KENT

Weee, kom nyss hem från Västerås! Hör lite dåligt nu efteråt, men det går förhoppningsvis över tills i morgon. Tänkte lägga in några bilder också, men det orkar jag inte nu eftersom jag är trött. Gick upp kvart i fem i morse ;P

/l

Dag 3

Är väldigt trött. Började 7 i morse och slutade 15.30. Jag känner att jag lärt mig en massa saker redan. Alla är så snälla där - sjuksköterskorna, undersköterskorna, läkarna, sjukgymnasterna och dietisten. Jag trivs jättebra där :) Nu ska jag titta på tv och sova. Börjar tidigt i morgon också! I morgonkväll ska jag titta på KENT :D

/l

Dag 1 & 2

Igår när vi kom fram till Nyköpings lasarett var jag jätte nervös, men det var inte så farligt som jag hade trott. Vi jobbade till kl.19 sen åkte vi hem :) Vi fick inte göra så svåra saker, mest gå runt och hjälpa patienterna till matsalen. Idag börjar vi kl.14 och jobbar till kl. 22. Inte så kul med tanke på att vi börjar kl. 7 i morgon.. Det blir knappt fem timmars sömn.
I morse hade jag tänkt att sova länge för att orka vara vaken ikväll, men jag vaknade innan åtta och kunde inte somna om. Fram till nu har jag diskat och lagat mat. Passade på ett göra några matlådor med spagetti och köttfärssås och lite pannkakor till lunch :)
Det känns inte alls bra idag, jag låg och sov när älsklingen gick till jobbat. I kväll när jag kommer hem så ligger han och sover :| Men i morgon kommer jag att gå upp tidigare än honom, men vi hinner iaf umgås efter jobbet :) Men idag känns det inge bra.. Vill ju mysa med min älskling och kolla på Lost, men det kan jag inte :(

Hmm.. Nu ska jag göra mig i ordning. Sen bär det av mot Nyköping.

/l

image531

Nervös

Om två timmar kommer Jonas och hämtar mig.. Sen bär det av mot Nyköping.
Vill inte, samtidigt som jag vill. Det blir säkert kul, men just nu är jag bara nervös..

/l

Jag spyr snart

Så himla mycket att göra.. En massa tentor och praktik.. Allt är bara "luddigt", jag blir stressad bara jag tänker på det. I morgon börjar allvaret, förstår fortfarande inte om vi bara ska ha en introduktion (som jag trodde) eller jobba (som Jonas hade hört).. Hoppas vi får jobba några timmar iaf, annars känns det onödigt att åka ända dit.
Aja, nu ska jag fundera på vad jag ska ha i min matlåda i morgon. HATAR matlådor!

/l

Myskväll

Ska titta på Walander ikväll :)
I morgon har jag introduktion till VFU:n i skolan. På tisdag börjar det..
Nu ska jag mysa med älsklingen  ♥

/l
image530

Mina älsklingar ! <3

image529

Besviken

Gårdagen blev inte som jag hade trott. Bowlingen var sådär, inte speciellt kul. Det enda som var roligt var lilla Max som bowlade för första gången. Efter bowlingen gick vi till mcdonalds, det var bara barnen, Robin, jag och Robins bror med familj som åt. Trodde att alla skulle äta där, men tydligen inte. Det var någon som klämde ur sig att de andra skulle gå någon annanstans och äta, då hade redan jag och Robin ätit klart, helt ovetande om detta. Vi blev ju till och med bjudna på maten av Robins pappa, som hade kunnat talat om för oss att dom skulle gå och äta sen. Han visste att vi ville följa med ut! Men han tjatade bara om sin j*vla påse som vi skulle ta med hem fast vi talade om för honom att vi skulle med! Efter Mcdonalds gick jag, Robin, äldsta brodern och hans fru och Robins pappa och hans fru till O'learys (eller hur det nu stavas), dom skulle visst äta där.. Inte jag och Robin eftersom vi redan hade ätit! Dom sa att dom bara var fyra stycken (!) som skulle äta där.. Så jag blev lite sur fast jag sa ingenting.. Det verkade som att dom ville ha oss med men samtidigt inte. Jag och Robin funderade på att gå hem men Robins brors fru tyckte att vi skulle göra dom sällskap. Så vi fick ett bord för 6 personer.. Men hur kul är det att titta på när andra äter när man redan har ätit..? Vi bestämde oss för att gå hem, en person blev sur för att "vi kunde ha tagit ett fyra personers bord istället.." men det var väl knappast mitt eller Robins fel att dom inte hade sagt att dom skulle äta där! Dom visste att vi skulle med ut! Klockan var iaf fyra när vi gick hem, vi sa att vi kanske skulle komma tillbaka senare, men det gjorde vi inte. Vi hade en myskväll istället! Nu har jag blivit besviken två gånger, så nu tänker jag inte bli besviken igen.. Nästa gång ska jag INTE följa med och äta eller göra något annat. Från och med nu tänker jag vara TRÅKIGA LINDA som inte vill göra någonting. Jag blir ju bara besviken ändå!

