Fyrkantiga ögon

Kan man verkligen få det av att sitta framför tv:n mycket? Jag tror att jag har fått det idag ;P Jag har spelat LBP i några timmar nu och det är kul :) Hihi. Men man ska väl sluta när det är som roligast? Hmm.. Jag har även hunnit med att koka bränd kola. Fy fasen, jag tänker aldrig mer koka kola, det luktar förjävligt när man bränner den :/ Och inte nog med det, mina lussekatter som jag också bakade blev misslyckade. Det var visst någon duktig kock som råkade värma mjölken förmycket, den blev förvarm och därför jäste inte lussekatterna :/ Jag har bara otur idag! Jag får väl göra ett nytt försök, tur att jag inte gjorde en hel satts lussekatter. Bättre lycka nästa gång :)

Nu ska jag vila ögonen.. God natt!

Vänskap!?

Vad är en vän? Är det någon som man kan lita på, som alltid ställer upp? Jag har börjat fundera över vad ordet vän/vänskap egentligen betyder.. Jag har en vän som aldrig har tid att träffas, men den här vännen har tid att träffa sina andra vänner. Är det snällt? Jag börjar fundera.. Jag vet inte vad jag ska tro om den här personen längre, jag blir bara ledsen och besviken. Jag trodde att vi skulle vara vänner för alltid, men jag börjar tvivla på det.

Vänskap är en typ av social relation, i vilken de båda parterna hyser ömsesidig tillit till varandra. (wikipedia.se)

Vad betyder vänskap för dig?


Knäck i magen

Mums mums! Idag har jag bakat knäck för andra gången den här veckan. Gårdagens knäck blev misslyckad, den blev jättelös. Dagens omgång blev superbra! :) Jag misslyckas alltid första gången, men inte gör det någonting. Jag har även bakat pepparmintkyssar tvärtom ;) Hoppas att även dem blev bra, men jag blev nästan illamående av pepparminten :/ Usch, fy och blä. Att lukta på pepparmintsflaskan när den var öppen var ingen bra ide. Hihi. Undrar vad jag ska baka i morgon då!? Lussekatter kanske ;) Och kola :D


Bild: www.google.se

Fredag igen

Veckan går så sjukt fort och jag kan inte fatta att det snart är jul!
Igår hann jag knappt sitta vid datorn, jag och mamma var och handlade lite och på kvällen åt vi jultallrik med styrelsen. Det blev sent igår, kom väl hem vid 22-tiden :/ Inte nog med att jag var trött och längtade efter kudden.. Jag blev skitsur på älsklingen för en skitsak. Men han förstod inte sjäv vad han tänkte göra. Han tänkte ge bort några värktabletter som han fått på recept (dem går alltså inte att köpa utan recept), när jag hade skitont i en tand fick jag knappt ta två stycken på hela dagen för honom MEN nu är det tydligen okej att ge bort dem till sin bror som har ont i ryggen och som ändå ska till läkaren idag!? Jag vet vem det var som skvallrade för älsklingens bror om att vi hade såna värktabletter. Jag ska faan inte säga ett knyst om att jag har fått värktabletter sen när jag har opererat min fot, vem vet.. Det kanske är någon som ska tigga av dem också! :@ Det är inte första gången *piiip* säger att älsklingen har någonting, det var som för något år sen när älsklingens syster skulle låna pengar bara för att *piiip* sa att älsklingen hade mycket pengar. Alltså, jag förstår inte varför vissa människor inte bara kan hålla käften! Jag blir arg så jag kockar.. MEN jag har gömt undan värktabletterna så förhoppningsvis vet inte älsklingen vart dem är. Haha, jag är sååå elak! Men vafan, han ska ju inte ge bort dem när det är han som fått dem utskrivna, dessutom kanske älsklingen behöver dem!

Usch, jag är fortfarande arg.. Men det är skönt att skriva av sig här! Jag blir alltid arg så fort någon ska låna pengar av oss eller något annat som de kan fixa själva! Vissa människor bara tigger och tigger och kan inte göra något själva! Bara för det drömde jag världens knäppaste dröm, alla som står mig nära var med och drömmen var bara sjukare än sjukast!

Idag har jag ett exeminationsseminarium, hur det skiljer sig från "vanliga" seminarium vet jag inte, men vi får ett ½hp för det. Så det är obligatoriskt. Vi är fyra stycken som har två frågor tillsammans, sammanlagt är vi 15 pers som ska vara med + två lärare. Alltså blir det 8 frågor att diskutera.

Byebye/häxan Linda

Stackars kissekatten!

Hmm. Jag tror att Mysan slutat löpa nu, hoppashoppas! Nästa fredag blir inge rolig för henne, då har hennes dumma matte bokat en tid för kastrering :( Det är bäst eftersom varken hon eller vi tycker att det är speciellt kul att hon skriker dygnet runt, det måste vara jättejobbigt även för henne.


Mina bebisar ♥

Svart

Hihi, det blev en svart jacka iallafall! :) Den var finast och den passar till alla andra färger. Ikväll ska jag inviga den när jag ska till skidledarmötet. Nu ska jag gå och posta ett brev och sen mysa med mina älsklingar


Vilken ska jag köpa!?

