God morgon!

Idag är jag trött (som vanligt), önskar att jag hade kunnat haft sovmorgon! Har ett seminarium i skolan idag, sen är jag klar med den här kursen. Nästa vecka börjar praktiken igen! :)

/l

God natt!

Har inte somnat än.. Men nu är det dags att sova. God natt! :)

/l


Tröööött!

Jag känner mig verkligen supertrött just nu, jag ska lägga mig i sängen och titta på sjukhuset så får vi se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna.

/l

Russin

Haha, jag har russinfingrar just nu. Så blir det när man är duktig och diskar ;P Nu har jag kommit på vad jag ska laga iordning sen när älsklingen kommer hem, ska göra våfflor :) Måste bara gå iväg till affären och köpa sylt. Jag är tröttare än tröttast idag! Jag fick ju inte sova i morse, det var några som såg till att matte kom upp alldeles för tidigt.

/l

Färdig! :)

Änligen är jag klar med hemtentan. SKÖNT! Nu ska jag slappna av och fundera på vad jag ska göra för mat idag, älsklingen jobbar över så han kommer väl hem vid sju. Jag är så dålig på att bestämma vad vi ska äta.. Om jag fick bestämma så skulle det bli skitmat varje dag, men det kan man inte äta så ofta..

I morgon är det valborg och för första gången i mitt liv ska jag inte vara på landet hos mormor & morfar :'( Dom ska sälja sin "sommarstuga" som dom nästan haft i 50 år. Önskar att jag var miljonär så hade jag kunnat köpt huset och tomten av mormor & morfar och byggt ett stort hus där istället. Men det är bara önskedömmar. Jag hoppas att jag får det kul i morgon ändå, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, kanske ska grilla med syster & Daniel!? Annars ska vi grilla hos mamma & pappa. Jag har iaf laddat upp med lite cider åt mig & öl åt Robin, så lite kul kommer vi nog att ha det, vart vi nu ska vara.

Nu ska jag kolla runt lite på nätet..

/l

Så mysigt!

Det är två sötsaker som ligger bredvid mig och snarkar. Det låter så mysigt! :) Har lust att lägga mig och snarka en stund jag också, men först måste jag bli klar med den här skiten..


Just ja.. Jag köpte en väska när jag var på stan, kunde inte låta bli :) Den var ju så billig också!

image646

Den fanns även i den här färgen..
 


/l


Svettigt

Nu är jag äntligen hemma.. Har precis ätit mat. Fy faen säger jag bara.. Det var så varmt ute så jag höll på att smälta bort när jag gick hem :/ Nu ska jag försöka plugga lite..

/l

Vääärme!

Håller på att tvätta några byxor just nu.. Ska gå ner på stan snart :) Det ser ut att vara varmt ute, ska bara ha ett linne under jackan idag ;) Brukar alltid ha en långärmad tröja.
Sen ska jag plugga ännu mer, det går sakta men framåt (som vanligt) ;P



/l

Sommar?

Det verkar som att det blir fint väder idag också :) Kanske ska gå och köpa en glass sen? ;) Åt första glassen igår, Cornetto Frutti Disc. Den var faktiskt riktigt god! Jag var så himla sugen på mjukglass när vi gick till Vilsta igår, men det finns ingen som säljer god mjukglass påvägen dit så vi köpte vanlig glass istället, men det var gott det med :) Men jag är verkligen sugen på mjukglass, får cykla till Slagstaglass någon dag ;)

/l

image642

God morgon!

Usch, vaknade för en halvtimme sen. Katterna höll på med en massa hyss som vanligt. Idag ska jag gå ner på stan och handla på systemet och en present till ANKA ;D Har ingen aning om vad jag ska köpa till henne.. Men alltid hittar jag väl nåt ;) Nu ska jag iaf försöka vakna och äta frukost, sen plugga & stan..

/l

MUMS!

Idag ska jag & älsklingen äta kycklingfilé, pommes strips & bearnaisesås :) Mums! Sen ska jag vänta på att syster & Evelyn slutar så vi kan gå till Vilsta :)


/l


Nästan klar ..

Tror att jag nästan är klar med min hemtenta nu.. Måste så klart läsa igenom den och kanske skriva dit lite till. Ska titta i kurslitteraturen en sista gång och se om jag ska ha med något mer. Sen är det bara att fixa en kladd till seminariet på onsdag. Ska prata i 20 minuter på onsdag så jag måste välja ut lite från hemtentan..
Snart ska jag sätta fart och laga mat till mig och älsklingen, ska även fixa matlådor.



Jag hatar, hatar, hatar att behöva vänta på en tid.. Tänk om dom inte kommer att göra någonting åt det och att jag kommer ha ont i resten av mitt liv.. Jag verkligen hatar att inte veta när jag får komma dit.. Tänk om dom kunde ha gjort något åt det på en gång, då kanske jag skulle ha kunnat fortsätta med gymnastiken!? Det här förstörde mitt liv.. Alla minnen finns kvar, men jag vill inte tänka.. Om den inte hade börjat spöka igen så hade jag inte behövt tänka på det här just nu..

/l

Älsklingar <3

image638

image639

Tävling :)

image637

Klicka här för att tävla..

Vill inte ..

Vill inte sitta här och plugga.. Vill göra något roligare.. Men måste man så måste man.. Det är väl bara att trivas.. Förhoppningsvis blir jag klar med den här skiten idag så jag kan göra något roligare i morgon..