Nog om det nu.. Idag har jag iaf haft en bra morgon med älsklingen. Bakade mockarutor nyss :) MUMS! Ska fixa lite saker med mamma idag och ikväll ska jag mysa ännu mer med min älskling ♥

Nu ska jag titta till mina mockarutor.

/l


Fint väder

Fint väder ute och jag har fått vårkänslor :)
Ska snart iväg och bowla, hoppas alla får en bra lördag! :)

/l

image527

image528

Haha :)

Tittar på Hjälp! så j*vla bra :)
Haha.

/l

Vågen

Jag ska börja min VFU på tisdag. Passade på att säga att jag inte kan jobba på fredag kväll eftersom jag ska på KENT, men det skulle inte vara några problem eftersom hon jag pratade med inte hade gjort något schema än. Fast en sak som är lite tråkigt är att jag och Jonas (en klasskamrat som ska vara på samma avdelning) inte kommer att få gå tillsammans, utan vi kanske får jobba olika tider :/ Men men.. Det går ju om jag åker buss, inte bil. Orkar inte tänka på det mer just nu, för nu ska jag fixa min framsida till hemtentan och läsa igenom den så jag kan lämna in den i morgon :) Sen ikväll ska jag mysa med älsklingen framför tv:n :)

/l

Jippie!

Har haft sista lektionen innan VFU:n idag, skönt med samtidigt nervöst.. Jag har en massa uppgifter som jag måste skriva under resten av terminen, lite jobbigt eftersom det är så mycket att göra..
Nästa fredag ska jag till V-ås och kolla på & KENT! :) Läääängtar!
Nu ska jag ringa till Nyköping.. ska få veta mitt schema.

/l

Färdig

Nu är jag klar med hemtentan! :D Måste bara göra en framsida, men det tar inte allt för lång tid att göra. Jag kommer säker på något som jag vill skriva till eller ändra så jag ska lämna in den på lördag eller skicka den.

Ikväll ska jag slappa, inte tänka på skolan :)

/l

Pustar ut

Nu är jag nästan klar med hemtentan.. :)
Känner mig lite halvdöd i kroppen, har fortfarande träningsvärk sen i tisdags. Hatar träningsvärk, jag vet att man ska träna när man har träningsvärk.. Men det måste finnas något kul att träna också. Får väl bli i helgen om jag hinner. På lördag ska jag bowla, äta mat och dricka gott med älsklingen, hans pappa och syskon. Kul kul :)

Nu ska jag göra klart det sista av hemtentan.. Sen kan jag äntligen pusta ut på riktigt!

/l

Galen

Jag blir galen.. Tiden bara rusar iväg utan att man hinner få något gjort.. Nu ska JAG själv göra något vettigt, då får jag iaf någonting gjort!

/l

:)

När älsklngen kommer hem så ska vi åka till mamma & pappa, ska äta mat där och sen ska vi "storhandla" ;) Jobbigt när man inte har egen bil, men som tur är har jag världens bästa föräldrar som alltid ställer upp! :) Nu måste jag skynda mig, måste ta på mig andra kläder..

/l

VFU

Nu har jag fått reda på att jag ska ha min praktik i Nyköping iaf, fast på en annan avdelning. Den avdelningen är tydligen en rehabiliteringsavdelning för strokepatienter. Ska bli spännande!

