Fredag..

God morgon! Jag är trött och fryser. Elementen är på men ger ingen värme. Jag och älsklingen delade på ett "extratäcke" inatt, det värmde! Jag ska iväg och jobba om en liten, liten stund. Men först måste jag käka en banan.

/en väldigt trött och frusen Linda.

Hemma igen

Föreläsningen var intressant och rolig. Särskillt läraren som var jättegullig! Men jag orkar inte sitta hela eftermiddagen också. Jag vet inte ens om hon skulle prata om något mer, jag vet iaf att en lärare skulle prata om utlandspraktik.. Men det är jag inte intresserad av. Jag tänkte sitta här hemma och plugga nu efter lunch.

Vem kunde tro att frukten var billigare på lilla ica i stan!? Jag och en klasskompis gick dit och handlade frukt två gånger idag ;P Den ni..

Dag 6 + 7

Jag är inte ett dugg godissugen, det känns så himla bra! Igår när jag skulle köpa frukt så blev jag besviken eftersom det var dyrare än vanligt och så var det en massa rutten frukt som låg och stank. Jag ville köpa bananer men dom var gul/bruna. Så det blev ingen frukt köpt igår.. Jag ska charma mamma idag så jag kan springa in på maxi innan vi ska iväg på ett möte :) Jag måååste ha frukt!

Idag har jag skola nästan hela dagen, så det är bara för mig att äta upp frukosten och klä på mig.

Ha en bra dag! :)

En andra förkylning!?

Kan någon tala om för mig hur man kan få en andra förkylning? Jag gick till apoteket idag efter seminariet, jag frågade en kärring som jobbade där vad jag skulle köpa för något eftersom jag inte kan använda nässpray längre. Jag har använd nässpray i 10 dagar och det är max, man ska inte använda det längre. Eftersom jag fortfarande blir täppt i näsan så tänkte jag att det skulle finnas något annat att använda. Kärringen  som jag pratade med frågade om jag fått en ny förkyldning!? Ehh, nej det tror jag inte svarade jag. Hon tyckte att det var mycket konstigt att min täppta näsa inte gett sig efter en så lång tid. (Jag trodde att man kunde vara förkyld i flera veckor, jag har BARA varit förkyld i 11 dagar). Hon föreslog en massa konstiga saker.. Dock gick jag på ett av förslagen och köpte med mig en mycket starkluktande tampongliknande sak. Inte ens katterna tyckte att den luktade gott ;P Jag har testat den och jaa.. Vad ska jag säga, den fungerade väl hyfsat. Om inte annat så vet man att man lever! Haha. Jag får väl testa den i några dagar, sen kan jag tala om hur bra den var. Självklart lägger jag upp en bild på den så ni förstår vad jag babblar om..


Finns att köpa på apoteket för 42 kr.


Nästa gång jag besöker apoteket så vill jag inte möta den sura, otrevliga kärringen! De flesta som jobbar på apoteket är trevliga, men hon var ett undantag! Usch.

Före/efter

Före färgningen:


Efter färgningen:


Det är finare i verkligheten! :)

Monster



Såhär söt var mitt lilla monster igår :)

Tro det eller ej..

..jag skulle kasta en glashylla (som var till en gammal bokhylla som vi gjorde oss av med för ett tag sen), vem möter jag då i hissen? Joo, kinesfarbrorn igen. Han frågade om jag skulle kasta den och jag svarade "ja". Då sa han "jag tar den", haha så söt. Han är nog en riktig skrotsamlare! Men jag kastade iaf några gamla filtar som är helt håriga (katthår) och några fula kuddar. Ha, jag hittade iaf lite till som kunde slängas. Men nu är det slut, om jag inte kommer på något mer som ska bort.. Troligtvis inte.

Nu ska jag laga mat för min älskling kommer snart hem :D

Dagens pass!

Usch, det här var det värst jag någonsin har gjort! Jag bestämde mig för att gå ner i källaren SJÄLV, det var inte alls så farligt förutom att lamporna släcktes ibland. Dessutom är vårt förråd typ längs in så man måste gå igenom två tunga svåröppnade dörrar, inte nog med det, man måste öppna dem med nyckel från båda hållen. *SUCK* Jag började iaf att plocka ut det som skulle slängas, det var mer än väntat kan jag säga. Ni kanske undrar varför vi har så mycket grejer och då ska jag säga er att vi fått en massa från mina föräldrar, vi har själva ställt ner sånt som vi inte använder och så har jag antagligen ärft "sparargenen" från min mor. Jag plockade som sagt var ut de grejer som skulle slängas, jag ställde upp dörrarna med tunga saker så dem inte skulle stängas. När jag hade burit fram allt till hissen så kom min kinesfarbrorgranne ner. Jag vet inte vad han skulle göra där nere, han bara kom ner med hissen. Sen började han prata som vanligt och han är så söt för jag förstår nästan inget av det han säger men endå fortsätter han prata. Han förstod att jag skulle slänga grejerna och frågade om jag skulle kasta "bordet", han menade en svart hög pall som jag aldrig använder. Jag svarade ja och då frågade han om han fick den, självklart fick han det :) Kul att någon annan kan ha nytta av det jag inte har. Han hjälpte mig in med sakerna i hissen trots att jag sa att jag klarade av det själv. Vi åkte upp till hanns våning och han ställde in pallen i lägenheten och följde med ner till "bottenvåningen". Jag sa ännu en gång att jag klarade det själv, men envis som han är så skulle han hjälpa till. Vi hjälptes åt att bära ut allt till containern och jag tackade honom innan vi sa hejdå till varandra. Han är så himla söt som hjälper till och alltid håller upp dörren åt mig. Det är fler grannar som borde vara som honom, snälla och hjälpsamma. Nu är det bara lite saker kvar i källaren; stolar, en stor kartong, bord, julsaker :) Mycket, mycket mindre saker än vad det var för en timme sen ;P Jag är stolt över mig själv!

Jag är ärligt talat helt slut nu, jag känner att jag gjort något. Inte nog med att jag var i källaren.. Jag bar även ut två "lass" med skit från lägenheten. Helst skulle jag vilja kasta ut ännu mer, men det får jag inte för mitt hjärta (älsklingen)  ;P Hihi, jag skulle vilja kasta ut tvbänken men icke, för då måste vi ju köpa en ny.. Den vi har är sliten och har stått ute på vår förra balkong.. Okej, den ser hyfsad ut, men jag hatar den!

Nehej, jag har så ont i magen så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Jag måste ta något att äta.


Det är jag som är gubben.. Hihi.

