Yeah! (:

Fick nyss reda på att jag och min älskling ska flytta till den nya lägenheten den 1 maj (:  Wej wej wej!

/s

myspys

Wee, igår va det alla ♥-ans dag, helt underbart!
Jag och älsklingen firade våran 3 årsdag med att äta på thai. Så gott så :)
Och en massa mys blev det förstås!


Snowboard

Yeah!

I morgon är det avslutning, kul kul :)

Saknar..



Saknar GYMNASTIKEN! :'(

Jag vill jag vill jag vill!


:(

mår inge bra alls idag, har ont i halsen och känner mig sjuk. har ingen feber men man kan nästan tro det. och inte nog med det så har jag väldigt ont i nacken :( jävla skit! ingen skola för min del idag, måste vila upp mig till i kväll (om jag mår bättre då), jag har ju snowboardskola och det vill man inte missa.. men jag får väl iaf ta det lungt med tanke på min hals. inge spring upp för vilstabacken idag. det får grabbarna sköta! hela veckan har varit piss, jag har mått illa varje dag (är inte gravid). usch för att inte må bra! men men.. jag överlever detta också.

/sjuka spjatte

grattis

GRATTIS LILLSYRRAN 17 år!!
 
HIPP HIPP HURRA, HURRA, HURRA!!

 sis

sorg i mitt hjärta

Säg mig en sak.. Varför kan man inte göra vissa saker? Varför kan t ex inte jag träna gymnastik som jag ÄLSKAR att göra? :'( Jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR gymnastik, men nu går det bara inte att träna.. Det känns tomt. Jag känner mig tom. Jag kan vara glad utåt, men på insidan är jag ledsen, ledsen för att jag inte kan träna. Jag tror inte att någon förstår. Jag vill helst inte tänka på detta alls, men jag blir påmind varje dag. Det känns tufft och jag vill bara gråta. Om jag ändå hade slutat frivilligt så hade det varit mitt egna beslut men nu när jag tvingats att sluta mot min vilja på grund av en skada så känns det extra hårt. Eller jag har ju inte tvingats att sluta, men det är bara så att jag inte kan träna. Min fot säger NEJ! Jag har många tankar i huvudet, många minnen. En del vill jag inte minnas för jag blir bara så himla ledsen. Ledsen för att jag inte kan träna och umgås med mina vänner något mer. Jag kan gråta mig till sömns. Jag gör det när minnerna blir allt för starka. Vet inte om jag orkar med att vara tränare längre. Det känns så konstigt när jag inte tränar själv..

Jag känner mig bara så tom, gymnastiken har tagit upp en stor del av mitt liv men inte nu längre.. Jag tycker nästan synd om mig själv vissa dagar! Jag VILL träna gymnastik, jag drömmer om att jag ska kunna träna igen. Det har inte varit något lätt beslut om att inte träna alls, en del kanske tror det men då har de fel.. Jag ville aldrig sluta men vad gör man när foten bara säger ifrån och gör ont..? Önskar att den där söndagen i december inte fanns, att olyckan inte skulle ha inträffat. Att jag skulle kunnat träna som jag brukade. Att jag aldrig skulle behövt skriva detta i den här bloggen. Att jag inte skulle behöva gråta mig till sömns. Att jag bara skulle vara glad. BARA GLAD!

fredag

Äntligen fredag. Men är det verkligen så kul med fredag? Det är frågan.. men det beror väl på vad man gör.. Om man sitter ensam eller om man umgås med någon. Ibland är det väl nyttigt att ha tråkigt men det är inte kul alls! Jag förstår mig inte på vissa människor, jag nämner inga namn...
Jag blir bara så ledsen ibland, jag är inte guds lilla ängel som aldrig gör något fel men jag bahandlar ändå andra som jag vill bli behandlad själv! Tror jag iaf ;) Men jag gör så gott jag kan! Men en del människor förstår inte att de kan göra en ledsen. Eller så förstår de det men skiter fullständigt i det.. Jag blir bara så trött och ledsen.. Jag förväntar mig inte att du som läser detta ska förstå mig, men snälla, säg mig, varför behandlar en del andra illa? Jag kan inte förstå.. men det kanske inte är meningen heller!

Aldrig ska jag sluta älska dig

Jag vet att jag inte är nå'n skönhet eller så
Om du lämnar mig kan jag det väl förstå
För vad har jag att ge dig som ingen annan har
Jag är ingen särskild men's du är underbar


Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är här för dig
Ge inte upp


Livet är en gåta
Du är gåtans svar
Allt annat må försvinna om du blott stannar kvar
För också när jag tvivlar det känns som allt är slut
Jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut


Aldrig ska jag sluta


När jag klantar mig
När jag sviker dig
När jag sabbar och förstör
Var kvar ändå
Tro för oss två
För du vet jag än gör
Ja, vad jag än gör.


Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är här för dig
Älska mig då


Aldrig ska jag sluta


Älska mig då
Älska mig då
Älska mig då

Ros


RSS 2.0