/l

Önsketänkande

Är verkligen supertrött idag. Ibland önskar jag att jag var en katt, sova hela dagarna och äta & leka när jag vill. Tänk vad skönt det skulle vara om man aldrig skulle behöva stressa, bara ligga och lata hela dagarna. Det kanske skulle bli tråkigt men jag skulle iaf tycka att det skulle vara mycket skönare :) Jag tror att det här blir en "vilodag", har ingen lust att skriva klart hemtentan idag. Har bara en fråga kvar och det är några dagar kvar tills den behöver vara inne. Kanske sätter mig med den ett tag senare, men nu fram till fyra ska jag slappa :D

/l
image526

Onsdag

God morgon! Nu har jag drömt "mardrömmar" två nätter i rad.. Det är inte direkt några mardrömmar, i morse vaknade jag av att jag hade tårar i ögonen. Och igår drömmde jag att det fanns utomjordningar som jag flydde ifrån. Man kan drömma så konstigt ibland.
Idag ska jag hem till en klasskompis och fixa med vårat grupparbete. Om jag fick bestämma själv så skulle jag ha legat i sängen och sovit hela dagen, jag är så trött!
Ska äta frukost nu och mysa med Mysan & Ruben <3

/l

image524

image525

Kolla på Rubens läskiga ögon, två olika färger :P

:(

Träningen gick bra, kände att jag var tvungen att röra på mig när jag hade setat stilla hela dagen. Hemtentan är snart klar, så det känns skönt! :) Och så till en mindre rolig sak.. Älsklingens kompis har varit sjuk länge i cancer, han har åkt in och ut på sjukhuset flera gånger och nu är han döende :( Måste vara hemskt att veta att man ska dö snart.. Så ung också. Usch, vill inte tänka på sånt just nu..

Nu ska jag iaf tänka på andra saker, ska plugga lite..

/l
image472

Core

Snart ska jag gå iväg & träna :) Fick inte tag på min lärare som har hand om praktiken så jag vet inte vart jag kommer vara nästa vecka.. Usch!
Nu ska jag göra mig iordning & sen gå iväg :)

/l

Mys fyra månader

Mattes lilla bäbis börjar bli en stor flicka :)




FAAAAAAAAN!

Jävla skithelvetespiss..
Kul att man inte kan koncentrera sig på hemtentan när man får reda på att man inte får komma till den praktikplats man skulle vara på.. NÄSTA VECKA börjar det.. :/
Min dag är förstörd!

/l

Tröttis

Det gick superbra att träna, men det var trångt.. Det var tydligen gratis för alla den här veckan så det var väldigt många där. Smockfullt och varmt, inte alls kul. Tur att jag tränar gratis året runt, så jag behöver inte tänka på om det är gratis eller inte :) Kanske ska träna i morgon också :)
Nu ska jag mysa med älsklingen <3

/l

Attack

Ikväll ska jag träna för första gången på några veckor :) Har ingen gibbon idag eftersom det är lov, fast jag har inte lov :( Men jag har ingen lektion förrens på fredag. Jag kan ändå inte sitta och lata hela veckan, jag har en hemtenta och ett grupparbete att göra. Men det skulle vara VÄLDIGT skönt med en veckas "lov", nästa vecka börjar ju helvetet..
Nu ska jag fortsätta med min hemtenta..

/l

image523


Galen katt

För en halvtimme sen när jag gick upp såg jag att det var nåt under sängen.. Nån av katterna hade spytt upp en hårboll som jag fick ta reda på. Mysan har bitit sönder en sladd under natten också, nu blir inte husse glad.. Det kliar nog i munnen eftersom hon biter på allt. Just nu är hon bara jobbig, men söt.

Nu ska jag äta frukost, sen gå till skolan.


     

/l

Wallander

Ska titta på Wallander snart  :) Jag är expert på att få tiden att gå snabbt när jag vill att den ska gå sakta! Men när jag vill att tiden ska gå snabbt så går det sakta som en snigel :/ Jag blir galen!
I morgon ska jag till skolan för att göra ett grupparbete.. Känner inte alls för det. Ska fixa med min hemtenta också, som är halvklar nu :)
Nu är det dags att lägga sig framför tv:n. Ha en bra kväll!