Jag funderar på att köpa en jacka.. Min syster köpte en nyligen och nu vill jag också ha en. Men jag vet inte vilken färg.. Egentligen vill jag ha en svart, men min syster har en svart och jag vill inte härmas! :/ Jag tycker inte att de andra två färgerna är så speciellt lockande. Jag och min jävla beslutsångest! Jag har länge intalat mig själv att jag inte kommer att behöva en så varm jacka, men jag har ändrat mig nu. Jag fick trots allt pengar för att köpa vadjagville. Hmm, det lutar mot den svarta.


Vilken tycker du att jag ska köpa?

Middag?

Ja, det blev korv & bröd till middag. Det kanske inte vad så mycket till middag, men jag kände inte för att äta något. Bättre att äta en korv istället för ingenting. Efter "middagen" läste jag ännu en artikel, är klar med den också nu :) Har börjat läst på den sista, men den verkar så tråkig så jag har lagt den åt sidan så länge. Jag har ju lite tid nu ikväll för att läsa den och i morgon innan & efter skolan. På tal om i morgon.. Jag kom just på att jag ska på ett skidledarmöte på kvällen.. Jag har noll motivation att vara med på det. Men jag måste. Jag ska väl vara snowboardledare om det finns någon snö efter nyår. Jag som inte ens kan åka snowboard pga min fot :( Jag har talat om det för de andra ledarna, men ingen förutom min syster verkar bry sig :/ Jag vill inte springa upp & ner i backen och kanske trampa snett ännu en gång så ledbandet i foten går av helt & hållet! Hmm. Jag blir alltid tvingad till saker jag inte vill, jag ska ta mod till mig och berätta hur jag känner, jag ska tala om att jag inte mår bra av att tvingas till något jag inte vill eller kan. Problemet är bara att det är jag och en till som ska vara snowboardledare, de andra ska vara skidledare.. Det är alltså bara vi två och varken han eller jag vet hur vi ska lära ut :/ Men som sagt.. Ingen lyssnar eller bryr sig om oss.

Usch, jag var bara tvungen att skiva av mig lite.. Nu ska jag ta tag i artikeln igen så jag blir "pluggfri" i morgon.



Brum älskar snö! :)


Jag försöker

Jag ska vara helt ärlig nu. Jag är den lataste personen som jag vet. Jag skjuter på allt och tänker "det kan jag göra i morgon".. Jag skjuter på allt från skolarbeten och sånt jag måste plugga på till att ringa ett telefonsamtal. Ja, ni hörde rätt.. Skjuta på att ringa ett telefonsamtal! Jag har alltid varit blyg, enda sen jag var liten. Visst, jag är inte lika blyg nu men när det gäller att ringa till en okänd människa så skjuter jag gärna på det tills jag vågar ringa. Destu längre jag skjuter på att ringa, destu svårare blir det att ringa. Jag mår bara sämre och sämre för var dag som går. Som tur är tvingas jag inte att ringa många sådarna samtal, men ibland händer det. Det jag ville ha sagt med det här var att jag försöker, jag gör verkligen det, men jag lyckas alltid skjuta på alla möjliga saker! Det är inte kul, men det är något som jag får leva med..

Idag har jag iaf klarat av att läsa två artiklar och granskat dem med en granskningsmall. Jag har ett seminarium i morgon då vi ska diskutera artiklarna. På onsdag har jag två andra artiklar att diskutera och dem måste jag också läsa och granska. Jag har iaf lyckats göra klart inför i morgon, jag ska försöka läsa iaf en artikel till idag (ikväll efter middagen) och en i morgon, både i morgonbitti och efter skolan. Jag kan inte sjukta mer på artikelläsningen, det räcker att jag skjöt på det över helgen.. Jag är ju expert på att sjukta på saker som ni läste längre upp. Det är bara jag själv och ingen annan som behöver stressa.

Nu ska jag planera vad vi ska äta till middag. Jag har noll ideér och jag är inte ens sugen på mat.



Den här katten gör mig galen! Hon löper och är världens jobbigaste just nu! :(

Minnen :'(

Saknar detta så det gör ont i hjärtat! <3



Det är väl inte möjligt att det är jag som har lila benvärmare på mig? :P







Julpyntat i helgen

Jag kunde inte hålla mig längre.. Jag hängde upp julgardinerna i köket och pyntade lite.



"Julgardinerna" åkte även upp i vardagsrummet, men jag kom på att dem passar nu när det är snö ute eftersom det är snöflingor på ;)


Resten av julpyntet kommer upp i slutet av veckan.. :)

Måndag

Bara en månad kvar till julafton, en månad! Jag brukar alltid vara klar med mina julklappsköp vid den här tiden. Men förra året var jag sent ute, ska det bli så i år också? Jag har varken haft motivation eller tid att gå på stan och köpa julklappar. Dessutom vill jag inte gå på stan själv (som jag brukar göra ibland). Jag väntar på att älsklingen ska säga att han vill köpa julklappar åt sina syskonbarn, då kan vi gå tillsammans. Jag vet redan vad jag ska köpa åt älsklingen, det var inte så svårt eftersom han bara önskade sig en sak :P Men vad ska jag köpa åt mina föräldrar!? Jag har ingen aning, dem har nästan allt och det känns inte som att jag vill köpa nåt mer som tar plats.. Men vad kan man köpa? Jag måste prata med systeryster och se om hon har något förslag.

