Sötnosen

Imorgon blir hon 15 veckor :)


Hahaha

Måste bara berätta en sak..

Jag  försökte ringa till Robins mobil fyra gånger när jag var på stan för att fråga om han ville vara med på systers present, men han svarade inte. Han brukar inte svara när han jobbar, men han ringer upp för det mesta när han ser att jag ringt. Sista gången jag ringde var vid lunch, då brukar han svara.. Men nej, inte alls. Funderade på att skicka ett sms, men jag tänkte att han kanske inte ser det på en gång.
När jag kom hem och gick förbi en pall vi har i vardagsrummet.. Vad ligger där? Jo, Robins mobil. Han måste ha glömt den i morse när han gick till bussen. Men jag funderade på att ringa honom ändå, fast mobilen var ju hemma. Jag funderade.. Men jag känner ingen annan som han jobbar med (där ljög jag nästan), hans bror jobbar på samma jobb, men jag har inte hans nummer. Men så desperat är jag inte heller! ;P Jag får helt enkelt vänta tills Robin kommer hem, så kan jag prata med honom då ;) Men det känns skumt att han inte har ringt till mig idag, det brukar han ju göra :)

Hahaha. Nu ska jag fortsätta att plugga.

/l

Färg

Färgade håret igår . .

image473

trettioförstajanuaritvåtusenåtta

God dag!
Idag gick jag upp vid 8, det var en katt som hoppade på mig som vanligt :)
Sen dess har jag hunnit gå på stan en snabbis och köpt present till syster som fyller år på söndag :) Inte alls lätt att veta vad man ska köpa ;P Jag hann även med att fixa lite andra saker på stan, men det är privat ;) Just nu sitter jag och försöker plugga, men "bilningen" stör mig som vanligt. Men men.. Jag ska sätta mig framför boken en stund till nu.

/l

Snart 4 år

Att älska är ingenting.
Att vara älskad är någonting.
Att älska och att vara älskad är allting.

image472

ett försök till

Nu har jag ätit, mums! :) Ska plugga ett tag till, sen måste jag dammsuga eftersom katterna har lekt med blommorna så det är jord nästan överallt! Men just nu ligger R & M i sängen och sover :D Så söööta!

/l

en kort paus

Nu har jag tagit en paus från pluggandet, nu går det iaf ganska bra eftersom det är tyst och lugnt i huset :) Ska göra iordning en sallad till lunch, får se vad det blir till middag idag. Jag är sugen på onyttigheter, men jag vet inte om jag ska träna idag, för då blir det inget onyttigt!

/l

AJ

Hur ska jag kunna koncentrara mig på vad jag läser när det låter VÄLDIGT mycket från lägenheten ovanför!? Jag vet att dom håller på med "bilning" i huset just nu, men jag får JÄTTE ont i huvudet av det :(
Yeees, nu blev det tyst, bäst att försöka läsa lite till innan det börjar igen!

/l

Vill ha!


image471

image423

Bara bus

Mysan gör allt hon inte får, klättrar överallt och på allt. Men som tur är springer hon iväg när jag sprutar vatten på henne. Glömde tala om hur jag blev väckt idag, Mysan hoppade runt på mitt täcke. Det gör ingenting om hon bara håller sig till sängen, men nu gör hon som hon inte får hela tiden vart som hellst. En sak som Ruben lärt henne är att kraffsa JÄTTE mycket när hon är i lådan och har gjort sina behov. Ruben har alltid kraffsat som en galning, därför har vi en katt toa med tak på, så sanden inte kommer utanför lådan :)

/l

image471

trettiondejanuaritvåtusenåtta

God morgon!
Idag har jag haft lite sovmorgon, tror att jag sovit förlänge för det känns så :/ Jag skulle säkert kunna sova hela dagen, men det ska jag inte göra! Jag ska sätta fart och plugga snart, har tenta på fredag.
Igår var jag hos mamma och pappa, gick på stan med syster och tittade på en skräckfilm med älsklingen ;) Men jag var på dåligt humör igår kväll, bara för att jag var hungrig ;P
Nu ska jag äta frukost, sen plugga :)

/l

tjugoniondejanuaritvåtusenåtta

Beskriver min dag med några bilder . .
Är på dåligt humör så jag vet inte vad jag ska skriva . .
Skriver i morgon istället . .







