pluggning pågår!

Men inte faen går det bra.. Jag har idétorka så jag vet inte hur jag ska få ihop allt. Jag önskar att jag bara på ett snyggt sätt kunde skriva ihop allt så det såg bra ut. Nu är det iaf tyst utanför (ÄNTLIGEN!), men jag kanske inte ska hoppas på förmycket, för det börjar säkert igen..

/l

ÄLSKAR ER!




God morgon?

Jag vaknade för en och en halv timme sen. När jag hade varit uppe en liten stund så började Gardet spela utanför. Jag avskyr verkligen när de spelar så det hörs överallt. Jag kom på att jag hade läst någonstans att det var Nyforsdagen idag så det var därför de spelade. Nu är det en massa oväsen, jag hör några barn som sjunger. Det låter inte alls bra måste jag säga! Jag kan inte koncentrera mig på att plugga, som jag skulle göra idag. Åhh.. Jag blir galen!

/l

TALANG

Nu har jag varit på stan och köpt en ny bikini, efter det hälsade vi på svärmor :) Och nu ska jag titta på talang! Vilken är din favorit?

/l


En härlig dag! :)

Nu har jag bara en vecka kvar på praktiken och det känns härligt. Men jag kommer att sakna alla goa tanter och farbröder och personalen såklart. Idag har tiden gått så himla fort, jag har hunnit med massor känns det som. När älsklingen kommer hem ska vi gå ner på stan och shoppa ;P Synd bara att han inte har mobilen med sig så jag kan ringa till honom nu..

/l

Bättre sent än aldrig!?

Jaha, man kan ju fundera på hur folk tänker.. Jag tror inte att man tänker alls. Jag fick en lapp idag om att ett måleriföretag kommer på måndag och ska ta bort alla fönster för att måla dem på utsidan. De kommer att hålla på i ca 10 dagar i varje lägenhet och kan inte tala om exakt när de tänker komma under dygnets alla timmar. JIPPIE tänkte jag, vi har två katter som försöker smita ut på balkongen så fort man öppnar dörren, hur ska det då gå eftersom de skulle ha tillgång till balkongen också. Jag funderade på hur faen man kunde lämna en lapp om något som ska ske på måndag, när det är torsdag idag. Lite sent kanske! Som tur var gick det att ändra så att de kommer måndag v.24 istället, då är jag hemma ledig!Men jag är fortfarande lite sur över detta.. Jag måste plocka bort allt som står MINST en meter från fönstret. Det betyder halva lägenheten, good luck att jag kan få bort sängen så att den är en meter från fönstret. Jag tycker dessutom inte om att ha helt okända människor i min bostad, vem vet vad de gör.. Vad skulle jag ha gjort om de skulle ha kommit nästa vecka, stängt in katterna på toaletten, i tio dagar!? Hmm. Om jag hade vetat det här lite tidigare så kanske jag skulle ha kunnat ordnat kattvakt, men som tur var så gick det att ändra på datumet. Nu måste jag bara sitta hemma varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund - för jag vet inte när de kommer, bara att de kommer tidigast på måndag v.24. Sånt här gör mig galen!

/l

!

Vissa människor är bara för mycket. En del snackar bara en massa strunt, andra går en på nerverna. Det finns dem som både snackar strunt och går en på nerverna, jag vet en sådan person! Jag är inte på mitt allra bäsa humör idag på grund av den här personen. Jag var på bra humör ända tills den här personen började med sitt struntprat och jag försökte verkligen hålla mig undan, men jag lyckades inte så bra. Jag vågar inte säga till den här personen att jag inte vill höra om allt och ingenting, jag vill göra det jag ska utan att någon stör mig. Jag känner mig själv och vet att jag snart blir förbannad och gör något riktigt dumt, förhoppningsvis ska inte det behöva hända, men vad gör man när en person är så himla jobbig att man blir upprörd så fort man ser den?