Nu ska jag titta till mina kissar som busar, Mysan löper igen och är jobbig som få. Ruben är lite lugn som vanligt :) Inte så konstigt att jag är trött, när vi lägger oss i sängen för att sova är Mysan tyst i två sekunder sen jamar hon jättehögt. Älsklingen tog upp henne i sängen och höll i henne så hon inte kunde spriga iväg, då var hon tyst. Han sa till henne att hon skulle vara tyst och lät henne springa iväg. Efter några sekunder jamar hon igen, det är inga vanliga Mysan jamningar utan hon jamar som en hel karl. Hon är jobbig men förhoppningsvis slutar hon löpa snart! Vi funderar på att sterilisera henne, men jag vet inte vad jag tycker om det..

Nu.. frukost, sen plugga :/

Kallt

Brr. När jag vaknade i morse trodde jag att det var varmt ute, solen sken och himlen var blå. Men jag hade fel! Brr är ordet som beskriver hur kallt det var. Visste det kanske bara var någon minusgrad, men jag är inte van ännu! Idag åkte jag och mammis till Vilsta och tittade på hantverksgrejer, vi vann varsin duk ;) Sen åkte vi hem och fikade, då kom min systeryster också, det var trevligt :) Jag fick skjuts hem av min söta syster och sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket. Jag har virkat lite, spelat LBP, och just nu är Robins kompisar här och spelar så jag tittar på :) Hmm, nu ska jag vara social! Bye bye.

LBP

Hejhopp!
Idag gick jag och älsklingen (som var ledig idag) upp ganska sent, klockan hann väl nästan bli elva innan vi kom upp ur sängen. Men det var skönt att sova ut! :) Efter frukosten satte jag mig framför tv:n och spelade LBP, jätteskoj! Jag spelade ett tag och sen var det dags att gå till frissan och klippa sig :) Min favvo-frisör har flyttat så jag fick gå lite längre än förut.. Men det var det värt, hon är så trevlig och snäll :) Så nu har jag klippt topparn och behöver inte klippa mig på några månader. Det var fyra och en halv månad sen jag klippte mig sist och mina toppar var inte alls så farligt slitna. Ibland har jag tur, annars hade jag fått klippa av lite mer. Jag har ju bestämt mig för att spara ut håret så det blir lite längre. Och mitt hår blir bara längre och längre, fast jag tycker inte det. Hmm.. Det är väl bara för att jag ser mig själv i spegeln flera gånger om dagen så jag märker inte om det växt något. Eller jo, jag ser ju att jag fått en snygg utväxt sen jag färgade håret ;P Nu ska jag tjata på älsklingen så jag får spela LBP igen, måste göra klart min bana ;)


Duktig :)

Nu har jag jätteont i fingrarna igen, jag har fastnat med min virkning trots att jag egentligen borde jag plugga.. Virkningen går väldigt bra men det tar tid! Det är trots allt första gången jag virkar någonsin :) Lite stolt är jag över mig själv. Stoltare blir jag när "julduken" blir färdig :) Jag har iaf kommit en bit ;)


Torsdag

God morgon!
Tro inte att det finns så mycket snö kvar ute.. Det är som vanligt, det snöar och blaskar bort på en gång. Inte nog med det, det är ju självklart att det måste frysa på efter blasket så folk ska slå ihjäl sig. Det kan inte vara kul för dem som jobbar på akuten, speciellt inte såna här dagar när det är halt ute. Tänk bara hur många gamlingar som slår halvt ihjäl sig såfort det blir halt ute. Jag som hade tänkt börja jobba på akuten när jag är färdigutbildad.. Jag får väl se om det är något för mig när jag har vfu och har akutplacering. Hoppas det blir direkt efter jul så får jag se hur stressigt det kan vara.

Jaja, nog om det. Idag har jag ett seminarium efter lunch, innan det ska jag plugga lite och försöka vakna till. Jag är jättetrött (som vanligt)!

Snö idag :)

Jag hann precis komma innanför dörren när det började snöa, synd bara att det inte kommer att ligga kvar! Det ser redan ut att smälta bort.. Men det är sånt väder som vi har här i Sverige, snön blir bara blask på en gång. Hmm :/ Idag har jag varit på personalmöte och sen har jag lärt mig virka ;) Så nu ska här virkas dukar ;P Nu ska jag titta på Bonde söker fru & Oskyldigt dömd.

/Tanten Linda

Skitväder!

"Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" - så sa alltid min lärare i lågstadiet.

Vilken tur att det var sol igår, hade det varit sånt här skitväder så hade jag inte gått hem till mamma & pappa, då hade jag tagit bussen! Men ibland har jag tur :) Hihi. Det passar ju alldeles utmärkt med sånt här väder idag, jag har pluggat lite sen jag gick upp. Jag ska fortsätta nu. Ikväll ska jag och älsklingen spela, spela & spela på PS3:an som älsklingen ska hämta ut efter jobbet ;) Jag ville inte ha in fler spelkonsoller här, men det var inte jag som betalade så jag struntar i om det kommer ännu en i eftermiddag. Jag tycker att det räcker med ett WII, PS2, Xbox 360.. Men tydligen inte! Hur ska älsklingen hinna spela på alla fyra!? Två att vi har två tv:apparater så kan jag spela på en konsoll och han på en annan ;) Hmm. Nu ska jag återvända till mitt kollegieblock, pluggapluggaplugga!

