Sommar?

När kommer den "riktiga" sommaren tillbaka? Jag vill att det ska vara lika fint väder som det var samma vecka som skolan slutade! Enligt SMHI blir det sol på onsdag och torsdag, hoppas det håller i sig så det blir "badväder" någon gång! Jag tycker inte om det här typiska Svenska sommarvädret! Jag vill ha sommar och sol!


Söndag

Idag gick jag upp vid 10, skönt att sova ut! Jag tror att jag ska sova när jag kommer hem från jobbet och innan jag jobbar för att inte bli supertrött. Men det är så konstigt att jag var trött igår när jag kom hem till älsklingen, jag är inte van vid att jobba på nätterna.

För en stund sen tog jag och älsklingen en promenad till parken zoo och hälsade på systersöt, jag träffade även min gamla tränare :) Fast vi gick aldrig in i parken, får göra det någon dag när systersöt inte jobbar så hon kan följa med ;) Hihi.

Vet inte alls vad vi ska hitta på mer idag.. Jag ska iaf hem till mamma och pappa ikväll eftersom jag jobbar inatt. Usch, jobba i fem veckor nu.. Sen får jag några veckor ledigt innan skolan börjar igen. Jaja, nu ska jag mysa med Ruben som ligger i sängen :)


Kväll

Jag och älsklingen somnade efter lunchen, jag sov i en och en halv timme och älsklingen lite kortare. Jag blev bara mer trött av att sova, men nu känner jag mig hyfsat pigg. Nu ska jag titta om det är nåt bra på tv :)

Lördag - ledig inatt :)

Usch, jag är så himla trött! Jag orkade inte sitta framför datorn i går, jag ocfh syster storrensade hos mamma och pappa. Vi var på sopptippen två gånger och slängde lite skit, men det finns fortfarande mycket kvar att slänga. Jag fick mer ordning i mitt "nya" rum när jag rensade ut det jag inte skulle ha kvar, men jag är inte nöjd med rummet än. Jag hann inte göra så mycket mer igår, jag gick och la mig ganska tidigt.

Nu har jag ju jobbat två nätter, en natt kvar med hon som har distiktet. Jag tycker att det har gått bra med tanke på att jag inte är van vid att arbeta på nätterna. Än så länge har jag inte gjort ett enda fel, jag är ganska stolt över mig själv! :) Jag har ont i benen idag, hade det inatt när jag gick upp, men det fnns inte så mycket att göra åt det. Det är bara att göra sitt jobb och sen vila när man kommer hem. Jag har upptäckt att jag måste sova när jag kommer hem också, det räcker inte att sova några timmar innan jag jobbar. Nu är jag iaf ledig en natt och sen har jag sex nätter framför mig, hoppas jag orkar med det.

Nu ska jag hänga upp nytvättade kläder och fundera ut vad jag och älsklingen ska äta till lunch!

:)

Nu är jag hos mammis och pappis. Brum ligger och sover, men jag funderar på att gå ut och gå med honom :) Han behöver väl göra sina behov snart.. Har ju ingen aning om när pappis var ute med honom. Dessutom är det fint väder, så jag vill passa på att vara ute.

Hittade några gamla bilder på datorn..


Jag, gymnastiktävling 2005


Jag och sis, 2006


Jag, sommaren 2006


Jag, studenten 2007


Nu ska jag gå ut med den här sötnosen..


God morgon - torsdag

*Jäsp*, jag är så j*vla trött, men jag tvingade mig själv att gå upp kl. 8 idag eftersom jag ska jobba inatt och ska sova några timmar innan jag börjar. Om några timmar ska jag cykla hem till mammis och pappis, ska sova där. Då får jag närmare till jobbet ;) Jag har inte hunnit sova i min "nya" säng ännu och inte i mitt "nya" rum heller, men idag ska jag det. Hihi, får se om jag cellskräck eller inte :P Jaja, jag ska iaf sova där i två "nätter" och sen ska jag hem till min älskling igen, kommer att sakna honom eftersom vi inte brukar vara ifrån varandra! 

Nu ska jag fixa musik till min mp3-spelare, det kan vara bra att ha den när jag ska jobba nästa vecka (när jag är själv).  

God natt!

Ska försöka sova om en stund, måste vända på dygnet så jag orkar vara vaken på nätterna. Det känns bättre att sova innan jag ska jobba och inte efter, men jag kanske gör både och sen, vem vet. Men jag vill inte vara trött mina första arbetsdagar, börjar på fredag. Jaja, nu ska jag lägga mig i sängen och försöka blunda.

GOD NATT!

Hemma igen

Syster-yster och jag åkte till Tunapark.. Jag hittade ingenting att köpa, men vi var inte inne i så många affärer heller så. Nu har jag och älsklingen ätit mat och jag är trött (igen). Vet inte alls vad vi ska hitta på ikväll..

Låt Veronica åka till OS!



(Klicka på bilden)


Om en liten stund..

Om en liten stund ska jag och syster-yster ut och åka bil, fast vi ska inte så långt ;P Hihi.