/l


Pluggisen

Tittade på melodifestivalen igår, hade inte tänkt göra det eftersom jag blev besviken på låtarna förra veckan. Men den här gången tycker jag att de var mycket bättre. Fast visst fanns det låtar som jag inte gillade, men så är det alltid. Det var kul att tvillingarna kom vidare till globen och inte Carola, HAHA :D Efter melodifestivalen tittade jag på Se upp för dårarna. Den var hur rolig som helst! :)
Idag har jag rakat bort lite hår från älsklingens huvud, så nu är det kortklippt :) Har även hunnit städa och plugga. Ska fortsätta med pluggandet nu, det går sakta men framåt. Kan ju säga att jag har gjort roligare saker än att svara på en massa krångliga frågor.

/l


Tur

Ibland har man tur, jag köpte den sista bruna jackan i min storlek ;) Har handlat lite mat också, det blir klyftpotatis, kycklingfilé & bearnaisesås senare idag :) MUMS!
Nu ska jag plugga.

/l

 
Min nya vårjacka.

image520 
Mina älsklingar som ligger i sängen och myser :)

Uppe med tuppen

God morgon!
Älsklingen är på jobbet just nu, vill tjäna lite extra pengar ;) Men det var inte kul att bli väckt kl 5 när han stack iväg. Jag somnade iaf om och vaknade för en kvart sen, samma tid som jag brukar gå upp när jag har skola. Jag funderade på att sova en timme till, men jag behöver träna på att gå upp "tidigt" på helgerna.
Idag ska jag till stan, ska köpa en vårjacka. Drömde inatt att den var slut men jag hoppas att den finns kvar i min storlek :) Nu ska jag äta frukost och gosa med mina söta katter :)

/l

Sömntutor

image518

Tippen är toppen

Nu har jag varit på tippen med pappa, kastade två tv-apparater och såklart min tvättkorg ;) Skönt att bli av med den iaf. Egentligen skulle jag behöva kasta ännu mer skit, fast det får bli en annan gång. Allt skit står ju nere i förrådet i källaren så det stör mig inte..
Nu är älsklingen påväg ner på stan med en kompis för att köpa väldigt onyttig mat åt oss ;) Moffmoff! Haha, det är ju fredag så då får man äta onyttigt :) Ikväll ska jag titta på Le´t's dance och Hjälp!, lite tråkigt att älsklingen vägrar att titta på Let's dance med mig.. Men jag kan inte tvinga honom, han tycker inte om att titta på det helt enkelt.

Idag blir Mysan 17 veckor :)

/l

image517

Rösta på Mango

Gå in här och rösta på min Sandwich! :)

/l

image516


Mysiga Mysan & Gosiga Ruben

image515

image514

Färdig

Nu har jag dammsugit, tvättat, diskat och tvättat fönster. Nu känner jag mig duktig :) Har t.o.m. hunnit börja med min hemtenta, fast jag har inte alls kommit långt. Men huvudsaken är ju att jag har börjat med den :) Hoppas pappa ringer snart så vi kan åka till tippen, då blir jag äntligen av med den trasiga tvättkorgen som har stått i hallen i evigheter.. :)

/l

Städning pågår !

Tvättar, dammsuger & diskar. Ska försöka plugga lite sen, men jag känner att jag måste städa först. Nu ska jag ta reda på min tvätt..

/l

Äkta kärlek !

Älsklingen bjöd mig på en underbar middag idag. ♥
Har kännt mig trött hela dagen, kämpade för att hålla mig vaken på lektionen. Ville inte sitta och sova eftersom jag satt längst fram i klassrummet. Det var verkligen hemskt! När jag kom hem från skolan fick jag superont i magen, har fortfarande lite ont :( Har aldrig kännt sån smärta förr. Men som tur var tänkte jag inte så mycket på det när vi åt middag.
Imorgon ska jag följa med pappa till tippen, har ingen skola så det blir en plugg och städdag. Måste börja med min hemtenta som jag fick idag, fast den ska inte vara klar förrens nästa söndag. Men det är lika bra att börja på en gång!
Nu ska jag titta på tv och mysa med min älskling. ♥

/l


<3

image513 

4 år ♥

Kärlek

image511

Fyra år i morgon! ♥

Lost

Snart snart snart.. Har längtat så!

image509

Fyra veckor

Nu har vi haft Mysan i fyra veckor, känns som vi haft henne mycket längre!