Pluggisdag

Inga mardrömmar inatt :) Idag ska jag plugga, plugga & plugga. Ikväll är det Gibbon, sista gången den här terminen. Det är bara en uppvisning kvar, men gibbonbarnen ska bara vara med i 5 minuter så det tycker inte jag räknas ;P Nu ska jag ta mig i kragen och sätta igång med pluggandet!

/l


Läskigt

Jag kommer att drömma mardrömmar inatt :/ Jag borde inte få titta på läskiga filmer.. Jag vet att jag alltid blir rädd och inbillar mig att samma sak som händer i filmen kommer att hända på riktigt. Nu ska jag iaf försöka få älsklingen att titta på en mindre skrämmande film, så kanske jag slipper mardrömmarna.

/l

Söndag

Spelade TP hela kvällen igår, det var ganska roligt förutom att jag sög på att svara på frågorna. Jag kunde inte alls många av dem..
Idag ska jag plugga, sen får vi främmande.

/l

:(

Tråkigt tråkigt tråkigt :(
TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT!

Bullar

God morgon! Jag håller på att baka bullar :) Mumsmums! Får främmande idag också.. Robins släktingar kommer. Och i morgon kommer mina släktingar.

Nu ska jag väcka min älskling <3

/l


Kryssning

Fy va fuskigt! Jag vill också åka på kryssning! Måste göra det i sommar, med älsklingen :) Vill åka med syster och Daniel också. Om jag fick bestämma så skulle vi åka och hälsa på alla släktingar i Finland i sommar, det var ett tag sen. Men jag antar att det bara är att glömma..

Snart kommer älsklingen hem :D Wejwejwej.

/l

Kladdkaka :)

Håller på att baka en kladdkaka ;) MUMS!

image636

TP


image634
Kostade bara 99 kr på Ica Maxi ;)

Plågad

Läkaren jag fick träffa var väl ganska trevlig. Men jag tycker inte om att behöva berätta allt flera gånger.. Han undersökte foten och klämde lite på den (AJ!). Sedan tittade han på gamla röntkenbilder som togs när jag hade stukat foten för nästan 1 ½ år sen. Han berättade att det var en liten benflisa som hade lossnat och att jag skulle få en remiss hemskickad till en ortoped som är expert på fotskador. Han sa att det stog att om jag fortfarande hade ont efter ½ år så skulle jag få komma till ortopeden igen, men det har INGEN sagt till MIG! Isåfall hade jag kunnat gått tillbaka dit efter ½ år och berättat att jag fortfarande hade ont, jag hade ju ont VÄLDIGT länge. Jag är förbannad på alla just nu, varför kunde inte ortopeden (som jag var hos för ett år sen) ha sagt att jag skulle komma tillbaka efter några månader om det inte blev bra? Neeej, men skicka mig till en sjukgymnast går bra, men att ta bort min smärta det skiter man i! Alltså, när jag hade stukat foten för 1 ½ år sen, sa läkarna att jag skulle ringa till ortopeden om det inte blev bra efter 1 månad, jag ringde såklart eftersom jag knappt kunde gå p.g.a. smärtor. Den ortopeden sa till mig att jag skulle SLUTA TRÄNA GYMNASTIK :'( och börja med någon annan idrott! Jo visst att man börjar med en annan idrott när man är 18 år och har hållt på med gymnastik hela livet. Enligt honom var det ingen fara med foten, jag skulle ta det lugnt och så. Därför har jag alltid trott att det inte var något fel på foten och att det skulle bli bra när jag hade gått hos sjukgymnasten i ½ år. Visst nu har jag varit smärtfri några månader, men nu har jag haft ont i mer än en vecka :( JÄKLA FOT JÄVEL! Hoppas det inte tar hundra år innan jag får den där jäkla remissen. Det är lång kö fick jag reda på av läkaren jag träffade idag. Jag fick även ett recept på Voltaren Gel som jag så snällt hämtade ut (hur nu det ska hjälpa min stackars fot att bli bra).. Jag fick även reda på att man kan operera!? VARFÖR INTE GÖRA DET PÅ EN GÅNG DÅ?? Jäkla nötter. Just nu känner jag mig bara så himla besviken för att jag inte fick reda på att det var en benflisa som lossnat.. Visst nu vet jag det, men nu känns det bara så surt att ha trott att allt är bra.. Inget fel.. Men men.. När jag kommer till ortopeden sen så kommer han säkert att säga att jag inte behöver opereras och att det går över! Jag tänker ta med mig mamma dit så hon kan förklara för honom hur ont jag haft! Åhh..

Nu ska jag vila, måste städa lite till sen eftersom vi får besök av Robins bror och hans familj idag :)

/l


Nu jäklar..

Snart är det dax att åka iväg.. Bara för det känns det ganska okej i foten, det är så typiskt. Men jag vet att det gör ont när jag går därifrån.. Det gör ju inte lite ont när dom håller på med foten, jag har råkat ut för det några gånger så jag är van.



GRATTIS ÄLSKLING 24ÅR!!! <3



/l

VC i morgon

I morgon gäller det.. HOPPAS att jag får reda på varför min fot har varit svullen och ond i mer än en vecka! Annars är det bara slöseri med pengar.. Det känns så iaf eftersom jag är 20 och måste betala.. Hoppas jag får träffa en vettig läkare som förstår.
Nu ska jag titta på tv :)

/l

Pluggar, städar, tvättar

Just nu äter jag lunch.. Idag har jag hunnit plugga, städa och tvätta. Och ännu mer hinner jag med ;)  Jag ska sätta mig och plugga en stund efter lunchen. Sen ska jag kanske städa lite till, älsklingen fyller år i morgon så då måste det vara fint :) Ska försöka sätta mig i solen på balkongen en stund innan jag gör något annat!