Bilder från gårdagen

Jag & Brum på promenad..










Ont i magen :(

Ingenting blir som jag har tänkt mig.. Allt blir bara skit.. Jag fick just reda på en sak som ger mig ännu mer ont i magen.. Jag önskar att det inte blir som det är sagt, men det är inte jag som bestämmer.. Fy fan för att hitta ett jobb i den här ruttna staden! Tur att jag pluggar, att jag inte behöver oroa mig för jobb ännu. Men helvete vad surt att inte få jobba kvar på sitt jobb, men jobbarkompisen som har jobbat exakt lika länge där får vara kvar BARA för att han har bättre utbildning. Åhh, jag blir så arg, så arg på dagens jävla samhälle! Är det inte bättre att dem som är unga och har krafter får stanna kvar och att dem som är gamla inte lyfter på ett enda finger på hela dagen får gå!? Jag fattar inte.. Det är ju fan inte lätt att få ett jobb, men nu kommer det bli ännu svårare! Tänk bara hur många som kommer att gå arbetslösa.. Och jag känner en av dem :(


Nu är jag på riktigt dåligt humör! Jävla skitjobb! Åhh, jag tycker synd om alla som får gå, men dem som får stanna kvar kan dra åt helvete!


(Ursäkta språket, men jag är arg och kan inga finare svordomar!)

Brr.

Nu är jag hos mamma & pappa, det tog 45 minuter att gå hit. Jag har även hunnit med att vara ute med Brum, vi var ute i 45 minuter. Så 2*45 minuters promenader blev det, bra jobbat Linda! :) Men gud var kallt det var ute, iaf här hos mamma & pappa. Tur att jag var varmt klädd så jag inte frös ihjäl. Jag tog några kort när vi var ute och gick, men dom lägger jag upp här ikväll.. Har ingen sladd till min kamera här. Brum ligger nedanför mig nu och ser sur ut. Han har ett eksem på tassen som har slickar på hela tiden så han har en sån där "dumstrut" på sig. Han hade den inte när vi var ute och jag tänkte att han skulle slippa ha den eftersom jag är hemma. Men det första han gjorde när vi kom hem från promenaden var att slicka på tassen så då åkte "dumstruten" på igen. Stackars lilla vovve! Men han är nog endå glad eftersom jag är hemma :)

Nu ska jag plugga..

Måndag

Halloj! Idag ska jag ta en långpromenad hem till mamma & pappa, vet inte riktigt hur lång tid det tar att gå.. Men det tar iaf ca 20 minuter att cykla. Det är så fint väder ute så det är synd att sätta sig på en buss och åka dit när jag kan gå. Jag tänkte sätta mig och plugga lite där och sen gå ut en långpromenad med Brum ;) Det blir många långpromenader idag! Jag får se hur jag gör när jag ska hem ikväll, jag kanske går hem om jag inte tigger skjuts av mamma. Hihi, nu ska jag göra mig iordning och sen gå iväg :)

Byebye.


Förtidigt för julpynt!?

Jag vill så gärna börja julpynta. Men jag är rädd att det är förtidigt. Vad tycker du? Jag ska försöka vänta till första advent, men jag vet inte om jag kan..

Idag har min syster varit här en stund, jag intervjuade henne om olika aktiviteter. Det var spännande att spela in allt vi pratade om istället för att skriva. Jag spelade in allt på datorn och det blev faktiskt riktigt bra. Det är en uppgift vi har i skolan där man ska intervjua en person och spela in det för att sedan skriva av allt ordagrant på datorn. I uppgiften ingår det även att man ska lämna ut en enkät till en annan person. Jag gav enkäten till älsklingen så fort jag fick det från skolan :) Så nu har jag snart båda delarna klart. Jag har lyssnat på den inspelade intervjun från idag och skrivit allt förhand. Så nu har jag bara det sista steget kvar.. Att skriva det på datorn. Fast det gör jag inte ikväll, det får bli i morgon.

Annars så har jag inte gjort så mycket idag. Jag har mest setat i soffan och lyssnat på intervjun så jag är ganska trött på den nu.. Jag har även hunnit med att äta lunch/middag och mysa med katterna :) Just nu ligger dem och sover i sängen, latmaskar! ♥

Och nu ska deras matte och husse umgås!

Hejhopp!

SNÖ!?

Jag ser det snöa, jag ser det snöa, det var ju roligt, HURRA!
Jäkla blask som kommer ner.. Jag vill ha riktig snö som ligger kvar!
Det som kommer ner nu försvinner direkt det når marken!
Burr, vilket skitväder! :(

Idiot!

