mådde inte så bra när han väl kom hem heller. HAHA han fick skylla sig själv!




Grattis till min kissemiss som fyller 3 år idag! Grattis till mamma & pappas hund också, han fyller hela 9 år idag! ♥


♥5 år och 2 månader♥

12/4

Som vanligt.. Jävla idiot! Jag får väl gråta mig till sömns, som alltid. Allt är bara mitt fel, aldrig ditt.

9/4

Något är fel på mig..
Några timmars plugg i skolan, storstädning hemma, fyra timmars pluggande som tog slut nu. Hur orkar jag? Nu har jag gjort klart inför ett seminarium som vi har nästa vecka, bara ett kvar att förbereda sig inför. Jag har även suttit med  vårt PM som blir längre och längre tack vara mitt ordbajs :P Haha. Jag har faktiskt försökt att skippa ordbajsandet!
Jag tror att jag har haft en sån där speciell dag idag, då jag känner för att plugga. Det betyder bara en sak, nästan pluggfritt i helgen! :D

Nu ska jag titta på tv, Adam & Eva.


8/4

Jag måste börja med att säga grattis i efterskott till min kusin som fyllde år igår och grattis till min mamma som fyller år idag! :) Idag blir det kalas hemma hos mamma och på fredag blir det kalas hos kussen :D

Igår hade jag seminarium i skolan, vi skulle ha hållt på i tre timmar men efter två så fick vi gå. (Haha, det där rimmade). Efter skolan gick jag hem och umgick med min älskling tills han åkte till jobbet. Efter någon timme ringde min syster och jag gick ner på stan för att träffa henne. Vi gick och tittade på en massa kläder i olika affärer. Vi var egentligen ute efter att köpa en present till mamma, men vi glömde nog bort det hela tiden eftersom vi tittade på grejer åt oss. Tillslut gav vi upp hoppet om att hitta något åt mamma i stan så vi bestämde oss för att åka till Tunapark. Observera att jag redan hade köpt en hel del grejer till mig själv. På Tunapark hittade vi i alla fall en present, som vi hade tittat på innan. Jag hittade ännu lite mer och mitt bankkonto blev tomt :/

Jag kom hem med ett par svarta byxor, ett par vita tygskor, en långärmad tröja, strumpbyxor, duschtvål med doft av satsuma, hårspray och "värmetålig" spray. Jag hade även köpt en massa godis på coop, där det var billigt :) Jag tror att det var allt. Den här månaden återstår det bara att köpa en present till älsklingen som fyller år den 25:e.

Idag ska jag och en vän sitta och plugga i skolan, det gäller bara att vi lyckas skippa skit snacket. Efter skolan ska jag hem till mamma och äta tårta :D



Ny design



Vad tycks? Jag slet som ett djur med headern..

6/4

Min dag har bestått av:
Hämta en tenta i skolan
Plugg ute i solen
Lunch med ♥
Plugg vid datorn
Träning
Glassätning

Jag får inte glömma att jag träffade min "lilla" kusin idag, på väg hem från träningen var det någon som ropade på mig. Men jag kände inte igen rösten, inte konstigt eftersom H har kommit in i puberteten. Haha, min lilla kusin är inte så liten längre. Och hans klätterställning (jag) är inte heller så liten, fast fortfarande längre än honom :P


Duktig!

Nu har jag styrketränat, motionscyklat och simmat. Sammanlagt blev det 1,5 timme. Efteråt satt jag en stund i bastun, som jag personligen aldrig tycker blir tillräckligt varm. Jag är väl ganska kräsen, men jag är van vid att inte kunna andas i bastun, så badhusets bastu suger ganska hårt. Det som står på schemat idag är att gå en promenad till affären och handla lite gott till ikväll, sen måste jag dammsuga här hemma eftersom två fyrbenta familjemedlemmar haft ner jord på golvet i vardagsrummet. Stackars mina blommor!


4/4

God morgon!
Idag är det vårväder, det ser riktigt skönt ut trots att det är lite moln. Det skulle sitta bra med en promenad i det vackra vädret i alla fall :) Men innan det blir tal om en promenad ska jag gå till Nautilus och träna gärnet och sedan simma lite. Hoppas det inte är så mycket folk idag, men det är ju lördag, så det är säkert en massa barnfamiljer som ska dit. Pust. Jaja, jag behöver väl inte känna mig ensam när det är mycket folk, trots att jag inte känner någon.
Nu ska jag göra mig i ordning och knalla iväg.
 



Vår vår vår.


 


3/4

Man kan ju undra vad jag gör uppe så här "tidigt", jag har en viktig sak att göra innan jag ska till skolan. Jag är trött som tusan och skulle verkligen behöva sova mera. Det är i alla fall tur att vi inte har någon lektion idag, utan ska sitta och plugga för oss själva. Jag och min vän måste hitta några vetenskapliga artiklar, önska oss lycka till! Efter pluggandet ska jag träffa den bästa av dem bästaste, nämligen MIN anka :D Hihi.



Sommar nu, tack!

1/4

April april.. Konstigt nog har jag inte blivit lurad en enda gång idag! Jag har inte ens försökt att lura någon annan heller på grund av brist på fantasi. Idag har jag i alla fall varit i skolan hela dagen, efter skolan tränade jag i en timme. Och nu precis har jag kommit hem efter 1,5 timmes promenad med systersöt :) Vi gick överallt och ingenstans, haha. Det var superskönt att gå och prata och njuta av solen. Nackdelen med promenaden är att jag blivit hungrig, jag är jättelat idag och har inte ätit någon middag än. Jag orkar helt enkelt inte laga iordning någonting. Men en äggmacka skulle inte sitta helt fel.. Jaja, jag får se vad det blir.



Ge mig sommar nu! Och gärna mormor&morfars f.d. sommarstuga!


RSS 2.0