Fredagsmys igen :)

Hejhopp! Det är skönt att det är helg nu, inte för att det har varit många föreläsningar i skolan eller så. Men det har varit tufft att träna varje dag, jag följde min planering som jag bloggade om i onsdags :) Nu ska jag vila i helgen. Jag får se hur mycket träning jag hinner med de kommande veckorna.. Praktiken börjar nästa vecka. Shit, snart färdig sjuksköterska ju :| Men jag hinner inte tänka på det så mycket just nu, för nu är jag bara väääldigt nervös för budgivningen på lägenheten. Det verkar som att vi bara är två stycken som budar, hoppas vi vinner! Jag kommer bli mycket ledsen om vi inte vinner, jag vet att jag inte borde förälska mig så mycket i lägenheten, men det är svårt att inte göra det. Jag sitter här på helspänn och väntar på att ett sms med ett bud ska komma.. Skönt om vi inte skulle få fler sms eftersom det var vi som la det senaste budet. Men man vet ju aldrig :/ Idag har jag hoppat till och blivit nervös varje gång jag får ett sms, alla har inte handlat om budgivningen. Nehej, nu får jag resa mig härifrån, har setat här alldeles förlänge. Det är farligt att titta på möbler på ikea, väldigt farligt! Byeee!

Håll tummarna!

Så har budgivningen börjat. Totalt 28 familjer som tittade på lägenheten, hoppas inte alla är intresserade :P Jag vet vad första budet hamnade på, ganska långt under utgångspriset så en liten chans har vi nog :) *Hoppas hoppas hoppas* Ikväll ska vi nog lägga vårt första bud, hoppas inte så många bud lagts innan dess bara :P Eller så får buden gärna vara låga så vi fortfarande har en chans. JAG VILL HA DEN DÄR LÄGENHETEN!!!

Träningsvecka

Veckans träning, än så länge:

Måndag: Styrketräning
Tisdag: Simning
Onsdag: Styrketräning + konditionsträning


Planering för resten av veckan:

Torsdag: Simning
Fredag: Styrketräning

Det känns bra, mycket bra! :)


Kanelbulle

Jag fick något ryck.. Mitt i pluggandet fick jag för mig att baka bullar. Så nu står degen på jäsning. Hoppas de blir goda och att R blir glad ;) Mina bullar brukar bli helt okej, de är ju alltid godast precis när de är färdiga! Den här gången använde jag ett recept från internet, brukar annars kolla i kokboken. Receptet hittar du här.


Bild: www.recept.nu


Uppe med tuppen

ZzzZzz.. Jag är så trött. Jag vaknade lite innan sex i morse, R gick upp då och väsnades i köket. Jag gav upp om att kunna somna om efter en stund. Igår morse tog det nästan en timme innan jag kunde somna. Idag ska jag sitta hemma och plugga, orkar inte åka till v-ås. Men innan jag tar tag i pluggandet ska jag lägga mig i soffan och titta på tv/halvsova. ZzzZzz..


Påminnelse..

Nästa gång jag får för mig att träna på en måndag måste jag komma ihåg att INTE gå dit när gymmet öppnar. Idag fick jag trängas med ett x-antal äldre personer. I vanliga fall brukar det nästan vara tomt vid lunchtid, men inte idag. Orsaken är nog att gymmet inte öppnar förrens tolv på måndagar, alla andra dagar nio eller tidigare. Jag får helt enkelt skippa måndagarna framöver, för kul att tränas är det inte!

Snart är det dags att gå iväg, min söta syster ska också med och titta på lägenheten ;) Kul att se den på riktigt i alla fall.

När jag blir stor..

Idag ska jag ta ännu ett kliv in i vuxenvärden, jag och R ska på visning av en bostadsrätt. Jag har blandade känslor för den här bostaden, jag känner på mig att det är något skumt med försäljarna. Tur att det går igenom en mäklare i alla fall, med tanke på vad priset låg på för ett tag sedan utan mäklare. Läget där bostaden ligger - sådär. Om jag får dåliga vibbar på visningen och det är många som är intresserade tänker jag sattsa på att vänta tills en annan bostadsrätt läggs ut till försäljning. Men den här skulle vara perfekt - lagom stor.

