Tralalala

Jag valde att titta på Chuck & nu har jag tittat på körslaget också, fast inte helt från början. 
I morgon ska jag hem till mormor & morfar, ska hjälpa till att ta bort deras badkar och tvättmaskin. Morfar är inte helt återställd i kroppen sen han ramlade ner från stegen för någon vecka sen, så det är lika bra att ta bort badkaret så han inte slår ihjäl sig ännu mer!
Nu ska jag lägga mig framför tv:n igen ;)

GOD NATT!

/l

Körslaget?

Körslaget eller Chuck? Vad ska jag titta på? :/ Tycker inte om när två program som jag vill se går samtidigt!

/l

image590


Svettigt

Nu har jag tvättat och dammsugit klart. Ska vattna blommorna så är allt klart sen :) Älsklingen kommer snart hem så jag ska väl börja med maten också :) Det blir tacos idag :)
Usch, vad varm jag blev av allt städande.

/l

Beroende

Det känns som att jag är beroende av musik! Lyssnar allid på musik när jag är ensam hemma. Jag dansar och sjunger för mig själv. Om det inte vore för att hyresvärden är petig med ljudnivån så skulle jag spela hög musik, högre än jag spelar just nu.
Nu har jag diskat allt, nu är det bara att dammsuga och fixa med tvätten. Hoppas älsklingen kommer hem snart för jag är hungrig. Vet inte riktigt när han slutar idag :/

/l


Vår

Det ser ut att vara vår ute, ska försöka komma utanför dörren idag så jag får i mig lite frisk luft. Nu tänkte jag börja städa, inte det roligaste som finns, men ibland måste man. Önskar att Ruben & Mysan också kunde städa så det går lite fortare..

image520

/l

<3

image587

God morgon!

Just nu är älsklingen på jobbet, lite tråkigt men han tjänar ju pengar ;) Idag ska jag försöka gå ner på biblioteket och lämna tillbaka några böcker, skulle även behöva städa. En sak som är viktigare är att jag måste börja plugga till läkemedelsberäkning-tentan som är om två veckor. På den tentan får man inte ha ett enda fel! Det är tur att jag har en bok med en massa uppgifter som jag kan träna på :)
Nu är det frukostdax.

/l

Mat-Tina

GRATTIS får man väl säga :)


Tony VS Tina

Båda är bra, men jag hoppas på Tina :)

image587


Sista dagen

Idag var det ju sista dagen på praktiken, känns väldigt skönt att inte behöva åka fram & tillbaka till Nyköping nästan varje dag. Men samtidigt känns det sorgligt eftersom jag lärde känna en del patienter. Jag kommer sakna en viss dam som var väldigt pratglad och trevlig, det var väl henne jag lärde känna mest. Jag kommer även sakna personalen, särskilt dem jag jobbade med. Men vem vet, jag kanske träffar dem någon gång i framtiden? :)
Usch, nu känns det jobbigt att jag inte ska åka dit nästa vecka igen.. Nu har jag fem skolveckor framför mig och sedan är det praktik igen, fast här i stan på Tunagården. Min kurs som jag ska läsa nu börjar på tisdag. På måndag ska jag ge blod för andra gången i mitt liv och sen ska jag på ett årsmöte med mamma i Flen (tror jag att det var).
Nu ska jag koncentrera mig på Let's dance, inte så lätt när jag sitter med laptopen framför tv:n ;P

/l

Nöjd

Just nu är jag nöjd med bloggdesignen. Hittade en jättebra sida där det finns en massa tips om hur man ändrar lite saker :) Men jag har testat mig fram också :)
Just nu tittar jag på Let's dance finalen ;) HEJA TINA!

/l

Ombyggnad

Håller på att ändra om lite på min blogg. Är ingen expert på hur man fixar en snygg design, det kanske finns någon som kan hjälpa mig?

/l

VILL HA SOMMAR!

image577

Slutbedömning

Hade slutbedömning på praktiken idag och det gick väldigt bra :) Jag fick godkänt, man kunde inte få bättre :) Den här dagen har gått fort, nästan för fort. Nu ska jag äta god mat och sen på stan en sväng med syster :)

/l

image576

Seeeegt!

Har försökt att komma in på min blogg sen jag kom hem idag.. Men det har gått så segt så jag har gett upp flera gånger! Dessutom är jag inte på något bra humör idag :( Dagen började bra, men just nu känns allt bara piss. Nu är det bara 2 dagar kvar på praktiken, SKÖNT! Fast jag kommer att sakna personalen och patienterna.
Om en timme ska jag kolla på LOST, har missat 2 avsnitt nu eftersom jag har haft praktik, men idag ska jag titta :)

/l


Vill inte!