Vem är det som borrar på kvällarna och "tidigt" på morgonen??? Det är någon idiot i huset som borrade i någon vägg igår kväll, inte nog med det.. Jag gissar på att det är samma jävla person som borrar nu också! Det är lördag och jag tycker inte att man ska hålla på att väsnas vid den här tiden, framåt 12 är det mer okej. Visst jag är inte så mycket bättre, jag dammsög kl.8 för katterna hade haft ner en blomma på golvet så det var jord överallt. Men min dammsugare är ganska tyst så jag tror inte ens att grannen hör den! Och nu tvättar jag, men det stör kanske bara den som bor under!? Vet inte hur mycket det låter till grannen.. Men jag stör inte HELA huset! :@ Jävla idiot!


Ge mig snö!!

Jag vill ha snö nu. Jag vill få julkänslan som ger mig energi. Energin använder jag när jag köper julklappar. Ingen snö = inga julklappar! Jag vill, jag vill, jag vill ha snö! (INTE blaskig snö som försvinner efter några dagar). Det är bättre att det snöar än att regnar som det gör varje dag!



<3


4år & 9månader idag ♥

Haa!

Nu är jag hemma igen. Jag började nästan gråta när tandläkaren tryckte in något vasst på tandköttet mellan tänderna. Allra värst var det i överkäken :( Det började såklart att blöda och inte är väl det så konstigt eftersom hon tog i med våld! Jaja, dem var iaf snälla och gjorde så jag fick den lägsta månadskostnaden (420kr/år) i tandvårdsförsäkringen :) Hihi. Så det kommer att dras 35kr/månad från mitt konto. Det är ju inte alls mycket ;P Jag såg vad det här besöket idag skulle kosta.. Det var över 1000kr. BARA för EN undersökning! :/ Men jag betalade inte ett piss idag :) Jag fick dessutom två tandborstar och en förpackning mini flosser, tacktack! :)

Nu ska jag ta något att äta, kanske en frukt ;)

Fredag hela veckan!

God morgon! Jag har sovit alldeles förlite inatt. Jag är trött och skulle vilja sova till tio-elva. Men jag får skylla mig själv eftersom jag ska till tandläkaren och jag hade kunnat säga till att jag ville ha en senare tid! Jag ska vara där om ca.50 minuter.. Det betyder att jag måste äta upp min frukost, borsta tänderna och cykla iväg. Brr, det ser ut att vara kallt ute, men vad gör man!? Jag vill inte gå, det är förlångt.

Frukt = nyttigt

Mums, åt lite frukt nyss! :)




Bodyattack

Glömde tala om att jag tränade igår. Det gick jättebra, självklart kände jag av det onda i foten (det gör jag alltid). Jag och syster, plus en massa andra tränade och det var allt annat är rymligt i hallen! Det var så mycket folk så jag höll på att bli galen. Det var särskillt en tjej som var extra störande, nästa gång ska jag sparka på henne med flit! Jag blir så trött på dem som tror att dem äger hela hallen och kan få flera meter av golvet för sig själva! :/ Jag får se om det blir någon träning i helgen, det beror på vilket humör jag är på. Om jag stöter på den störande tjejen ihelgen så blir jag galen.. Hmm..




Följ min blogg med bloggkoll!

Ny header!

Nu har jag ändrat min header, igen. Jag blir aldrig nöjd, men nu får den vara som den är! Jag längtar tills det är dags att fixa en julheader :) Jag längtar till jag får börja julpynta här hemma också!

Jag älskar julen! ♥


Vill ha!

Från Ikea:


Duschdraperi 159 kr



Tvålpump 59kr



Golvlampa 399kr



Spegel 99kr



Hylla (tv-bänk) 699kr


?

Jag har lite som jag måste få skriva om.. Om du inte orkar läsa så strunta i det är inlägget!

Varför är du så himla jobbig? Du följer efter mig hela tiden och överallt. Om jag går till affären så följer du med, om jag ska gå på stan så följer du med. Du klagar på olika saker hela tiden och verkar inte förstå vad jag säger. Du frågar samma frågor om och om igen trots att jag ger dig svar. Du gnäller när du har "den röda veckan", du frågar mig om jag också alltid har jätteont. Jag svarar dig varje gång. Du sitter på en lektion och frågar vad du ska göra för du mår illa, jag svarar att jag inte vet. Du fortsätter att fråga mig och jag har fortfarande inget svar. Tillslut går du hem och jag kan äntligen andas ut. Jag kan äntligen gå till affären själv utan att ha en "svans", när du är med glömmer jag hälften av det jag ska handla men när jag går själv kommer jag ihåg allt. Visst du är jättesnäll och omtänksam, men vill du ha mig som "vän" så får du ge mig lite mer luft, jag måste få andas själv. Jag känner mig nästan instängd när du är med, jag kan inte gå någonstans själv trots att jag vill och säger att du inte behöver följa med. Jag vill inte säga till dig att jag inte vill ha med dig, jag vill inte göra dig ledsen. Jag vill bara att du ska förstå att jag inte vill ha det såhär. Jag blir jättestressad och kvävd när du följer efter mig hela tiden. Jag måste hitta på undanflykter för att få vara för mig själv. Jag orkar inte hålla på såhär mot dig föralltid, jag vill vara din vän, men då måste du acceptera att du inte kan vara min "svans" hela tiden, jag måste få göra saker själv om jag vill!