Fram till visningen ska jag roa mig med lite styrketräning, igår blev det en timmes simning med syster. Jag ska försöka hitta någon tygaffär på stan så jag kan köpa resår till mina byxor, vilket jäkla projekt. Sen ska jag försöka plugga lite, trots noll procents motivation. Det är alltid mycket roligare att göra allt annat än att plugga! Konstigt, varför är det så?

Dagens film

Tittade på Taken nyss. Så jäkla bra! Rekomenderas!


Bild: www.google.se

Sovmorgon

Lördag = sovmorgon och slappdag. I alla fall den här lördagen :) Jag har inget inplanerat idag, om jag känner mig rätt kommer jag bli väldigt uttråkad om några timmar. Men vad tusen, det är fint väder ute så en promenad kanske passar bra. Ikväll får det blir en film, eller två, att titta på :)


               Kärlek ♥


Det är dags för fredagsmyyys!

Hejhopp! Idag har jag vart i skolan en timme, jag och N fixade det sista med examensarbetet. Så nu är det bara att vänta på betyget ;) Efter skolan gick jag och tränade och passade på att simma lite. Avslutningsvis satte jag mig i bastun och höll på att spy/svimma. Jag älskar när det är jättevarmt i bastun, men om man har en liten hjärna och inte tänker på att ta med sig vatten att dricka är man inte så smart. Nästa gång ska jag ta med min vattenflaska in i bastun. Men idag "tävlade" jag dessutom mot två fjortisar som satte sig i bastun ett tag efter mig, jag ville sitta längre än dem. Mohahaha. Vem vann då? Jo, jag såklart. Jag vet, jag är jättemogen. Men jag var uthålligare eftersom jag satt längst upp, de gjorde inte de och så satt jag där längre tid också ;P

Vad ska jag hitta på nu då? Jag kanske ska gå ner på stan med syster lite senare. Innan dess ska jag byta om, vill inte gå på stan i mjukisbyxor. Jag måste ta en frukt att äta, annars äter magsäcken upp sig själv inifrån ;P Men först av allt ska jag sätta på radion och lyssna på lite musik :)

Min nya frisyr

Det blev lite kortare :) En riktigt "busig" frisyr!



Korthårig

Idag fick jag sovmorgon, så himla skönt! Men jag känner mig ändå inte utvilad.. Jag känner mig aldrig utvilad. Det måste vara något fel på mig. Eller så är jag bara sån. Haha :) Idag ska jag klippa mig, det var nästan tre månader sen sist, det känns som en evighet sen eftersom håret växt som ogräs. Förra gången klippte jag ganska kort, det gick precis att sätta upp i en liten tofs (hälften åkte ur på en gång). Nu är det för lång igen och jag tror att jag ska klippa mig ännu kortare. Ska fundera lute på det.. Men vad har jag att "förlora"? Mitt hår är så tunt och tråkigt så det är bättre att ha det kort så jag slipper fixa iordning det varje dag, eller ja det måste jag väl göra med kort hår också.. Men det är nog lättare med kortare :)


Sommar

Jag längtar till sommaren! Inte bara för att jag är nyexaminerad sjuksköterska då, utan också för att sommaren är så himla underbar. Det är så skönt att slippa ha mössa, halsduk, mössa, tjock jacka.. Det är så härligt att ha sommarkläder på sig och gå barfota utomhus. Någon mer som längtar till sommaren? Vintern är inte heller fel, men det är inte samma sak som sommaren ♥


Mitt i veckan

God morgon!
Idag har jag en föreläsning på eftermiddagen, därav fick jag sovmorgon :) Så skönt så! Ikväll är det dags att åka iväg på ett möte igen, den här gången handlar det om skidskolan som vi ska genomföra om två veckor. Hoppas snön ligger kvar minst tre veckor till, sen kan det gärna få smälta bort. Jag vill ha vååår! Nu ska jag försöka få liv i R, sen fixa lite här hemma innan det är dags att kila iväg till skolan.

Plugghäst!?