Praktik snart.. Vill inte! Orkar inte, har ingen lust!

image531


Wallander

Så himla bra! :)
I morgon är det praktik igen..

/l

Läskigt

Tittar på en mycket konstig film.. Angnes Cecilia heter den. Har den som bok, men har aldrig läst den. Så nu passar jag på att titta på filmen eftersom den går på tv.
Ska hem till mammis och pappis och äta mat lite senare.

/l

image573

MYS

image571

image572

Träning

Har precis tränat lite, kände att jag var tvungen att göra några sit-ups och armhävningar. Gjorde lite andra övningar också :) Jag ska försöka träna lite varje dag.
Nu ska jag äta ägg ;)

/l

Thaimat ;)

Thaimat på påskafton, kan det bli bättre? ;)
Robins mamma, pappa, syskon och syskonbarn var här idag :) Det var roligt att träffa alla :) Jag fick presentkort på Gina tricot av min svärfar och av Robins ena bror och hans familj. Av hans syster och hennes familj fick jag tulpaner och trisslotter. Av Robins äldsta bror och hans familj fick jag ett jättefint ljusfat med två ljus :) Men jag fick ingen present av svärmor, men det kommer nästa helg :)

Nu kommer Robin med maten :D

GLAD PÅSK!

/l

image570

Glad påsk!

Igår var mamma, pappa, syster, Daniel, moster, morbror och mina kusiner Sara och Henrik här. Även min kära fru Anka var här :) Mormor kom inte hit eftersom morfar fick komma hem igår. Det var lika bra att hon stannade hemma och tog hand om honom eftersom han knappt kunde gå. Jag fick iaf pengar i födelsedagspresent och ett halsband :) Jag och Robin fick en en mycket vacker tupp i påskpresent av syster och Daniel. Och av mamma och pappa fick vi en påskkruka full av godis :D Jag hade ju bakat bullar och moccarutor går och de blev inte mycket kvar när kvällen var slut :P Fast det räcker till idag också :)
Nu ska jag sätta igång och städa, måste dammsuga eftersom det är så mycket smulor i vardagsrummet sen igår. Sen ska jag diska, så himla kul ;)

Svar till Nina:
Jag går andra terminen nu och vi har haft läkemedelsberäkning, har snart prov i det också. Det är det enda som vi gjort som har med matte att göra. Vet inte om det kommer mer längre fram. Men det vi räknat är plus, minus, gånger och delat, inte så speciellt svårt. Fast det beror kanske på om man har lätt för matte eller inte.
Hoppas du fick svar på din fråga! :)

/l


långfredag

Har bakat bullar och moccarutor idag :) MUMS!
Morfar är fortfarande på sjukhuset, vet inte hur länge han kommer att vara där. Har hade slagit i knäna, händerna och pannan. Han hade tydligen fått sy några stygn, men jag vet inte riktigt vart. Önskar att jag hade tid att åka till honom och titta hur han mår. Men jag får främmande lite senare. Har ju inte tid i morgon heller :/ Men jag hoppas att han får komma hem snart.
Nu ska jag baka kakor ;)

/l

:(

Stackars morfar! :( Han har ramlat ner från en stege och är på sjukhuset, hoppas det inte är något allvarligt! Mamma är där just nu och tar hand om honom. Hoppas hon ringer snart och talar om hur det har gått. Jag ska sätta fart och städa nu, får främmande i morgon och på lördag. Morfar lär ju inte komma i morgon :( Men förhoppningsvis kommer mormor!
Ikväll ska jag baka bullar och moccarutor. Men först städa..

/l


Nyköping nästa

Ska åka till Nyköping nu.. Har gjort klart min "hemtenta" nu så det känns skönt. Längtar tills i helgen, då ska jag vila! Men jag ska jobba i morgon också.. Sen är det helg! :)

/l

Jobbig dag!

Dagen började med praktik, när jag väl kom hem stressade jag järnet för att hinna iväg på ett årsmöte. Jag kom hem för en timma sen och jag har setat och pluggat sen dess. I morgon bitti ska jag plugga lite till så jag kan skicka in en hemtenta till en av mina lärare. Jag har stressat så mycket idag så nu måste jag lägga´mig i sängen och blunda lite innan jag ska upp igen. Det känns som att natten går så fort så jag inte hinner sova många timmar. Men i morgon kan jag sova lite längre :)

GOD NATT!

