Nytt i lyan!

Var en sväng på ikea igår med systersöt, blev även en snabbis på biltema, hallsta möbeloutlet och tumbo möbler. Jag fick med mig lite fint från ikea; bland annat en ny klädsel till soffan (det förra såg förj*vligt ut), en hylla till badrummet och en spegel att ha ovanför handfatet. Plus att det blev lite till smått och gott. Spegeln kom aldrig upp på väggen igår eftersom de gamla hålen inte passade, det var bara ca 1 cm för brett mellan dem för att det skulle passa! Irriterande! Men min snälla pappi ska hjälpa oss att borra i kaklet :)

Idag var jag hos tandläkaren, lagade en tand det var ett litet hål i. Jag avskyr bedövningen! Det gör ont att få den och den sitter i en hel jäkla dag. Nu har jag full känsel igen och jag var där halv åtta i morse. Sjukt! Jag kan knappt tugga heller, det gör ont i min stackars lilla tand :( Förövrigt har jag mest slappat idag, tittat på friidrott, handlat, tittat ännu mer på tv. Snart är det friidrott igen - jag gillar't! :)


Nya soffklädseln


Badrumshyllan


Platsen där spegeln ska sitta, känns lite tomt just nu..
Badrumsskåpet som satt där var äckligare än äckligast!


Badrumsspegeln, det kommer bli perfekt med ett värmeljus och en liten plastblomma ståendes på nederkanten :) Hoppas spegeln kommer upp i helgen :)

Friidrott

Har varit lite krasslig sen i söndags, men känner mig mycket bättre nu. Har inte varit på jobbet nåt den här veckan pga det, men på fredag ska jag allt vara frisk och jobba! Igår började Friidrotts EM, en utav mina favorit sporter. Synd att jag glömde titta igår morse, men jag låg visst och sov då. Men igår kväll blev det lite gluttande på friidrotten, nu också. HEJJA HEJJA SVERIGE!



Bild: Sveriges radio

ZzzZzz

Att tre dagars arbete i sträck, lite busande i poolen och det varma vädret kan göra en så trött. Igår somnade jag fem minuter in i "Sommer med Ernst", jag som såg fram emot att titta på det. Jag sov till sju i morse, tyckte det räckte så men jag är fortfarande trött. Inte är det mindre varmt idag heller, regnet - vart är du? Det kan få regna i helgen eftersom jag jobbar, är ledig idag. Förra helgen hann vi med en tripp till Vingåker på lördagen och Trosa på söndagen. Jag jobbar för fullt annars, när jag inte har tid att göra utflykter. Det känns som att det går bättre och bättre för varje dag, jag kommer mer och mer in i arbetet. Det kommer väl kännas skumt sen när jag inte ska jobba på BB något mer i höst. Men jag har i alla fall annat jobb som väntar som tur är :) Har inget mer att skriva nu, så.. Byebye! :)


Segomego!

Inte är jag aktiv här inte. Nu är det sommar och jag jobbar för fullt. Jag får inte riktigt tiden att räcka till. Mitt nya yrke trivs jag bra med, det är lite rörigt såhär på sommaren bara. Och semester nu under sommaren blir det inte tal om, jag antar att jag får skylla mig själv som inte bad om en veckas semester. Till hösten börjar jag arbeta på en annan avdelning, utan att ens ha en dags ledighet emellan. Ledighet, vad är det!?

Om mig

- Jobbar som sjuksköterska
- Förlovad med R
- Matte till två katter; Ruben och Mysan



Antiquus amor cancer est - Gammal kärlek rostar aldrig


RSS 2.0