Snart ska jag, älsklingen och svärfar åka och handla :) Det behövs verkligen och om inte jag var så tjatig så skulle vi aldrig få skjuts till affären för att storhandla.

/l

Seeeg

Jag känner mig helt borta idag.. Jag har setat på ett seminarium i några timmar så nu är jag helt slut. Som vanligt har jag jätteont i huvet :( Nu är det bara att vänta på att älsklingen kommer hem med Mysan <3 (Hon är hos veterinären..)

/l

<3




Älsklingarna gör matte på bra humör!








Cyklist påkörd av moped!?

Efter ett x-antal timmar av plugg bestämde jag mig för att cykla hem till mamma & pappa med mammas cykel som jag hade lånat. Min kära cykel har "sovit" hos mamma & pappa över natten eftersom jag inte cyklade hem med den igår. Till en början gick det bra att cykla, inte alls så mycket folk (trodde jag) tills jag kom in i stan. Jag var tvungen att stanna vid varenda övergångsställe och tafikljus. Vid ett av trafikljusen stod det en moppe på andra sidan, jag som VET att man cyklar på höger sida försökte med det över vägen, men den som körde moppen var inte lika smart. Jag fick väja för en jävla mopedförare som inte vet vilken sida man kör på! Om man inte vet vilken sida man kör på vid övergångsställen och cykelbanor så ska man faen inte cykla/åka moppe. JÄKLA IDIOTER! Jag sa några väl valda ord när jag fick cykla på vänstra sidan, men det hjälpte väl knappast. Vad hade hänt om jag inte fort som tusan cyklade åt sidan?

En annan sak som gjorde mig upprörd under min cykeltur var att några snorungar kallade mig för "idiot" för att jag cyklade om dem på fel (höger) sida. MEN då ska ni veta att jag plingade som en tok men när det sitter tre stycken ungar på en cykel och vinglar över HELA cykel- & gångbanan och skriker en massa saker så skulle man behöva en högljudd tuta av något slag. Jag passade på att köra om dem när de var åt vänstra kanten av gångbanan, men det räckte tydligen inte utan de höll på att åka in i mig på sidan. Men jag hann precis förbi, som tur var! Men jag fick höra dessa ord "Jävla idiot, du får väl plinga".. De skulle bara veta att jag hade plingat MÅNGA gånger innan jag körde om.

Så idag är jag väldigt upprörd på mopedförare & snorungar! Hoppas någon lär sig någonting av reglerna här nedan..

Regler:

· Cykla på höger sida, kör om andra cyklister och mopedister till vänster.

· Det är förbjudet att köra mot rött och enkelriktat.

· Det är förbjudet att framföra sitt fordon på trottoarer och gångbanor. Naturligtvis även på motorväg och motortrafikled.

· Lämna företräde för gående vid övergångsställe.

· Är du under 15 år är det lag på att använda hjälm, som vuxen är du ansvarig för att det barn du cyklar med har hjälm om den är under 15 år.

· Finns det cykelbana åt det håll du ska cykla så måste du använda den. Finns varken cykelbana eller vägren får du cykla på körbanan.

· Bilar får köras om till höger.

· Visa tecken med armen när du tänker svänga eller stanna.

· Att cykla i bredd är tillåtet om det inte vållar fara eller olägenhet för andra trafikanter. Om en bil närmar sig bakifrån är det lämpligt att den som cyklar närmast vägkanten saktar in och låter den andra köra in framför.

· Minst en hand på styret!

· Att hänga på en moppe är inte tillåtet!

·  Har cykeln lämpliga säten och effektivt skydd mot hjulekrarna får den som fyllt 15 år skjutsa ett barn under tio år. Den som fyllt 18 år får skjutsa två barn under sex år.

/l


Måndag

Första dagen på den här veckan och jag har massor att göra. Jag ska sätta mig med mina hemtentor idag och hoppas på att jag inte tappar motivationen. Nu är det bara två veckor kvar och sen tio veckor utan skolan! Jag behöver verkligen vila från skolan.