/l

Sockerberoende?

"Sockret påverkar hjärnans belöningssystem - dopaminsystemet - och har en lugnande och smärtstillande inverkan. Den som blir beroende känner sig deprimerade, rastlösa och kan även få kroppsliga symtom som magbesvär och huvudvärk".

Självdiagnostest:
- Har Du, under senaste året, någonsin ätit mer sötsaker än du tänkt dig och/eller fortsatt använda sötsaker när du inte tänkt dig det?
- Har Du, under senaste året. försummat några av dina vardagliga åtaganden på grund av att du ätit för mycket sötsaker?

- Har Du, under senaste året, känt att du vill eller behöver ändra ditt sätt att äta eller handskas med sötsaker?
- Har någon, under senaste året, till exempel familj eller vänner, klagat på hur mycket eller när du äter sötsaker?
- Har Du, under senaste året, någonsin varit helt upptagen av tankar på när du skall få äta eller köpa sötsaker?
- Har du, under senaste året, någonsin använt sötsaker för att lindra känslomässigt obehag såsom nedstämdhet, ilska eller tristess?


Med två eller flera positiva svar finns en stor risk att du utvecklat ett missbruk eller beroende.

image569


Glömska Linda

Ibland vet jag inte om jag är smart eller dum.. Jag glömmer hela tiden bort att Robin cyklar till jobbet, inte åker buss. Idag sa jag "vi kan väl gå till Ica på en gång och handla, vi kan ju mötas där.." då påminde han mig om han cyklar och vill hem och duscha först. JAG ÄR GLÖMSK!

/l

Sötis i knät

Min lilla kisse ligger i mitt knä :) Så mysig!

Köpte ett handledsstöd och en mus på Clas Ohlson. Handledsstödet är verkligen skönt, jag får alltid så ont i handleden när jag sitter vid datorn länge.





Köpte även två olika gardinvepor på Hemtex. Hade tänkt att köpa tyg, men det finns ingen bra tygaffär här i stan. Har varit och handlat för första gången på systemet nu, haha. Hon i kassan grattulerade mig eftersom jag fyllde igår :) Jag köpte en låda vin som jag ska ha i helgen, fast jag ska inte dricka hela själv :P

Ikväll är det Gibbon, har inte varit där på några veckor så det ska bli kul att träffa barnen igen. Men samtidigt är det jobbigt att vara där.. Jag tänker bara på hur allt var förut.. Hmm.. :(

Aja, nu ska jag fixa med gardinerna och plugga.

/l

Systembolaget nästa!!

Ska gå ner på stan en stund. Måste köpa en ny mus till min dator, jag får damp på den gamla.. Det vill inte alls som jag. Hade väldigt stor lust att kasta den i golvet idag, men jag kanske har användning av den någon gång i framtiden. Ska kolla på Clas Ohlson om det finns någon bra där. Sen ska jag ta en sväng förbi systemet, ska köpa lite vin till nästa helg ;) Ska även gå förbi Hemtex för att köpa tråd till 100-kilos klumpen som står här hemma :P Haha. Tänkte sy nya gardiner till vardagsrummet (jag som inte har sytt på jättelänge).. Men det är säkert inte så svårt? Ska iaf kolla på tyg också :)

Nu ska jag gå iväg..

/l


<3

image565

image563

image564

Uppe med tuppen

Jag är JÄTTETRÖTT, men jag måste gå upp tidigt eftersom jag ska plugga.. Måste fixa lite inför i morgon också. Jag trodde det var lördag eller söndag idag när älsklingens klocka ringde i morse, men det var det ju inte :(

/l


VG

YEEEES. Fick VG på hemtentan som jag lämnade in för tre veckor sen :) Det var inte så svårt att få VG, man skulle bara svara på alla frågor så ;)
Snart kommer mammis, pappis och sis :D

/l

SPJATTE 20 ÅR!

image553

GRATTIS TILL MIG SJÄLV! ;)

Halloj!

Gick upp vid 9 idag, har kollat på tv fram till nu. Ska fixa lite lunch, sen åka iväg till Nyköping. Usch, vill inte ha praktik idag! Det är ju lördag!

/l

Usch!

Jag tänker ALDRIG mer äta chips! Inte gris heller! Fy faen.. Chipsen äcklar mig och grisarna är det synd om! Ni som tittade på nyheterna förstår vad jag menar! Stackarna! :(

GOD NATT!

/l


Är vi lika?

NEEEEEEEJ. Jag förstår inte, hur kan man tro att det var min lillasyster som var med i tidningen i måndags. Är vi så himla lika? Tog en bild på oss två idag..