/l

image572

Tjurig katt!

Ruben rev mig förut idag och fräste åt mig. Vet inte alls vad det har tagit åt honom! Han verkar vara rädd för någonting, men det finns inget att vara rädd för. Mysan är såklart lika mysig som vanligt, tur det iaf :) Jag vill inte bråka med Ruben, så han får ligga under soffan och sängen. Hoppas bara att han inte är lika rädd i morgon, förstår inte vad det är för fel :(

/l

:(

Jag är hur trött som hellst.. Skulle inte ha gått upp så tidigt..

/l


Uppe med tuppen ^^

Haha, jag vaknade vid 6 när älsklingen stack till jobbet. Jag gick upp och satte mig framför den här dumburken och gjorde så att tiden gick fortare ;P Nu ska jag plugga plugga plugga.

/l

Hemma :)

Nu är jag hemma hos Robin igen. Jag har tröttnat på att städa nu! Mitt rum blir aldrig klart.. Känns som att jag kastat hälften av allt skit, men ändå är det massor kvar. Vet inte hur jag ska få bort allt. Men förhoppningsvis får jag lite hjälp någon dag..
Idag ringde jag till vårdcentralen.. Jag skulle inte ha gjort det eftersom dom bara är otrevliga! Jag sa att jag hade ont i foten minst 3 gånger men ändå frågar tanten "hur mår du i foten"? Haha, vadå lyssnat på mig? :/ Hon tyckte inte att det var så akut så jag fick en tid på fredag. Jäkla vårdcental! Inte lyssnar dom heller, hon trodde att jag hade vaknat igår och hade ont men jag sa till henne ONSDAG MORGON! Det är ju tisdag idag så då borde hon ha fattat att det nästan var en vecka sen. Men men.. Jag hoppas att jag får träffa någon vettig person på fredag så jag inte går dit i onödan! Det kostar ju pengar..

Nu ska jag plugga.

/l

Sommar & sol

Har pluggat lite ute på balkongen nu. Så himla fint väder idag också! :) Nu ska jag åka hem till mamma & pappa, ska fixa i mitt rum och plugga lite till. Ska passa på att sitta ute där också, men vet aldrig om det är bra väder i morgon.. Nu ska jag kila.

/l

Trötter

Usch, vill sova mer. Men jag vill inte sova bort hela dagen :P
Vet inte vad jag ska göra idag, det blir väl lite plugg och ikväll är det gibbon..

/l

Ankaankaanka

Har träffat anka nu, hon skulle åka tillbaka till lumpen så jag gjorde henne sällskap när hon väntade på tåget :) Trevligt trevligt. Längtar tills våran filmkväll ;)
Nu ska jag mysa med mitt <3

/l

Borta bra ..

.. Men hemma bäst! Har varit hos Robins kompis ett tag. Men nu är jag hemma igen :)

/l

ANKA 20 ÅR :)

Grattis, grattis, grattis! :)

image633

solsolsol

Nu har jag solat ännu mer, fast jag har pluggat samtidigt. Har inte sådan ro att jag kan sitta stilla och inte göra någonting. Nu har solen nästan försvunnit från balkongen men jag ska inte sola något mer idag ändå, jag har nästan bränt mig :/ Men det är självklart, första riktiga vårdagen och jag sitter i solen i några timmar. Jag hade inte räknat med något annat, har smörjt in mig med eftersol nu så :) Men nog syns det att jag fått lite färg :)

Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Kanske ska följa med Robin till en av hans kompisar som fyller år idag. Isåfall får jag en liten promenad i det vackra vårvädret :)

/l

Solälskaren!

Har setat ute på balkongen en stund. Robin säger att jag är brun som en neger. Men jag vet inte om jag håller med om det ;P Jag kanske ska sätta mig där en stund till och hoppas på att bli ännu brunare :)

/l

Osocial?

Haha. Nu är jag inte social längre. Robins kompis har varit här i några timmar och nu stack han hem. Så nu ska jag väl mysa med älsklingen framför tv:n :) Och vara ännu socialare ;P

/l

Nörd :)

Haha, jag känner mig som värsta datanörden..
Nu ska jag vara lite social.

/l

Lite bättre..

Idag känns foten lite bättre, men det kan vara för att jag mest setat framför datorn idag ;P Jag hoppas verklingen att jag kan ut och jogga snart igen.
Idag blir Mysan ett halvår & Ruben blev 2 år den 14:de :) Just nu ligger mina älsklingar i sängen och sover. Så himla söööta!

Snart är det matdax, pizza ;)

/l

God morgon!

Är inte så jätteglad just nu, Mysan tog ner samma blomma som i går på golvet idag också så nu blir det städa av. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, antagligen blir det en hemma kväll iaf :) Robins kompis kanske kommer och hälsar på. Måste försöka plugga lite idag också. Men nu ska jag bråka med min gubbe som ligger i sängen ;P

/l


Varför just jag?