/l


Bilder

image468

Kissarna tvättade varandra nyss, det såg så mysigt ut :) Mysan lät som en liten motor när Ruben tvättade henne på huvudet! Haha :D


image469

Jag gillar den här bilden mest, Mysan såg att jag tänkte ta kort så hon la sig på rygg :D

tjugoåttondejanuaritvåtusenåtta

AAAAAJ, min nacke :(
Har så ont så jag vet nästan inte vart jag ska ta vägen.. Måste boka tid hos någon massör, men jag vet inte någon "bra" som kan få bort min smärta. Det var plågsamt att sitta i skolan i tre timmar när man har så ont. Tur att jag inte har någon lektion i eftermiddag, det skulle jag aldrig klara av.
Nu ska jag värma nacken med en "värmekudde", hoppas det hjälper lite! Har ju Gibbon ikväll också :/ Vill inte gå dit om jag har jätteont..

/l

Myskväll

Kom hem från mamma och pappa för nån timme sen, har varit där heeeela dagen :D Nu är mitt rum städat och jag och syster ska byta rum, fast det blir väl om några veckor :) Men det känns bra att hon får ett större rum, jag måste bara få plats med lite skit under sängen, sen blir jag nöjd! :) Så hon får en försenad födelsedagspresent, fast självklart ska hon få andra presenter också!
Just nu tittar jag på singing bee ( hur det nu stavas ;P ), ska gå och titta på det nu igen.

R.I.P Speedy :'(

/l

tjugosjundejanuaritvåtusenåtta

God morgon!
Jag vaknade för en timme sen av att katterna höll på med något skumt.. Jag gick upp och kollade vad de gjorde och då såg jag att min fina gröna växt (vet inte vad det heter) låg på golvet :/ Det är två "stammar" i en kruka som står på en "pall" så att inte katterna ska komma åt den, men Ruben har tydligen ställt sig på bakbenen och tagit loss en av dom. Så det låg ganska mycket jord på golvet och så låg min fina växt där. Jag visste redan att Ruben och Mysan tyckte om att bita på dem men jag trodde inte att den skulle ligga på golvet med några sönderbitna blad :/ Men jag orkar inte bli arg på mina kissar, den lever ju fortfarande så. Det var bara att stoppa ner "stammen" i krukan igen och lägga i all jord igen. BUSKISSAR! <3

Nu ska jag försöka väcka min älskling. Sen ska jag hem till mamma och pappa :)

/l

Spela spela spela

Haha, så kul :) Robins kompis är här och spelar ett bilspel, självklart får jag också spela lite :) Men just nu är jag väldigt trött så  jag skulle bara vilja lägga mig och sova. I morgon ska jag hem till mamma och pappa för att städa mitt rum, det är stökigt :/ Syster fyller nästa helg så jag måste städa lite så jag inte skämms ihjäl när vi får gäster :P Egentligen borde jag flytta mina "saker" till Roben, MEN vart ska jag få plats med allt? Jag har hur mycket som hellst i mitt rum, men om jag är smart så kommer jag på en lösning ;) Jag vet ju vad syster vill ha i födelsedagspresent!? Haha. Aja, jag får se hur mycket skit jag orkar ta reda på i morgon, det finns ju en sopptipp som tur är! :)

Syster - vad sägs om byteshandel? Jag kastar en massa SKIT från mitt rum & vi byter!?

