Snart helg..

Wej! Snart är det helg igen! Jag jobbar ett kvällspass idag och dag i morgon. Sen är jag ledig i två dagar :) I morgon flyttar min "fruga" hemifrån, måste checka in hennes lägenhet ;) På lördag är det kalas för min "lilla" kusin som fyller 16 år :) Fler planer för helgen lär dyka upp..


En envis hund som inte vill vara med på bild med lillmatte.


Allt för min syster

Igår tittade jag på Allt för min syster. En väldigt bra film som jag rekomenderar. Ett tips: Ha en näsduk nära för det går inte att hålla emot tårarna!



Bild: google.se


Blodis

Gårdagen spenderades med arbetskamraterna, vi hade planeringsdag. Hela dagen, från morgon till kväll, var jag borta hemifrån. Vi fick frukost, lunch, fika och middag. Inte illa alls! Plus att jag lärde känna alla lite bättre :) Idag ska jag lämna blod, dagens goda gärning! Sedan får vi se, jag är suger på att åka till V-ås en sväng och gå på stan. Jag är trots allt ledig idag så jag vill inte bara sitta hemma och ruttna bort.

Börja lämna blod du också! Läs mer här!

Gaaalen!

Ajajaj! Min nacke tar kål på mig!
Jag har tänkt så många gånger, senast idag, att jag ska ringa till kiropraktorn. Men gör jag det? NEJ. Jag får liksom aldrig tummen ur röven! Jag blir GALEN av smärtan.

Valet 2010

Usch. Jag tittar just nu på valvakan trots att jag inte vill. Jag vet inte varför jag tittar, jag är väl ändå lite nyfiken trots allt. Självklart var jag och röstade idag, ingen "soffliggare" här inte. Vi får väl se hur det här valet slutar.. Jag har mina aningar.



Bild: google.se


Förvirrad höna #1

Haha, min dag var minst sagt förvirrad. Eller kan en dag vara förvirrad, det kanske var jag som var det? Jaja. Jag jobbade första dagen på nya jobbet idag, mitt andra sjuksköterskejobb. Inga bebisar att jobba med längre här inte. Jag blev väl omhändertagen av personalgruppen, vilket kändes väldigt skönt. Det var många nya intryck att ta in. Min första tanke var "hur ska jag kunna lära mig allt det här!?", men det kändes bättre och bättre under dagen.

Efter jobbet gick jag förbi mormor & morfar. Tog en fika och pratade om allt och inget med dem :) Jag bor så nära, men hälsar ändå nästan aldrig på. Skärpning på den fronten Linda! Sen tog jag en sväng förbi min andra hälft (och nu trodde ni att jag menade min sambo R ;) - jag pratar såklart om min syster). Vi tittade på tv och moffade på god chocklad för andra dagen i rad :) ♥

I morgon jobbar jag kväll. Hoppas att morgondagen känns minst lika bra som den här dagen gjorde på jobbfronten. Att det känns bättre och bättre. Puss & godnatt!



Bild: google.se

En dag som denna..


En dag som denna, när det är grått och trist ute, längtar jag tillbaka till sommaren.


Ett år sedan igår

Detta skrev jag för ett år sedan, natten efter att jag opererat foten:



Haha, mitt i natten och jag kan inte sova. Jag antar att det har med foten att göra. Jag sov en och en halv timme på eftermiddagen, så det kanske är därför. Låg vaken mellan elva och tolv nu på kvällen, sen gav jag upp. Det är väl bättre att vara uppe och göra någonting än att bara ligga i sängen och tänka "måste somna, måste somna..". Det jobbigaste just nu är kryckorna, det kommer väl ta ett bra tag innan jag är van. Jag hoppade till ICA förut med R och mötte systersöt på vägen dit. Det tog verkligen hundra år att komma fram. Jag tar stora hopp i hopp om att jag ska få mindre ont i händerna och att det ska gå snabbare. Bull heller att det går snabbare.

Tack systersöt för att du skjutsade mig till och från sjukhuset idag, och tack för den lilla maskotten ;) Tack även till R som ställer upp och står ut med mig, (jag pekar - han hämtar). Hihi. ♥

Nehej, nu ska jag försöka sova igen.



090909 då dumma foten blev snälla foten. Igår var det ett år sedan. Tänk vad tiden går fort :) Jag kommer ihåg hur jobbigt det var att hoppa till och från skolan varje dag. Men det var värt varenda sekund!

Söndagsångest på en tisdag!

Jag har verkligen ångest idag.. Det är dax att åka till jobbet om en timme. Har varit ledig i tre dagar, så det känns lite jobbigt att jobba igen. Det är så skönt att vara ledig! Det känns även väldigt vemodigt när jag tänker på jobbet, sista veckan på BB! :| Jag har trivts så himla bra! Hoppas att det är minst lika bra på nya jobbet, som jag börjar på nästa vecka! Jag är nervös..

Hmm. Vad ska jag hitta på den här timmen innan jobbet nu då!? Det går väl lika fort som vanligt!

Knasigt

Igår försov jag mig en HEL TIMME. Jag som är manisk med att titta på mobilen flera gånger innan jag somnar för att vara säker på att jag ställt in alarm på morgonen. Något gick snett på natten, mobilen dog. Tur att R hade ställt larm klockan sju. Det var tur att vi var tre som jobbade igår, så det var inte hela världen att jag kom lite sent. Men usch, jag litar inte på min mobil nu! Tvångsbeteendet fortsätter säkert, fast nu ännu värre! Dagens räddare igår blev R, min kära sambo, som kunde skjutsa mig till jobbet. Han tog nämligen körkort i torsdags! :) ♥

Dagens planer; ev. åka till tunapark, njuta av det fina vädret. Hmm, har visst inte så många planer för dagen.. Slänger istället in några bilder på mina fyrbenta älsklingar ♥


 
Katten som sover på lite udda ställen! ♥


Myskatten som gärna lägger sig på rygg! ♥

RSS 2.0