Söndag

Godmorgon! Det är så varmt ute så jag inte kan sova. Jag svettas ihjäl. Solen skiner på fönsterna i sovrummet. Balkongen ska vi inte tala om, det känns som ett växthus idag också. Idag är det mulle/knytteloppet och gissa vem jag ska klä ut mig till? :P Vi har i alla fall en himla tur med vädret, det är bara att hoppas på att det kommer många barn :)

Lite av det vi köpte igår:

 
Två lampskärmar och lampfötter till vardagsrummet.



Tillbringare och champanjeglas till mamma.



Våtservetter till mormor.


Lördag

Exakt en vecka kvar nu, jag börjar blir nervös. Hur ska då min syster känna sig? Student 2009. Jag börjar känna mig gammal, två år sen jag tog studenten. Ett år kvar för mig till min examen.

Idag ska jag fördriva tiden med att hälsa på farmor, besöka Biltema, Mediamarket och Ikea. Det kanske hinns med någon mer affär. Jag hoppas att jag hittar det jag är ute efter. Nu ska jag gå och träna, Nautilus här stängt i tre veckor så det är bäst att passa på innan dem stänger.

Otursdag

Ja, jag har otursdag idag! Nyss åkte duschdrapperiet ner när jag hängde tvätt. Det orsakade mycket jobb med dammsugaren. En burk med tops åkte i backen. Glas överallt. Inte nog med det, dammsugaren gick inte att samarbeta med. Men nu är förhoppningsvis alla glasbitar borta, stora bitar i papperskorgen och dammsugaren blev matad med de små bitarna plus ca. 150 tops. Jag blir galen snart!


Bye bye burken :(

Fredag = fint väder!


Vad ska man hitta på idag då? Det finns en miljon saker att göra här hemma hos R, men ingenting jag vill göra. Jag vill inte dammsuga och tvätta, jag vill inte diska och damma. Jag vet inte vad jag vill göra. Jo, jag vill vara ute i solen. Jag kanske kan åka hem till M&P och var ute? :) Måste ringa M sen och prata med henne. Usch jag var uppe med tuppen idag trots att jag är ledig. Och sommarlovet har väl inte riktigt börjat än, men jag räknar ändå dessa dagar innan nästa vecka som lov :)



Updatering 090529 kl.10:30

Nu har jag dammat, diskat och en maskin med tvätt är igång. Jag som inte skulle städa! Jaja, jag får i alla fall ett rent hem. Dammsugningen väntar jag med till ikväll när det inte är så varmt. På tal om varmt, det känns som att komma in i ett växthus där solen ligger på när jag går ut på balkongen. Jag ska inte klaga över värmen, men lite svalare skulle inte skada. Jag har redan vattnat blommorna två gånger idag, gissar på att det blir en tredje gång också. Alltså blommorna på balkongen. Blommorna inomhus har fått vatten en gång idag ;) Nu ska jag ta något att äta, magen kurrar!

Blöt hund

Min besvikelse försvann efter någon timme, vad det handlar om är en annan historia som jag inte vill berätta här. Tur har jag ibland när jag mår så här bra efter att ha mått dåligt i några timmar. Jag kanske är konstig.

Jag är nyss hemkommen efter ett svettigt träningspass. Som vanligt blev det 30 minuter styrka och 30 minuter på motionscykeln efter. Jag får ju inte glömma min raska promenad hem i regnet. Jag känner mig som en blöt, gammal och sliten hund. Inte luktar jag så gott heller :P Jag känner att det tog på krafterna att träna, särskillt eftersom jag höjde vikterna på alla maskiner. Den som vill bli starkare får helt enkelt leva med att ha träningsvärk.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, ingen middag har jag ätit och vet inte heller om jag orkar. Min älskling är ju inte hemma så jag har aldrig någon lust att laga mat åt enbart mig själv. Jag vet att jag är dummare än dummast! Jag är som jag är. Det kanske blir en smörgås och lite juice, ev en chockladbit ;) Och inget bra är det på tv heller..

..

fuck!

Bilder <3


Ruben



Mysan



Sjuksköterskestudenten



Vår på balkongen

Gott!

Om en liten, liten stund ska jag baka kladdkakemuffins! Jag måste ju ha något att bjuda på i morgon eftersom det är sista dagen på praktiken ;) Det var en som gick sin sista dag idag, och han bjöd på tårta så det vill jag inte bjuda på. Men muffins uppskattas alltid!