Visst är vänstra foten större än högra? (Fotleden)

image631

image632

Alltid jag och min tur.. Har haft ont i tre dagar nu. Jag har inte trampat snett eller gjort något annat för att få den så. Det enda jag gjort som kan ha bidragit till detta är min promenad med Brum. Men jag har ju tränat, joggat och så utan att få ont. Just nu känns det bara stelt och gör ont när jag går. Det var bara för att jag var så glad att jag ÄNTLIGEN kunde ut och jogga igen utan att det gjorde ont. Jag har stukat foten 2 gånger, och inte blivit bra förrens för några månader sen. JAG BLIR GALEN! Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Jag vet inte om jag ska ringa till vårdcentralen, men vad kan dem göra? De gånger jag varit på vårdcentralen har jag bara blivit besviken. Ingen kan något om någonting. Om det inte blir bättre nästa vecka får jag väl ta mig tiden att sätta mig på akuten och vänta en hel dag. Annars ger jag vårdcentralen en chans. Jag vet inte vad jag ska göra..

/l

Sol på balkongen :)

Har setat på balkongen ett tag nu, så himla skönt :) Fast nu har solen försvunnit därifrån. Fick iaf lite färg :) Vill att det ska bli sommar på riktigt snart, men det är ju bara april.

/l

...

Hur svårt ska det vara att få ett sommarjobb? HOPPAS jag får ett jobb av dem jag sökt.. Vet iaf ett företag som ska höra av sig så jag håller tummarna! :) Alltid samma stress år efter år..

/l

Får jag bli arg?

Mysan välte en blomma nyss.. Massor av jord på golvet och på henne. Får man bli arg på sina katter? Jag har INGEN lust att dammsuga upp allt just nu, soppade upp det värsta..

Vet inte alls vad jag ska göra idag.. Känner inte för att plugga :/

/l

Vår på riktigt!

image613

Du är så söööt!

GRATTIS TILL SYSTER SÖÖÖT SOM KLARADE TEORIPROVET IDAG!!!! :D

Vaknade vid halv tio av att syster söt ringde till mig och talade om att hon klarat teoriprovet :) Så nu är jag vaken och sitter här. Vet inte hur länge jag hade sovit om hon inte hade ringt, så det är tur att man har någon som ringer och väcker en. Robin skulle ha ringt vid 9, men han glömde väl det. Nu ska jag äta frukost..

/l

God natt!

Ska titta på tv och sen sova, GOD NATT! :)

/l

image630


Kocken ;)

Nu är kocken framme.. Jag bakar bröd ;) Idag har jag varit i skolan, har haft seminarium hela dagen. Efter skolan gick jag på stan en snabbis och köpte presenter till älsklingen som fyller år nästa fredag :) I morgon är jag "ledig", men ska plugga till ett seminarium som jag har om två veckor. Har ingen lekton innan det, så det är skööönt! :) Sovmorgon varje dag, det gillar jag! Nu ska jag titta till brödet, dags att sätta in det i ugnen snart.

/l

Vart tog tiden vägen?

Nu har jag dammsugit, plockat med en massa saker och diskat. Jag funderar bara på vart tiden tog vägen. Dom här timmarna har gått fruktansvärt fort! Men jag har ändå hunnit med mycket :) Nu funderar jag på att göra som Ruben & Mysan, lägga mig och vila. Men snart är det dax att fixa mat, Robin kommer hem om några minuter. Ikväll ska jag bara njuta av livet, mysa med mina älsklingar och titta på tv :)

/l

image597

Lunch + städning

Kom hem för en liten stund sen, sitter framför datorn och äter lunch ;P Ska ta tag i disken sen, så himla mycket bara! Måste städa lite också.. Har iaf inget jag måste plugga idag.

/l


God morgon!

Skönt att sova ut idag också. Igår innan jag gick och la mig såg jag att jag börjar 10.30 idag ;) SÅ HIMLA SKÖNT! Mysan kom och väckte mig vid halv nio, hon är alltid så gosig på morgonen :) Nu är det dags för mig att äta frukost och göra mig iordning.

/l


Sovmorgon

I morse hade jag sovmorgon, önskar att jag kunde ha det varje dag! Nu har jag iaf fixat en matlåda åt mig själv tills i morgon, ska vara i skolan hela dagen. Längtar till helgen.. Då FÅR jag sova hur länge jag vill :D
Ska titta på tv och mysa med min älskling nu :)

/l

Städkärringen

Haha. Nu är jag ääääntligen hemma! :) Har plockat med en massa grejer hos mamma & pappa, mitt rum ser förjävligt ut just nu. Men jag och syster ska byta rum så jag är ju tvungen att börja rensa.. Har varit ute på två promenader med Brum idag, han är så söt! :) Sista promenaden gick vi i skogen, jäkla kärr säger jag bara.. Blött som tusan!

Nu ska jag äta mat :)

/l

image628

image629


STRESS!

Fy faen, nu är det stressigt igen! Ska ha en vilodag hos mamma och pappa i morgon, eller vilodag.. Jag ska rensa i mitt rum! INTE TÄNKA PÅ SKOLAN!!! Fast jag vet att jag kommer att vara stressad ändå.. TACK VARE SKOLAN! Usch, fy och blä säger jag bara. När mamma slutar ska jag åka med henne hem och sen sova där till i morgon. Nu ska jag plugga (VILL INTE) men måste..

/l

Pigg

För ovanlighetens skull är jag pigg idag, gick upp vid kl.7 och pluggade. Är äntligen klar nu, så jag kan andas ut en stund innan jag ska gå till skolan. Ikväll är det Gibbon, inte många gånger kvar nu :)
Nu ska jag mysa med mina sötnosar innan jag måste gå.

/l

!?