Nu, plugg!

/l

Mors dag

Min dag :

Mulleloppet-  Efter 5 timmars sömn cyklade jag iväg mot Årby, klockan var innan åtta. Jag blev helt slut, jag cyklade upp för en jättejobbig backe så pulsen var uppe i 200 när jag kom fram. Väl framme träffade jag mammsen och jag började förbereda. Efter ett tag kom det mer folk och vid nio-halv tio var det en massa familjer där med småbarn. Jag spenderade några timmar i ett partytält, bakom fyra väggar. Jag var fisken i fiskdammen ;P

Hos mamma & pappa-  Vi fikade och pratade lite. Mammsen fick sin present och blev glad :) Mamma & pappa pratade om att de skulle åka ut till mormor & morfar, så jag följde med dit. Mormor blev också glad över det hon fick :)  Jag, pappa & morfar åkte till stugan och fixade med lite grejer, jag "tog farväl" av huset & allt annat där. Jag kanske följer med dit fler gånger men idag fick jag tid att gå runt och se mig omkring. Som tur är har mormor & morfar ett annat litet hus nu istället. Jag & morfar plockade liljekonvaljer till mormor och rensade lite ogräs på tomten. Jag tog en pall från huset som jag ville ha, den pallen kommer jag att kalla "mormors telefonpall". Det är så tomt i huset nu, men det kan inte vara en massa grejer kvar när man säljer det.

Jag har varit hemma i några timmar nu, jag somnade och sov i 1½ timme men älsklingen bråkade med mig så jag fick inte sova längre. Jag är fortfarande supertrött, men jag ska sova lite senare istället. Älsklingen påstår att jag fått färg i ansiktet idag, men jag vet inte.. Jag har inte tänkt på att jag varit ute så mycket i solen idag. Nu ska jag lägga mig i sängen igen och titta på tv.

/l


Hejkollikokk

I morgon ska jag träffa den här figuren :)

Läs mer här..

Melodifestivalen

Fy vad dåliga låtar! Men jag titta ändå, vill veta hur det går för Sverige ;P Haha. Har ändå inget bättre för mig så. Men egentligen tycker jag inte om Sveriges låt.

Idag har jag, mamma & pappa varit hemma hos min kusin Karin & hennes sambo, han fyllde 40 år i veckan. Min andra kusin Micke & hans sambo var också där :) Sen var det bara en massa folk där som jag aldrig har träffat förut. Min kusin Karin ska ha barn när som helst, jag vill också ha en bebismage :) Hihi.

Nu ska jag lägga mig i soffan igen.

/l

Grr..

Idag är jag inte på något bra humör.. Telefonen fungerar inte än och jag har en gnällig gubbe! Funderar på att ringa min söta syster och kolla om hon är vaken :)

/l

sommarjobb

Nu kan jag äntligen pusta ut! JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB! :D Jag ska dela ut tidningar på nätterna, i en månad :) Bättre än inget! :)

/l

Fredag

Jippie, fredag igen! Veckorna går så himla fort, jag har bara två veckor kvar av praktiken efter den här veckan :) Men under de två veckorna ska jag hinna med två hemtentor, det känns som att de aldrig kommer att bli klara :/ Jag ska försöka skärpa mig och göra klart dem under nästa vecka, vill inte sitta med allt sista veckan. Nu ska jag läsa klart min bok som jag ska "berätta" om på tisdag när jag har seminarium! Ikväll har jag praktik, slutar kl. 20.30, då hinner jag iaf mysa med älsklingen i några timmar innan jag blir trött & somnar :) Och ikväll ska vi äta pizza med gamlingarna (på praktiken) ;)

/l

Bäst

Jag är så bäst ;P

Trött

Cykelturen gjorde mig trött. Men jag har inte tid att vila. Nu ska jag fortsätta läsa min bok som jag hämtade hos mamma & pappa. Sen ska jag ner på stan & hämta en tenta & äta med älsklingen ;)

/l


Cykeltur

Nu ska jag cykla hem till mamma & pappa och rensa tankarna.. Jag ska hämta lite post där, sen cykla tillbaka hit. Måste tänka på något annat..