Dag 5

God morgon! Idag var det inte lika lätt att vakna som det var i går, kan bero på att det är ruskväder ute idag. Jag vet iaf vad jag ska hitta på nu på "morgonen", jag ska rensa garderoberna från sånt som kan slängas. Jag har redan en kasse som ska bort. Det är nämligen så att det står en stor container på våran gård så det är bara att slänga grejer som man inte vill ha kvar. Det är "höststädning". Mitt problem är att när det är "vår- eller höststädning" så har jag ingenting att göra mig av med. Men såfort containern är borta så kommer jag på saker. Jag VET iaf en sak jag ska göra när älsklingen kommer hem, vi ska rensa källarförrådet ;P Vi har bara kört ner allt skit där. Jag vågar dock inte gå ner där ensam. Haha, fegis Linda. Det kanske låter konstigt att jag vill kasta saker, men vi har så mycket saker som bara står som vi inte har någon nytta av. Nehej, nu ska jag rensa bland mina skor (har sparat alla, trots att de är trasiga), nu ska skiten ut!

Dag 5 - Jag gör ju inte det här för att gå ner i vikt. Men jag ställde mig på vågen och den visade -2 kg ;P Det kan bero på att jag inte äter någonting på kvällen. Jag gör som jag gjorde när älsklingen jobbade kväll, äter ingenting på kvällen och somnar hungrig. Eller hungrig och hungrig.. Jag äter frukt när jag är hungrig. Just nu lever jag på clementiner :) Och såklart "vanlig" mat. Träna kan jag inte göra eftersom jag är förkyld.


Just ja.. Idag har jag inte ont i tanden :D Så himla skönt att smärtan är borta, då kanske det inte var något hål som jag trodde. Men lite snorig är jag fortfarande..

Bihåleinflammation?

Jag pratade med tandläkaren nyss, hon tyckte att jag skulle vänta några dagar eftersom man kan få ont i tanden/tänderna i överkäken när man är förkyld. Och eftersom jag är förkyld så kan det vara det som spökar. Hon berättade att bihålorna ligger så nära tänderna i överkäken så det kan vara bihålorna. Jag sökte på http://www.sjukvardsradgivningen.se/ och kom fram till att det kanske är bihåleinflammation jag har..

Bihåleinflammation

Vanliga besvär är

  • värk i kinderna eller pannan - oftast känns det mer på ena sidan.
  • täppt näsa och snuva som luktar illa - vanligtvis är det värre på ena sidan.
  • värk eller tryck i tänderna i överkäken.

Jag har ont i kinden och upp mot ögat, jag är täpt och snorar massor (gult snor), jag har ont i tänderna. Jag kan dock inte avgöra om snoret luktar illa när jag knappt känner vad maten smakar/luktar. Den sida som jag har mest ont i och där det kommer mest snor ifrån är högra sidan.




 


Dag 4

Gog morgon! Jag gick nyss upp, hade tänkt att sova längre men jag kände mig pigg så jag gick upp. Just nu sitter jag här och äter på ett päron och försöker bestämma mig för om det gör ont i tanden eller inte. Det gör inte lika ont som i går, men fortfarande lite. Jag kollade vad det kostade att laga 1 tand hos min tandläkare, över 600 kr :( Jag kan ha roligare för de pengarna! Men men, har man ont så har man, och är det hål så måste det lagas. Hmm. Jag ska iaf fixa en sån där "tandförsäkring".

Efter lunch idag ska jag till skolan och fick två frågor inför seminariet på onsdag. Hoppas det inte tar hela kvällen, jag vill helst komma hem samtidigt som älsklingen, så vi kan laga mat tillsammans. Men innan lunch ska jag sticka på min andra mössa, den första är redan klar ;P

Idag är det dag 4, inget godis, ingen dricka sen i torsdags! Jag är stolt över mig själv eftersom jag har klarat av att säga nej till godis, det är inte så lätt när älsklingen sitter och mummsar. Idag ska jag köpa mer frukt, det är nästan slut!

Tankar..

Satt och tänkte på min student nyss och då kom jag på att det inte alls är lång tid kvar tills min söta syster tar studenten! Jag gissar på att de här månaderna som är kvar kommer att gå snabbt. Lika snabbt som de senaste månaderna. Det känns som att jag tog studenten nyligen, men det var trots allt 2007. Tiden går fort! Snart bara 3 terminer kvar på min utbildning! :)





Det var så himla bra väder, sol & jättevarmt. Det var verkligen ett minne för livet! ♥

Ont, det gör ont!

J*vla tand, den gör så ont. Det här kommer nog att kosta skjortan.. I morgon när jag vaknar ska jag ringa tandläkaren och försöka få en tid så fort som möjligt. Det här är inte roligt!

Snäll vän jag har.. Tack så hemskt mycket, du gjorde min söndag ännu bättre, det kunde ju inte bli bättre med tandvärk och allt.. Tack! Det är tur att jag har riktiga vänner iaf! Ni finns i mitt ♥:a!

Tandvärk?

Jag blir galen, jag står inte ut längre! Jag har tagit en brustablett som borde hjälpa.. Men icke. Jag har fortfarande lika ont. Jag trodde först att det var käken som gjorde ont, men jag tvivlar på det. Jag befarar att det är en tand som är boven i dramat. Jag hatar, hatar, hatar tandläkare! Jag har aldrig haft ont i en tand förut, men någon gång måste väl vara den första.. Jag hoppas att det går över, men har jag ont i morgon så får jag väl ringa till tandläkaren :( Sen är det bara att säga farväl till några hundralappar.

Om en stund ska jag gå iväg.. Ut i detta höst&ruskväder. Mörkt, kallt och blött - kan det bli bättre? Hmm. En sak irriterar mig något enormt.. Jag är fortfarande snorig, det känns som att det aldrig tar slut :( Jag bara snyter och snyter.

Nu ska jag kila.. Måste ta på mig något så jag ser anständig ut!

Dag 3

Usch!  Jag är trött, har ont i käken och är snorig. Igår kväll stickade jag klart min mössa, den blev helt okej förutom att den blev i minsta laget. Men nu vet jag hur jag ska göra nästa gång ;) Idag ska jag plugga. Vill inte men måste. Ikväll ska jag iväg på ett party, Partylite (eller vad det nu heter). Jaja, nu ska jag sätta fart med mitt pluggande så jag hinner hitta på nåt kul innan jag ska iväg.

Bilder på nya färgen kommer..

Dag 2

God kväll! Idag fick jag besök av min vän Anka, hon kom vid nio. Vi åt frukost och tittade på tv, vid 10 gick vi ner på stan. Vi gick runt till olika affärer utan att köpa en enda grej, kl.11 var det dags för Anka att göra en synundersökning och jag följde med. Efter den gick vi på stan en stund till innan Ankas buss gick hem igen. När jag hade sagt hejdå till Anka mötte jag min söta syster. Vi gick också på stan en stund och jag hittade två saker.. Kalla mig tant Linda. Jag köpte strumpstickor och en rundsticka. Det är så att jag ska sticka en mössa :) Hihi. Efter stan mötte jag min älskling utanför ica och vi gick in där och handlade lite smått. Jag köpte hårfärg, gissa vilken färg? ;) Jag har iaf färgat håret nu och det blev väldigt bra. Det känns bra den här gången, det är inte lika mörkt som det blev förra året. Men det beror på att jag inte använde samma färg. Min söta syster hade också färgat håret och det var jättejättefint! :)

Nu är Robins kompis här.. Jag ska ta och sticka lite på min mössa.. Bilder på min nya hårfärg kommer.. Men inte idag ;P Trevlig kväll!