Det känns som att allt är tråkigt nu för tiden.. Det enda jag tycker är kul är när jag och syster sticker ut och joggar tillsammans, jag vet att det kanske låter konstigt att jag tycker om att jogga men jag är väl konstig i så fall. Det känns så skönt att kunna jogga igen, min fot har ju strejkat ett tag. Men nu gör det inte alls ont när jag anstränger den, jag är jätteglad över det! Men skolan känns väldigt tråkig just nu.. Jag har ingen motivation! Det kan bero på kursen jag läser just nu.. Den är inte världens roligaste. Längtar tills nästa praktik börjar, har ju bara 3 veckor kvar av den här kursen nu. Usch, inte kul att behöva känna sig stressad över allt i skolan varje dag :( Den här veckan ska jag verkligen försöka plugga så mycket som möjligt så jag får "ledigt" i helgen.
Nog om det.. Ska fortsätta titta på tv nu. Så skönt att skriva av sig lite bara..

/l

Sockerkaka

Idag har jag:

Pluggat
Joggat med syster
Pluggat
Bakat sockerkaka
Pluggat

Och nu ska jag titta på tv. Kanske ska plugga lite till.. Blir tokig snart! :/

/l


SJUKT SJUKT SJUKT!!!

Hur f****n  kan man döda ett barn? Ett oskyldigt barn? Jag fattar inte..
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2248365.ab

:(

/l

Kurr kurr

God morgon!
Kurr kurr, så säger min mage just nu.. Ska fixa lite gröt så blir den nog tyst. Idag ska jag plugga, som vanligt. Synd att det inte är bättre väder, då hade jag gärna tagit en joggingtur.

/l

Hemma!

Nu har jag varit i skolan, tentan gick väl ganska bra. Hoppas att jag klarar den, annars är det bara att göra om. Man får ju inte ha ett enda fel så.. Direkt efter tentan gick jag till Godisland och köpte lite godis :D MUMS!
Nisse, katten på bilden i förra inlägget.. Han avlivades inatt för att han troligen hade blivit påkörd. Svansen hade slitits bort och hans bakben var skadade. Det var Robins systers katt, tycker så synd om barnen! :( Deras första katt, som var så söt och go. Men sånt händer, jag har haft många katter som har blivit påkörda så jag vet hur det känns. Tur att Ruben och Mysan är innekatter, tänker aldrig låta dem gå ut!
Nu ska jag sätta mig i soffan bredvid min speltokiga älskling.

/l

:(

Lilla Nisse :(
Han avlivades inatt.

image627

Bilder från igår.

image625

image626

Halloj :)

Idag gäller det.. Nu ska jag plugga, önska mig lycka till ;)

/l

Shoppingtur.

Stack iväg på en shoppingtur till Västerås, SJÄLV. Haha. Det var inte så farligt som jag trodde.. Men det kändes lite konstigt. Jag handlade inte så mycket, en present till älsklingen som fyller om två veckor, ett par byxor, en "tröjkjol", strumpbyxor, underkläder, ett ljusfat och servetter. Jag använde mina presentkort som jag fick när jag fyllde år så jag gjorde inte av med så mycket pengar.
Just nu har jag tagit en paus från l.m. beräkningen, har ju tenta i morgon så jag måste plugga. Ska fortsätta nu..

/l

:) ?

Nu är det helg igen, känns som att jag har helg varje dag nu för tiden. Jag borde plugga i veckorna och hitta på en massa skoj på helgerna, men sån är inte jag. Jag pluggar på helgerna och slappar i veckorna. Jag måste försöka skärpa mig, men allt är så tråkigt just nu. Idag har jag så himla stor lust att ta tåget till Västerås SJÄLV och shoppa. Jag är inte motiverad till att plugga! I morgon har jag tenta.. TENTA PÅ EN LÖRDAG! Jag fattar inte, jag vill umgås med min familj på helgerna men imorgon hinner jag inte det. Så idag skulle jag behöva repetera lite i l.m. beräkning, fast jag känner inte för det just nu!
Usch, allt är såååå trååååkigt!

/l


God morgon!

Usch, hade verkligen ingen lust att gå upp i morse.. Det var så varmt och skönt under täcket :) Ska till skolan om en timme så jag ska försöka äta lite frukost nu och mysa med kissarna innan jag går :)

/l

Varning!

Helt sjukt! Om du inte tittade på Insider ikväll.. Läsa det här..
http://www.aceonline-info.com/


/l

Min "promenad".

På väg till syster
image620

Hissen hos syster
image621

Jag & syster, gått en bit
image623

Ute ur skogen, sprang en bit
image624



Pluggisen på promenad.

Ska snart gå iväg till syster-yster, vi ska gå en promenad tillsammans :) Skönt att komma ut, iaf när man har pluggat hela dagen.

/l


Mjau.

Har inte pluggat på någon timme nu, måste sätta fart igen!


Den här sötisen ligger där hon alltid brukar ligga, på databordet :P

/l


Pluggdag.

Jag gick upp kl.9 och började plugga på en gång. Idag går det inte lika bra med l.m.beräkningen, ska försöka om en stund igen. Hinner väl inte med så mycket mer idag än att plugga.
Nu ska jag läsa lite ur den tråååkiga boken igen.

/l


Dement?