/l


:(

Just nu är jag är väldigt ledsen :( Såg just en sak som gör att jag påminns om alla minnen jag har sen jag var liten tills nu. Men snart kommer jag ALDRIG mer få fler minnen därifrån :(

/l

"Ledig"

Idag är jag "ledig", skönt efter 3 dagars slit. Men i morgon jobbar jag igen. Dagarna går så fort att jag hinner knappt tänka på att det snart är sommarlov. Fast jag vill inte att det ska bli sommarlov för jag har inte fått något sommarjobb än :( Alla är så sega på att höra av sig och jag vill inte ringa och tjata mer. Jag sökte ett jobb senast idag, hoppas på att jag får det iaf. Jag verkligen hatar allt som har med sommarjobb att göra, jag känner mig alltid så stressad inför sommaren. Sen blir det inte bättre när jag har en massa hemtentor som ska vara inne innan sommarlovet.

Usch, nu ska jag träna..

/l

Konstigt

Det rycker fortfarande i mitt ben :/ Jag börjar tröttna på det nu, jag blir galen om det fortsätter så när jag cyklar iväg till praktiken! Jag kunde inte träna så mycket på crosstrainern heller eftersom benet är som det är. *SUCK*

/l

Onsdag

God morgon! Inatt sov jag jättegott, vaknade inte en enda gång under natten. Jag vaknade inte ens när älsklingen gick till jobbet. Jag brukar vakna när han går iväg och sen kan jag aldrig somna om, men nu är det väldigt skönt att jag inte vaknar alls. Jag har några konstiga ryckningar i mitt högra ben, typ vid knät. Jag har ingen aning om varför och det har hållit på så i mer än en timme nu. Usch, hoppas det slutar snart! Jag känner mig jättestressad samtidigt som jag känner mig lugn, det här kommer inte att bli någon bra dag. Igår kväll var det ganska mycket att göra, lite stessigt också så det kanske är därför jag är stressad idag. Hoppas det inte är lika mycket idag, för igår var det inte ens kul.

Nu ska jag ställa mig på crosstrainern ett tag, sen blir det frukost.

/l

Aj

Usch, jag har ont i magen :/ Ska sova snart, god natt!

/l

Städtant

Haha, jag känner mig som en städtant. Jag har mockat katternas låda, dammsugit, diskat, städat toaletten och vattnat blommorna på balkongen *PUST*. Om en timme ska jag vara på praktiken, hur ska jag få den här timmen att gå snabbt? ;P Jag får helt enkelt stoppa in alla kläder i garderoben som ligger i sovrummet och skräpar just nu. Sen ska jag torka bort allt damm från databordet och tv:n. Sen får jag se hur lång tid det är kvar tills jag ska sticka, om jag hinner så ska jag rensa bland mina papper som ligger överallt.

/l

Jag kan flyga!

image662

Rastlös

Jag skulle egentligen ha cyklat iväg till praktiken nu, men min handledare ringde och sa att de skulle ha något möte mellan två och fyra så jag kunde komma efter det istället. Så nu har jag bestämt att jag ska sticka iväg så jag är där fyra. Vet inte alls vad jag ska göra fram till dess, jag har redan pluggat lite idag och har ingen lust att plugga ännu mer. Hmm.. Jag får väl mocka katternas låda (tar 1 minut) och städa lite här hemma.

/l

image653

Mjau!

Den här söta killen var jättemysig i morse, han la sig bredvid mig i sängen och rullade runt och strök sig mot mig. Han blir allt gosigare för varje dag :) Min lilla Ruben som inte är så liten längre.

image657

  

Mysan är inte heller så liten längre, hon börjar bli stor hon med :)

image658

  

Halloj.