Jag är ändå aldrig hemma hos mamma och pappa och sover, så det känns JÄTTE dumt att ha ett "stort" rum, när syster har ett "litet" ! Hmm.. Jag ska fundera ut en lösning, bara jag får bort mitt SKIT :P

/l

<3

image463

tjugosjättejanuaritvåtusenåtta

Halloj!
Idag gick jag upp kl.8, det var en mysig katt som lekte på mitt täcke som väckte mig :) Nu ligger hon i mitt knä och sover ^^ Just nu har jag en paus, håller på att städa. Har gjort det sen jag gick upp, har inte ens hunnit äta frukost :P Men men.. Nu är det iaf fint här, inte någe damm på golvet, men snart blir det katthår överallt igen. Men det är sånt man får ta när man har katter. Jag älskar dom så mycket så det gör ingenting att det blir hårigt :) Men det är tur att man har dammsugare, annars skulle det aldrig fungera med husdjur. Båda mina älsklingar är rädda för dammsugaren, så vill man vara ifred från dem en stund så sätter man på den :P Haha, men det är bra så man inte råkar dammsuga på dem.
Nu ska jag diska, skriver mer ikväll ;)

/l


Let's dance

Tittar på let's dance, älskar att se när andra dansar bra :) Önskar att jag också kunde dansa så bra.
Idag var jag ju på stan och shoppade, åkte även med mamma till TunaPark. Hittade en fruktskål där, inget annat kul. Men jag har ju shoppat tillräckligt för den här månaden redan :)

Nu ska jag titta på tv igen.

/l

image462

Vem tycker du ska åka ut?

:)

Nu har jag shoppat färdigt :)
Köpte lite smått & gott, bl.a. ett par skor och smycken :)
Nu ska jag fixa lite här hemma innan Robin kommer hem.

Svar till syster: Jag ska färga samma färg som sist, Mocka Chocoladbrun ;)

/l

tjugofemtejanuaritvåtusenåtta

God morgon!
Vaknade nyss av min klocka.. Trodde först att jag försovit mig, men det hade jag inte :)
Idag ska jag nog gå på stan efter skolan, slutar vid lunch. Ska köpa hårfärg och födelsedagspresent till lilla syster. Fast jag har inte bestämt vad jag ska köpa, men titta efter nåt kan man alltid göra ;)
Nu ska jag fixa iordning mig och äta frukost.
Ha en bra dag! :)

/l

syskonkärlek

image459

image460

image461


tjugofjärdejanuaritvåtusenåtta

Go'dag!
Idag har jag tillbringat min dag i skolan, som vanligt. Har haft två olika lektioner för ovanlighetens skull. Den jobbigast lektionen var nog läkemedelsberäkningen, jag tycker inte om matte! :/ Eller egentligen gör jag det, men inte när det är så kompicerat. För ett proffs är det inte svårt, men när man ser en uppgift vill man bara lägga sig ner och sova :P Jag känner så iaf! Men jag ska också bli proffs på läkemedelsberäkning ;)
För övrigt har jag inte gjort så mycket mer idag, diskat och ätit mat ;P Jag ska nog ta och testa älsklingens nyinköpta spel till xbox 360. Haha. Får se vad jag tycker om det, det är ett bilspel ;)

/l

tjugotredjejanuaritvåtusenåtta

Idag har jag varit i skolan hela dagen, hade en lååång lektion.
Mysan varit hos oss i en vecka nu :D Tiden går så fort! Det känns som det var igår vi hämtade henne.
Nu ska jag städa lite och sen titta på tv ;) Faaaen, jag tror jag håller på att bli lat! Jag känner inte för att träna.. Syster har inte tid den här veckan så.. Och jag känner verkligen inte för att träna själv :/ Men jag ska försöka att träna desto mer nästa vecka :) Men jag måste plugga till tentan också..

hmm..

/l

VFU

Hmm.. Om några veckor börjar min första VFU (Verksamhetsförlagd utbildning). Vi har det i 10 veckor, fem på sjukhus och fem i äldrevården. Jag har 5 veckor på sjukhus först, i Nyköping. Men nästa VFU hoppas jag att jag får i Eskilstuna ;) Lärarna sa ju att det skulle vara rättvist! Efter dessa fem veckor har jag en valbar kurs och sedan fem veckor på äldreboende, men det är här i stan iaf :D Sen är terminen slut.. Men VFUn börjar inte förrens vecka 9, så tills dess är det en massa plugg.
Nu ska jag titta på tv och sen sova. God natt!