Haha. Mamma ringde nyss och undrade om jag hade bilnyckeln hos Robin. Jag lånade bilen av mamma & pappa igår för att hämta Robin och uträtta lite ärenden. Sen tänkte jag väl inte på att lämna nyckeln där den brukar ligga när jag kom hem. Det är inte första gången det händer så mamma börjar väl bli van vid att jag norpar nyckeln :P Haha, jag tycker att det är lite roligt trots mitt dåliga minne. Jag frågade mamma "ligger den inte på byrån då?" fast hon hade berättat att hon letat efter den. Hon fick t.o.m. väcka pappa i morse för att fråga honom vart den andra nyckeln var. Stackare, det är inte lätt att ha en dotter som har ett lika bra minne som en guldfisk.

/l

image619

Glader.

Är på bättre humör nu, satte mig och pluggade läkemedelsberäkning i en timme och det gick väldigt bra! :) Så nu är jag gladare än vad jag var för några timmar sen. I morgon ska jag försöka plugga ännu mer än jag hunnit med idag! :) Jag ska försöka gå upp tidigt så jag kommer igång vid 9. Men jag som är en riktig sömntuta just nu kommer väl sova längre bara för det.

Nu ska jag titta på tv, det är ju Rent Hus :P

/l

Städning.

Fy faen säger jag bara.. Mår verkligen inte bra idag. Känns som jag ska spy, började känna så när jag hade dammsugit halva lägenheten, så nu får andra halvan vänta. Har setat och pluggat idag också, det går sakta men framåt (som vanligt). Har ingen motivation till att plugga mer idag, men jag MÅSTE. Så det är bara att sätta sig framför läkemedelsberäkningsboken och se glad ut. Tidigare idag läste jag en mycket tråkig bok, tror att det är därför jag tappade motivationen till att plugga..

Jag ska väl vila lite (om jag kan vara stilla) och sen fixa lite mat.

/l

Lunch.

Åt lite lunch nyss, makaroner och falukorv. Var och handlade innan lunchen, hade tur som fick skjuts hem av svärfar ;) Nu har vi mat så det räcker några dagar, om inte längre. Nu ska jag plugga lite igen..

/l

God morgon!

Var hemma hos mamma & pappa hela dagen igår :) Mamma blev glad för sina presenter :)
Idag ska jag plugga,plugga,plugga. Kanske storhandla också. Nu ska jag lägga mig bredvid gubben i sängen.

/l


Trött som vanligt.

God morgon!
Är trött idag också, det är konstigt eftersom jag sover bra på nätterna och jag somnade runt elva igår kväll. Borde vara utvilad, men icke. Idag fyller mammis år, GRATTIS! :D Ska dit om någon timme, hade tänkt att cykla dit men det beror på om vädret tillåter det.

/l

^^

Gibbon gick bra, "brudarna" (som sis säger) skötte sig ganska bra. Visst är dom busiga men det får man räkna med.
Nu ska jag lägga mig i sovrummet och titta på tv. Hoppas det är något bra att titta på :) I morgon ska jag hem till mamma vid lunch, hon fyller år! :) Ska nog dit en stund på eftermiddagen också med Robin.
Nu säger jag god natt! :)

/l

Gibbon.

Ska gå iväg snart, får sällskap sista biten av syster :D

GRATTIS SARA 15 ÅR!!
image618

/l

Ruben & Mysan <3

image614

image615

image617

image618

En massa kläder.

Har så himla mycket kläder i min garderob, men nu är den städad :) Har lite kläder som jag ska ge till en som mamma känner som åker till olika barnhem i Ungern, känns mycket bättre att skänka bort dem än att kasta :) Usch, jag skulle verkligen behöva äta lunch nu. Men jag vet inte vad..

/l

Okej då.

Jag ska inte deppa ihjäl mig bara för att jag inte hann åka till Västerås idag. Jag får väl åka dit någon annan dag. Kanske nästa helg ;) Eller hur sis, om du kan då? :) Annars kan jag åka dit själv (åker gratis mellan E-tuna & V-ås), men jag vill inte se ut som en tönt som åker dit och shoppar helt ensam. Hatar att shoppa själv, vill ha sällskap! Jag har bara gått runt på stan i Västerås en gång själv, men då hade jag vart på en föreläsning där. Det är en helt annan sak!

Aja, nog om det. Funderar på att göra en storstädning i min garderob, DET BEHÖVS!

/l

Skit också.

Nu har jag stressat som en tok.. Hinner ändå inte åka någonstans! :/ Faan att jag inte slutade en kvart tidigare, då hade vi hunnit åka till Västerås.. Min dag är förstörd!

/l

Skoldax.

Nu ska jag knalla iväg till skolan. Hoppas jag inte behöver sitta där hela dagen eftersom jag är så himla trött! :/ Hade gärna åkt till Stockholm eller Västerås med syster idag, men eftersom jag inte vet hur lång tid det tar i skolan så går det inte :( Vi får väl åka en annan gång..

/l



Hmm.

Varför kan det inte vara fint väder ute, känner inte för att gå ut idag men jag måste.. Vill ha sol!

/l

image613


God morgon.

Det känns som att jag skulle kunna sova hela dagen. Skulle gärna ha gjort det om jag inte skulle ha haft "grupparbete" idag. Ikväll är det gibbon, har inte vart där på ett tag eftersom jag hade praktik. Så nu kommer väl ungarna att härja extra mycket med mig bara för att de inte har träffat mig på ett tag.
Ska äta frukost nu och försöka vakna till.

/l


Kvällsmoff.