Igår jobbade jag till 21.30, är alltid så himla trött när jag kommer hem från praktiken. Idag jobbar jag till 20.30. Det hände ganska mycket igår, så man behövde inte sitta still och ha tråkigt. Dessutom går tiden mycket snabbare när det händer lite. Nu ska jag äta frukost och titta på tv.

/l

GRATTIS!

Grattis farmor 85 år! :)


image651

Good luck :)

Tittade på Good Luck Chuck nyss. Den var rolig :)

image650

God morgon!

Usch, idag är jag trött (som vanligt).. Börjar inte förens kl.12 så jag hade kunnat sovit några timmar till. Men älsklingen började sent idag så jag ville hinna säga hejdå till honom :) Jag tror att jag har väldens goaste katter idag, de är alltid mysiga & så men idag är de lite extra mysiga :) Ruben ligger i solen och solar ;) Hihi. Han blir kokhet, men han verkar tycka om bli varm. Mysis ligger i fotöljen och sover. Snart ska deras matte titta på film, om den fungerar..

/l

Usch

Varför hålla på att jävlas hela tiden? Är det kul eller?

:(

Tråkiga söndag!

Jag vet inte varför, men jag tycker verkligen inte om söndagar! Dessutom är det grått & trist ute. Usch, vill bara ligga i sängen & sova hela dagen! Men jag ska till farmor om några timmar, det ska iaf bli skoj :)

/l

Sötnos!

Hihi, jag & älsklingen var hemma hos Sötnos nyss ^^ En jättesöt kattbebis! Nu är inte Mysan så liten längre, men hon är fortfarande min bebis & det är Ruben också :) Jag <3 kattbebisar

/l

^^

Nu har jag lämnat in hemtentan. Om en stund ska jag börja plugga till de andra tentorna.

Längtar till sommaren..

/l

Äntligen

Nu är jag klar med min hemtenta som jag ska lämna in idag :) Skönt att ännu en tenta är klar, men det är fortfarande mycket kvar. Ikväll ska jag och älsklingen grilla hos svärfar & Ann-Marie. Trevligt trevligt.

/l

BULLAR :)

Mums säger jag bara. Åt nybakade bullar idag på praktiken, ska baka bullar här hemma nu! :) Är så himla sugen..

/l

Ont igen.

Varför har jag ont i huvudet idag då? En väldigt bra fråga. Kanske beror på att jag var på ett seminarium idag, men det gick faktiskt bra ;) Bättre än förväntat, så jag är nöjd med mig själv! Snart ska jag & mammsen åka och planera lite inför nästa helg ;) Hihi.

/l

Ont :'(

Idag har jag ont i huvudet :( Vet inte varför..
Min dag började inte heller så bra. När jag skulle pumpa cykeln så läckte all luft ut från framdäcket. Den jäkla ventilen som har spökat i två år har gått sönder (tror jag). Jag försökte pumpa i mer luft, men det pös bara ut hela tiden, det gick inte att få stopp på. Så det blir ett fall för pappsen som får fixa den, därför ska jag hem till mamma & pappa nu och låna mammsens cykel. Hoppas den fungerar ;) Men jag fick en ordentlig promenad idag, så det var bra :) Men jobbigt!

/l

Hunger

Nu säger min mage att den är hungrig.. Jag önskar att älsklingen var hemma nu så vi kunde äta middag, men det är han ju inte. Måste vänta en timme till innan jag får äta någonting.

Fick ett brev hem i fredags.. Det var från ortopeden, jag kommer att få komma till honom inom två månader. Det betyder senast i början av juli. SUCK mitt i sommaren, hoppas jag kan den tiden jag får så jag inte behöver vänta i hundra år till.. Det här suger verkligen!

/l

Fryser ihjäl!?