/l

tjugoandrajanuaritvåtusenåtta

Ingen trevlig morgon..
När jag vaknade i morse gick jag in på toa och tände lampan, då small det till och jag tänkte att det var väl bara glödlampan som gick sönder.. Men icke sa nicke, det var en propp som gått sönder :( Så nu har jag ingen lampa i köket, badrummet eller i hallen :/ Jag som hade bestämmt att jag skulle duscha gjorde det iaf med ett stort ljus på handfatet :P Jag vågar ju inte byta propp själv, jag vet hur det kan bli om jag sätter in fel propp i skåpet.. Jag får vänta tills jag kommer hem från skolan idag, då är älsklingen hemma så då får han byta ;P
Nu ska jag äta frukost, sen skola.

/l

Tävling .



http://mysan87.bloggagratis.se/2008/01/21/463695-tavling/



<3

Mina sötnosar!



Ikväll är det Gibbon, hoppas det går bra idag också :) Vi har ju ganska många nya barn i våran grupp, ska försöka lära mig namnen idag ;P Men jag vet att jag kommer att blanda ihop alla iaf. Men men.. Jag ska försöka lära mig några namn. Jag får ta lite i taget :)
Snart kommer älsklingen hem :D

/l


Mysigt

Mysan ligger i mitt knä och sover just nu :D



/l

tjugoförstajanuaritvåtusenåtta

Idag har jag tagit årets första cykeltur, hälsade på mamma på hennes jobb :)
Imorgon har jag skola hela dagen, vårterminen börjar och jag har gått min första termin på sjuksköterskeprogrammet :)
Nu ska jag mysa med katterna framför tv:n.

/l


BodyBalance

BODYBALANCE

BodyBalance är ett yogainspirerat pass med inriktning på både kropp och själ. Under en timme tränar du balans, rörlighet, styrka och avspänning. Du får lära dig att utföra yoga-, stretch- och styrkeövningar med korrekt teknik. Regelbunden träning av BodyBalance kommer b.la. att ge dig en ökad känsla av koncentration och närvaro. Det är inte ovanligt att vi i dagens samhälle känner oss både stressade och spända. BodyBalance kan lära dig att spänna av och kontrollera stressen.

image453

tjugondejanuaritvåtusenåtta

Håller på att laga lunch, ugnspannkaka :)

image452

Ikväll ska jag träna, hoppas syster vill det också :) Hade besök av Robins syster och hennes sambo och ett av deras barn idag, dom ville titta på kissebäbisen :) Nu ska jag titta till maten :)

/l


nittondejanuaritvåtusenåtta

Wiiie. Idag ska jag leka med den här underbara sötsaken <3



Men först ska jag busa med kissarna :)

/l

hemma igen

Nu är jag klar med den här tentan.. Får se hur det gick, hoppas på ett G iaf ;)
Om två veckor har jag tenta igen, farmakologi, som vi börjar med på tisdag ;P
Jippie säger jag bara..
Nu ska jag fundera på vad jag ska äta till middag. Ikväll ska jag slappa framför tv:n med mina älsklingar! :D

/l

artondejanuaritåtusenåtta

NERVÖS!
Usch, vill inte..
Aja, jag ska göra mitt bästa!

/l

image445
Snart ett år sen bilden togs.. Hoppas inte det kommer så mycket snö i år, om det ens kommer någon mer snö..

Två busar

Ska iväg och träna Core med syster snart :)
Mina älsklingskissar ligger och sover just nu, det är jobbigt att leka :P
Här kommer några bilder på dem . .

/l

Fröken bus. .





Herr bus. .




2 busar. .


Pluggar som en idiot

Jahapp, då har jag pluggat i sex timmar nu. Ska fortsätta tills älsklingen kommer hem, sen ta en paus. Sen plugga igen och träna. Efter det plugga igen och sova. I morgon ska jag försöka gå upp tidigt igen för att plugga lite innan tentan. Den är ju inte förens kl.14.30 så :P
Katterna har busat en massa när jag försökt koncentrera mig :| Men just nu är dom helt slut båda två så jag ska passa på att plugga nu..

Bilder kommer senare..