Kommer ihåg att jag lovade mig själv att ALDRIG mer köpa chips, men nu är jag så sugen så jag har köpt en påse. Egentligen vet jag inte om jag är så sugen just nu, men jag var det när jag gick till affären och handlade :P Jag vilade aldrig förut så jag ska försöka lägga mig lite tidigare än jag brukar, jag vet att det inte kommer att bli så men jag kan alltid försöka! :)

Nu ska jag mysa med mina söta katter :)

/l

Ännu en tävling.

Jag är med och tävlar om ett Superpresentkort á 300 kronor sponsrat av Gratisbio. Tävlingen hålls av Sanna Kumlin och pågår till den 16e april. Läs mer om tävlingen här och delta du också. 

image610

Kalas

Var på kalas hos min kusin idag, hon fyller 15 år i morgon ;) Hon fick ett paket kondomer av mig & Elin, vi vill inte ha några kusinbarn än :P Hon fick även lite saker från bodyshop.
Nu är jag supertrött så jag funderar på att vända på dynet, sova nu och vara uppe hela natten. Men det kan jag inte göra.. Jag ska iaf lägga mig och vila en stund.

/l

image610

Lite bilder.

 Innan & efter färgning..


Syskonkärlek <3
image613

Yes

Mitt hår blev inte mycket ljusare, men lite mer rödare. Det blev iaf en liten förändring! :D Får se hur det blir när jag tvättat det några gånger. Älsklingen tyckte att det blev fint, det tycker jag också. Kanske kan lägga upp en bild sen ;)
GOD NATT (ett nytt försök.. Men nu är jag trött igen..) !

/l


Tävling :)

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde

image605

Ett andra försök

Hade tänkt att gå och sova, men blev helt plötsligt pigg. Så nu gör jag ett andra försök med att färga håret, den här gången med Garnier Nutrisse 7.3. Hoppas att det blir LITE skillnad iaf, annars ger jag upp! Vill inte hålla på att använda en massa blekningsmedel i håret för att få det lite ljusare. Håret blir väl ändå lite ljusare i sommar så ;) Nu håller jag tummarna för att det ska bli skillnad!

/l


Trötter

Har spelat guitar hero 3 hela dagen, det var roligare än vad jag trodde att det skulle vara :) Nu är jag trött, men det är inte så konstigt när man har setat framför tv:n nästan hela dagen ;P I morgon ska jag på kalas så det är bäst att vara utvilad till dess :)
GOD NATT!

/l

Lördag

Fint väder idag också :) Det känns lite bättre i nacken idag, hoppas det försvinner helt snart!
Robins kompis är här nu så jag ska vara lite social, HA EN TREVLIG LÖRDAG! :)

/l
image526

Moff

Känner mig som ett moff, fast det var inget nytt. Fick presentkort på H&M av svärmor idag eftersom jag har fyllt år :) Alltid bra med ett presentkort så man kan köpa vad man vill, fast det är ännu bättre med pengar ;) Men man kan ju inte önska sig pengar, det känns dumt. Jag ska iaf spara mina presentkort jag fått, får inte köpa nya kläder för mig själv! Usch, nu ska jag sätta mig i soffan och läsa en bok som jag lånade på biblioteket idag, "Katt börjar på S" heter den. Skulle antagligen inte ha lånat den om det inte var så att vi skulle läsa varsin bok i skolan.

/l


Sommar

När jag tänker på sommar så tänker jag på;

Estland
image599

Min student
image600

Sol&bad
image601

Blommor
image602

Härliga sommarkvällar
image603

Landet
image604

Vad tänker du på när jag säger SOMMAR? :)

/l

:(

Har fortfarande ont.. Ska ringa till kiropraktorn på måndag om det inte blir bättre. Idag har jag planterat mina blommor på balkongen (innan solen kom fram), så det var kallt :/ Visste inte att det skulle bli fint väder idag också. Sen satte jag mig på balkongen när solen kom fram, försökte läsa lite i några mycket tråkiga böcker. Usch, har ingen lust att plugga mer idag men jag måste. Måste städa idag också, min svärmor kommer förbi senare idag.
Nu ska jag äta lunch, en äggmacka ;)

/l

image558
Syskonkärlek <3

Jäkla skit!

Min nacke göra jättejätte ont! :( Hann inte ner till stan innan mamma var klar hos kiropraktorn, annars hade jag följt med henne och kanske fått min nacke fixad på en gång. Men jag får väl ringa dit i morgon eller nästa vecka om det inte blir bättre.
Idag har jag hunnit med mycket, först sjukhuset med mamma & morfar och sen lunch hos mormor & morfar. MUMS, vi fick pannkakor ;) Sen åkte jag & mamma till en djuraffär och köpte kattmat och till Växtriket och köpte blommor. Efter det åkte vi till stan och mötte syster yster, handlade lite grejer och så :) Sen åkte jag & mamma hem, sen till ett möte.

Nu ska jag titta på tv :)

/l

God morgon :)

Om en liten stund ska jag kila ner på stan för att träffa mamma som är hos kiropraktorn. Jag kanske ska skynda mig dit så jag hinner följa med in till honom, jag har så ont i nacken :/ Det bara högg till igår och kändes som nackspärr :/ Usch.
Sen ska jag & mamma följa med morfar till sjukhuset för att ta bort gipset på tummen. Sen ska jag & mamma hitta på en massa skoj ;)

/l


Okej?

