:)

Jag googlade på ön i Grekland som jag och älsklingen ska åka till.. Det var på den ön Mamma Mia spelades in :) Nu har jag en plats på ön som jag MÅSTE åka till, nämligen kyrkan som är med i filmen ;) Jag hade ingen aning om att filmen spelades in där förens jag hittade det på internet. Hoppas det är lika fint som det ser ut att vara i filmen.

Jag läääängtar!


090629

Suck, nu har älsklingen smittat mig med ont i halsen :( Jag visste väl att jag också skulle bli förkyld, men än så länge har jag bara ont i halsen. Det är jobbigt, men hellre ont i halsen är snorig och hostig. Tacka vet jag Mucoangin!
Igår tog jag mitt andra dopp för året (första doppet var hos mammas grannar, i deras badpool). Det var inte alls så kallt som jag trodde, men det var det äckligaste vattnet jag badat i på länge. Jag doppade mig snabbt och låg sen och solade.
Idag ska vi cykla till älsklingens pappa, jag hoppas att vi orkar med det med tanke på förkylningen. Men vi ska grilla där så nog orkar jag cykla ;) Förutom att vi ska dit vet jag inte alls vad vi ska hitta på (det här är min lediga dag, har jobbat i helgen). Den här dagen kommer väl att gå lika fort som alla andra lediga dagar.. Suck.




Gosbebisar <3

Grekland

Nu är det bokat och klart. I slutet av sommaren åker jag och älsklingen till Grekland :)
Jag läääängtar!


Helt otroligt!

Kan det var sant? Jag tittade på mitt bankkonto nyss, det står att jag får in min lön i morgon! Lönekontoret sa ju att jag skulle få ett utbetalningskort, inte in på kontot första gången. Jag är chockad och glad :) Här ska handlas blommor i morgon, en massa blommor till balkongen! Nu är jag på bra humör :D

Midsommar!



Jag hoppas fortfarande på fint väder idag! :)

090612

Stressad som vanligt. Vill inte vill inte vill inte!
Positivt tänkande måste jag öva på.

090611

Ångest. Så jäkla mycket ångest.
Jag kan inte ens sova på nätterna.
Jag kan inte ens tänka klart på dagarna.
Det känns som att jag går runt och bär på en massa sorg.
Jag måste få släppa ut allt, men det kommer inte bli bättre.
Jag är ett jävla klantarsel som borde ha gjort som jag planerat.

Det blir inte direkt bättre av att alla kör mig mig bara för att jag är ny på jobbet. Åtta veckor, hur ska jag stå ut? Jag ser fram emot en välbehövd semester, att bara komma bort ifrån detta råtthål.


Söööt!




Grattis till systersöt som tar studenten idag! Fyfan vad du e bra! ♥

(Bilden är gammal)

Haha

"Tar man pulver före vatten, då är man ett pulver"


Onsdag

Idag har jag städat en massa. Jag har dammsugit, plockat undan en massa saker, tvättat och dammat. Det är bara disken kvar, men den får stå ett tag till. Jag tittade in på smhi's hemsida nyss, jag hoppas att det blir lite varmare än 16 grader på lördag, hellst av allt vill jag ha sol också! Men men, det ser i alla fall inte ut som att det blir regn. Jag måste ändå köpa en kofta att ha på mig, annars fryser jag ihjäl i min klänning. Så jag vet vad jag måste leta efter, kanske blir en sväng ner på stan idag..


Tisdag

Idag har jag klippt mig. Riktigt mycket hår borta. Det känns skönt! Har även hunnit med Tunaperk med mamma och syster. Hittade lite smått och gott ;) Har setat framför dumburken (datorn) i ett ex antal timmar nu. Äntligen är jag nöjd med mig själv. Nu ska jag titta på tv.


När mormor & morfar sålde landet..


Landet nu.. Jag gråter inombords! :'(

Måndag

Idag har jag, mamma & mormor varit på landet och vattnat. Vi åkte så klart förbi mormor & morfars f.d. sommarstuga. Det såg så himla trist ut eftersom de som bor där nu renoverar och bygger ut huset. Jag saknar landet så himla mycket och jag vet att jag inte är ensam om det. Men det är i alla fall tur att dem inte river hela huset, det räcker väl med altanen som är borta? Efter att ha kollat in hur sommarstugan såg ut åkte vi till kollo. Vi vattnade blommor och fixade. På vägen hem till stan stannade vi på Slagstaglass, min första Slagstaglass för i år! :) När mamma & jag hade skjutsat hem mormor åkte vi hem och målade. Vi målade spaljén. Som väntat tog målarfärgen slut så vi fick åka igenom hela stan för att hitta rätt färg. Efter några timmars målande var vi klara. Efter lite mat i magen och fixande med blommor fick jag skjuts hem av mamma. Jag fick kompostgaller av henne och när jag kom hem satte jag ihop dem så nu kan vi ha öppen balkongdörr utan att katterna kan gå ut :) Så ikväll ska vi sova med öppen dörr, det ska bli skönt som tusan!

Om en liten, liten stund kommer mitt ♥ hem. Jag ska lägga mig i sängen för nu är jag jättetrött. I morgon väntar ett jobbigt beslut, jag ska nämligen till frissan.


RSS 2.0