(Jag skriver inte vem den här personen är, jag vill inte tala om det, men som ni kanske förstår är det någon jag träffar nästan dagligen. Och om den här personen läser det här, trots att jag inte tror det, så kanske du förstår vad jag menar).

Onsdag

God morgon! Jag är trött och irriterad. Jag får väl skylla mig själv som inte stänger av mobilen på kvällen, men då skulle jag inte vakna på morgonen. Och visst, jag kan ju stänga av vibrationen så jag inte vaknar av vartenda j*vla sms som jobbet skickar.. Men jag är inte så smart. Två sms direkt efter varandra fick jag idag, det hade väl räckt med ett, då hade jag kunnat somna om. Men när jag fick två stycken var jag tvungen att titta vad dem var från. Om jag inte hade vaknat så hade jag sovit minst en halvtimme till, den halvtimmen hade jag behövt för att vara pigg idag! Åh, jag blir så sur..

Nu ska jag äta frukost och sen slappa lite innan jag ska till skolan..




Tack vare den här sötisen kunde jag inte somna om.. Men det var inte hennes fel från början.. J*vla sms!


Aj

Hur lyckas jag? Förra veckan bet jag mig i tungan, ganska långt in på vänstra sidan.. Men vad gör jag idag? Joo, jag biter mig på högra sidan. Jag har bitit precis vid hörntänderna, så det gör ont varje gång jag försöker prata eller äta. Jag var så glad över att smärtan på vänstra sidan försvunnit.. Men nu har jag lika ont på högra sidan :( Det är så typiskt mig..

I morgon börjar jag inte förrens kl.10:15, så jag får sovmorgon :) Jag ska försöka hinna med att lämna tillbaka ett par skor jag köpte igår.. Fråga mig inte varför jag köpte dem.. Och varför jag lämnar tillbaka dem.. Jag ångrar mig, så enkelt är det. Och så blev jag lite snål när jag kom hem igår. Fast jag fick ju pengar så jag kunde köpa vad jag ville, men jag sparar hellre pengarna!

Usch, nu ska jag gå och lägga mig i sängen. Jag ska föröka söva mig själv så jag somnar. Det var extra jobbigt igår, jag fick "rethosta" precis när jag höll på att somna. Inte en gång, utan två gånger.. Snacka om att bli galen..

God natt! :)

Tisdag

Tisdag & ny kurs. Jag var helt inställd på att den skulle vara tråkig, men inte då. Den verkar faktiskt rätt så rolig. Det kanske beror på lärarna, dem verkade jätte snälla och roliga :) Hihi. Äntligen en kurs där jag känner att jag kan hänga med utan svårigheter! Just nu har jag lunch, ska försöka äta upp mina mackor som jag har framför mig. Sen ska jag tillbaka till skolan :) Skriver mer senare..

Grattis Nabiha på 21-års dagen! ;)

Färdig!

Åh, så skönt! Nu är jag klar med min hemtenta! Jag ska bara gå till skolan och skriva ut den och sen lämna in den :) Det är ju typiskt att jag ska behöva gå till skolan för att skriva ut den.. Färgen i min skrivare är slut och jag orkar inte köpa ny. Men jag måste ändå skriva ut en massa saker inför nästa kurs som börjar i morgon. Jag vill inte stå och stressa sönder mig i morgonbitti så därför väljer jag att skriva ut allt idag. Så det är bara för mig att klä på mig en jacka och bege mig av mot skolan i detta pissväder! :/

Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar om ett presentkort värt 300kr på Jonna's blogg.
Presentkortet är från MinPluddeVutt.

Jag har inga egna barn ännu, men jag har några släktingar som nyss fått barn.
Jag kanske kan göra någon glad genom att köpa något fint :)


Klicka på bilden om du också vill vara med och tävla! :)

Måndag

God morgon, god morgon!
Idag ska jag till blodcentralen och lämna blod. Jag tror att det är tredje eller fjärde gången jag gör det. Hoppas det går lika bra som de andra gångerna :) När jag kommer hem från blodcentralen ska jag skriva det sista på tentan.

Igår bakade jag ett enkelt och supergott bröd.. Såhär ser det ut:

(Vill du ha receptet? Klicka på bilden)

Dagen

Min dag;
Städa & tvätta
Fira pappa på farsdag
Kalas hos Max
Äta mat
Baka bröd
.. ikväll ska jag titta på "Hemma bäst", tror filmen hette så. Men innan det ska jag baka klart brödet :)


Farsdag

Grattis pappa på farsdag! :)



Söndag

Idag är det söndag & farsdag :) Jag tycker inte om söndagar eftersom det är sista dagen på veckan.. Det betyder att helgen snart är slut. Men den här söndagen känns bra, jag har ingen skola i morgon och kan ta sovmorgon om jag vill ;) Jag är nästan klar med tentan också, har bara lite kvar att skriva (ska läsa en av böckerna och skriva dit lite till på tentan). Jag vet inte hur jag lyckas, men jag har fått ihop 5½ sida redan, vi fick ha max 6. Sist jag var i skolan hörde jag att det var många som undrade hur dem skulle få ihop 6 sidor, enligt dem var det omöjligt. Men eftersom det står max 6 sidor så behöver man inte ha så många sidor.  När jag hörde dem prata om det så funderade jag på hur jag skulle klara av att få plats med allt på 6 sidor, jag var rädd att jag skulle kunna skriva mer. Jag är så duktig på att ordbajsa ;P Imorgon ska jag skriva klart det sista på tentan och så ska jag till blodcentralen och lämna blod :)

Idag ska jag först hem till pappa & mamma, sen på kalas hos Max :) Vet inte om vi ska hem till mina föräldrar efter kalaset också, jag funderar på att låna en bil av dem när vi ska på kalaset. Så är det när man inte har en egen bil.. Men man ska ha råd med det också! Jag är faktiskt inte i så stort behov av en bil, andra bullar blir det när jag pluggat klart.