Jaha. Då var färgningen klar. MEN blev det ljusare? Det är svårt att avgöra.. Det blev ljusare i hårbotten :P Jag hade färgen i längre i hårbotten eftersom jag fick skäll av en frissör att jag färgade allt hår på en gång. Så nu lydde jag rådet att färga utväxten först och sen resten, men jag skulle inte ha lyssnat! Om jag hade haft i färgen lika länge överallt så hade jag nog fått ett bättre resultat! Jag ska vänta till i helgen och sen ska jag färga det igen, men jag vet inte om jag ska använda samma färg igen? Då ska jag iaf färga håret på MITT SÄTT så blir det bra, för det har alltid blivit bra förut! Men jag vet inte om jag kan hålla mig till i helgen med att färga det igen.. Det kommer se konstigt ut, folk kanske tror att jag har ljusare hår på riktigt och att det ljusa närmast hårbotten är utväxt :/ Fast vad vet jag, jag kanske har ljusare hår på riktigt. Hade ju blont hår när jag var liten :P Men sen blev det bara mörkare och mörkare.. Det ser alltid råttfärgat ut när det växer ut efter en färgning. Jag har väl egentligen brunt hår, men inte lika mörkt som jag haft fram tills nu. Fast det är fortfarande för mörkt!

Nu ska jag deppa lite eftersom det inte blev som jag ville.. Jag har ju färgat mitt hår blont förut, när jag haft mörkt hår innan. Då har det blivit bra, ska jag behöva blondera det och sedan färga? :/ Tänker iaf INTE gå till någon frissör och färga det, jag vet ju hur det blev med min så kallade permanent! Fick ju göra om den gratis eftersom det inte blev lockigt överallt och det blev inte mer lockigt för att jag permanentade om det. Mitt hår blev SLITET och det lär det bli nu med.. Även om jag färgar det själv, men det blir billigare!

/l

Mörkblond

Håller på att färga håret just nu. Köpte Natural & Easy  "Mörkblond" på ICA, enligt mig ser det ut som ljusbrunt på bilden. Vet inte om det kommer att synas att jag färgat håret, men förhoppningsvis blir det lite ljusare :) Vill inte ha så mörkt hår längre..



/l

Sötnosar!

HAHAHA, så söööta! :) Både Mysan & Ruben låg nyss på databordet, fast på olika hyllplan ;) Första gången Mysan är där uppe.

image594

image595

image596

image597

Nystädat

Känner mig som en städtant idag, håller på att tvätta just nu och har dammsugit och diskat klart för den här gången :) Nu måste jag bara plocka bort lite saker från vardagsrumsbordet och samla ihop alla kattleksaker i en hög, sen är jag nöjd! Sen ska jag ta och baka lite bröd, men först måste jag gå till affären och handla lite saker ;) Funderar på att köpa hårfärg, vill färga mitt hår lite ljusare nu när det snart är vår :)

/l

image524

Mysan & Ruben hjälper som vanligt inte till att städa, bara busa med matte när hon inte har tid.

God morgon!

Jag bara älskar att sova, men jag har själv bestämt att jag inte får sova förlänge när jag är "ledig". Tittade ut på balkongen nyss, inga duvor som jag kan se :D Inget bajs på balkongen än så länge. Min "spikmatta" kanske fungerar ;)
Nu ska jag äta frukost, sen städa :)

/l

House

Tittar på House, vet inte varför men jag tycker om att titta på det :) Efter det ska jag nog sova, är så himla trött. Jaja, jag ska väl ta en järntablett!
Inga duvor på balkongen än :P

GOD NATT!

/l

O'boy

Titta vad man kan hitta.. Oöppnad med prislappen kvar. Undrar när den gick ut, men det var på den tiden då det inte fanns något "bäst före datum".
Sånt kan man hitta om man köper en massa saker, men aldrig öppnar dem och sedan låter dem stå i skåpet tills någon rensar bort allt.

/l

image592

image593

"spikmatta"

Nu j*vlar sitter nog inte duvorna på balkongräcket någe mer! Jag fick en idé om vad jag kunde göra för att de inte ska kunna sitta där. Samtidigt som jag fick en lösning på duvproblemet så fick jag användning av mormors gammla symaskin som väger 1000 ton. Efter två timmars jobb så var den klar och satt på plats, min "balkongräckes spikmatta". Hoppas den är effektiv, men det märker jag snart eftersom jag tagit bort all duvskit från balkongen!

/l

Tråkigt

Det har varit så tråkigt att inte kunnat blogga på några dagar..
I söndags var jag hos mormor&morfar, hjälpte till att städa deras badrum eftersom vi tog bort badkaret. Så nu kan dom inte slå ihjäl sig i det iaf! Morfar verkade ganska pigg när vi var där, men det är synd om honom :( Hans ena knä är jättesvullet, inte konstigt om han har svårt att gå.
Igår har jag "ledig", jag var på blodcentralen och gav blod ;) Jag säger bara en sak.. Jag tänker inte äta några mer järntabletter! Personalen på blodcentralen säger ju att man ska äta järntabletter när man har gett blod, men man får ingen information om vad som kan hända.. Visst, det händer väl inget allvarligt men jag har tagit reda på en del.. Dessutom är jag drabbad av ett symtom :/ Nog om det..  På kvällen var jag & mamma i Flen på ett årsmöte. Usch för att köra bil när det är mörkt, särskillt när en del har helljusen på när man möter dem. IDIOTER!
Idag har jag varit i skolan, slutade vid 12. Har även varit på biblioteket och lånat några böcker ;)

Har en massa tankar.. Om mig och mitt liv...

/l

RSS 2.0