Klicka på bilden för att komma till receptet..

Jag är på G

I söndags tog jag mig i kragen och tränade, idag tog jag mig i kragen ännu en gång. På torsdag och lördag ska jag ta mig i kragen ännu fler gånger. Jag har noll motivation, men den börjar komma tillbaka! ;)

Bara två dagar kvar nu.. Jippie! :D


Söndag

Varför är alltid söndagar så tråkiga? Jag vet inte en enda söndag då jag inte haft tråkigt. Jag ska i alla fall iväg och träna om en stund (trots att jag inte känner för det). Efter träningen har jag absolut ingen aning om vad jag ska hitta på. Jag städade igår, så jag kanske ska tvätta en maskin med tvätt idag? Hmm. Jag får tjata på R så vi hittar på något!

Bara en vecka kvar, sedan är det sommarlov!!! :)

Några tankar..

Snart är det dax att sticka iväg. Tiden har bara runnit iväg, jag har nästan inte gjort någonting. Just nu sitter jag här och irriterar mig på en person, en person som tydligen inte förstod att det jag skrev i mailet var ironi. Jag tycker då inte att det är bra att skicka en påminnelse om ett möte kvällen innan. Mig vetligt skickade jag en påminnelse några dagar innan plus i samband med protokollet (ca 1-2 veckor innan). Jag känner att jag är en väldigt negativ människa, jag slapp uppgiften men klagar på den som tog över efter mig. Ibland vet jag inte vad jag tänker med. Men frågan är ju om den har personen tänker alls. Nog om det. Jag fick iallafall ett svar där hon skrev att det var bra att jag tyckte att det var bra, att hon påminde oss om mötet. Alltså jag mår illa. Nog om det (gör ett nytt försök).. Jag måste få rensa ut mina onda/elaka/tråkiga tankar innan jag åker. Nu känns det bra, och folk får tycka vad fasen dem vill om det jag skriver. Jag skriver iallafall inte ut några namn och det här är trots allt min blogg och mina tankar. Läs om du vill eller håll dig borta!


Nattugglan måste hålla sig uppe inatt!

090519

Halloj! Igår kväll somnade jag halv tolv, jag sov till halv elva :) 11 timmars sömn är inte helt fel! Jag ska försöka sova någon timme på eftermiddagen. Jag fick reda på att jag inte kommer att gå med min handledare inatt, det känns skittrist! Hon jobbade dag istället, så jag få gå med en annan. Men men, jag kommer väl ändå vara trött, så det spelar ingen roll vem jag går med. Jag måste titta när tåget går, jag tror att jag vet men är inte säker. Usch, fy och blä. Om en stund ska jag gå till affären och köpa bröd, måste köpa en yoghurt till i natt också. Förutom att gå utanför dörren, till affären, i detta skitväder ska jag hålla mig inomhus tills det är dax att åka iväg.

Grattis farmor på födelsedagen! ♥

090518

Snart är det sommar, snart är det sommar.. Tralalalalaaa.
Eller?

I morgon "jobbar" jag natt, så jag börjar inte förrens kl. 21:15. Kommer jag kunna sova på dagen? NEJ. Kommer jag klara av att vara en riktig nattuggla inatt? JA. Nu jäklar ska jag visa mig själv att jag inte alltid behöver somna framför tv:n, jag ska vara vaken sent! Min plan är att vara uppe länge, sova länge och vara pigg tisdag - onsdag natt. Yey.


Lördag = ledigt?

Min lördag består av praktik,praktik och åter praktik. Ingen helg här inte! Dessutom består min söndag också av praktik, praktik och åter praktik. Inte nog med det, jag har praktik på måndag (dag), tisdag till onsdag (natt), torsdag (kväll), fredag (dag). Sen har jag helg från fredag eftermiddag till måndag morgon. Usch, fy och blä. Men jag vet att jag klarar det här, jag måste göra det! Nu väntar frukosten, sen göra sig i ordning.

Roligaste på länge!

:)

Bajsskämt!