          
(Första bilden togs andra dagen hon var hos oss, andra bilden togs idag.)

Bilder :)

RUBEN

image503

image502

image506


MYSAN

image504

image505

image507

 

Vår

Det känns som det är vår ute, så himla fint väder! Tack vare detta fina väder så är jag på bra humör idag. Tro det eller ej, men jag är fortfarande positiv :)
Nyss när jag kom hem från skolan skulle jag fylla på vatten i katternas vattenskål, men det var luft i rören så jag blev skrämd. Varför är det luft i rören kan man då undra.. Säg det den som vet.
Nu ska jag äta lunch, sen mysa med mina kissar :)

/l

Onsdag

God morgon!
Idag ser jag faktiskt fram emot skolan. Men jag vet inte om jag kommer vara lika positiv när jag kommer hem, det återstår att se. Men jag hoppas på det bästa!
Nu ska jag göra mig klar för att gå iväg.

/l

Tisdag

Jag blir galen, förvirrad och trött på samma gång. Folk runt mig kan inte bestämma sig. Hur svårt kan det vara att bestämma sig för en sak, tydligen jätte svårt för vissa. Orkar inte förklara vad det handlar om, men det är något som gett mig världens huvudvärk :/ Just nu känner jag mig bara så trött på allt, orkar inte göra någonting på dagarna/kvällarna när jag inte har skola och  måste göra något vettigt. Jag har lust att lägga mig under täcket och aldrig mer vakna. FAST jag vill inte dö, bara försvinna härifrån ett tag. Jag har inte ens ork att träna, inte ens ta fram mobilen och ringa till syster :/ Önskar att jag blir lite positivare snart, annars slår jag något hårt i huvet!

/l


Måndag

Jaha, vad ska man göra idag då?
Gibbon ikväll, men innan det ska jag väl städa.
Så himla fint väder ute, funderar på att gå ut och gå :)

/l

image501

Lite roligare

Nu har jag ätit lite god mat, har faktiskt lite roligare nu än för en stund sen.
Kom just på att jag inte har någon lektion i morgon, SKÖNT! En dag till att vila upp sig på :) Det behöver jag verkligen med tanke på influensan som jag haft. Vill ju vara pigg när jag ska busa med mina gibbonbarn också :)

Nu ska jag umgås med älsklingen, sen göra lite nytta.
Ikväll är det Singing Bee & Wallander, det måste jag se :)

/l

image500

:|

Har trååååkigt!
Roar mig själv genom att spela ett mycket "roligt" spel.. Men det går dåligt på spelet så det blir ännu tråkigare :/ Men men.. Ska äta lite mat snart :)

/l

Söndag

God morgon!
Robin förstörde just min aptit, vill inte äta frukost nu :/ Det var inte mysigt det han tog fram ur skåpet. Inget bröd för mig idag tack!
Idag är det lite bättre med mig, nu är jag bara lite hostig. Det känns så skönt att vakna och känna att man mår bättre än vad man gjorde när man gick och la sig :) Men älsklingen har fortfarande feber och är hostig, men förhoppningsvis försvinner febern snart.
Nu ska jag leka med mina kissekatter!

/l

Melodifestivalen?

SKITLÅTAR!
Tänker inte titta på melodifestivalen nästa vecka!
:/

/l


:)

Hittade några gamla bilder på datorn.. VILL HA SOMMAR NU!

                           

Melodifestivalen

Wiiiie. Ikväll kl.20.00 är det den första deltävlingen i Melodifestivalen! :)
Det får man inte missa ;)

/l

image495

Mina bäbisar !

Söta, busiga och helt underbara!

image494

                             


<3

image488




Lördag

Halloj!
Idag gick jag upp vid 10. Mysan var väldigt mysig, hon gick runt i sängen och spann :) Hon har verkligen ett namn som passar, hon är alltid mysig :) Ruben däremot gömmer sig bara, just nu är han under soffan och vill inte komma fram. Han är lite speciell, men ändå världens bästa :) Han har nog bara en dålig dag, men förhoppningsvis kommer han fram snart. (Nu kom han fram och klöser på klösbrädan!)
Idag ska jag och älsklingen bara vara hemma och slappa, äta gott och mysa :) Får se om det är någon bra film på tv ikväll :)

/l

Söööt !