Lika som bär?

/l

:D

Idag har jag varit på stan med syster, har kollat på kläder. Så nu har jag önskat mig en tröja från Lindex och ett par mjukisträningsbyxor från H&M :) Fick mobilen vid 11 idag, skyndade mig att hämta ut den och började pilla med den på en gång :) Har lagt in lite musik nu som jag sitter och lyssnar på.
Ikväll ska jag titta på tv, det är väl Let's dance och Hjälp! som vanligt :) I morgon ska jag "jobba", jäkla praktik och förstöra min helg! Men men.. Jag får iaf sovmorgon i morgon för jag börjar inte förrens kl.14, slutar kl.22.. På söndag börjar jag kl.7 och slutar kl.15. Som tur är hinner mamma, pappa, sis, Daniel och älsklingen fira mig efter praktiken på söndag :) Haha, och på måndag ska jag gå till systemet och handla en flaska vin ;) Måste känna efter hur det känns att handla där!
Nu ska jag sätta mig framför tv:n, HA EN TREVLIG KVÄLL! :)


/l


Gladaste människan

YEEEES. Jag får min mobil idag! Den är på Ica Nyfors nu, hoppas jag får ett sms om att jag kan hämta den snart :D



/l

Lika som bär?

Hur kan man tycka att lillasyster och jag är så lika så man tar fel på oss?



Lillasyster


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Storasyster


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Lillasyster & Storasyster



Hoppas..

Idag ska jag gå på stan en stund med min älskade syster, sen ska vi åka runt till olika affärer med mamma :) Jag hoppas jag får mobilen idag, annars kommer den på måndag. Vill inte vänta :P
Nu ska jag äta frukost..

/l

Min, bara min!

Snart blir den här min! :D

image555

Ledig

Yees. En ledig dag, ska passa på att städa och tvätta :) Och såklart mysa med min älsklingskatter :) Men först frukost!

/l

SEEEG

Trött trött trött.. Behöver lägga mig och vila en stund. Det gick väldigt bra på praktiken idag, fick göra en massa saker :)

/l

Halvdöd

Varför är jag alltid så himla trött? Jag orkar ingenting längre.. Inte hinner jag träna heller..
Idag började jag jobba 7 och slutade 16, i morgon jobbar jag likadant. Sen är jag "ledig" torsdag och fredag. Men på lördag och söndag ska jag jobba.. Inte alls kul att jobba på en söndag, särskillt inte när man fyller år! Men men, jag överlever väl..

Haha, jag gjorde en sån taskig sak mot Mysan idag. Fast jag tyckte det var mycket roligt! Jag och älsklingen badade i badkaret och hon stog på kanten och tittade på, så jag tog och doppade henne i vattnet :) HAHA. Sötnosen blev så blöt och såg så himla rolig ut. Tur att hon inte rev mig när jag höll i henne! Hon verkar fortfarande tycka om mig så :) Synd att kameran hade så dåligt batteri, annars hade jag tagit ett kort på den blöta katten.

Nu ska jag vila.

/l

För er som är nyfikna

Ni kanske undrar varför jag la ut en bild på mig i morse.. Ni som inte har Eskilstuna Kuriren kan kolla här .. annars kan man läsa i tidningen :P

/l


Mycket att göra

Ska gå till affären nu, måste handla något att äta innan jag ska iväg till Nyköping. Har precis pluggat färdigt för idag också.. Har ett seminarium i morgon som jag måste vara förberedd till. Har fler saker jag skulle behöva göra dag.. Men jag hinner inte, så jag får fixa lite i morgon efter praktiken istället.

Ha en bra dag!

/l

Pinsammt

image553

HAHAHAHA.. Vill inte gå utanför dörren idag..

Ont

Har så himla ont i nacken, har haft ont länge men nu är det inte kul längre. Måste boka en tid hos någon massör, det finns ju ingen som kan massera så det blir bra..
Har iaf hälsat på farmor idag, hon är så söt :) Fast det jobbiga med att åka till henne är att det alltid blir så himla sent, det är någon som aldrig vill åka därifrån.. Men jag hälsar inte på henne så ofta så det gör ingenting om det blir sent :)
Ska titta på Wallander nu.
GOD NATT!

/l

En vecka kvar..


Söndag

Usch, redan söndag..
Ska hälsa på farmor idag, det ska bli kul :)

/l

Sötnosen!

image551

Bilder

image548

image549

image550

Lördag

Idag ska jag :
Plugga
Städa
Diska
Tvätta

Men först ska jag mysa med min älskling och mina katter :)

/l


Hjälp!