Tröttisen

Jag funderar på att lägga mig i sängen, men jag kommer ändå inte få någon ro.. JÄVLA granne! *jäsp* Jag får väl lägga mig i sovrummet och titta på tv eller på en film kanske :)


Onsdag

Igår kväll tänkte jag att det skulle bli så himla skönt att få sovmorgon idag, men icke sa nicke.. Jag vaknade vid 8 och kunde inte somna om, det är grannarna som väsnas och jag fattar inte vad de sysslar med. Våran hyresvärd måste vara dum i huvet eftersom vi inte fått nån information om att det ska väsnas så här. Innan Robin kom hem igår så mådde jag jätteilla och hade ont i huvet, men det blev bättre när grannen hade slutat väsnas för dagen. Men det är inte kul att inte kunna vara någonstans i lägenheten, för det låter lika mycket överallt! Åhh, jag blir galen på våra j*vla grannar, alltid någon som STÖR alla andra. En rolig sak är ju att vi inte får vara störande under alla dygnets timmar, man får inte prata högt, spela musik, etc. MEN grannen som håller på och slipar (gissar att dem slipar någon stans) behöver tydligen inte ens sätta upp en lapp om att hon/han kommer att väsnas några dagar. Då tycker jag att det är okej om jag spelar lite hög musik för att inte bli galen av oljudet!? Jag önskar att jag bodde någonstans där det var lugnt och skönt, ingen granne som stör utan att tala om det, ingen hyresvärd som har sina knäppa regler men som ändå inte följs. Jag vill så gärna flytta härifrån!

JAG VILL SOVA!

Tävling (:

Så himla söt apa, den hjälper till att torka nagellacket. Vill du vinna den? Gå in på Erika's blogg och läs mer..

(:

Nu har jag och syster varit ute på promenad, det var trevlig att få prata lite skit med någon som lyssnar :) Vi hann även med att ta en fika, det var gott :) Nu sitter jag här och tittar på bilderna som jag tog igår, hittade några fina blommor som jag tog kort på..





















<3

Promenad

Nu ska jag ut på en promenad med syster-söt :) <3

TÄVLING! :)



Jag är med och tävlar hos Natalie B
Var med och tävla du också, från den 1/6 - 30/6 och ha chans att vinna en valfri klänning från Chicy.se Fashion Shop


För att tävla gör du såhär:

1. Kopiera bilden och den här texten och lägg upp det i ett inlägg i din blogg.
Ni som inte har blogg kan maila mig på [email protected], där ni skickar länkar till 10 personer med blogg som ni har tipsat om denna tävling!

2. Klicka på mina annons: Erbjudanden24 en gång (Jag kollar upp att ni klickat och har ni inte gjort det tävlar ni inte)
Det är fullt tillåtet :) att klicka på mina övriga annonser också, men det är inget krav för att tävla!

3. Klicka på "Plus i kassan" annonsen och registera er som medlemmar (Det kostar inget och ni kan precis som jag tjäna pengar på det!)


4. Skriv i en kommentar i detta inlägg om att ni är med och tävlar och vilken klänning ni vill vinna!
Jag uppmanar ingen att klicka på mina övriga annonser..men det stör mig inte om ni gör det :)

Tisdag

Nu har jag varit på Prolog och skrivit på mitt anställningsbevis och på fredag börjar jag jobba :P Fast på anställningsbeviset står det den 26:e (torsdag), jag får väl fråga när han från Prolog ringer och talar om vilken tid jag ska börja. Usch, det kommer att bli superjobbigt att jobba på nätterna, men det är bättre än inget!

Nu ska jag fixa en banan smoothie :D

:P

Nu är jag hemma igen. Vi stannade vid Slagstaglass och köpte glass, min första för i år! :) MUMS! Det är så tråkigt väder ute så jag håller på att somna.. Dessutom kommer det en massa oljud från grannen, tror dom håller på med badrummet? Det låter som nån j*vla slipmaskin. Åhh, jag blir galen..


Semester?

Vi hade en plan, det skulle bli skönt att komma bort från stan, men planen sprack när jag kom på att katterna måste ha någonstans att vara.. Om vi bara hade haft Ruben så hade hade mormor och morfar säkert ställt upp, men Mysan hos dem vet jag inte. Hon är ju så busig och har ner blommorna på golvet så krukorna går sönder. Hon klöser på soffan och gör som hon vill. Jag vet inte om mormor och morfar skulle klara av henne, hon lär inte vara "blyg" om hon är där, inte som Ruben som ligger under soffan i en vecka tills matte och husse kommer och hämtar honom. Han är fegare och därför var det inga problem att ha honom där. Jag är rädd att Mysan skulle ha sönder blommor, prydnadssaker och att hon skulle rivas. Jag önskar att jag kommer på en lösning, jag vill så gärna åka på semester! Jag vet att man får tänka på sånt när man skaffar husdjur, men någongång måste man få åka iväg. I julas när mormor och morfar var kattvakt åt Ruben så var det första gången som vi åkte iväg, båda två. Innan det har jag åkt själv, utan Robin. Åhh.. Jag måste prata med mormor och höra vad hon tycker, vill hon vara kattvakt åt båda eller ej.

God morgon!

En ny vecka.. Idag ska jag och mammis åka ut på landet och fixa lite, kanske blir det sista gången jag åker dit? Jag känner mig inte ledsen längre när jag tänker på att det är sålt, jag kan ju inte göra något åt det så jag har släppt taget. Måste bara ladda kameran nu, så kan jag försöka ta några fina bilder. Det blir nog "minnesbilder" på huset och tomten, ingen annan kommer någonsin förstå varför jag tar just såna bilder.. Men jag tar kort på det jag vill minnas! Jaja, nog om det. Nu ska jag äta frukost och ta på mig "vanliga" kläder, kan inte gå runt i mina rosa byxor ;P

Härligt

Nu är jag klar med städningen för den här gången! :) Det känns skönt, men jag vet att det snart kommer att ligga en massa katthår på golvet igen! Ruben hårar väldigt mycket, det spelar ingen roll om jag borstar honom varje dag, han hårar ändå lika mycket. Tack och lov så hårar inte Mysan lika mycket, hon har väl fortfarande bäbispälsen kvar :) Usch, jag tror att jag ska lägga mig på sängen och vila en stund, jag är trött!