Hoppas det är bättre med dig idag syster <3

image487


Svar till sis:
Med mig är det lika dant som igår, hostig, snorig och nysig :( Men ingen feber :D

/l

Mammas lilla bäbis

Idag blir Mysan 16 veckor :)
Jag har varit snäll mot mina kissar och köpt en ny klösbräda idag. Det märktes på en gång att de gillade den :) Den nya är högre än den gamla, så nu kan de klättra som små apor om de vill.
Jag är fortfarande sjuk, min näsa slutar aldrig rinna :( Min hal är hes och jag blir såååå trött när jag måste skrika på en viss person hela tiden. Jag hatar när den man pratar med inte lyssnar på vad man säger och man måste upprepa samma sak tusen gånger, då skriker jag istället. Men sen hostar jag ihjäl mig också :(
Aja, nu ska jag titta på tv och vila min hals.

/l

image469


:(

Allt är dåligt just nu..
I morgon när jag vaknar vill jag vara FRISK!

God natt!

/l

Sjuk suger !

Idag stannade jag hemma från skolan, är fortfarande sjuk :( Nu har jag smittat älsklingen också, vem står på tur här näst? Som tur är har jag ingen skola i morgon, så jag missar inte så mycket.

Nu ska vi laga mat, hemmagjord pizza :D

/l

Missbruk

Tror jag blivit beroende av Curia svarta vinbär..
image485

Och av Strepsils jordgubb..

image486
Haha, nu har jag iaf varit i skolan ett tag, Fia & jag blev klara med det vi skulle :)  Men fy vad jag svettades när vi satte igång, men nu fryser jag ihjäl :( Inge kul att vara sjuk!

Nu ska jag dricka en kopp te och vila framför tv:n.

/l

Jobbigt

Just nu håller jag på att frysa ihjäl, men förhoppningsvis blir jag varm när jag går till skolan. Det kanske är dumt att vara ute idag, men vi måste fixa en sak. Nu har jag iaf dammsugit upp blomjorden, som tur är blev mattan ren.
Det är trevligt att det är någon som försår hur jag känner mig just nu <3

Nu ska jag gå iväg.

/l

God morgon !

Fy va dåligt jag har sovit inatt. Vaknade två gånger varje timme. Drömde samma "dröm" hela natten, samma som igår också. Jag blir galen på hostan, nu är det bara torrt i halsen så jag måste hosta hela tiden. Det är inte alls mysigt att vakna av att man är genomsvettig, tror jag nästan kokade under täcket. Men det konstiga är att jag kunde sova nästan två timmar i sträck nu på morgonen, så nu är jag inte trött.

Måste klä på mig och dammsuga, Mysan har tagit ner en blomma från fönstret :/ KF!

/l

Influensa

Känner mig så konstig :/

Jag vet vem jag ska skylla på, min syster som blev smittad av sin klasskompis. Klasskompisen ligger tydligen hemma med influensan, inte alls kul :/ Men jag skyller inte på min söta syster, det är sånt som händer att man smittar andra! Jag hoppas verkligen inte att Robin blir smittad av mig, men chansen är stor :(

Tecknen på influensa kan variera. Vissa blir svårt sjuka, medan andra får lindrigare förkylningsbesvär. Vanliga kännetecken på sjukdomen är hosta, huvudvärk, hög feber samt muskel- och ledvärk. Du kan också få snuva, halsont, smärtor i bröstet, frossa och orolig mage.

Sjukdomen varar normalt tre till fem dagar, men du kan känna dig trött i ytterligare två till tre veckor.

Influensa kan utvecklas till lunginflammation, bihåleinflammation och andra infektionssjukdomar.

De understrukna symtomen stämmer in på mig :(

Funderar på hur jag ska göra i morgon, Fia & jag skulle behöva sitta i skolan och plugga men jag vill inte smitta henne. Men men.. Jag hoppas på det bästa, nämligen att jag mår bättre i morgon! Annars får vi skjuta upp det..

Nu ska jag lägga mig i sängen igen.

/l

image484


Mums

Nu har jag ätit spagetti & köttfärssås, min älskling är en bra kock! ;) Ikväll ska jag titta på tv, orkar inte gör något annat. I morgon ska jag & Fia plugga lite, hoppas jag mår bättre då!