Haha, av rubriken att dömma förstår ni säkert vad jag gjort idag.. Om inte → jag har pluggat en massa! Jag hade föreläsning i morse, fram till lunch. Sedan träffades handledargruppen och utvärderade de här 10 veckorna. När jag kom hem satte jag mig här direkt och reviderade examensarbetet. Tanken var att vi skulle börja med det på fredag, men jag kan inte koppla av förrens jag känner att jag är på gång. Nu är det bara liiite kvar att revidera och det väntar jag med så min kamrat får jobba lite också ;P Haha. Tre hela timmar tog det att ändra referenser, felstavningar, konstiga formuleringar, finlira med problemformuleringen och syftet. Ja, det var inte så lätt som jag trodde. Men nu är den delen färdig i alla fall, det som återstår är att ta bort ordet "patienten" som står ca en miljon gånger i arbetet (okej, kanske 200 gånger då).

Nu ska jag unna mig ett varmt bad och sedan ska jag titta på tv, det är ju en film på 3:an om en halvtimme :)



Jag är trött på vintern nu, ge mig lite värme tack!

Snart blir jag galen..

Jag vill strypa någon.. Jag vill skrika och hoppa jämfota i golvet.
Varförvarförvarför garannjävlar!?
Idag är musiken värre än i går, dunkdunkdunk.
Vad ska jag göra? Jag är för feg för att gå och plinga på och be dem sänka volymen.

Någon som har något tips på vad jag ska göra?
Hyresvärden verkar inte bry sig, undrar om det bara är jag som bor ovanpå som blir störd.. Grannarna vägg i vägg med dem som spela dunkadunka musik kanske är döva!?


Bild: www.google.se

Termin sex

Sjätte terminen började idag. Två veckor (med start idag) kommer vi att läsa en kurs som heter Etik i vården, den verkar intressant men ganska jobbig. Hoppas veckorna flyter på i lagom takt. Lite tråkigt bara att behöva åka till V-ås och ha föreläsningar två dagar.. Det kommer vara extra segt nu när det bara går bussar, jag vill ju åka tåg! :( Men men..

Nu ska jag städa, måsta dammsuga och diska. Sen väntar soffan på soffpotatisen! ;)

Diskotek

Är det ett diskotek i huset!? Det låter förj*vligt. Hög musik, dunkdunkdunk, någon som kör något på hjul fram och tillbaka. Vad bor det för idioter här egentligen, man kan ju undra. Hoppas någon gör något åt detta, det är inte lätt att springa upp och ner i ett åtta våningshus. Jag skulle kunna skrika åt dessa människor, om jag visste vem/vilka som är skyldiga. Köpa en lägenhet - jatack!

Annars, förutom att störa mig på grannarna, har jag och syster spenderat 3½ timme i badhuset. Vi har simmat, bubblat bubbelpool och bastat. Det var skönt men lite jobbigt pga värmen. Vi hann även med en fika med päronen och "släkten".

Nu; titta på film och försöka få den där j*vla katten att sluta jama. Mysan gör mig galen just nu, hon kanske blir orolig när grannarna har "leker" diskotek!? Men jag klarar inte av när hon jamar så högt som hon gör, det låter precis som när hon löpte förut..



Uppdatering: Nu vet jag vilka som spelar så himla hög musik. Som väntat var det grannarna under. Jag sprang först upp en vånging och sedan ner. Jag vågade inte ringa på eftersom det var något konstigt namn som stod på dörren. Jag vet inte hur folk kan ta emot klagamål. Om R hade varit hemma så hade jag vågat.. Undrar om det går att ringa till störningsjouren!?

Weeej!

Gårdagen gick finfint! Slutseminariet gick bättre än väntat och det gick bra på jobbet. Idag har vi firat R's syster som fyllde år häromdagen. Resten av dagen har spenderats i soffan; jag har tittat på tv, sovit, tittat på film, ätit och nu ska jag titta på film nummer två :) I morgon ska jag upp tidigt och simma med systersöt, som jag inte träffat på två veckor. Så vi har en massa att prata om :) På måndag börjar termin sex, den sista och kanske den jobbigaste terminen. Sen är jag fääärdig ;) Nehej, nu ska jag titta på film :)

!?