Städar

Pust, nu har jag dammsugit och gjort rent ugnen. Håller på att tvätta, funderar på hur många maskiner det blir.. Jag skulle behöva bädda rent i sängen så då blir det en maskin till + en full tvättkorg. Aja, nu ska jag vattna blommorna och hänga tvätt :P Kanske ska grilla ikväll! :D

God morgon!

Jag har inte alls sovit bra inatt, men jag drömde inga mardrömmar iaf! :) Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Funderar på vad mammis och pappis ska göra idag, men det är nog förtidigt att ringa dem. Jag är sugen på att grilla idag, jag och Robin får ju inte ens grilla med elgrill på balkongen.. Det är knäppt! Men det är inte bara det som är knäppt med våran hyresvärd, det finns fler saker..

Nu ska jag klä på mig och fixa frukost :)


Film

Ska titta på en skräckfilm med älsklingen nu.. Vet inte om jag vill se den, men det är den enda filmen som han vill se! Idag tog jag mitt första dopp för i år i Sundbyholm, det var KALLT! Brr, inte alls skönt :( Aja, nu ska jag titta på den förbannade filmen (kommer drömma mardrömmar inatt)..


Sommar?

Jag vill att det ska vara varmt ute, inte som det är nu. Jag vill kunna bada utan att frysa ihjäl! Åhh. Jag vill bada!


Booring

Tidigare idag var jag och Robin hos hans syster. Vi var var där i ungefär en timme, sen gick vi hem igen. Sen dess har vi tittat på film och ätit mat. Snart ska vi äta mat igen (fast jag är inte hungrig), men jag får skylla mig själv eftersom jag ätit godis. Jag tror inte att vi ska hitta på något mer idag, lite tråkigt men sånt är livet! Haha, just ja.. Jag måste berätta.. Mysan ser ut som en liten råtta, jag doppade henne i badkaret när jag själv badade :P Men hon verkar tycka om sin matte fortfarande iaf! :)

Midsommar

Det är väl nu man ska umgås med sin familj!? Ska hälsa på Robins syster iaf, får se om vi ska hälsa på någon mer..


Arg, ledsen och besviken

Jag kan inte förklara hur jag känner mig, jag är en blandning av arg, ledsen och förbannad. Jag trodde att vi kunde prata med varandra, men tydligen inte! Jag ringer och ringer, men får aldrig något svar, men nu vet jag varför! Tur att det är någon som jag kan prata med iaf, som talar om hur det ligger till! Hur faen skulle jag kunna veta, om ingen talar om det för mig! Tro inte att jag tänker vara glad nästa gång jag täffar dig eller er kanske jag kan säga. Jag är mest arg på en person, det gör så ont att jag behandlas så här! :'(

Linda

20 Juni - Linda

Stavningsvarianter: variant saknas
Antal med Linda som tilltalsnamn: 38257


Beskrivning

Linda har varit i bruk som dopnamn i Sverige sedan mitten av 1800-talet, det är en spansk kortform av äldre namn som Belinda och Rosalinda. Linda tros ha sitt ursprung i det tyska ordet lind och betyder då vek, späd.

(http://www.namnsdag.se/)


Städat

Nu har jag städat klart för idag, jag blev ganska nöjd men det finns fortfarande lite kvar att göra. Jag har lite av mina kläder i sovrummet, men dem får vara där. Jag orkar inte ta undan dem just nu, får se om jag har lust att ta bort dem ikväll. En rolig sak som jag upptäckte när jag skulle dammsuga under byrån i sovrummet var att det låg 12 stycken kattleksaker där under. Katterna har så många leksaker så det märks inte om några är borta, men många av dem under byrån var bollar och katterna älskar sina bollar :) Jag funderar på om jag behöver tvätta, egentligen skulle det nog behövas men jag vet inte om jag vill. Tvättkorgen är inte full :P Hihi.

Bolaget

Nu har jag och älsklingen varit på bolaget och på Ica och handlat lite mat :) Om en liten stund ska jag börja dammsuga och plocka ordning på allt som ligger där det inte ska. Måste ha en fin och nystädad lägenhet i morgon när vi ska sitta hemma ensamma.

Torsdag

God morgon! Igår kväll somnade jag ganska sent, men det gjorde ingenting eftersom älsklingen är ledig idag :) Idag ska jag försöka handla lite mat till helgen, första gången jag inte firar midsommar med mamma och pappa :/ Det känns konstigt, men jag kan inte göra så mycket åt det. Jag får sitta här hemma med älsklingen och äta sill och potatis istället. Vi kunde ha campat med svärmor i helgen, men vill jag sova i tält flera nätter? Vill jag ens sova i tält? Har jag någon bil? Svaret på frågorna blir NEJ! Om det inte vore så att svärmor ska vara borta hela helgen så kanske vi hade kunnat åka med dem, men jag vill inte tälta mer än en natt! Jag tycker inte om att tälta, isåfall skulle jag behöva en tjock madrass så jag inte får ont i hela kroppen efter en natt. Men jag äger ingen sådan madrass :/ Jaja, jag får acceptera att jag och älsklingen kommer att vara här hemma och ha tråkigt.

Just ja, jag fick reda på nåt läskigt igår. Robins systers son som fyllde år förra veckan är på sjukhuset, han har ramlat med cykeln. Jag hoppas det inte är så allvarligt och att han får åka hem idag.