Det var inte alls kul att cykla hem i motvind. Jag har JÄTTE ont i öronen nu :'( Jag kan aldrig ta det lugnt när jag cyklar, jag är alltid en fartdåre. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. Vet inte alls om det gick bra idag. Han skulle iaf höra av sig, kanske får jobba nära mamma & pappa. Fast jag vet inte alls om jag vill ha jobbet, behöver pengarna men vill ha ett bättre jobb.. Usch, vad jag klagar hela tiden!

/l

Fanfanfan

Det här kommer inte att gå bra.. Nu är jag nervös.. Jag hatar, hatar, hatar att bli nervös! Just nu vill jag bara försvinna härifrån.. Jag måste försöka andas ordentligt i några timmar så kanske det går bra iaf..

/l

Träning

Har börjat träna på min crosstrainer nu, jag blir så himla varm på en gång.. Dessutom är det vart ute, det gör inte saken bättre! Jaja.. Nog om det. Idag ska jag på intervju, hoppas jag får jobbet! :) Fast jag vet att jag har sån otur hela tiden, men nu ska jag tänka positivt! Har ingen praktik idag, men tisdag, onsdag och torsdag har jag det. Skönt med en ledig dag iaf :)

/l

Svettigt & jobbigt

Robin och jag tog bussen till Ica Maxi för två timmar sen, busschaufören var så jäkla otrevlig så jag blev arg. Men vi fick åka gratis (har ett shoppingkort som gått ut, men två busschauförer som jag pratat med INNAN det gick ut sa att det gick att överföra resorna som var kvar när det hade GÅTT UT, men att det inte gick att överföra till ett nytt kort när det gamla fortfarande gällde). Men den här busschaufören försökte inte ens att överföra till ett nytt kort utan påstod att det inte gick. Jag tror inte en sekund på henne, vem tror man mest på? En busschauför som är 50+ som har kört buss länge eller en som ser ut att vara 25? Har aldrig sett henne förut.. Jag tänkte att eftersom vi skulle ta bussen hem igen så skulle jag prata med en annan busschauför, MEN tro det eller ej. Samma buss & samma chauför igen.. Jag vägrade att kliva på bussen och därför gick vi från Ica Maxi till Nyfors. Det tog 45 minuter och då hade vi en tung kasse med mat i att släpa på. ALDRIG mer säger jag bara.. Det var inte alls kul att gå, men vad gör man inte när man inte vill bli arg två gånger samma dag. Men jag får väl de det från den ljusa sidan, vi fick ju motion! ;)

/l

Knäpp katt!

Min lilla knäppiskatt var uppe på garderobsdörren idag..

image648

image649

Varmt!

Det är så varmt så jag nästan smälter bort! Önskar att jag kunde sitta på balkongen hela dagen för att få lite färg.. Men jag ska ju jobba idag, börjar kl.12. Har jag tur så kan jag ta en promenad med någon av de boende :) Nu ska jag fixa lunch, har ingen aning om vad jag ska äta.. Är inte hungrig!

/l

Orkar inte..

Det känns som att jag har så himla mycket att göra :/ Två saker som ska vara klara nästa vecka, efter det blir det förhoppningsvis lugnt några dagar. Men då har jag fortfarande två "hemtentor" och ett seminarium kvar.. Hemtentorna ska inte vara inne förrens måndag v.24, men jag vill vara klar med dem nu! Men jag har annat som jag måste göra klart först!

Nu ska jag plugga.

/l

TRÖTT!

Jag hatar, hatar, hatar att inte kunna somna om på morgonen. Robin måste sluta väcka mig när han går till jobbet.. Det är inte alls kul att vakna kvart över 6 när jag är ledig hela dagen :(

/l


Byebye

Nu cyklar jag iväg till praktiken :)

/l

Onsdag

Halloj!
Idag ska jag jobba från 12 - 21.30. Men är ledig i morgon ;) Skulle ha haft "sovmorgon" i morse, hade tänkt att sova till halv nio, men jag vaknade innan åtta. Jag vaknar alltid tidigt när jag kan sova länge. Nu ska jag klä på mig något annat än pyjamasen jag har på mig ;P Sen får vi se vad jag ska göra för att tiden ska gå lite fortare..