Fyskäms!

Fyskäms på mig själv, jag svär som en jagvetintevad. Skärpning Linda!

Just nu sitter jag i min fina, varma, goa soffa och tittar på Idol. Jag tycker helt ärligt att alla förutom Alice suger! Jag vet inte varför, men jag diggar henne! Hon påminner mig om min kusin (som jag förövrigt avskyr), men endå. För en liten stund sen var jag på ica och köpte naturgodis (fast ingen choklad - det är onyttigt). Det var dyrt. Men eftersom jag glömde köpa det på IcaMaxi där det kostade 129kr/kg så fick jag betala 139kr/kg på lilla Ica. Bara för att det kostade skjortan köpte jag inte så mycket. Hmm. Nu ska jag lägga mig på kudden igen och kanske somna ;P

Byee ♥

Galen ko

Jag säger bara en sak.. ALDRIG mer IcaMaxi! Det var så himla mycket folk där och jag virrade runt som en galen jagvetintevad. Jag tror att jag hittade hälften av allt jag skulle köpa, om jag ska vara ärlig så sket jag fullständigt i att försöka hitta allt! Jag blev jättebesviken när jag kom till fruktavdelningen.. Jag tänkte att det skulle vara billigare än på lilla IcaNyfors. Men helvete heller! Jag kommer hädan efter att hålla mig till min lilla butik som jag hittar i och där frukten inte alls kostar lika mycket som på Maxi.

Innan mamma och jag åkte till Maxi var vi på ÖB, det var ju skit kul med alla gamlingar som sprang runt med sina rullatorer. Massor av folk som virrade runt lika mycket som jag. Jag hittar inte alls inne på ÖB, det var bättre förr! Det var tur att mamma var med, annars hade jag bett en gubbe att fara åt helvete! Jag var på så dåligt humör eftersom jag inte hittade det jag ville ha och när vi stog i kön till kassan kommer det en gubbe fram och frågar om han får gå före. Jag bara tittade på honom och tänkte säga "det kan du glömma!", det är tur att jag har en sån snäll mamma som sa ja till honom. Han skulle ju bara köpa en enda sak! Jag vet inte vad det är med mig, jag blir så lättirriterad! Men gubben som fick gå före var jättetrevlig och tackade flera gånger. Usch jag känner mig som en dålig människa som förmodligen hade varit otrevlig mot honom om jag hade varit själv! Stackars gubbe.

Nehej, nu sitter jag här och skriver en massa skit. Men ni skulle bara veta hur skönt det är att skriva av sig! Det kanske inte ens är någon som orkar läsa allt det här.. Men det skiter jag i ;P

Tack för mig och godnatt! ♥
(Jag ska inte sova.. Men önskar att jag fick!)


Plugg

Nu har jag äntligen lyckats ta mig igenom några kapitel i boken. Jag kan ärligt säga att jag inte läst varenda sida, men jag har läst det som verkade intressant. Inte var det så svårt att förstå heller! :) Jag tänkte försöka läsa lite i helgen också, jag har varken ork eller lust att läsa mer just nu. Jag har trots allt setat i två timmar och läst/skrivit/funderat. Jag vet att två timmar inte är mycket, men det är alltid en början!

Min mage säger kurrkurr. Måste äta någonting, men vad? :/

Dag 1

God morgon! Idag klev jag upp kl.8, men jag ångrar mig eftersom det är så himla mörkt ute! Jag tänkte försöka piggna till men det går inte så bra :( Idag måste jag plugga en massa, jag har en fet engelsk bok som jag ska läsa (ska läsa fyra kapitel som är ganska långa). Den här boken handlar om olika vårdteoretiker och jag hoppas verkligen att jag fattar vad jag läser. Jag drömmer mig bort och fantiserar om att boken står på svenska.. Men nej, det står bara på engelska. *SUCK*

Jag ska ta mig i kragen och sätta på en maskin med tvätt, då gör jag iaf någon nytta. Sen ska jag be till vädergudarna att det ska bli lite ljusare ute idag, annars kan jag inte plugga! Det kanske inte är en så bra att skylla på att det är mörkt, men jag har faktiskt ingen vardagsrumslampa och kökslampan lyser förstarkt!

Och förresten.. Det är dag 1 av mitt nyttiga liv! Önska mig lycka till :)


Nya rutiner!

I morgon ska jag KASTA allt onyttigt (om nu inte älsklingen vill ha kvar det). Jag ska ha godisförbud mellan den 24 oktober - 24 december. Om jag kan så ska jag sluta äta godis, chips & skräpmat efter nyår! Jag kanske äntligen kan hålla ett nyårslöfte! :) I morgon ska jag ta mig till någon stor affär (kanske ica maxi) och köpa en MASSA frukt! Jag gör inte det här för att banta, utan för att må bättre!

JAG SKA BLI EN RIKTIG FRUKTOMAN! :)




Visst der det gott ut?

Räddaren i nöden!



"Helosan är ursprungligen utvecklad i Sverige för att reparera och skydda kornas spenar. Mjölkpigorna upptäckte emellertid att salvan hade en mycket positiv effekt på händerna och finns nu för dagligt bruk i många hem". [www.helosan.se]


Min hud runt näsan tackar och bockar, tack vare Helonsan är jag inte alls lika torr och röd i ansiktet! :) Det var min smarta mamma som tipsade mig, själv tänkte jag inte ens tanken att det kunde hjälpa! Niveas hudkräm fungerade inte ens, men Helosanen fungerade på en gång! Igår kväll smörjde jag in hela ansiktet och i morse var nästan allt det röda och torra borta, trolleri ;)



"Hellre överviktig än skitviktig"!

Halloj, halloj! Idag har jag jobbat & slitit, tiden gick ganska fort men det var skittråkigt! Men bankkontot säger aldrig "nejtack" till lite pengar ;) Om jag fick bestämma så skulle jag jobba dygnet runt för att tjäna så mycket pengar som möjligt.. Jag vet, jag är tokig. Men jag vill så gärna köpa en lägenhet! Varje dag, vecka efter vecka går jag in på Hemnet och tittar efter någon som har ett okej pris och som ser fin ut. Jag vill, jag vill, jag vill ha en egen lägenhet där jag kan måla väggarna och taket i vilken färg jag vill ;P Jag vill ha en lägenhet som jag kan trivas i! Men det är bara drömmar..


Jag tror att jag har bestämt mig för hur jag ska göra med håret.. Jag vill inte färga det mörkt, jag vet hur mycket jag ångrade mig förra hösten! Det var dessutom ett helvete att få det "normal brunt" igen.. Utan att bleka det! Jag vill inte bleka eftersom det sliter så mycket på håret. Jag ska fråga min frisör vad hon tycker, kanske kan färga det hos henne (fast det blir mycket dyrare).. Jag är beredd på att bleka det för att få det lite ljusare (jag har trots allt haft slingor som fortfarande är ljusa, resten är brunt/råttfärgat/ljusbrunt - en salig blandning!). Jag ska försöka boka en klipptid inom dom närmsta veckorna!