Nyinhandlat

Idag passade jag på att gå på stan. Jag köpte två klänningar och en parfym. Jag fick lite beslutsångest i provrummet så jag valde att köpa två klänningar, den ena ser ni på bilden nedan. Efter att ha vandrat runt på stan hjälpte jag mammis med lite saker. Vi grillade korv till lunch/middag, MUMS! Nu sitter jag här och har lite ångest över morgondagen. Det kommer att bli en tuff helg och vecka som väntar. Jag kommer att "jobba" ända fram till nästa helg. Kul att bara ha ledigt en fredag, jippie! Jaja, jag ska inte klaga. Nu måste jag lista ut vad jag ska ha i matlåda i morgon och på söndag.


12/5

Nu bär det av mot K-holm, kommer hem i morgon igen. Jippie!

Vart tog våren vägen?




Varför är det sånt tråkväder?
När bli det vår igen?


10/5

God morgon, god morgon! Nu har jag äntligen tid att skriva här.. Mina hemtentor är färdigskrivna och ska lämnas in i skolan under dagen, har jag bestämt. Så nu har jag ingen tenta kvar för den här terminen, om jag nu inte får skriva om någon. Så vad har jag gjort den här helgen, förutom att plugga? I fredags "morse" besökte jag kiropraktorn och det knakade mer än det någonsin gjort i min nacke. Och kiropraktorn sa faktiskt att jag inte kom dit i onödan, det är alltid bra att veta :P Nästa gång lovar jag att jag inte väntar så länge med att gå dit. Efter knakelibraket träffade jag mammis på stan, jag köpte stolsdynor till köket/ballkongen och sedan åkte vi hem. I fredags var det även bal i Sundbyholm. Syster & D var finast av alla :) Jag tog en jäkla massa kort, men på hälften av dem är det någon som blundar eller gör någon grimars. Det är i alla fall tur att det är en digitalkamera och inte en sån där gamal kamera med filmrulle där man måste framkalla alla bilder. Hihi. Inte nog med att syster & D var finast, de åkte världens finaste bil också ;) Och tur som man har så fick jag åka i den tre gånger under fredagen, så jag slog systeryster på att åka i den bilen :P Balfolket hade en himla tur med vädret, först var det sol och riktigt skönt väder ute, sen blev det bara molnigare och molnigare. När vi bestämde oss för att åka därifrån började det duggregna och några sekunder senare spöregnade det.

I lördags (igår) städade jag, så nu ser det hyfsat ut här igen. Jag passade även på att tvätta R's jobbarkläder. Jag passade på att slappa framför tv:n när allt annat var klart. Det är så skönt att bara ta det lugnt när allt är i sin ordning. Jag somnade sent, vilket inte skulle ha varit ovanligt om det var för något år sedan. Men i dagens datum är det ovanligt. Jag känner mig inte ett dugg utvilad men det struntar jag i, för jag vill inte sova bort hela dagen. Dagens planer är att lämna tentorna i skolan, diska det lilla som finns att diska, eventuellt tvätta en maskin med kläder som inte ligger i tvättkorgon ännu och såklart umgås med R ♥ Jag får se vad vi hittar på, jag känner på mig att det blir en sån där sitta hemma och ruttna dag. Såna dagar tycker jag inte om! Nehej, nu ska jag ta och se om det finns något att äta till frukost! :)

Studentbal 090508



7/4

Tröttare än tröttast! Jag har nackspärr och har ont i hela kroppen! Nu har jag långhelg, jag "jobbar" inte förrens på tisdag eftermiddag. I morgon ska jag på systersöts bal, hon kommer att vara finast av alla! ;) Jag måste vila upp mig inför morgondagen som kommer att bestå av plugg, knak knak i nacken hos kiropraktorn  och baltittande. Förhoppningsvis blir nacken bra, något fel är det i alla fall eftersom jag får nackspärr jämt. Aja, nu ska jag titta på Diagnos okänd på tv3.se.


4/5

Ny vecka och ny månad.. Idag "jobbar" jag kväll så jag ska sova på sjukhuset. I morgon "jobbar" jag dag så då får jag sova i min egna säng på kvällen :) Jag har noll lust att sätta mig på tåget men jag har inget val.. Jag är helt slut efter att ha simmat i 45 minuter i morse, dessutom har jag träningsvärk sen igår. Jag får skylla mig själv. Jag är störst, bäst och vackrast! (Så sa min tränare att jag skulle tänka förut..) Positiva tankar nu Linda! Jag har tre tentor som ska in om en vecka, två är klara så jag har en kvar. Hoppas jag kan plugga på tåget.

Nej, nu ska jag göra mig iordning. Bye.

RSS 2.0