Nu ska jag fixa lite frukost.. Sen handla :)

:)

Nu har jag varit ute och åkt bil med syster :) Vi åkte till Sundbyholm och hälsade på moster och morbror som har husvagn där. Våra kusiner var inte där så vi struntade i att bada. Vi satt där och pratade lite skit och sen fick jag skjuts hem av syster söt <3 Nu väntar jag på att maten ska bli klar, vi ska äta tacos :D MUMS!

Snart..

Snart ska jag och sis bli hämtade av mammis. Sis ville hitta på något så vi får se vad det blir ;) Vi kanske åker och badar trots vädret!? Jag har ju inte hunnit bada än. Jag skulle ju ha jobbat idag och imorgon, men det fanns inte så mycket att göra så det blev inställt. SKIT, jag som behövde pengarna! :(


Trött på mig själv..

Jag orkar inte mer.. Jag har inte ett enda par jeans som sitter bra. Antingen är de förtrånga eller förstora. Varför kan det inte vara varmt och sol ute, så jag slipper ta på mig jeans!? Jag vill ha halvkorta byxor på mig, hellst ett par tajts och en klänning. Jag avskyr verkligen mig själv..


Godmorgon?

Haha, jag är en riktig sömntuta! Jag vaknade vid 8 och somnade om, vaknade vid nio och somnade om, vaknade vid 10 och somnade om. Kl.11 ringde älsklingen och blev förvånad att jag fortfarande låg och sov. Men nu är jag ju uppe, men jag är fortfarande trött! Jag ska träna lite nu på "morgonen", hade tänkt att köra lite styrka :) Jag MÅSTE bli lite mer tränad än vad jag är.

Några minuter..

Min vilopaus i några minuter blev till en timme, jag pratade med syster i telefonen nyss och då kan man prata lääänge ;P Hoppas det blir skapligt bra väder i morgon, jag vill BADA (har inte hunnit det än). Hmm.. aja, nu ska jag träna lite till :)

Träning

Yees, nu har jag "tränat" lite, jag gjorde lite olika styrkeövningar som jag vet är bra ;P Jag kan ju många styrkeövningar eftersom jag hållt på med gymnastik under största delen av mitt liv. Jag tänkte vila i några minuter nu och sen fortsätta, förhoppningsvis får jag träningsvärk och då ska jag träna ännu mer i morgon! Haha :)

Ortopeden

För att sammanfatta det kort.. Jag kom dit 10 minuter innan jag skulle vara där, jag ställde mig i kö för att betala. Efter betalningen satte vi oss i väntrummet, på en tavla stod det att dr. Hedlund var ca. 15 minuter sen. Jag väntade i evigheter, tillslut hade det gått 45 minuter över tiden och då kom en undersköterska och hämtade mig. Jag satt utanför undersökningsrummet i en kvart, men sen kom jag äntligen in. Han var jättetrevlig och verkade så förstående. Han lyssnade verkligen på vad jag hade att säga :) Han berättade att den lilla benflisan som vc skiftinge hade upptäckt inte var någon benflisa, utan en liten liten bit som att på sniskan, alltså inte alls något att oroas över. Han trodde att det var ledbandet!! Han berättade att jag kommer att få göra en magnet röntgen av foten, så de kommer att spruta in någon vätska i blodet och därför var jag tvungen att lämna ett blodprov så de kunde se om mina njurar fungerade bra (annars får de väl inte spruta in den där vätskan). Jag lämnade blodprovet (andra gången i mitt liv jag blir stucken med en sån liten nål, som jag vet) haha är van vid "större" nålar när jag ger blod. Så nu hoppas jag att mina njurar fungerar bra och att det inte dröjer allt förlänge tills jag får en tid till magnet röntken. Ortopeden berättade att man kunde operera ledbandet så det blev kortare (normal längd) och att 75 % av dem som genomgår en sådan operation blir helt nöjda! Jag hoppas verkligen på att de kan se allt bättre på magnet röntgen och att det går att fixa min fot så den blir snäll mot mig :) Och jag hade tur, jag fick mina pengar tillbaka! Jag fick ju vänta mer än 30 minuter, då kan man få pengarna tillbaka! :)

Det var lite om mitt besök hos ortopeden. När vi var påväg hem så kom jag på att jag skulle träffa Anka vid tågstationen kl.3 så mammis släppte av mig där. Vi gick på stan och fikade. Jag hade det trevligt tillsammans med min lilla fruga. Jag kom hem för ungefär en timme sen och nu sitter jag här och är trött, funderar på att träna lite? Men jag vet inte.. Några sit-ups kan jag väl göra ;P Hihi.

Äntligen är det dax..

Om en liten stund kommer mammis och hämtar mig, vi ska äta mat och sen åker vi till ortopeden. Jag vet att jag är tjatig men jag är glad att jag inte behövde vänta en månad till innan jag fick en tid :) Det är verkligen på tiden att jag ska få foten undersökt, en gång för alla!

Katterna bus

Försökte ta lite kort på katterna, men Ruben var inte så samarbetsvillig så det blev fler kort på Mysan ;)








Design

Så.. Nu är jag klar med min bloggdesign, jag blev riktigt nöjd! :)

God morgon - tisdag

Funderar på att lägga mig i sängen igen, jag är fortfarande trött! Men det kanske är dumt nu när jag ändå har gått upp? Aja, jag får se om jag orkar vara vaken eller om jag somnar sittandes här ;P Idag är det en viktig dag för mig, jag har väntat på den väldigt länge! Jag ska stå på mig, tänker inte fortsätta att ha ont i onödan (så kul är det inte). Efter mitt besök hos ortopeden ska jag träffa Anka (även kallad min fru) :D

/l


Livet på landet

Nu är det sålt.. Måste åka dit ut en sista gång! :( Jag önskar att jag vore liten igen, då skulle jag njuta lite extra varje sommar. Jag trodde aldrig att det skulle säljas, efter nästan 50 år gav mormor & morfar upp, de orkade inte längre. Tur att de har köpt en kolonistuga inärheten, där får jag tillbringa mina lediga dagar istället. Det här blir ett jobbigt farväl, men jag måste ta farväl en sista gång.. Måste ta en massa biler, så jag minns hur vackert det var!