I morgon gäller det. Då är det dagen med stort D. Slutseminarium av examensarbetet är inte något som man är med om varje dag. Jag vet men hoppas ändå på att nervositeten inte hinner komma fram, jag avskyr att vara nervös. Idag har jag förbrett mig inför morgondagen, men det känns inte som att jag är ett dugg förberedd. Jag skippade simningen idag, inte bara för att jag var lat och nervös utan på grund av en annan sak. Nu ikväll ska jag på styrelsemöte, det ska bli spännande att se reaktionen från alla när jag talar om vad som hände idag.. Eller ja, hände och hände. Det var ett telefonsamtal som fick mig att gå i taket. Just nu är jag f ö r b a n n a d på en person som aldrig verkar tänka med hjärnan! Idiot.

Nu; duscha, laga mat och sen möte.

Fortsätt simma..

Nu är jag hemma efter några timmar i badhuset, först blev det styrketräning och sedan simning. Det är så skönt att jag inte gett upp med träningen ännu, den dagen kommer väl.. Men nu tycker jag att det är kul att simma, så det är peppande! I morgon får det bli simning igen, det är bara att passa på när jag är på humör :) Nu funderar jag på att gå till affären och handla, det blir tacos till middag :)


Stillasittande

Har suttit stilla hela dagen idag, det känns i nacken! Men i morgon är jag "ledig" så då blir det till att träna :) Jag önskar att jag fick byta nacke med någon, den gör alltid ont. Jag har haft låsningar mellan de översta nack-kotorna, eller vad dem nu kallas. Det kanske är dags att gå till kiropraktorn igen? Hmm. Jag hoppas att det onda botas med lite träning + bastu, det brukar kännas bättre eftersom nacken går att "knäcka" när den blivit varm. Haha, det lät konstigt.. Men ni kanske förstår vad jag menar ändå. Nehej, nu ska här tittas på tv och sedan sova. God natt!

Dagens

En hel timmes simning blev det! Det kändes som en evighet, men jag gav inte upp för det. Nu känns det så skönt! I morgon får det bli en vilodag, jag kan ju inte träna varje dag när jag inte är van ;P

Nu; ta det lugnt och vänta på att R ska komma hem!

Jag trotsar träningsvärken!

Gosh! Vilken träningsvärk jag har idag. Efter ett x-antal veckor utan träning blir det så här. Men jag tänker trotsa träningsvärken nu när jag har tränings motivation. Jag tänkte ta mig till badhuset och simma en stund i dag med. Det är så skönt att simma, förutom att det är tråkigt när man inte har någon att prata med eller musik att lyssna på. Så nu ska jag packa väskan, sen gå iväg :)

Dagens lunch (istället för en massa mackor);

+ två clementiner

Träningsnörd

Haha. Nu är träningsnörden på g igen. Idag blev det 50 minuters styrketräning och 30 minuters simning. Efter simningen blev det en stund i bastun, så skönt! :) Nu är jag helt slut, det blev för några timmars sömn inatt och så blir jag alltid seg efter att ha simmat. Om några timmar ska jag och R äta mat på thai, vi ska fira min mormor som fyller 75 år i morgon :) Nu; soffläge!

Städtanten

God morgon, eller god förmiddag! Jag har vart vaken i några timmar, men det känns som jag gick upp nyss. Idag ska här städas och de sista julsakerna ska bort! Jag har precis tagit ner julgardinerna och satt upp de jag har uppe resen av året. Jag funderade på att sy nya gardiner, men det är dumt eftersom jag inte vet hur länge vi ska bo här :) Om en stund är det dags att ta fram dammsugaren och skrämma katterna lite, jag är så elak så! En maskin med tvätt ska sättas igång och det lilla diskberget (4-5 saker) ska diskas. I morgon kommer R's kompis hit och då kan det ju inte vara ostädat. En annan rolig sak som händer i morgon är att jag och mamma ska till IKEA, det har jag bestämt utan att prata med henne! Haha. Sen ska vi hälsa på farmor på vägen hem. Jag vet i alla fall några saker jag ska köpa på IKEA; värmeljus med doft och skärbrädor :) Nehej, nu väntar dammtussarna på att jag ska dammsuga upp dem..



           Jag och R :)


Jag har inget liv!