Nu ska jag städa lite här, började igår och tänkte avsluta städningen idag. Sen ska jag väcka älsklingen som är en riktig sömntuta! ♥

Ny header

Vad tycks? Jag är helt usel på bloggdesign så jag kan inte ändra så mycket.. Men jag ska försöka ändra teckensnitt. Jag vet inte hur det kommer att gå, det tar så lång tid när jag försöker ändra på något. Dessutom vet jag aldrig vad jag ska ändra på. Risken för att allt ska bli förstört är stor! Haha, jag och mina små problem ;P

Lördag

Vissa personer slutar aldrig att förvåna mig!
Idag har jag setat och tagir betalt på bytesmarknaden. Eller jag tog inte betalt, jag satt bredvid och skrev in allt i datorn.. Det var min söta syster som tog betalt. Jag kom hem vid tvåtaget och sen dess har jag städat, tvättat, ätit mat, tittat på tv och pluggat. Just nu har jag tagit en liten paus i pluggandet. Jag har fortfarande lite kvar att skriva i hemtentan, men det är sånt som inte tar allt förlång tid. Jag har iaf skrivit klart allt som tar lång tid (källförteckningen) ;P Hihi. Nu ska jag fortsätta med mitt ordbajsande.
Puss&Kräm :)

Fredag

Upp tidigt, jobba, äta, jobba, hem till mamma&pappa, gå ut med Brum, åka hem till älsklingen, duscha, byta om, åka till stålforsskolan..

Så har min dag sett ut idag. Jag är helt slut och gissar på att jag kommer att somna i soffan. I morgon ska jag upp vid åtta, ska iväg till stålfors vid nio. Efter det måste jag skriva klart min hemtenta så jag kan slappna av. På söndag är det farsdag, jag ska självklart hem till mamma&pappa och fika, men jag ska på kalas också, det är Max som fyller 4 år :) Mycket att hinna med ihelgen med andra ord.

Nu ska jag slappa framför tv:n. Ha en trevlig fredagskväll! ♥

Tråååkigt

Jag håller på att somna av uttråkning, hemtentan är så tråkig. Jag har försökt skriva lite på datorn, men har väl kommit ungefär halvvägs. Jag är så bra på att skjuta på saker.. Och trots att jag försöker börja med uppgifter itid så sitter jag ändå med det sista när det bara är någon dag kvar till inlämning. När ska jag lära mig att inte skjuta på saker? Troligtvis aldrig om jag känner mig rätt. Jag måste ta mig i kragen i helgen och fixa ihop den jäkla tentan så jag kan lämna in den på tisdag.

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen. Jag vill sova.

<3



Torsdag

Suck, är helt slut nu.. Skulle behöva sätta mig med skolböckerna och skriva klart hemtentan.. Men jag orkar inte.. Jag orkar inte ens laga mat.. Jag vill sova.. Jag VILL sova..

Bortskämda skitunge! Det är vad du är.. Jag räknas väl också som en!? Hihi.

Mysan



Den här katten är jobbig som f*n, tror hon löper nu igen.. Bara andra gången på en månad. Tur att det var några veckor sen sist.. Nu jamar hon högt som tusan igen! Men jag älsklar henne ändå ♥

Onsdag

Halloj! Idag gick jag upp vid 8. Det var skönt att få lite sovmorgon :) Jag får ju inte sova så mycket annars, när jag jobbar. Jag vet inte vart den första timmen tog vägen efter att jag gått upp, jag ställde mig i duschen och tog på mig kläder, sen var klockan mycket. Och nu har jag setat och pluggat till hemtentan i några timmar. Jag har läst lite lagar och skrivit en hel del. Jag känner att det kommer att gå bra och att jag inte kommer att behöva sitta med det i helgen. Jag ska försöka börja skriva rent allt på datorn idag eller i morgon. Om en stund ska jag göra lunch och sen gå iväg till skolan, har ett seminarium idag.