Nu ska jag lägga mig i soffan & vila.

/l

image483

Fettisdagen

Nu har jag varit och köpt semlor, det var tur att jag gick till affären igen eftersom jag hade glömt att köpa lök ;P Ska äta spagetti & köttfärssås sen :)

/l

image481

Beställning

Nu har jag beställt en Medicinsk miniordbok. Bra att ha! ;)

/l

image480

Sjuk :(

Inatt frös jag som bara den, så jag gick upp och tog en Ibumetin. Försökte somna om, men lyckades inte. Efter en stund svettades jag som en tok, så jag kunde inte ha täcket på mig. När jag hade varit vaken nästan en timme så somnade jag äntligen om, då var jag väldigt trött så det var nog därför. Konstigt nog var jag pigg när jag vaknade för att gå upp. Bestämde mig för att gå till skolan iaf, fast jag svettades :/ Men väl framme i skolan så började jag frysa, som tur var hade jag tänkt på det och tagit på mig en mysig men varm tröja :)

image479

Efter skolan gick jag och köpte Alla ♥-ans dag present till syster och älsklingen :) På väg hem stannade jag på affären (som vanligt) och handlade mat. Men nu när jag satte mig här kom jag på att jag glömde köpa semlor :/ Jag får väl ta på mig lite kläder och gå iväg om en stund, har ju bara myskläder på mig just nu.
Nu ska jag ta en macka till lunch, sen ska jag bara ta det lugnt.

/l


:'(

VARFÖR!? Vill inte bli sjuk!
I morgon när jag vaknar vill jag vara frisk! Har ju inte tid att vara förkyld nu. Det här skulle ju bli min träningsvecka :/ Om jag nu måste bli förkyld (som jag redan blivit) så hoppas jag att skiten håller sig till halsen, vill inte ha feber och sånt..

Nu ska jag titta på tv.

/l

Fyra månader !


image226

Idag fyller mitt tandsmycke 4 månader! ;)

Bra att ha !

En räddare i nöden!

image478

hata måndagar !

Jag tycker inte om måndagar, har aldrig gjort det och kommer aldrig att göra det heller!
I morse var jag ganska trött när jag vaknade, jätte ovanligt (eller inte) eftersom det är måndag. Satt i skolan i fyra timmar, ny kurs och ny lärare. Kursen verkade ganska intressant, men jag kunde inte riktigt koncentrera mig. Det har kliat i min hals hela dagen, förhoppningsvis gör det inte det i morgon! Vill inte bli sjuk/förkyld, har inte tid just nu, inte sen när det är praktik heller.

Aja. Nog om mina problem.. Ikväll är det Gibbon igen, något att se fram emot iaf! :)

/l

Grattis !

Grattis syster på 18-års dagen! <3
Nu kan vi äntligen gå ut på krogen tillsammans! ;)

image477

Moff

Smörgåstårta. Munkar. Kakor. Chockladtårta. Marsipantårta.

Behöver jag säga mer? ;)

Imorgon blir det ännu en "moffdag". Så är det när det är kalas :D

/l

?

Har varit positiv hela morgonen, men nu vet jag inte längre. Någon har förstört min dag!

/l


Nu är jag positiv igen ;)

;)

Idag blir det en riktig tv-kväll. Synd bara att Robins kompis kommer hit snart, för han vill säkert inte kolla på tv :/ Aja, först ska jag kolla på Let's dance & sen Hjälp! Men det är tur att vi har en tv i sovrummet också ;)

/l

image476

Lääängtar!

Snart, den 29 februari, ska jag, syster och Daniel på KENT i V-ås ;)
Inte alls långt kvar nu. LÄÄÄÄÄNGTAR! :)

image475

:)

Yeees, nu är jag hemma igen. Tentan gick bra :D Det var inte alls svårt, men alla rätt kan jag glömma. MEN det är väldigt konstigt om jag inte skulle få godkänt. Efter tentan fick jag och Fia till Rutan och fikade :) Stan hade ju inte öppnat än så. Sen gick vi en sväng på stan.
Just nu håller jag på att tvätta, ska diska lite snart också.. Men först ska jag plocka undan lite grejer..

/l


:/

Tenta snart . .

RSS 2.0