Nu ska jag ta och gosa med mina gosgrisar! ♥

Ljust/mörkt?

Vilket passar mig bäst? Ljust eller mörkt hår?
(Eller ljust.. Det är inte lika mörkt som de första bilderna..)

Mörkt:






Ljust:






Jag vill ha sommar!

Om jag fick bestämma så skulle det vara sommar nu, jag skulle vara vid farfars gamla sommarstuga och sola & bada, jag skulle äta glass och bara njuta av det fina vädret! Vi hann inte åka till det här stället i år, men jag hoppas att vi hinner det nästa år! Jag saknar det :( Det finns så många minnen därifrån sen jag var liten, när farmor & farfar tog med sig mig och syster och åkte dit, vi gjorde det varje sommar. Men varken farmor eller farfar kan åka dit, farmor sitter i rullstol och farfar finns inte mer. Jag önskar att jag var liten igen och kunde njuta av deras närvo. Det var så skönt att åka dit och slippa stan. Det härligaste med det här stället är att det ligger mitt i skogen och att vattnet ligger så nära huset. Tänk er.. Bada när man vill vid sin egna badstrand! Hur härligt är inte det?




Varför händer sånt?

Igår fick jag veta att älsklingens kompis pappa har gått bort. Jag kände inte pappan, men jag träffade honom en gång. Jag vill inte ens tänka på hur det känns att förlora sin pappa. Jag vet hur det känns att förlora sin "farfar", men det måste vara mycket värre att förlora någon som står en närmare.

Usch, jag vill inte tänka..

Vila i fred!

Sånt är livet!

Nu är den här datorn äntligen lite snabbare! Den var seg som tusan för några timmar sen.. Men nu fungerar den finfint igen ;) Nu ikväll har jag bara tittat på tv, Sjukhuset, Sos familj, House, Law & order.. Nu ska jag titta på Scrubs :) Jag är en riktig tv nörd! I morgon har jag en föreläsning på eftermiddagen.. Men innan det ska jag plugga, plugga & plugga ;)

Ajaj, jag har JÄTTEONT vid näsan.. Jag har snytit mig så många gånger så jag har fått skavsår. Jag vet inte vad jag ska göra åt det. Jag har smörjt med Nivea tusen gånger idag men det hjälper inte! :( Jag önskar att snuvan går över snart, annars har jag väl snart ingen näsa kvar..

GOD NATT!


Tisdag

God morgon alla glada!
Idag gick jag upp kl.10. Älsklingen ringde och väckte mig kl.9, men eftersom jag har vaknat tusen gånger inatt så passade jag på att sova ut när jag ändå kunde det :) Jag har en lektion efter lunch, kateter och enteral sond. Just nu håller jag på att tvätta, det är min syssla så jag hoppas att älsklingen kan diska när han kommer hem från jobbet. Om jag hinner ska jag dammsuga lite innan jag sticker iväg till skolan. Men först ska jag äta frukost.

Ha en bra dag!

Föreläsning

Jag valde att hoppa över föreläsningen nu på eftermiddagen, dels för att jag inte kan koncentrera mig och dels för att jag är så himla snorig. Istället har jag setat framför datorn och fixat lite, tro det eller ej, men jag har fixat med skolsaker. Nu är det bara att läsa om några vårdteoretiker ;) Om en stund ska jag gå till ica och handla lite, måste ju ha mat i magen när det är dags för middag.

I morgon ska jag lära mig att sätta kateter och enteral sond. Det ska bli skoj :P Det är väl tur att vi ska träna på en docka, men det är ändå lite läsikig. Tänk att göra det i verkligheten.. Jag vet ju vad jag kommer att få göra nästa temin när vi har vfu. Någon gång måste man lära sig ;)

Måndag

Ny  vecka.. Nya krafter.. Eller?
Jag mår som jag mår.. Jag är snorig, har ont i halsen, nyser ihjäl mig och har lite ont i öronen :( Tror inte att jag har någon feber iaf, men jag känner mig lite hängig. Jag vaknade flera gånger inatt så jag är ganska trött.

Idag har jag varit i skolan en stund och fått information inför vfu:n nästa termin. Nu efter lunch har jag en lektion till, jag funderar på om jag orkar gå på den. Det skulle vara skönt att skippa att gå på den och sova istället. Men jag är rädd att jag missar en massa då. Men samtidigt vet jag hur mycket (läs: lite) jag lyssnade förra gången..

Jag ska iaf äta köttfärssås och spagetti nu, då blir magen glad :)

Sjukling

Har inte haft tid att sitta vid datorn på ett tag. Jag har som sagt varit hundvakt åt mamma & pappas hund. Jag har även dragit på mig en förkylning. Det började igår när jag började känna mig lite hängig. Idag är det värre, nu är jag snorig, har nyst flera gånger, har ont i halsen och känner mig hängig. Min bästa vän heter just nu varmt vatten med honung. Jag känner på mig att det kommer att bli värre tills i morgon, det är typiskt eftersom jag har skola måndag, tisdag och onsdag. På torsdag ska jag jobba för första gången den här månaden.

Tänkte berätta lite om min helg..
Fredag - Jag och syster var på kalas hos "kusinen" som fyllde 5 år. Det är hon själv som kallar oss för kusiner, egentligen är vi kompisar med hennes storasyster :)
Lördag - Jag och frugan planerade att gå ut, men det blev inte så. Istället blev jag fyllechaffis åt syster och hennes kille. Hela lördagen tillbringade jag i mitt lilla, lilla rum hos mamma & pappa. Jag satt i sängen och stickade på en halsduk. Självklart gick jag ut på flera promenader med Brum :) Okej, jag åkte faktiskt hem till min älskling en stund på kvällen också :)
Söndag - Vaknade mitt i natten när söt ville bli hämtad från stan. Vaknade på morgonen av ett sms från frugan som inte kunde träffa mig idag heller :/ Efter en vild biltur med syster bakom ratten kom jag äntligen hem till älsklingen :) Idag har jag även gjort klart min halsduk och börjat på en mössa. Jag har aldrig stickat en mössa förut, men någon gång måste bli den första. Måste dock köpa "kortare" rundstickor. Mina är förlånga, 60 cm.

Och idag är det ingen vanlig dag.. För det är Mysans födelsedag.. Hurra hurra hurra!
Min lilla kissebebis blir 1 år idag :)

Jag mår piss och funderar på att lägga mug i sängen och deppa. Nu blir det ingen träning på ett tag.. Det är så typiskt att jag ska bli sjuk just nu när det är så mycket i skolan. Jag vill inte, vill inte, vill inte!
GOD NATT!


snigel

Åh, mamma & pappas dator går i snigelfart. Jag lovar, det finns ingen segare dator! Det tar flera minuter att logga in på msn.. Och bara att komma in här på bloggen tar lååång tid. Jag är så van vid älsklingens dator som går jättesnabbt. Jag ska ta och rensa bort en massa onödigt på datorn nu, det hjälper väl kanske inte.. Men om jag tar bort alla miljoner bilder så kanske. Självklart ska jag spara dem innan jag raderar bort dem ;) Om jag kommer på hur man gör så ska jag bränna ut bilderna på en cd-skiva, annars får dem hamna på usb-minnet.