/l


Fyra timmar..

Jag jobbade i fyra timmar idag, jag fick gå runt till olika manglar och andra maskiner. De två sista timmarna stod jag på samma ställe, vid en maskin som man stoppade in handdukar i (en och en) och sedan kom de ut vikta. Det var inget höjdar jobb kan jag säga! Den maskinen som jag stod vid började krångla när det var en halvtimma kvar, det hade fastnat en handduk någonstans men vi såg inte vart. Jag fick såklart gå till en annan maskin där man skulle göra samma sak, den började krångla på en gång och handdukarna fastnade HELA tiden! Efter en kvart började vi städa, så jag behövde inte bråka med maskinen något mer. SKÖNT! Usch, jag ska jobba på onsdag och torsdag, hoppas jag inte behöver stå vid samma maskin då! :| Det var iaf trevligt att träffa mammis idag ;) I morgon ska mammis följa med mig till ortopeden, jag hoppas verkligen att ortopeden förstår hur ont jag haft i foten! Det är därför jag tar med mig mammis, hon kan ju tala om hur ont jag har haft (om ortopeden inte tror mig).

Nu ska jag titta på tv och mysa med mina älsklingar <3

/l


Systersöt!

GRATTIS TILL KÖRKORTET SYSTERSÖT! :) <3


Måndag

God morgon! Vaknade nyss, men är ändå trött. Jag vet inte alls vad jag ska göra innan jag ska jobba idag. Jag känner mig uttråkad, jag får väl lägga mig i soffan och läsa ut min bok ;P

/l

Söndag

Idag hade jag sovmorgon, sov till kl.11. På eftermiddagen gick vi hem till syrrans pojkvän och firade honom, han fyller år på onsdag :) Vi var kvar där i några timmar och gick sedan hem. Jag har legat i soffan och läst en bok och nu tittar jag på film, har inte hunnit göra så mycket mer sen vi kom hem. Nu har en vecka av sommarlovet gått och det är nio veckor kvar :) I morgon ska jag jobba, men det är inte förrens på eftermiddagen. Nu fortsätter filmen..

/l

Lördag

I morse vaknade jag vid 9, men gick upp vid 11. Jag låg och läste lite och spelade på mobilen innan jag gick upp. Det var skönt att få sova ut idag också, men jag kan inte sova längre än till 9, det är då jag vaknar. Igår kväll kände jag att jag började få ont i helsen och i morse hade jag lite ondare, men nu har det nästan försvunnit. Men det förvånar mig inte om jag blir förkyld snart. Fast det är bättre att jag blir förkyld nu och inte när jag ska jobba på nättera sen, om några veckor. Jag har iaf en fullplanerad nästa vecka, på måndag ska jag jobba, tisdag till ortopeden och kanske träffa Anka?, onsdag jobba och torsdag jobba. Jag ska inte jobba hela dagarna, utan från kvart i två till sex på eftermiddagen. Det känns skönt att veta att jag får lite pengar nästa månad, om jag inte skulle jobba nästa vecka så är jag inte säker på att jag skulle få några pengar. Ucsh, nu ska jag inte tänka på pengar något mer idag, för jag hatar verkligen att behöva snåla när jag nästan är fattig. Jag ska tänka på något roligare nu.. Jag ska på kalas idag :) Och efter det ska jag och älsklingen hem till mammis & pappis för att grilla :) MUMS! Det var länge sen jag grillade (eller länge sen.. det var förra helgen), men det är extra gott att grilla hos mammis & pappis :) Hihi. Nu ska jag klappa mina söta katter och sen göra mig iordning innan vi ska gå iväg.

/l


Godis

Ikväll blir det en myskväll med älsklingen, godis och något gott att dricka :) MYS <3

/l

Om jag ändå kunde flyga..


Vart tog sommaren vägen?

Det känns nästan som att det är höst ute, det är blåsigt och regnigt. Jag vill ha sol och många plusgrader!

Den här sommaren blir inte lik alla andra.. Det kommer att bli tomt, inga fler sommarminnen. Jag har en massa minnen  sen jag var liten ända till nu. Jag kommer aldrig få sova i lillstugan igen, aldrig mer springa runt på gräsmattan och bara njuta av friheten. Nu är det slut på det! Slut för alltid! Jag kommer aldrig mer att se huset (det kommer säkert att rivas), jag kommer ändå aldrig klara av att åka förbi och titta. Jag ville aldrig att den här dagen skulle komma! Jag kommer att sakna huset, uthusen, tomten, bryggan, mulltoan, ALLT som har med landet att göra! :'( Jag önskar att jag hade haft mycket pengar, att jag hade kunnat ta över efter mormor & morfar, att jag hade kunnat haft allt kvar. Det är bara att inse sanningen, snart är allt borta :'( FAAAAAN!