Haha, skrattar alltid åt det programmet! :)
Är trött så jag ska väl försöka gå och lägga mig snart..

/l

En ny Linda

Jag bestämde mig iaf för att klippa så att det syns att jag har gjort något. Så nu är mitt hår ganska kort och så klippte jag lugg igen. FAST inte en sån ful lugg som knäppisfrisören klippte förra gången, utan en mycket finare lugg som man inte behöver ha mittbena till. Den här gången fick jag en mycket bra och trevlig frisör som förstog vad jag menade :) Kanske lägger in en bild på den "nya" Lindan i morgon ;)

/l


Ny frisyr?

Ska iväg och klippa mig om två timmar. Funderar på hur jag ska klippa mig, ska nog klippa luggen igen iaf. Min lugg är så lång så jag måste ha den uppsatt, vet att jag kommer ångra mig efteråt om jag klipper den kort.. Sist jag klippte lugg så hade jag problem med den, den ville inte som jag ville! Dessutom var den sned och det skulle den inte vara! Men eftersom jag har världens bästa syster som har hemliga talanger så blev den rak och kortare eftersom den nästan blev för lång på en gång.
Hmm.. Nu måste jag fundera på hur mycket jag som ska bort.. Några cm blir det väl iaf, vill ju att man ska se skillnad. ;)

/l

Hemma igen

Haha, nu är jag hemma igen. Säger inte vad jag har gjort.. Men i slutet av nästa vecka kan jag avslöja det.. ;) Min nya vårjacka är kall så jag har nästan frusit ihjäl idag, fast här inne är det varmt som i en bastu. Nu MÅSTE jag plugga.. VILL INTE!

/l

fredag

Trött som vanligt.. Hade gärna sovit längre idag, men jag ska iväg sen så det går inte. Det är ju fint väder ute iaf, kanske ska passa på att använda min vårjacka idag? ;)

/l


Torsdag

ÄNTLIGEN HELG! :D (Jag vet att det bara är torsdag, men jag är ledig i morgon).
Ska iväg på ett möte snart.. BLÄ, jag är så trött så jag orkar inte.. Men jag måste.

/l

image547

onsdag

Jag är trött.. Har varit en tuff dag. Det verkar som att det inte spelar någon roll om jag sover sex eller åtta timmar på natten, jag är ändå lika trött varje morgon. Det är väl inte meningen att jag ska gå upp kl. 5 varje dag. Hmm..

Nu ska jag plugga lite, sen vila.

/l


Vill ha !

Ska nog köpa den här mobilen sen ;)
image546

Tisdag

Jobbade från 7-16 idag. Har sovit 2 ½ timme nu på kvällen, ska gå och lägga mig igen. I morgon börjar jag 7 igen, jobbigt att gå upp så tidigt.. Men det är kul iaf, så det gör ingenting. GOD NATT!

/l


Måndag

Vaknade vid 9 och var trött så jag somnade om och gick upp halv 10 istället. Skönt att sova ut! :) Det är ju bra om jag är pigg på praktiken också. Ska åka iväg om två timmar, innan det ska jag hinna äta lunch och mysa med min kissar.

/l

image545

Jag vill ha sommar!


Afrikanen

Ska titta på Wallander nu :) Imorgon börjar jag kl.14 och sutar 22. Ingen Gibbon imorgon för min del då..

image544

/l

2 veckor

Två veckor kvar ;)
Ska laga mat nu. Sen ska jag plugga..

/l


Mina sötnosar!

image427

image543

Städning pågår!

Håller på att städa och tvätta. Känner mig duktig! :)
Ska väl inte göra så mycket mer idag än att fixa här hemma.

/l


Ikea

Idag var jag, älsklingen och mamma på Ikea. När jag vaknade idag kom jag på att vi behövde köpa lite saker så det var bara att ringa till mamma och höra om hon ville med.
Det här köpte vi + lite till :)

     

Efter Ikea bjöd älsklingen på mat och sen åkte vi hem :) Har inte hunnit göra mycket mer än att sätta ihop allt och så. Just nu sitter älsklingen i soffan och jag ska gå och sätta mig bredvid honom :)

/l

<3


image535

image536

image537

Bilder

Blev inga bra bilder igår.. Kunde ju inte ta med blixt så..

image532

image533

image534

Har även några bilder på mobilen.. Får se om jag kan fixa dem till datorn så jag kan visa min favoritbild :) Hihi.

/l

RSS 2.0