Om en stund kommer systeryster hem. Sen ska vi på kalas hos en liten söt tjej som fyller 5 år! :) Gissa vad jag har köpt åt henne? ;) Hihi.



Varsågoda, den bjuder jag på eftersom det snart är helg ;)

Fredag

Gog morgon! Idag är jag piggare än på länge, fick sova tio timmar inatt också. Katterna störde min sömn som vanligt, men jag hade inga problem med att somna om. Värre är det för älsklingen som har svårare att somna..

Mina planer för dagen:
Köpa tvättmedel
Tvätta
Äta frukost
Städa (dammsuga, diska)
Åka hem till mor & far
Kalas hos Alice
Umgås med systeryster

Nu ska jag sätta igång med mina sysslor, annars blir jag aldrig klar!
Hoppas ni får en bra dag! ♥


Varför?

Varför går tiden alltid så snabbt när man vill att den ska gå långsamt?
Varför går tiden alltid så långsamt när man vill att den ska gå snabbt?


Torsdag

Jag önskar att jag kunde säga att jag var pigg. Jag har sovit 10 timmar inatt, men är lika trött som vanligt. Jag önskar att jag fick ligga och sova hela dagarna, precis som katterna. Gissa om jag har lust att lägga mig i sängen och sova en stund till när jag hör Ruben ligga och snarka!? Och Mysan ligger och blundar hon också.

Idag har jag ju ett seminarium, men innan det ska jag äta frukost, läsa igenom några artiklar, äta lunch och busa med katterna :)

Ha en bra dag, i detta ruskväder! ♥

Kväll

Nu är jag äntligen hemma! På förmiddagen var jag i skolan, sen gick jag på stan och köpte presenter till en liten sötnos som fyller år på fredag, efter det åt älsklingen och jag mat på stan. Efter maten gick vi hem och jag hann bara byta om, sen var det bara för mig att cykla i väg till munktell. Jag var på ett "möte" på muktell, det var en man från NTF som hade en liten föreläsning. Det var faktiskt intressant! Jag trodde inte att det skulle vara det..

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, det blir antagligen en slapp kväll framför tv:n som vanligt ;P I morgon har jag ett seminarium efter lunch och ett möte på kvällen. Tror inte att jag hinner med så mycket annat. Eller, innan seminariet hinner jag göra något, men vad? Jag ska nog sova ut i morgon.




Den här sötnosen ska jag vara "hundvakt" åt i helgen..

Onsdag

Vart tar dagarna vägen? Det var ju nyss måndag! Tiden bara rusar iväg. Fast på ett sätt är det skönt, jag längtar till sommarlovet. Men samtidigt så vill jag att tiden ska gå lite saktare eftersom det händer så mycket i skolan, så mycket som man måste lära sig.

Ikväll ska jag på ett möte, får se om jag hinner träna efter det. Jag tror inte att jag hinner och det kanske är lika bra med tanke på mina stackars fötter. Jag tror att dem behöver vila. Jag är bara lite förvånad över att jag har ondare i högra foten som är "frisk".

Och vad händer annas idag då? Jo, jag ska till skolan om en timme, jag och en klasskompis ska fixa några frågor inför seminariet vi har i morgon. Jag hade tänkt att vi skulle ha gjort det igår så vi inte hade behövt sitta dagen innan med det, men det blev inte som jag hade tänkt mig.

Nu "skriker" Mysan, undrar vad det är med henne? Hon är jobbigare än jobbigast på nätterna, hon gör en massa sattyg så Robin vaknar och när han går upp för att se vad hon håller på med så vaknar jag också. Det kanske är därför jag är så himla trött?

Hoppas ni får en bra dag! ♥


Min rosabandet gubbe ;P

Google

Jag testade att söka på mitt efternamn på google.. Jag skulle inte ha gjort det, desto mer jag sökte desto mer hittade jag. Dessutom finns inte dom personerna på riktigt som det står om.. Jag vet inte vem det är som har hittat på historier om någon som har samma efternamn som jag. Det var inte bara en historia, utan typ 10-15 stycken om olika personer. Dom här historierna fanns inte för något år sedan, när jag sökte sist. Inte går det att hitta vem som skrivit dem heller, det är bara en skum sida man kommer till, försöker man få fram vem som skrivit eller vilken hemsida det ligger på så kommer man till någon reklamsida. Jag blir helt galen på det här! Det är väl någon sjuk jävel som skrivit allt! Det är väl så när man har ett annorlunda efternamn..  Jag tänker då inte googla på mitt efternamn något mer, jag blir bara irriterad!


Photoshop


Film

Dessa filmer tittade jag och älsklingen på i helgen, jag rekomenderar båda två!




Galen, jag blir galen!

Usch, fy och blä. Nu har jag setat på min feta bak i en timme och arbetat med annat än skolarbetet. Jag är ju sekreterare i en förening och det är jag som får ringa runt till alla möjliga ställen. Jag avskyr verkligen att ringa runt, jag är inte den som har lätt att prata med folk via telefon. Jag fick iaf reda på att det är ett möte i morgon, går jag på det så får föreningen reflexvästar. Självklart ställer jag upp och går på det mötet.

Jaja. Från det till något annat. Jag funderar på vad jag och älsklingen ska äta till middag!? Några förslag? Jag tror att jag har idé torka.. En sak vet jag.. Jag ska gå till ica och köpa den där kokboken som dom gör reklam om, eller jag ska byta min 25kr bonuscheck mot kokboken ^^

Men innan jag går till affären måste jag plugga klart, har bara lite kvar att läsa i en artikel. En engelsk artikel :/ Jag är absolut inte bra på engelska.. Men det är tur att det går att slå upp de svåra orden ;)

Viktigt!

Jag tittade nyss på den HÄR filmen.. Jag tänker då aldrig köpa någon medicin på internet. Jag tror att många inte tänker på vad det kan vara i medicinen som man kan köpa på nätet, men om man tittar på den HÄR filmen så får man sig en tankeställare.


2½ år



Idag blir min Ruben 2½ år! 

Tisdag

God morgon!
Åhh, jag är trött (som vanligt), jag vet inte vad det är med mig. Jag behöver väl sova en halv dag för att bli pigg.. Jag får väl försöka lägga mig i tid ikväll, inte samtidigt som älsklingen.

Idag ska jag plugga,plugga&plugga, inte det roligaste som finns.. Men ibland måste man. Jag tror iaf inte att det bli någon träning för min del.. Mina fötter strejkar, båda två! Antagligen blir högra foten överansträngd eftersom jag försöker hoppa mer på den än på väster. Hoppas fötterna blir bättre så jag kan träna i helgen!

Nu ska jag äta frukost och plugga..


God natt!