Sovmorgon

Åh, det var så himla skönt att äntligen få sova ut! :D Jag somande mitt i en film igår kväll, jag kunde inte hålla ögonen öppna längre så jag somnade. Jag tror att klockan var runt halv tio. I morse vaknade jag när älsklingen stack iväg till jobbet och sen somnade jag om. Jag vaknade kl.9 och var fortfarande trött (sov väl för länge), men jag gick ändå upp då. Nu är jag ganska pigg och känner mig utvilad :) Idag ska jag och älsklingen gå på stan och köpa födelsedagspresenter åt några "släktingar" ;P Så det blir kalas två dagar efter varandra, i morgon och på söndag :) Hihi. Nu ska jag hänga upp min tvätt som ligger i tvättmaskinen. Sen ska jag dammsuga upp lite katthår som ligger lite här och där ;P

/l

Smoothie

Mums, sitter här och njuter av min hallon/jordgubb smoothie :) Kände att jag behövde ha något i magen, tänkte äta lite senare lunch. Det är ju inte alls svårt att göra och inte tar det speciellt lång tid heller :)

/l


Fullt upp

För en liten stund sen kom jag på att jag inte kommer att vara hemma ikväll. Jag ska ju spela äventyrsgolf med styrelsen som jag är med i. Tack och lov så regnar det inte just nu, förhoppningsvis gör det inte det ikväll heller! Åh, jag är alltid så himla glömsk! Jag hade ju tänkt att ha en myskväll med älsklingen, men nu blir det inte så. Om jag känner mig själv så kommer jag att somna när vi spelar minigolf ;P Måste försöka sova en stund! Men hur lätt är det? På tal om att sova, jag hade ju tänkt att titta på film, men inte sjutton hittade jag några filmer!? Jag vet inte vart jag har lagt dem, kanske i garderoben? Haha, jag och mitt minne. Jag får väl ta och leta efter dem igen.

/l

God morgon - torsdag

Usch, jag var jättetrött igår kväll så jag gick och la mig i 6-taget. Vaknade i natt av att klockan ringde och var fortfarande jättetrött efter att ha sovit åtta timmar. Nu känner jag mig ganska pigg, men jag funderar på att lägga mig i soffan, titta på en film och kanske sova en stund. Det är ju inte kul om jag är trött som igår när älsklingen kommer hem. Just ja, idag när jag skulle stoppa en tidning i en "råttfälla"  så gjorde jag illa mig på långfingret, jag började blöda :( Men nu blöder det inte, men jag har ett plåster på endå så det inte ska komma in smuts i såret. Nehej, nu ska jag titta efter en film, vet inte vart jag har alla ;P

/l

Helt slut

Jag orkar absolut inget mer idag, jag känner mig helt skakig i hela kroppen. Det känns som att jag behöver gå och lägga mig snart, men det kan jag inte göra. Jag tycker verkligen inte om att må så här som jag mår just nu. Snart kommer älsklingen hem, då får han ta hand om mig :)

/l

Hemma igen

Usch, är helt seg nu. Kom nyss hem från stan, jag köpte ett linne på MQ och en present åt systers pojkvän som fyller år om en vecka. Om jag hade en massa pengar så hade jag köpt mer än vad jag gjorde, jag hittade kläder som jag ville ha men jag är snål just nu.

Det luktar målarfärg här inne, jag mår illa! Målaren har varit här och målat när jag var borta. Hoppas han inte kommer någe mer idag, jag orkar inte bli störd hela tiden. Jag skulle kunna somna nu, men det är inte så bra eftersom jag ska lägga mig tidigt ikväll också. Jaja, nu måste jag fixa lunch, magen kurrar.

/l

God morgon - onsdag

Puuh, nu har jag varit vaken sen kvart i två inatt ;P Lite jobbigt att gå upp vid den tiden, men det gick ju. Det gick väldigt bra på "jobbet", det var inte alls svårt eller speciellt jobbigt. Visst, jag sprang i trappor, men det var inte så att jag inte orkade. Inatt ska jag "jobba" igen, sen börjar jag jobba i slutet av v.26. De här två nätterna är bara testa-på-nätter och jag hoppas att jag får betalt för dem! Nog om det.. Idag ska jag och sis till MQ, de börjar sin rea kl.7. Men jag tänker inte gå dit till 7, kanske till 8 ;) Hihi. Hoppas jag hittar något bra och billigt (är ju en fattig student).

Nu ska jag äta min "andra" frukost.

/l


God natt?

Hmm. Ja, jag säger god natt nu. Jag ska ju upp mitt i natten och jobba så jag behöver få några timmars sömn. I mogon bitti hinner jag inte sova så mycket eftersom jag och sis ska till stan tidigt. Hihi.

GOD NATT!

/l

När vi var hos farmor..




Blommor

Mina fina balkongblommor :)


Tröttis

Ojoj, jag är redan trött. Det är bra på att sätt eftersom jag ska lägga mig tidigt och gå upp i natt för att jobba. Men det är ändå inte bra eftersom jag känner mig elak mot Robin om jag är trött, när jag är trött så orkar jag ingenting. Och inte vet jag vad jag ska laga för mat idag.. Usch, jag avskyr verkligen att inte veta vad jag ska äta för något. Är det någon som kan ge mig förslag på vad jag ska äta till middag? Jag har idétorka.

Sis stack här ifrån för en liten stund sen. Vi gick på stan en stund och sen gick vi hit och åt mat. Efter det spelade vi lite xbox och satt och nördade som vanligt. Inte konstigt att jag blev trött ;P Nehe, det här duger inte, jag måste göra någonting nu, innan jag somnar.