/l

sjuttondejanuaritvåtusenåtta

God morgon!
Vaknade vid ett inatt, Ruben och Mysan busade. Jag tror att hon var trött men fick inte vara ifred, så hon hoppade upp i sängen och gick runt på Robin och mig. Ruben låg i fotändan och tittade på. Hela kvällen igår och nu på morgonen så har han följt efter henne vart hon än går. Men hon säger ifrån, hon fräser åt honom när han kommer för nära. Ruben är nog lite rädd för henne, han backar när hon fräser. Men han försöker bara leka med henne, det märker jag på honom.
Jag lyckades fånga Mysan på en bild, Ruben också. Fast inte båda på samma bild. Ska ta fler bilder lite senare.
Nu ska jag plugga ett tag och så klart hålla koll på busarna :)

/l

image435
Ruben ligger nedanför soffan

image436
Mysan tittar på Ruben

Mysan

Nu har vi hämtat henne, Ruben blev inte så glad. Han var rädd i början, men nu verkar han vara kompis med henne :) Jag tror hon ska få heta Mysan, Robin tyckte om det namnet iaf :)
Lägger inte in någon bild på dem idag, kanske i morgon!
Nu ska jag titta på när de leker så de inte är elaka mot varandra!

/l


Haha, Syster du ger dig inte va? :P Hon kan väll kallas My! :)

Hunger

Kurr kurr i magen.
Älsklingen är och köper mat ;)
Måste fråga honom vad han tycker om mina namnförslag åt kissen. HAHA hon kanske kan heta Kissan!?

/l

image434

Namnförslag

Syster föreslog att hon ska heta My.
Jag funderar på Maja eller Molly.
Vilket namn passar på en katt?

/l

Bus

Det är bara bus i Ruben idag. Jag undrar om han förstår att han ska få en lekkompis, antagligen inte men jag hoppas att han kommer äverrens med henne. Nu är det nästan fyra timmar kvar tills vi ska hämta hem henne ;) Men jag har fortfarande inte kommit på något bra namn, måste göra det innan vi hämtar henne. Jag brukar ju vara bra på att hitta på namn, men inte idag :P
Just nu håller jag på att tvätta lite, har pluggat i några timmar nu så det får räcka för stunden.
Kan lägga in bilder ikväll på mina kissar :)

/l

Ruben & ?

Nu har vi bestämt oss för att köpa en kompis till Ruben. Det är en kattflicka, men jag vet inte vad hon ska heta.
Kan någon ge mig Namnförslag?

/l

image433
Lilla kattflickan (namn?)

image421
Blivande storebror (Ruben)

sextondejanuaritvåtusenåtta

God morgon!
Vaknade vid halv nio, det lät som någon var inne i lägenheten och spikade i en vägg så jag var tvungen att gå upp och titta.  Det var ingen här , bara Ruben som låg och sov så det var nog grannen över.. Sen somnade jag om, hade ställt klockan på nio men den ringde aldrig!? Och den ska vara ny, nu kan jag inte lita på den! Vaknade igen 20 över nio och det första jag gjorde var att kolla min mejl, för en gångs skull har jag haft tur! ;)
Nu ska jag äta frukost, sen plugga!

/l

Core

Nu är jag hemma igen, blev bara core idag. Syster hade glömt sina skor hemma så hon ville inte träna bodystep och jag hade/har ont i min fot. Men det räckte gott & väl med core, det var jobbigt! Jag blir alltid så trött i armarna, får typ kramp i axlarna :/ Men det är absolut något som jag ska försöka träna minst en gång i veckan :) I morgon är det bodyattack, får se om jag får sällskap av syster då också :)
Men först & främst ska jag se till att få bort det onda i foten - hur nu det ska gå till!?
Nu är det dags att hoppa in i duschen, sen mys framför tv:n.

Köpte lite saker på H&M idag, bl.a. en väska och ett par skor :)

/l


träning

Yes, jag och syster ska träna idag :D
Först är det Core och sen Bodystep - får se om vi tränar både och. Det blir iaf Core för min del :)

CORE

Core är träning för kroppens kärna, rygg och mage. Här tränar du upp styrkan och stabiliteten i mage och rygg i ett lagom tempo.