/l

Jag älskar dig!

image647

<3

Helt slut..

Usch, det var inge kul att gå på stan.. Har ont i fötterna nu :( Hittade iaf två par byxor och två tröjor. Ska sätta fart med pluggandet snart..

/l

Första dagen..

Så.. Nu har jag varit på min praktikplats. Alla verkade vara så snälla, så det blir säkert 5 roliga veckor. Idag  fixade vi med schemat och gick runt och tittade lite, sen fick vi åka hem. Så i morgon börjar det "på riktigt". Måste gå ner på stan en snabbis idag, vet inte vad jag ska ha på mig när jag jobbar, vi måste ha våra egna kläder så det blir problem, jag som har så dåligt med sköna byxor. Vill inte gå runt med stela jeans varje dag, vill inte heller ha på mig mina mjukisbyxor som är så sköna. Ska försöka hitta några på stan som är sköna och som ser bra ut. Hmm.. Får se vad jag hittar. Sen ska jag börja plugga till en hemtenta som ska vara inne nästa vecka, MASSOR att göra! :/

/l

Saknar :(

Det blev ju inte bättre av uppvisningen i lördags.. Tänk om jag kunde ha fortsatt om dom hade opererat på en gång.. Jag gissar på att dom ändå inte kommer att operera och att jag kommer ha ont i min j*vla fot resten av mitt liv. Hoppas hoppas hoppas att jag får brev från ortopeden snart!


Ny vecka

Jahapp, då var det måndag igen. Idag har jag introduktion till äldrevård, börjar praktiken i morgon.  Slutar vid lunch idag, ska åka hem till mamma & pappa efter det. Måste fixa det sista i mitt f.d. rum ;P Måste även fixa iordning allt i mitt "nya" rum. Det känns konstigt att det inte är Gibbon ikväll.. Fast det är väldigt skönt!

/l

Söndagar suger!

Jag hatar, hatar, hatar söndagar!

:/

Uppvisning

Ska på uppvisning i dag, mina gibbonbarn ska vara med.. Efter det ska jag & syster åka till farmor :) Just nu håller jag på att skriva klart det sista på min hemtenta, jag trodde jag var klar förut men jag måste lägga till lite. Nu ska jag fortsätta med det..

/l

Hemma

Är hemma nu, hade en trevlig dag & kväll igår :) Borta bra men hemma bäst..
Just nu väntar jag på att mamma ska komma & hämta mig, ska hämta min träningsmaskin ;) Sen ska jag plugga och mysa med min älskling! <3

/l


Bakis?

Mitt seminarium jag var på i går gick bra, måste bara fixa lite mer med hemtentan.. Efter skolan åkte jag hem till mamma & pappa, systersöt hade plockat ur sina saker från sitt rum. Så jag plockade in mina saker i mitt nya rum ;) Måste hem någon dag nästa vecka för att flytta det sista.. Sen är mitt rum systersöts rum!
Jag, Robin, systersöt & Daniel hade tänkt att grilla i Vilsta igår, men det började regna så vi åkte hem till Daniels mamma. Vi satt på deras altan och grillade och hade det trevligt :) Som tur var slapp vi ta taxi hem, TACK! :D
Idag ska jag hem till ANKA, ska ta en buss dit som går halv 11. Går inte så många bussar till Ärla på röda dagar :/ Och jag som trodde att jag skulle ha svårt att gå upp idag.. Men nejdå, jag har hunnit duscha och klätt på mig redan. Ska ha filmkväll med min fruga :) I morgon åker jag hem igen, då ska jag nog försöka låna bilen av mamma & pappa så jag kan hämta min träningmaskin ;P Hihi.

Nu ska jag lägga mig i sängen bredvid min älskling <3

/l


RSS 2.0