/l


Tyst som en mus

Just nu är det en målare här, han håller på att måla fönsterna i sovrummet, på utsidan. Så han står på balkongen, inte konstigt att jag tyckte att han var tyst ;P Jag trodde ju att han var i köket. Haha. Katterna är fortfarande instängda, fast jag var inne hos dem nyss och gosade. Jag vet inte hur mycket spring det blir här när målaren är klar på balkongen. Jag funderar på vad jag ska hitta på idag, det är inte alls någe bra väder ute. Jag som ville bada, visst kan jag göra det trots att det inte är sol men det vill jag inte. Sis och jag skulle hitta på något idag, så vi får se vad det blir :) Jag vill hellst inte lämna lägenheten innan målarna är klara för idag.

/l


God morgon - tisdag

Usch, ännu en tidig morgon. Men ikväll ska jag lägga mig tidigt, hellst innan kl.19. Inatt ska jag följa med en som delar tidningar, så därför vill jag sova innan. Jag ska möta henne halv tre inatt :| Lite jobbigt, men jag ska jobba så sent i fem veckor sen, det här är bara "provdagar". Jag ska vara med inatt och natten till torsdag. Det känns endå skönt att gå upp vid den här tiden eftersom målarna kommer idag också, SUCK. Men jag tänker inte vara hemma hela dagen, så katterna får nöja sig ned att vara inne på toaletten i några timmar. Ruben har nog ingenting emot det eftersom har låg under badkaret hela dagen igår och var rädd. Mysan lägger sig säkert i badkaret som hon brukar, så det går ingen nöd på dem, det vore en annan sak om det var hela dagen, men så elak är jag inte. Nu ska jag klä på mig och äta frukost.

Inget badväder idag? :(

/l

Bilder

Mysan



Vardagsrumsfönstret



Köksfönstret


Bada?

Det blev inget badande för mig idag heller, jag vet att dagen inte än slut än men det är ju ingen som vill bada med mig. Jag tänker ju knappast åka och bada själv :P Hihi. Men imorgon, då ska jag bada (om det är bra väder). Usch, nu blev jag trött..

/l


Tävling :)



Jag är med och tävlar om detta kit, för att rädda mitt hår, hos Lily.
Tävlingen är sponsrad av baresso.se

Var med du också genom att klicka här.

Läskigt

Jag håller på att oroa ihjäl mig, det kanske inte är så konstigt trots allt. Jag hann inte stänga in katterna på toaletten när målarna kom, men Ruben och Mysan gömde sig under soffan så det var ingen fara. Men nu när jag ser vad de satt utanför fönsterna håller jag på att dö av nervositet. Katterna kan lägga sig i dessa skydd eller vad jag ska kalla dem, tänk så kan dem ta sig ut (det är nästintill omöjligt), men endå. Jag gör mig själv mer och mer orolig. Kommer jag våga lämna katterna ensamma hemma? Vad håller dem på med nu? Kommer Mysan lägga sig vid fönstret och försöka ta sig ut? Ruben är lite fegare så han vågar nog inte gå nära fönsterna. Åhhh, Mysan, nu är hon i vardagsrumsfönstret och håller på och undersöker..

/l




God morgon!

Idag var jag uppe med tuppen, jag kunde inte somna om när Robin stack iväg till jobbet. Eftersom det ska komma några målare hit och ta bort fönsterna idag så kunde jag inte somna om för den delen heller. Jag vill inte ligga och sova när dem kommer. Just nu ser det ut som att vi ska flytta eftersom jag inte har några gardiner uppe och ingenting i fönsterna. Inte nog med det, jag har flyttat på sakerna som stod framför. Köksbordet står inte alls någe bra nu, men eftersom jag var tvungen att flytta på det så får det stå som det gör nu. Usch, jag vill inte ha främmande människor här.. Mina kissemissar kommer att springa och gömma sig, och jag kommer att få fånga dem och stänga in dem på toaletten. Jag vill inte att kissarna ska rymma. Nu är det bara att vänta och se när dem kommer hit..

/l




Inget badande

Det blev inget bad idag, kanske ska bada i morgon om det är bra väder :)

/l


Svettigt värre

Oh fy fasen. Det var inte alls skönt att cykla till mammis och tillbaka hit. Jag blev ju svettig som jag vet inte vad, det var dessutom motvind tillbaka så det kändes som att det skulle ta en timme att cykla hem. Jag kan aldrig ta det lugnt när jag cyklar. Nu skulle jag verkligen behöva bada ;P Hoppas sis ringer snart.

/l




Lite brunare

Pust, vad varmt! Nu är jag lite brunare än vad jag var i morse när jag vaknade ;P Mina ben vägrara att bli bruna, har knappt fått någon färg alls på dem. Hmm.. Ska cykla hem till mammis snart (hon har blivit utlåst) ;P Hihi. Om det inte vore för att Brum är inomhus så skulle hon gott få vänta på att pappis kommer hem, men eftersom vi inte vet när han kommer hem så cyklar jag dit och låser upp ;P Jag är så snäll idag. Snälla, duktiga Linda, det är jag det :)

/l




Söndag

JAG VILL BADA! Har setat på balkongen i lite mer än en timme nu, håller på att svettas ihjäl. Det finns ingenting att göra, jag känner mig så uttråkad. Jag har ingen bok att läsa och ingen tidning. Hoppas systersöt vill bada idag, när hon slutat jobba :) Nu ska jag käka frukost och sätta mig på balkongen igen.

/l




Törstig?

Mina blommor är jättetörstiga, vattnar de på balkongen två gånger varje dag. Jag märker direkt när jag glömmt att vattna dem, för då är de nästan vissna. Hoppas det regnar ikväll och inatt så alla andra blommor och växter utomhus får vatten, det behövs! Usch, jag ska gå och titta till mina blommor nu.. Jag gissar på att de är törstiga.