Nu ska jag försöka somna. Är inte så jättetrött, men i morgon ska jag upp och plugga! Jag vill inte, men måste! Jag ska träffa en klasskompis i morgon också, vi ska fixa lite inför ett seminarium. Förhoppningsvis blir vi klara snabbt så jag får tänka på annat än skolan en stund.

Just nu har jag jätteont i foten. Jag är så klantig så jag blir arg på mig själv! :@ Det är som att min fot "slappnar av" när jag inte tänker på att inte trampa snett. Jag ska tydligen behöva tänka på det dygnet runt för att inte göra illa mig mer. Hmm, jag får väl ta fram min balansplatta och träna den j*vla foten. Nästa gång, vad händer då?


God natt! ♥

:)

Tack för bloggdesignen Sandra! :)


:(

Nu hände det som inte får hända.. Jag trampade snett igen :( FANFANFAN! Nästa gång kan det vara ledbandet som säger "byebye". Jag gjorde inte ens något konstigt, jag joggade bara lite på stället. Men trög som jag är så fortsatte jag att träna, men jag tog det lugnare! Det kvittar väl om jag har ont eller inte? Jag vet ju varför jag har ont.. Men nu blir det nog ingen attack för min del på ett tag. Jag ska nog börja träna yoga istället.. Är det kul? :/

Löper?

Tror att den här sötisen börjar löpa snart.. Det är väl dags eftersom hon blir ett år på söndag. Idag har hon varit jättejobbig, hon har setat vid fönstret och jamat flera gånger. Men jag hoppas det dröjer ett tag till innan hon börjar löpa!

Min lilla kissemissa! ♥


Träning

Ikväll blir det träning igen, hann ju inte träna igår så :( Humöret är på topp och magen är mätt och belåten, jag är riktigt träningssugen nu! Fast det är två timmar kvar till träningen, tur är väl det för annars hade jag fått världens värsta håll! Hoppas bara att min söta syster vill följa med och träna, fast jag klara mig själv.. Men det är alltid trevligt att ha lite sällskap av någon man känner! Annars är det bara en massa "okända" människor jag står och tränar med. Men vid det här laget känner jag igen de flesta, fast det är ingen jag pratar med..

Jahapp och vad ska jag göra nu då? Tror att jag ska ta fram "min" laptop och fixa lite med photoshop :P

!?

Det här suger! Jag försöker läsa en engelsk bok.. som handlar om kunskap(?). Jag blir galen eftersom det hela tiden är något som stör min koncentration. Jag vill ge upp och skita i att läsa den här boken.. Men jag måste tyvärr läsa några kapitel, annars blir väl läraren sur när jag inte kan någonting. JAJA, jag ska fortsätta med läsningen. Önska mig lycka till..

Tråååååååkigt!

Måndag

Usch, vaknade ev ett j*vla sms.. Jag glömmer alltid att sätta min mobil på ljudlös
 :( Fast jag skulle ändå upp så det gjorde inte så mycket. Dagens planer är att plugga, laga mat, träna och sova :P Tror inte att jag hinner med så mycket mer. Förhoppningsvis krånglar inte foten.

Men nu.. Frukost! :)

..



God natt!

Bebis


Så sööööt! ♥

Söndag

Go´dag! Idag ska jag och älsklingen hälsa på en liten bebis ^^ Jag är helt galen i bebisar så det passar bra! Det är älsklingens bror och familj vi ska hälsa på. Jag har bara träffat deras bebis två gånger så det ska bli kul att få träffa henne igen! :)

Annars vet jag inte vad som händer idag. Eller jo, jag vet.. Jag och mamma ska fixa lite saker ikväll. Om jag hinner ska jag träna, men jag tror inte att jag hinner med det :(

Hoppas ni får en bra söndag! :)


Peppad

Nu känner jag verkligen för att träna. Attacken börjar om en timme ;)
Det är bara för mig att byta om och gå ner på stan.

Här ska det tränas!



Trist väder

Jag önskar att det vore sommar nu..
Varmt & skönt
Förhoppningsvis inte ont i foten
Ledig från skolan


Mätt i magen

Pust, jag är så himla mätt! Älsklingen och jag åt hemmagjord klyftpotatis med fläskfilé och bearnaisesås :) Mums,mums. Ikväll blir det mys framför någon bra film, vet dock inte vilken.. Men först måste vi inhandla lite fredagsgodis ;D

Några tankar som rör sig i mitt huvud just nu:
Jag är jätterädd att trampa snett igen.. Vet inte om jag vågar träna.. Tänk så trampar jag snett igen och ledbandet går av..

Jag måste verkligen sluta tänka så! Ortopeden sa till mig att jag fick träna om jag ville, men att jag ska ta det lugnt så det inte gör allt för ont. Men det är inte lätt när träningen nästan bara består av att hoppa och så..

Min fot

Jag sökte runt lite på internet och kom fram till vad ortopeden berättade igår.. Jag har en partiell ruptur (ledbanden har delvis gått av). Det var iaf det dem såg på magnetkamera bilderna. Han kunde inte säga hur mycket som gått av eller hur mycket som finns kvar. Usch, när jag tänker på att ledbandet kan gå av helt och hållet om jag trampar snett en gång till så ryser jag. Jag vill inte! :( Jag vågar knappt gå på foten eftersom jag tänker på det hela tiden..



Klantarsel!

Det var Robin som ringde förut.. Han har tappat bort sin mobil.. Jävla klant! Det var ju typiskt eftersom jag skulle få den när han köper en ny, jag har tröttnat på min.. Men nu blir det inte så. Jag blir så arg så jag kokar, han är så slarvig! Åhh, jag blir galen. Men men, det finns ingenting att göra åt saken. Han har iaf spärrat numret, det var ju smart (men jag hade kunnat testat att ringa utifall den var hemma)..

Nu förstördes min morgon och resten av dagen! Det är väl bara att vända upp och ner på lägenheten och kolla om den ligger här hemma. Men chansen är inte stor! :(

Fredag

För prick en vecka sen satt jag i skolan och skrev tenta.. Vad gör jag vid den här tiden idag då? Jo, jag vaknade nyss av att hem-telefonen ringde, jag är inte sån som springer upp för att svara (jag vet aldrig vart telefonen är). Jag blev lite irriterad eftersom numret inte fanns med på eniro.. Det var iaf ett Eskilstuna nummer, så jag antar att det inte var en försäljare..  Fast man vet aldrig. Jaja, jag vaknade iaf av telefonen och gick upp eftersom den förstörde min sovmorgon. Och nu sitter jag här. Jag behöver plugga, men det tar emot när det är en engelsk bok och artikel jag ska läsa. Först och främst måste jag vakna till liv så jag kan tänka på något annat än sängen..

Ha en bra dag! :)

Mina bebisar



Mysan & Ruben ♥

Du är vad du äter..

Hmm, jag tänker alltid "måste träna mer.. måste banta, sluta äta godis och skräpmat" när jag tittar på Du är vad du äter. Jag vill men kan inte träna mer pga foten, jag vill sluta äta onyttigt men jag är alltid sugen. Mitt nyårslöfte är alltid att sluta äta godis och annat onyttigt, men jag lyckas aldrig med det. Jag kanske klarar mig utan godis i någon vecka, sen är det kört! Jag blir galen på mig själv! I år ska jag göra som för några år sen.. Jag ska göra ett godis/chips/skräpmats-uppehåll på två månader, från den 24 oktober - 24 december. Sist jag gjorde ett godis-uppehåll så kunde jag nästan inte äta godis efter det, jag tröttnade direkt efter första biten. Och varför jag bara har det här uppehållet till julafton kanske inte är så konstigt.. På julen ska man äta lite julgodis, det kan man ju inte vara utan :P

Nog om mig och mitt sockerberoende. Hoppas alla får en trevlig kväll! :)


ÄNTLIGEN!

Yes, nu har jag varit hos ortopeden. Nu vet jag ÄNTLIGEN vad som är fel med foten! :) Ett ledband är nästan av, det är väl bara några trådar som är kvar.. Jag har bestämt mig för operation, fast det blir inte förens i vår någongång. Jag har ju praktik efter jullovet och har inte tid att hoppa på kryckor då. Förhoppningsvis får jag en tid för operation innan sommaren, så jag inte behöver vänta allt förlänge. Jag har ju trots allt haft ont i snart två år.

ÄNTLIGEN säger jag bara! Jag är så glad över att veta vad som är fel. Det är så skönt att veta att det lönade sig att vara lite envis och tjata sig till en tid till den här ortopeden (jag fick ju tjata på vårdcentralen). Det är så himla skönt att någon förstår att jag har ont och att jag vill kunna leva ett "normalt" liv, utan smärta. En rolig sak är att den här ortopeden jag varit hos är den som genomför operationen också :P Det känns ju skönt eftersom han är så bra på att lyssna, han förstår verkligen!

Innan jag var hos ortopeden träffade jag min ANKA, som även är min fru (det är en låång historia) :P Vi gick på stan och hade det trevligt. Jag hittade en jättefin röd väst som jag köpte, den passar perfekt såhär års :) Jag hittade även en fest-topp som jag tänkte använda någongång när jag går ut.. Hihi, det händer inte så ofta men men.. Efter några timmar på stan var det dags för mig att åka till sjukhuset..

Det var min dag.. I kväll blir det en myskväll framför tv:n :P

tjohoo..

Idag ska jag träffa min anka :) Efter det ska jag till ortopeden *håller tummarna för att det ska gå bra*. Tror inte att jag hinner så mycket mer än det idag.. Förhoppningsvis behöver jag inte vänta i flera timmar på ortopeden som sist.. Hmm, nu är det dags att röra sig ner mot stan.

Ha en bra dag! :)


När man talar om trollen..

Lite roligt.. Jag skrev ju för en stund sen att jag väntade på ett sms, jag fick det efter tio minuter. Så nu har jag varit och hämtat ut mitt paket och kollat igenom alla kläder. Det var inget märkvärdigt jag köpte.. Bara några linnen, toppar, tröjor åt Robin och underkläder. Sånt som man har nytta av ;) Jag skulle behöva köpa några långärmade tröjor åt mig själv, men det får bli en annan gång.

Mums, jag äter världens godaste hallonyoghurt just nu. Jag som inte ens tycker om yoghurt!

Snart ;)

Nu sitter jag här igen och väntar på att få ett sms från posten. Mina kläder från H&M har kommit ;) Men posten är väl lika sega som vanligt så jag får väl vänta några timmar till innan jag får hämta mina kläder..

Nu har jag iallafall fixat alla böcker till den här kursen jag läser nu. En kopierad och en köpt. Det känns bra, en sak avklarad! Nu är det bara att läsa dem också.. Men det får vänta en stund.

Onsdag 8/10

Hmm. Pratade med virrtanten nyss, hon jag fick ortopedtiden av igår. Hon påstod att hon sa den nionde, men jag tyckte att hon sa den tionde.. Skit samma, jag skyllde på att jag var lite osäker på vilket datum hon sa och att det var jag som var lite förvirrad. Jag ska iallafall dit i morgon, kl.15:20. Jag som skulle träffa Anka i morgon :/ Hoppas min Anka kan ses innan eller efter.

Idag ska jag till skolan en sväng, ska skriva ut lite papper, kopiera och köpa en bok :) Funderar på att köpa hårfärg och färga över mina utväxta slingor. Jag ser inte klok ut, dessutom har "råttan" kommit fram, inte alls snyggt! Men jag vet inte vilken färg jag ska färga.. Funderar på chockladbrun, eller nåt liknande. Men förra hösten när jag färgade mörkbrun så ångrade jag mig jätte mycket! :/ Så jag får se om jag ska färga eller inte..

Nu är det dags för frukost, sen till skolan :P

bästbästbäst

Yees, nu är jag äntligen lugn igen. I morgon ska jag köpa en bok, begagnat (för 200 kr). Den kostar nästan 600 kr på akademibokhandeln. Skönt att komma undan lite billigare iaf! :) Har haft ont i magen hela dagen eftersom jag inte ville lägga ut så mycket pengar på en enda bok. Ibland har jag tur :) Hihi.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu.. Kanske lägger in några kattbilder sen ;)

Jaja

Bra att man får en tid till ortopeden på torsdag den 10:de den här veckan. På torsdag är det den 9:de, jag får väl ringa i morgon (igen) och höra med dem om det är på torsdag eller fredag jag ska dit.. Och ursäkten för att jag inte fått någon tid, den var "vi har haft så mycket att göra..". Åh, jag blir galen.. Vi bara lägga mig ner och grina som ett litet barn!

Hmm

Igår blev det ingen träning för min del, foten strejkade så jag hoppade över det. Just nu är jag lite irriterad eftersom jag fortfarande inte hört något från ortopeden. Jag ringde nyss men dom skulle ringa upp halv tio, så då la jag på och struntade i att trycka mitt telefonnr. Jag hatar telefonsvarare! Telefon grejen har öppet mellan 8-11:30, jag slutar 11:30 och förhoppningsvis hinner jag ringa innan halv så dom kan ringa upp mig efter skolan.. Annars hoppas jag på att vi har en rast och att det är lika lång väntetid då, för att bli uppringd.. Jaja, nu ska jag borsta tänderna och sen gå iväg till skolan *jippie*.

Ont

Ont det gör ont..

Ikväll ska jag träna, har inte gjort det sen förra måndagen. Jag hann inte förra veckan eftersom jag var tvungen att plugga, plus att min fot inte kändes bra. Den känns fortfarande inte bra, kommer väl aldrig att göra det heller! Ringde precis och pratade in ett meddelande till ortopedmottagningen.. Men jag var lite klantig så nu vet jag inte om dom får det.. Jag glömde trycka # innan jag la på :/ Skit samma, jag ska ringa och vara grinigi morgonbitti, jag ska ju dit den här veckan men har inte fått någon kallelse! Jäkla skit sjukhus!

Usch, nu ska jag lägga mig i sängen och få massage, lägga värmekudden på nacken och sova en timme. Sen träning.

Måndag

Ont i huvet och nacken..
Trött som vanligt..
Värsta skoldagen hittills..

Behöver jag skriva mer? Min dag har varit ett enda kaos!

Mys

Usch, jag är trött. Trött sen igår men också pga att det är mörkt ute. Det är inte klokt, kolsvart klockan sju på kvällen? Det märks verkligen att det är höst! Snart är det mörkt redan vid fyra när man slutar skolan.. Inte alls kul! Jaja, nu ska jag mysa med mina älsklingar! :)

God morgon?

Haha, jag har inte sovit såhär länge sen jag vet inte när. Jag gick upp för en timme sen och det var underbart skönt att sova ut. Jag hade säkert fortfarande sovit nu om det inte hade varit för att älsklingen väckte mig. Idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på, det är så tråkigt väder ute så jag vill helst inte sätta min fot utanför dörren.



Snyggingar ;)

Dansadansa

Kom nyss hem.. Har varit ute med syster och hennes kompis :) Träffade många trevliga personer :)

Nu ska jag sova, är såå trött! God natt!

Kanelbullens dag

Gissa vad jag gör? Jo, jag bakar bullar ^^
Det är ju kanelbullens dag, blev så sugen på att baka när syster berättade att hon hade bakat bullar igår. Just nu väntar jag på att degen ska jäsa klart så jag kan baka ut den till bullar. Självklart ska det vara en massa kanel och socker i dem! :)

Nehej, nu är det dags att fortsätta!



1 år sedan


Grattis på ettårsdagen mitt tandsmycke! ;D



Gårdagen

Igår var Robins kompisar här, vi satt här och babblade och sedan gick vi till RAW. DLK skulle spela där. Aldrig mer säger jag bara, jag höll på att bli mosad där inne. Alla var helt galna och många människor var lite för fulla. Det var en stor gubbe som "slängde" sig bakåt, rakt på mig. Det var inte det enda gubben gjorde, han knuffades t.o.m. där det inte stod så mycket folk. Han gick förbi och knuffades, men jag var inte sämre än att knuffa tillbaka. Han blev lite sur, men knuffar han på mig så knuffar jag tillbaka. Han var ett bra exempel på en som hade druckit förmycket!

Tillslut bestämde vi oss för att gå ut därifrån och det var såå skönt att komma ut till "friheten". Men fy vad dåligt jag hörde när jag kom ut, inte tänkte jag på att jag skulle haft öronproppar. Vi orkade inte gå in igen så vi gick hem till Robin och mig, alla förutom en som hamnade på ett annat ställe. Efter en stund gick Robins kompisar och jag gick och la mig! Gud så skönt!

Det var min gårdag. Inte nog med trängseln inne på RAW, jag hade nackspärr också :( Vet inte hur jag fick det, men det var innan vi givk dit. Jag kanske gjorde något kunstigt när jag städade..

Nu måste jag gå till affären, har inget bröd till frukosten.

Bättre än bäst!

Nu är magen bättre, tog en Ipren och det verkar hjälpa. Jag får väl fortsätta med Ipren tills det går över av sig "själv". Får se hur jag ska göra med vårdcentralen..

Ikväll blir det partyparty! ;) Det var länge sen..

Bra?

Usch, jag vill inte må såhär! Är det något som vet vad det är för fel på mig?
Jag mår illa nästan hela tiden, har ont i huvet och känner mig trött. Jag har ont i magen (hela magen) och har ont i kroppen (ej feber). Det har varit såhär i en vecka nu :/ På måndag ringer jag vårdcentralen om det inte blivit bättre, men jag vill inte dit..

En i min klass trodde att jag var stressad, men jag är ju inte ens nära på att vara stressad. Jag har inte ens varit stressad inför tentan fast jag borde ha varit det, jag har bara varit lat. Jag brukar alltid vara stressad inför tentor, men har aldrig mått såhär för det.

Jag vet inte vad jag ska göra.. Inte hjälper det att sova heller, för jag mår lika dåligt på morgonen som på kvällen. Det spelar dessutom ingen roll om jag sover 10 timmar eller mer, jag är lika trött för det. Jag skulle kunna ta någon värktablett för huvudvärken, men jag vågar inte eftersom jag har ont i magen :/


Helg

Nu har jag varit i skolan och skrivit tenta, satt där i nästan tre timmar och försökte leta svar i hjärnan. Jag tyckte att det kändes bra och jag svarade på allt (det betyder inte att jag kunde allt) :P Nu är det iallafall gjort. Nu kan jag äntligen slappa lite ;) På måndag börjar en annan kurs, tror att det är skittråkig och svår.. Förhoppningsvis klarar jag mig igenom den också.

Hmm. Nu ska jag slappa lite till, sen ska jag städa (Robins kompisar kommer hit sen)..


Hemma igen

Nu är jag hemma igen, åt lite mat nyss. Hittade lite smått på stan, bla. en röd liten väska, hårspray och kollegieblock. Nu är det bara för mig att ta fram böckerna och anteckningarna igen och banka in "skiten" i huvudet! Det ska gå om jag så ska få vara vaken hela natten! Hihi, fast några timmars sömn skadar inte.



Torsdag

Först och främst måste jag berätta något roligt.. Jag fick GODKÄNT på läkemedelstentan som jag hade för ett tag sen :) Den var svår som tusan men jag klarade på första försöket :) Hoppas bara att jag klarar tentan i morgon lika bra..

Något som inte är lika positivt är att jag fortfarande känner mig trött och mår illa nästan hela tiden (är EJ gravid!). Jag blir galen på det snart, jag känner mig inte sjuk eller nåt, förutom att jag har lite ont i magen, på sidan. Kanske blindtarmen? Men då borde jag ha ont hela tiden, eller åtminstonde ondare. Jag får väl ringa vårdcentralen om det inte blir bättre, vill hellst inte göra det eftersom dom som jobbar där är dumma i huvet. Man får aldrig någon hjälp och jag skulle säker få vänta aslänge innan jag fick en tid. Sånt är livet!

Nu väntar jag bara på att få en kallelse från ortopeden, ska ju dit nästa vecka. Synd bara att man inte kan prata med honom om att man mår skit, pga illamåendet. Jag känner på mig att dom inte kommer att göra något åt min fot. Jag tänker mest så för att jag inte vill bli besviken :( Just nu känns foten förjävlig, jag har ont och den är stel. Gör dom inte något åt det så ska jag säga att jag vill amputera bort den, då kanske som kommer med någon bättre lösning.. Jag får väl erkänna.. Jag är väl en hypokondriker precis som älsklingen säger! Enligt mig själv är det massor av fel på mig, det blir väl så när man läser om alla sjukdomar och sånt.

Nehej, nu ska jag inte sitta här. Om en liten, liten stund ska jag ner på stan och träffa världens bästa lillasyster <3


Grattisgrattisgrattis!


Grattis kusin-vitamin, 14 år idag :)



Pluggar

Ont i huvet, mår illa och är trött. Men vad gör jag? Jo.. Jag sitter och pluggar. Har ju tenta på fredag.. Men jag är inte ett dugg motiverad till att plugga :(

RSS 2.0