Jag vet vem som kommer sitta klistrad framför datorn i morgon och titta på webkameran, har jag tur ser jag någon jag känner ;) Haha, om inte annat ska jag ringa till de här personerna och be dem vinka ;) Vem vet, jag kanske får mig ett gott skratt åt alla vurpor som görs i backen medan jag tittar. Jagvilljagvilljagvillockså!


Såhär ser det ut i backen just nu.. Helt tomt!

Helg?

En kort uppdatering:

Nu är examensarbetet inskickat. Det känns så skönt! :)
Bara för det tar jag helg nu, lite för tidigt. Hihi.
Och så är jag avundsjuk på systersöt som är i fjällen :/ Jag vill också!
Nehej, idag ska jag göra något vettigt, som att städa till exempel.
Jag måste bara skriva att min hals tar kål på mig, ontontont! :(


Lillasystersöt!



Klicka er in på hennes blogg vettja! :) www.elinsbloggvarld.blogg.se


Sköna människor

Gårdagen bestod av en massa prat och skratt. Jag fick träffa R's farbror, två kusiner och en av kusinernas man för första gången. Alla var jättetrevliga :) Hoppas det blir fler träffar med dem i framtiden. På tal om träff, jag tror att R och jag ska möta upp hans farbror när han går ut med hunden senare idag. Med tanke på att R och hans släktingar på pappans sida bara har träffats en gång tidigare, har dem kommit varandra nära endå. R har alltså bara träffat farbrorn och kusinerna en gång innan, i våras någon gång. Det beror på ett bråk (?) som uppstod mellan bröderna för mer än 25 år sen. Tur att dem börjat umgåts igen! :)

Nu ska jag deppa lite över att syster åkt iväg till fjällen, jag vill ju också!!!

Det känns bra nu!

Examensarbetet är inskickat till handledarna för sista domen, på torsdag ska den skickas in till en som har hand om alla arbeten. Nästa vecka är det slutseminarium. Yey, jag ser äntligen ett slut på de här slitsamma veckorna. Jag hoppas och tror att det kommer gå bra, det måste göra det! Imorgon och på onsdag ska jag unna mig lite ledighet, den här gången ska jag koppla bort arbetet helt och bara njuta :) I morgon väntar middag hos svärfar också, det ska bli skoj. Hmm. Nu väntar jag bara på att älsklingen ska komma hem och äta middag med mig, hemmagjord pizza står på menyn :)

Söndagsmys

Idag har jag varit på stan en snabbis med syster, det var rea på MQ ;) Sedan har jag tvättat, bäddat rent i sängen, diskat och dammsugit. Jag känner mig duktig :) Ikväll blir det mys framför tv:n, hoppas det är något vettigt att titta på, annars får det bli en film. Jag tror att jag kommer somna tidigt idag, det känns som det. Jag har sovit så dåligt i natt, jag vet varför och är fortfarande förbannad på alla idioter. Först vaknade jag två på natten av att lägenheten vibrerarade, grannjävlarna under spelade så hög musik så jag vaknade. Vid fyra vaknade jag igen, den här gången av en smäll. Gissa vad det var som smälde då? Jo, en raket! Jag säger bara det, idioter. Hoppas på att kunna sova lite bättre inatt! Nehej, nu ska här handlas lite, sen äta middag :)


Filmtips

Tittade precis på Vi hade i alla fall tur med vädert igen. Så vill du ha något att skratta åt - titta på den! :) Jag skulle behöva lite filmtips, min hjärna är tom. Finns det någon bra, roligt film? Alla tips är välkomna :)



Filmerna jag tittade på igår; Män som hatar kvinnor & Flickan som lekte med elden.

   


1/1-10

Haha, vad konstigt det känns att skriva 2010. Jag kommer säkert skriva fel flera gånger. Så vad har jag gjort första dagen på det nya året då? Jo,  jag har bara degat framför tv:n; tittat på Män som hatar kvinnor & Flickan som lekte med elden. Mycket bra filmer! Just nu är jag lite smått (läs: mycket) irriterad på en person som varken svarar på sms eller på samtal.. Vissa personer skulle behöva lära sig hur en mobil fungerar och varför man har en!

Nu ska jag mysa med i soffan med min älskling igen ♥

RSS 2.0