Ha en bra dag :)

Tisdag

Tönt, du är en jävla tönt! (Ta inte åt er!)
Jag är väl på ganska bra humör, jobbet tog kål på mig idag. Jag har ont i benen, hur kan man få ont i benen genom att sitta/stå? Jag sitter en stund och står upp med jämna mellanrum eftersom jag får ont i rumpan av att sitta. Men tacken jag får är ont i benen.. Jag får dessutom ont i nacken och ryggen :/ Det är tur at jag inte ska jobba på det där jobbet resten av mitt liv! Men som sagt, jag tjänar ju pengar och det är det som räknas ;)
Efter jobbet åt jag mat, bytte om till mjukiskläder och satte mig i soffan med mina pluggböcker framför mig. Jag är så stressad eftersom jag har en tenta som ska vara inlämnad nästa tisdag.. Men jag är på god väg mot målet. Det känns skönt att ha börjat. Jag har planerat att läsa lite lagstiftning nu och plugga lite mer i morgonbitti.
Nu ska jag läsa och titta på sjukhuset! :)

/Tröttis Linda


Måndag

God kväll! Idag har jag jobbat hela dagen, jobbigt som tusan. Jag ville inte gå upp i morse, det var så varmt under täcket och kallt utanför.. Men jag hade inget annat val än att gå upp. Jag var ganska seg till en början, men sen började jag vakna till. Jag var på ganska bra humör tills det var en idiot som förstörde det. Det var på eftermiddagen som han satte sig bredvid (mott emot) mig och stank parfym. Ingen godluktande parfym, det luktade så starkt så jag fick världens huvudvärk! :( Inte nog med det, han trodde att han kunde bestämma över mig. Men tji fick han, jag lydde inte alls honom! Om jag ser honom i morgon så spyr jag.. Jag avskyr människan! Såna människor som tror att de är bäst och att att de vet bäst kan dra åt *piiip*. Jag klarar inte av såna människor! Självklart lyssnar jag på "bossen" och de andra som vet mer än jag, men en sån som vet mindre än mig kan hålla sin mun stängd!

Efter jobbet lagade jag och älsklingen kycklingsallad, sen pluggade jag en stund. Men det är så tråkigt att läsa de tråkiga böckerna så jag har gett upp för dagen! Andra bullar blir det i morgon! Jag ska försöka lägga mig i tid ikväll så jag inte är lika trött i morgon. På onsdag har jag sovmorgon, om jag själv vill (har ett seminarium på eftermiddagen). Hade tänkt att plugga på morgonen.

Nu ska jag titta på tv :)

Bilder från helgen

Några bilder från fredagen/lördagen hos Anko (OBS dåliga mobilbilder!)

   
Jag & Anko                                               Anko & jag

    
Jag                                                              Anko

   
Mamma häst                                            Bebis häst

   
Vovve                                                        Ankos häst


Och en bild från gårdagen.. Jag testade mina horn ;)


Söndag

Gårdagen var ganska lyckad. Dock hann vi inte parta så länge, men det är sånt som man får räkna med när ens kompis inte kan hålla tiderna :P Men kom ihåg Anko, jag tycker om dig endå! :) Det var iaf trevligt att träffa några gamla klasskompisar från högstadiet, det är inte varje dag man träffar dem. Jag vet inte vad klockan var när vi gick hemåt, men jag var trött så det spelade ingen roll. I morse fick jag sova till 10, vilket var skönt :) Min Anko sov också här, fast i soffan :P Haha. Hoppas den var skön att sova i!

Idag har jag pluggat lite och varit på affären och inhandlat god mat till kvällen :) Mumsmums! Nu ska jag plugga lite till, jag är så stressad eftersom jag har ett seminarium på onsdag och tentainlämning på tisdag v.46. Inte nog med att jag måste/behöver plugga.. Jag ska jobba måndag, tisdag, torsdag och fredag. Det är mitt val, jag behöver pengarna, så jag får skylla mig själv om jag får stressa!

Tog tyvärr inga bilder på min outfit igår.. Vilket var synd eftersom Anko fixade mitt smink och hår så fint. Om jag har tur så kanske Anko kan få bilderna från Madde (som hade kamera med sig).

Vart är min Anko!?

Hmm. Nu borde Anko ta och komma hit. Nununu! Jag vill fixa håret och ta på mig mina svarta kläder ;P Ja, jag ska vara helsvart ikväll! Jag har svart nagellack, svart ögonskugga, svart "dress/klänning/topp", svarta strumpbyxor, svarta skor och sist men inte minst, mina svarta horn! Yeah, jag är en svart djävul :) Eller jag ska bli.. Haha, men nu tycker jag att Anko ska dyka upp så hon kan hjälpa mig med håret, så att vi kan gå iväg. Just nu lyssnar jag på musik och "värmer upp" inför kvällen, fun fun.

/Svarte djävulen Linda ;P


PS. Har någon sett henne? ;)

Lördag

Halloj! Igår kväll åkte jag hem till min "fru", anka, men från och med nu kallar jag henne anko. Hihi. Vi hyrde två stycken bra filmer; PS. I love yoy & The heartbreak kid. Vi tittade på dem och klockan blev mycket, jag tror att jag somnade vid halv två inatt. Jag jobbade ju igår och hade gått upp kl.6 på morgonen så jag var trött! I morse vaknade vi kl.7 eftersom anko hade satt mobilen på larm den tiden.. Men tro inte att vi gick upp då.. Vi gick upp vid 9-tiden. Jag hjälpte till att mocka, men jag var inte så bra, jag kände att jag gjorde mer nytta när jag körde ut skottkärran ;) Men jag gjorde iaf ett försök med mockandet. Ankos lilla häst, fölet, var så himla sött! