28/2

Varje morgon när jag vaknar, och det är sol ute så inbillar jag mig att det är vår. Men varje gång jag går upp och tittar på termometern blir jag besviken. Trots att det är supervarmt i lägenheten fryser jag häcken av mig när jag går ut. Jag önskar att det är vår snart, att jag kan använda mina nya tygskor som jag köpte igår, att jag kan använda min vårjacka. Jag vill ha lite värme, sol och gröna träd. Ge mig vår nu!


Självförtroende

Från att ha haft hyfsat bra självförtroende i morse, till att ha skitdåligt självförtroende vid lunch, till att ha jättebra självförtroende på eftermiddagen. Kan det svänga mer än så? Jag är i alla fall glad att självförtroendet är på topp! Jag önskar bara att min motivation och var där.. I morgon ska jag sätta igång med att skriva mina tentor, först och främst den som ska in nästa fredag. Innan tentapluggandet drar igång i morgon så ska jag lämna blod. Och kanske går jag förbi frissan och bokar tid. Och kanske går jag förbi affären och handlar upp min 50 kr kupong som går ut på lördag. Och kanske går jag till sjukan, eller tar bussen :P

Jag vet.. Jag är en kanske - människa idag. Haha.


Brand

Gissa om jag blev chockad när jag kom till sjukhuset i morse och såg all extra personal som var inkallad. Som tur var klarade alla sig. Jag är så jäkla arg på den/dem som tände på! Jag har fortfarande inte hämtat mig efter morgonen då jag fick reda på det. Jag såg att det fortfarande kom rök från hotellet nu ikväll när jag var på väg hem. Jag vet inte varför, men jag kan inte sluta tänka på branden och hur mycket som blev förstört.. Det är hemskt!

Hoppas verkligen att någon känner igen gärningsmannen!





(Bilder från www.ekuriren.se)

Stress


En bild säger mer än 1000 ord!

Sjuk?

Jag känner mig lite hängig, har ont i halsen och bihålorna. Jag får inte bli sjuk nu! Nu ska plugga lite, sen ta en ipren och sova en stund och förhoppningsvis vakna upp och må bra! Jag håller tummarna för att det går över! Jag hade ont i halsen i början av veckan, fast det var bara i en dag så det kanske går över den här gången också, hoppashoppashoppas!

Jaghatarattblisjuk,jagharintetidjustnu!




Uppdatering (17:22):


Efter lite mat och en hel del plugg känner jag mig piggare. Nu har jag bara sån ångest över att jag pluggat förlite trots att jag är klar med det jag skulle göra idag. Jag får alltid ångest när jag pluggat mycket, jag vet inte varför, det är skitjobbigt! Jag har till och med börjat på tentan som ska in den 6:e mars och så har jag börjat skriva till nästa seminarium. Nästa helg kommer jag att sitta och plugga som en galning igen, jag kommer i alla fall inte sitta rastlös utan att ha någnting att göra. Det är både bra och dåligt. Det känns som att jag inte har något liv, det enda jag gör är att äta, jobba, plugga, träna, sova och umgås med R de få timmarna jag vilar upp mig.

Jaglängtarsåmycketeftersommaren!

Arg som ett bi

Jag är tydligen barnslig, tack för den! Jag orkar inte bry mig om det för jag vet att jag inte alls är barnslig. Jag är fasen mycket vuxnare än den som sagt/skrivit det! Nu glömmer jag det och tänker på annat. Jag måste försöka tänka på skolan idag, jag försökte igår men jag fick inte sitta i lugn och ro. IDIOTER! Jag blir alltid lika glad när jag sagt 1000 gånger att jag ska plugga, men ändå är det alltid någon/några som ska sitta och störa mig. De som stör, de har glömt bort hur det var att gå i skolan, om de ens gjorde sina läxor. Tveksamt! Jaja, nog om det nu. Idag är det en ny dag och jag ska samla så mycket positiv energi så jag orkar sitta och plugga i flera timmar utan avbrott! Puss&hej,leverpastej!


Släkten är värst!

Världen är allt bra liten. Mamma, pappa, jag och R var hemma hos svärfar och hans fru idag (R & jag var där igår också). Min svärfar fyllde 60år igår och hade öppet hus idag. Svärfars frus dotter, hennes kille och hans mamma kom dit när vi satt och fikade. Pappa tyckte att han kände igen mamman och sonen. Pappa träffar mycket folk när han jobbar så det är inte konstigt om han känner igen halva stan. När mamman kommer in i vardagsrummet så utbrister hon "men hej ... (pappas namn)". Pappa berättade att mammans man (som gått bort) jobbade med min farbror för länge sen. Pappa berättade även om en gunga som jag och syster fick när vi var små, den var sonens gamla. Jag blir alltid lika förvånad när världen är så liten! Tänka sig att vi nästan är släkt.. Ja, om svärfars frus dotter och hennes kille gifter sig och R och jag gifter oss. Min släkt blir bara stärre och större och allt fler bekanta kommer in i den ;)


Motivation

Jag har varken haft tid eller lust att skriva i bloggen i veckan. Jag har haft så mycket och göra, det har jag fortfarande. Nästa vecka har jag ett seminarium som jag måste förbereda, jag har kommit en bit men har mycket kvar. Och om två veckor har jag en tenta som ska lämnas in. Så jag vet vad jag har att göra framöver. Nu måste jag bara hitta motivationen!

Mitt liv består av att plugga, träna & ha praktik! Jag längtar till sommaren då jag får vila huvudet!

GE MIG SOMMAR NU!



Bort med snön och minusgraderna!
Ge mig sol, bad, en glass och en massa plusgrader!





Storstädning!

Vad kan passa bättre än en storstädning på en söndag!? Det är bara golven som ska torkas, sen är det städat och fint här :) Katterna är i full gång med att busa, så snart är det väl en massa katthår överallt igen. Det är tur att vi har en sån bra dammsugare! ;)

Imorse innan städningen var jag iväg och tränade. Det var skönt att röra lite på fläsket ;P 30minuter på cykel blev det, jag hade inte lust att sitta där längre. Men i morgon blir det styrketräning! Jaja, nu ska här städas klart! Hejsvejs!

5 år!



Alla hjärtans dag är vår dag!
5 år tillsammans med min älskling,
3 år sen vi förlovade oss ♥

Fredagen den 13!

I morse hade jag tenta, i en lokal på ett hotell. 1 timme och 20 minuter senare var jag klar med tentan. Innan vi började var ju bara tentavakten tvungen att säga att det var fredagen den 13 idag, vilket inte jag tänkt på. Så nu går väl tentan åt h-vete bara för det (skämt). Det kändes hyfsat bra när jag var klar med tentan och jag hoppas att jag klarat den! Nu är det bara att vänta tre veckor innan resultatet kommer..

Jag ska nog hålla mig inomhus idag, vem vet vad som kan hända fredagen den 13!? Haha..


Onsdag/torsdag

God morgon! Igår hade jag praktik, vi hade både reflektionssamtal med en lärare och halvtidsbedömning. Det gick bra :) När jag kom hem åt vi middag och jag höll på att somna efteråt som vanligt. Jag tittade lite på tv och sen satte jag mig och pluggade. Lite senare tittade jag på film, bl.a. Yes-man. Fast jag hann inte titta klart på filmen, utan jag pausade den och somnade på Robins sida av sängen ;) Inatt när han skulle lägga sig i sängen så märkte han att jag låg på hans plats, så jag fick flytta på mig. I morse vaknade jag sju, det kändes inte som att jag kunde sova mer. Trots det är jag trött! Så nu på morgonen har jag fixat med tvätten och gosat med mina kissar. Om en stund ska jag gå iväg och träna, efter det ska jag plugga, plugga & plugga! *suck*



Tisdag

Idag är jag tröttare än tröttast! Efter middagen ville älsklingen att jag skulle lägga mig bredvid honom i sängen och vila. Gissa vad jag gjorde!? Jag somnade såklart och sov en halvtimme. När jag gick upp efter tuppluren var jag så trött så jag knappt kunde hålla mig vaken. Trots detta tvingade jag mig att plugga. Nu 1½ timme senare har jag tagit en paus. Jag orkar nog inte plugga mer idag. Det känns som mycket har fastnat, men inte riktigt allt. Jag säger som mina klasskamrater, om man misslyckas så finns det omtentor. Tack & lov! :P Men jag ska klara den här tentan på första försöket, så i morgon ska jag pränta in allt i huvudet, eller jag ska försöka iaf. Nu är det dags för kvällsmys framför tv:n. I morgon ska jag upp tidigt så jag hoppas att jag kan somna tidigt.

God natt!


Måndag

Idag är jag;
Trött
Gnällig
På dåligt humör

Jaa, allt som är negativt. Min dag har varit sådär. Därför ska jag gå och lägga mig i sängen snart. Jag vill inte vakna upp i morgon bitti och vara trött. Jag ♥ sängen!


Slut på helgen

Jaha, då är det en vecka kvar till nästa helg. En hel arbetsvecka! Jag har praktik måndag, tisdag, onsdag och lördag. På fredag har jag tenta, så jag vet vad jag har att göra. Hoppas bara att jag känner för att plugga i veckan, det brukar vara lite si och så med det.

Den här helgen har jag hunnit med en massa. I fredags tränade jag, städade, pluggade och var snowboard ledare. I lördags var jag snowboard ledare, firade systersöt och tittade på film. I dag var jag ledare för sista gången för i år, tittade på en film och ska snart titta på en till. Har precis ätit mat, så jag är mätt och belåten! Jag önskar att jag hunnit med ännu mer den här helgen, men man får inte alltid som man vill.. Nästa helg är det ju alla hjärtans dag, då firar jag och älsklingen fem år tillsammans och tre år som förlovade! :) Så på lördag blir det god mat och gott att dricka ;)

Nehej, nu ska jag titta på film och mysa med min älskling ♥




Städning, någon?

Jag blir galen. Jag håller på att tvätta för fullt och har nyss dammsugit. Det ser fortfarande ut som en svinstia och jag vet inte vad jag ska göra.. En sak vet jag att jag ska göra, för att få mer utrymme, jag ska kasta en massa stora kartonger som är kvar sen vi köpte tv-bänk och guitarr hero. Och så måste jag gå ner i källaren med julpynt-kartongerna som fortfarande står i vardagsrummet. Men det kommer ändå att se rörigt ut.. Jag måste hitta på något, men vad? Jag kan ju alltid börja i köksskåpen. Jag har en massa skit porslin som bara står och dammar igen. En massamassamassa saker som står i skåpen utan att göra någon nytta, dem får åka ut! Hmm. Det kanske inte blir så rörigt efter städningen i alla fall :)

Styrketräning

Om en liten, liten stund ska jag iväg och träna. Jag vet inte om jag är så motiverad, har superont i magen. Men jag ska träna ändå, annars blir det aldrig av! Efter träningen ska jag städa, tvätta och plugga. Jag har tenta om en vecka :/ Men jag är riktigt på hugget med pluggandet nu, det är många av patienterna jag jobbat med som har någon utav de sjukdommarna vi ska kunna. Så när det kommer en ny patient så läser jag på om dennes sjukdomar och det mesta fastnar faktiskt i huvudet :) Jaja, nog med babbel. Nu ska jag träna! Hejsvejs


Sömntuta

I tisdags fyllde min söta syster år, på kvällen åt vi mat på Thai med mamma, pappa, syster och Daniel. Det var riktigt gott! :) I går hade jag praktik och det gick ganska bra, trots att det blev lite rörigt på eftermiddagen. När jag kom hem tog jag på mig träningskläderna och gick ner till badhuset. Efter träningen blev det mat och film. Men jag somnade i slutet av filmen. Sen la jag mig i sängen och tittade på Efterlyst och sen slocknade jag igen. Så från 22-10 sov jag, det är nästan rekord :P Jag är fortfarande trött, men det är nog för att jag sov för mycket. Idag har jag också praktik, fast jag börjar inte förrens om tre timmar. Sen är det helg :D

Nu ska jag försöka plugga lite.. Sen lunch och praktik! Hejs

Grattisgrattisgrattis!!!



GRATTIS SÖÖÖT 19ÅR! :)


(bilden är från min student..)

Jagblirgalen

Nu har jag pratat med operationssköterskan. Hon skulle skriva upp att jag kunde opereras tidigast den 1/6. Dem hade såklart inte operationsschema klart så långt, bara till påsk. Jag får väl ringa efter påsk och höra med dem om jag fått något datum.

Usch, jag är jätte stressad just nu. Helt utan anledning! Eller ja, jag vet fortfarande inte om jag ska cykla eller gå sen idag. Jag vet inte om jag ska laga mat som jag kan ha till matlåda i morgon. Har matlåda tills idag.. Har även en till i frysen, den får väl duga. Tur att det inte är samma mat i båda lådorna! Jag håller på att tvätta just nu och känner att jag vill hinna tvätta en maskin till innan jag sticker iväg. Jag skulle även behöva gå till containern och slänga en massa papper, plast, plåt, glas och batterier. Miljövänliga Linda, det är jag det! :) Men jag behöver hjälp av sömntutan, det är förmycket att bära själv. Jag får väl hoppa på honom nu så han vaknar. Hejsvejs!

2/2-09

God morgon! Jag vaknade nyss.. Jag har länge tänkt att jag ska ringa operationssköterskan på sjukhuset, men jag har aldrig hunnit det pga deras tidiga öppettider. Men nu är det gjort, eller ja jag har ju ringt och lämnat mitt nummer så dem ringer upp om en halvtimme. Jag är nervös, jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men det brukar lösa sig till sist! :) Senare idag har jag praktik, slutar sent ikväll. Jag funderar på om det verkligen går att cykla, jag är livrädd för att ramla. Men att gå hem själv i mörkret!? Nejtack! Jag får se hur jag gör, därför hoppar jag över träningen idag för att det blir för stressigt. Jag ska även försöka sova någon timme till när sköterskan har ringt upp mig. Om jag inte får sova mer så kommer jag att bli trött som tusan ikväll och det vill jag inte.

Nehej, klockan går sakta bara för att jag väntar.. Jag får väl fortsätta med det ett tag till, ingen idé att lägga sig i sängen. 

1/2-09

Hejhejhallå! Inatt sov jag hemma hos systersöt. Jag hade inte träffat min syster sen hon kom hem från Thailand, eller jo, i fredags när vi hade skidskola. Men i fredags hann vi inte prata så mycket. Men igår var det perfekt att sova hos henne eftersom Daniel inte var hemma. Jag fick se en massa fina bilder från Thailand, men jag tyckte inte att det såg varmt ut :P Jag är väl knäpp.. Systersöt var oförskämt brun, hon var jättebrun när hon hade svarta kläder på sig. Det är orättvist! Men jag blev ändå glad, jag fick ju en väska som jag ville ha och Robin fick en t-shirt :)

Idag har vi haft skidskola och jag har jättejättejätte ont i min vänstra skinka. Jag ramlade på isen i backen. Det var mindre kul eftersom våran snowboardelev tittade när jag åkte. Haha, men det är sånt jag bjuder på. Jag hade önskat att backen var lite bra som i fredags men den var inte ens i närheten. Nästa helg beställer jag en nypistad och isfri backe, TACK! ;)

Nu har jag världens gosigaste katt bakom mig, mattes älskling Ruben! ♥ Haha, fast han är ganska äcklig, han tvättar sig mellan benen. Men jag älskar honom ändå och Mysan också såklart! :) Nehej, nu ska jag äta lite mat och sen plugga.


RSS 2.0