BODYSTEP

BODYSTEP är ett 60 minuters pass där du tränar kondition och styrka med hjälp av en höj- och sänkbar bräda. Enkla, effektiva övningar och steg kombineras med peppande och glad musik. Resultatet blir ett pass som ger ett riktigt lyft. Du kommer att lämna salen med svett i pannan och ett leende på läpparna.

/l

image431

syskonkärlek <3




paus

Blää säger jag bara.. Har ont i huvet och har tröttnat på allt just nu..
Kan det här bli min turdag? SNÄLLA!?
Hmm, nu ska jag ta på mig en tröja för jag håller på att frysa ihjäl.

/l

femtondejanuaritvåtusenåtta

God morgon :P
Älsklingen ringde och väckte mig för 40 minuter sen. Har hunnit duscha och ätit frukost. Idag ska jag plugga framför datorn, man skulle tydligen lära sig mycket :) Fixade så jag kunde det igår, man var tvungen att ha en bok med en kod i till en hemsida ;)
Får se om det blir någon träning idag!?

/l

:)

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

fjortondejanuaritvåtusenåtta

Idag har jag varit i skolan hela dagen, det var sista lektionen innan tentan :/ Nu är det bara att pluggapluggaplugga innan fredag! Idag började Gibbon-terminen igen, nästan bara nya barn. Nu måste jag lära mig ännu fler namn. Haha, jag har alltid problem med det, men till terminens slut kan jag alla :P
Igår var jag hemma hos mamma och pappa, klättrade upp och ner för en stege hela kvällen :P Jag är höjdrädd, men på slutet var det inte läskigt längre. Pappa håller på att bygga en carport så jag hjälpte honom med takpappen, därför klättrade jag trots min höjdrädsla.
Nu ska jag ta det lungt med älsklingen, sen sova :)

/l

3 år och 11 månader <3

image413

trettondejanuaritvåtusenåtta

God morgon!
Vaknade för en timme sen, då låg Ruben på köksbordet och sov :P Haha, han är så söt! <3
I dag ska jag städa lite, det finns dammråttor överallt! :P Måste gå ner i källaren också, vill inte ha kartongerna med julsaker framme längre.
Sen kanske jag ska hem till mamma och pappa och hjälpa dem med lite grejer.
Nu ska jag väcka älsklingen!

/l

mys

Go'kväll!
Jag fick som jag ville.. En myskväll med älsklingen :) Vi tittar på Sagan om konungens återkomst på 4:an, jag har inte sett den förut. Bara de andra filmerna.. Men det var länge sen. Så jag frågar älsklingen om vad som händer hela tiden för jag hänger inte riktigt med. :P
Jag tror att jag ska köpa den där mobilen iaf, men jag vet inte när :P Kanske beställer den i morgon, nästa vecka eller om någon månad. Vi får se ;)
Nu ska jag sätta mig i soffan igen och mysa med mina älsklingar!

/l


tolftejanuaritvåtusenåtta

Idag vaknade jag vid halv tio, gick upp och tog ett bad då :) Jag ska plugga lite idag också, som vanligt :/ Sen ska vi hälsa på Robins bror och hans familj :)
Igår var vi ju hos mormor och morfar eftersom mormor fyllde år. Det är alltid kul att hälsa på dem, för man får alltid en massa kakor, bullar och tårta :) 

Ikväll blir det en myskväll med älsklingen! :)

/l

image424


vill ha!

Jag vill ha den här mobilen.. Kanske ska önska mig den i födelsedagspresent, eller så köper jag den till mig själv i present (fast jag fyller inte år förens om två månader).
Någon som vet om den är bra?

/l

image423

Hmm.

Nu har jag pluggat i några timmar. Orkar inte mer idag.
Nu ska jag göra som Ruben, SLAPPA! :P

/l


elftejanuaritvåtusenåtta

Idag fyller min mormor 73år, ska dit ikväll och gratta henne :)
Men innan det ska jag plugga, plugga och plugga.
Först lite frukost!

/l

tiondejanuaritvåtusenåtta

Idag vaknade jag vid 10, behövde sova ut! Hade ändå inga lektioner idag så :)
Just nu har jag en liten paus från mitt pluggande. Jag fattar inte hur jag ska kunna lära mig så mycket innan tentan, men det går hela tiden framåt :) För en stund sen blev jag glad eftersom jag kunde några saker utantill, men mer måste jag lära mig.
Ska fortsätta med pluggandet nu..

/l

image419


niondejanuaritvåtusenåtta

Idag har jag vart i skolan, pluggat och tränat :)
I morgon ska jag plugga hela dagen (nästan) och såklart mysa med min älskling :)
Blev ett kort inlägg, men jag ska gå och sova nu. God natt!

/l

Sötnos


Min lilla busiga kisseälskling :) <3


image418

åttondejanuaritvåtusenåtta

Hmm, blev ingen träning igår iaf. Syster-yster var trött och jag behövde plugga.
Idag har jag varit i skolan och haft en lektion, näringsfysiologi. I slutet av lektionen fick vi se en äcklig film :/ Tur att man inte ska bli läkare! :P Jag tappade matlusten en aning så det blev sallad till lunch. Ikväll ska jag på skidledarmöte, men det är tveksamt om det blir någon skidskola när det är planerat. Man vet aldig, det kanske hinner komma snö tills nästa fredag!?
Nu ska jag diska och fixa lite, sen ska jag hem till mamma och pappa :)

/l

18 års gräns?

Haha. Jag skulle haft lektion i tre timmar idag, men den blev bara en timme :)
På väg hem passade jag på att handla, köpte även en tialott. Jag blev väldigt förvånad när hon i kassan frågade efter legg!? Jag hörde inte det först eftersom min mobil ringde precis när jag skulle betala. Men så frågade hon igen och sa att "annars får jag inte sälja lotten till dig".. Så jag tog fram mitt körkort och då sa hon inget mer.
Jag visste inte att det fanns en åldersgräns på tialotter!? Är det någon ny lag eller? Det är aldrig någon som frågat mig efter legg. Jag har ju köpt tialotter sen jag var 7-8 år. Hmm. Så nu får inte ens min syster köpa lotter (hon som också köpt sen vi var små). Eller så är det bara Ica som fått en sådan lustig idé för sig.. Jag förstår att det är 18 års gräns på annat, t ex lotto och sånt. Men tia och trisslotter?
Ikväll ska jag antagligen träna, får se om syster-yster förljer med :) Vill inte gå och träna själv. Men i värsta fall får jag det, men jag hoppas att hon kan :)
Jag har bestämmt att detta år ska bli ett "tränings år". Jag ska träna så ofta jag kan, bara det finns nåt som jag tycker om att träna. Men jag har kollat på Gympozz schemat, det finns sånt jag vill träna varje dag förutom på fredagar. Men det kan ju vara en vilodag ;) Jag vågar fortfarande inte träna Body step, fast det är väldigt roligt! Jag litar inte på min fot till 100%. Men den ska var helt bra nu iaf, men jag är inte så jättevan att hoppa och studsa en massa sen jag gjorde illa mig för lite mer än ett år sedan. Men snart är jag mitt "gammla jag", den Linda som ÄLSKADE att träna och orkade med mycket :)

Nu ska jag äta en banan och plugga :P

/l


Tröttis

Haha, jag la mig i sängen och somnade nästan på en gång. Så jag sov 1 timme till. Gick upp 10 och började med lunchen.

Min lunch:
- Pasta (Route)
- Barilla Basilico



Nu ska jag plugga innan jag ska till skolan.

/l


Sjundejanuaritvåtusenåtta

God morgon!
Idag var jag uppe med tuppen.. Halv 8 gick jag och älsklingen upp, han börjar jobba kl.9. Jag hade tänkt att plugga nu på morgonen, men jag tror inte att jag orkar för jag är så trött. Kanske ska försöka sova en stund till och sen gå upp och plugga.
Aja, nu ska jag iaf titta vad kisse gör.

/l

God kväll!

Just nu tittar jag på Paradiset på 4:an, har sett den många gånger men tycker ändå den är bra :)
I morgon är det skola igen, hoppas jag kommer upp i morgon när jag ska så jag hinner plugga innan. Börjar efter lunch så..
Nu ska jag fortsätta att titta på tv.
God natt!

/l

sjättejanuaritvåtusenåtta

YEEES. Jag är inte sjuk idag :D Då var det nog inte vinterkräksjukan som Robins syskonbarn fick, han hade antagligen ätit förmycket godis :P
Jag gick upp vid 10 i morse, har pluggat tills nu. Ska väl äta lite mat snart för min mage säger kurr kurr.
Skriver mer senare..

/l

femtejanuaritvåtusenåtta

Idag var vi hos älsklingens pappa. Trevligt att träffa alla :) En sak som var mindre bra var att ett av syskonbarnen började må illa, inte så mysigt. Så nu får man väl hoppas att det inte var vinterkräksjukan, för då vet jag vilka som kommer att ligga sjuka :/ Vi åkte hem ganska tidigt därifrån p.g.a. detta..
I morgon ska jag försöka plugga och umgås med min älskling :) Förhoppningsvis är vi friska i morgon också, annars blir jag inte alls glad. Jag har inte tid att bli sjuk!
Aja, nu ska jag titta på tv.

/l


fjärdejanuaritvåtusenåtta

Hmm, kom precis på att jag skulle skriva lite här..
Idag har jag varit på TunaPark med mamma och syster, mycket trevligt! :) Jag hittade faktiskt lite smått & gott; två tröjor på MQ, ett linne på Stadium och en klänning på Ginatricot + några småsaker :)
I morgon ska vi på middag hos älsklingens pappa :) Då får vi även träffa älsklingens syskon och syskonbarn :) Syskonbarnen ska få sin julklappar eftersom vi inte hann träffa alla innan jul.
Nu ska jag sätta mig framför tv:n, det är ju fredag och då kan man vara uppe lääänge :)

/l

image337

tredjejanuaritvåtusenåtta

Go'kväll!
Idag har jag hunnit med mycket: Gått på TunaPark med mamma och morfar, hälsat på och ätit lunch hos mormor och morfar, handlat mat, städat, lagat mat, haft besök av min svärfar och just nu är älsklingens kompis här. Jag får inte glömma bort att berätta att jag pluggat idag också :)
I morgon ska nog mamma och jag till TunaPark en stund för att shoppa lite :) Undrar om syster också ska med :) Jag ska självklart plugga i morgon också, börjar känna mig stressad över allt jag ska kunna.. Men lite har redan fastnat som tur är :) Men jag ska plugga som en galning varje dag nu fram till tentan.
Nu ska jag titta på när älsklingen och hans kompis spelar :P

/l

image357


andrajanuaritvåtusenåtta

Brr, vilket skitväder det är ute. Kom precis hem från stan, har gått runt i några timmar med Anka :) Fy vad seg jag blev efter ett tag, mina ben orkade inte gå mer. Jag och Anka satte oss på en bänk i smedjan för att vila, men tillslut ville inte jag sitta där mer så vi gick till stationen och satte oss på en bänk där istället. Anka skulle ju ändå hem så då kunde vi sitta där istället. Jag köpte inte nåt på stan, hade inte ork eller lust att göra det.
Nu är det snart mat :D Sen ska jag ta det lungt och plugga lite.

/l

image416

förstajanuaritvåtusenåtta

Nu är det ett nytt år, ska försöka skriva här i bloggen varje dag :)

Inatt gick jag och la mig vid ett, jag var så trött så jag orkade inte vara uppe längre. Idag gick jag upp vid 10, har setat framför datorn nästan hela dagen. Men nu är jag klar med mitt personliga brev, så nu är det bara att hålla tummarna för att få ett sommarjobb. :)
Egentligen skulle jag ha behövt plugga idag, men nu är jag så trött i huvet så jag vet inte om jag orkar. Får se om jag orkar lite senare. Har ju tenta snart :/
Nu ska jag tvätta sängkläder och gå och handla mat tills ikväll.

/l

image414


RSS 2.0