/l




Grilla & sola

Nu har jag varit hemma en stund, det var härligt att komma bort från stan ett tag. Det var riktigt skönt att cykla trots värmen. Vi grillade hamburgare hos Robins bror och busade med hans son, Max. Han är så himla söt, den där busungen! :) Jag är ganska trött nu eftersom vi satt i solen ett bra tag. Det är ju skönt att sitta i solen, men man blir helt seg när man kommer in. Ikväll vet jag inte alls vad jag och älsklingen ska hitta på, vi får väl titta på någon film. I morgon vill jag bada om det är bra väder! Men bara för det regnar det väl.. Haha. Om det är bra väder i morgon bitti ska jag sitta på "ballen" och sola :)

/l

Lördag

Det känns som söndag idag, fast det är lördag.. Jag är helt slut, har städat och tvättat nu på förmiddagen. Om en liten stund ska jag och Robin cykla till Robins bror och grilla. Pust, cykla i den här värmen? Jag funderar på vad jag tänker med.. Men det är säkert skönt att cykla.

/l

En underbar dag

Jag, sis, mammis & pappis åkte och hälsade på farmor förut idag, efter det åkte vi till kyrkogården och planterade blommor. Det var skönt att komma bort från stan när alla studenter åkte runt på sina flak. Men det var mindre kul att cykla hem, det var massor av glas och skräp på marken. Skräpet var väl inte så farligt, men glaset var lite värre.

Nu har älsklingen och jag käkat mat, blev inte grillat som jag ville. Jag får väl grilla i morgon ;) Just ja, jag får inte glömma att berätta att sis gjorde slingor i mitt hår idag, det blev ganska bra :)

/l

30+

Lite mer än 30 grader i solen och det är strålande väder. Minns hur det var för ett år sedan när jag tog studenten, det var minst lika fint väder som idag. Jag hör redan hur de spelar musik från Rekarne, det är väl flaken som står och väntar på att få åka iväg. Grattis till alla som tar studenten idag!

/l


God morgon!

Usch, jag är trött! Men jag blir nog lite piggare när jag cyklar iväg sen, för det är sista praktikdagen! :) Min handledare sa att jag fick göra vad jag ville idag och då skojade jag och sa att jag skulle sitta på balkongen hela dagen, fast så lat är jag inte :P Nu är det snart sommarlov..

/l

Bebis

Wiiie, fick just veta att min kusin har fått barn nu ikväll :) Lilla Ellen är äntligen ute :)

Nu ska jag titta på LOST.

/l

Härligt

Fasen vad härligt det känns! JAG ÄR KLAR! :) Äntligen färdig med skolan för den här terminen. Nu är det bara att gå till skolan i morgon och lämna in tentorna, sen är det sommarlov på riktigt. Fast jag kan börja fira redan ikväll ;) Köpte årets första jordgubbar idag, det är perfekt när jag ska fira att terminen är slut!

Nu ska jag SLAPPA, SLAPPA & SLAPPA! Haha. Så skönt!

/l

Bättre

Nu är det lite bättre. Jag har skickat iväg en hemtenta på posten nu och har en kopia ligger till en annan lärare som har en annan kurs (en uppgift som ska lämnas till två lärare som har olika kurser). Nu har jag bara en hemtenta kvar som jag ska skriva klart nu. Ska gå förbi skolan i morgon efter praktiken och lämna in dem! :) Hoppas att jag får bra betyg på dem. Haha, jag och min vanliga tur. I morgon kan jag verkligen pusta ut, så himla skönt att slippa skolan i 10 veckor! SÅ HIMLA SKÖNT! Det går inte att beskriva hur skönt det ska bli. Jag har all tid i världen att vila upp och förbereda mig inför hösten, då teorin drar igång igen.

Nu ska jag skriva klart det sista på tentan, sen SOMMARLOV (nästan ;P)

/l

FAAAN!

Jag hatar mig själv! Jag är sämst! Jag önskar att jag var liten och inte behövde bekymmra mig över allt här i vuxenvärlden! Jag mår verkligen piss idag! MÅSTE PLUGGA NU.

/l

Uttråkad

Mitt liv består av en massa pluggande, några timmar framför datorn och tv:n varje dag och lite mys med älsklingen. Jag fastnar alltid framför datorn på kvällen och vips så är det dags att sova. Jag hatar verkligen att vara uttråkad, det är därför jag hamnar framför datorn. Men snart är det sommarlov (endast 2 dagar kvar av praktiken) och då hoppas jag att jag kan stressa ner och hitta på mer saker på dagarna. Jag vill inte vara så här uttråkad!

/l

Design?

Igår kväll försökte jag fixa min design, men jag lyckades inte komma på hur jag vill ha den. Dessutom är jag inge bra på design och sånt. Finns det någon som är bra på design och vill hjälpa mig att fixa med min blogg? :)

Nu ska jag käka frulle och sen cykla iväg till praktiken.

/l


Usch!

Hur kan man gifta sig med en man som är 50 år, när man själv är 18!? Usch, fy & blä! Det finns mycket som jag inte förstår.. Men det här är SJUKT!

Jag är jättetrött just nu, blev helt seg efter middagen. Tur att jag hann plugga innan älsklingen kom hem, för nu orkar jag inte. Men snart är jag klar ;)

/l

Bara 3 dagar kvar nu..

Tre dagar kvar på praktiken, sen har jag sommarlov i 10 veckor från skolan ;P SKÖÖÖNT!
Nu ska jag plugga..

/l

<3


Förbannad

Visst, varsågod att utnyttja mig! Jag har absolut ingenting emot det!

/l

RSS 2.0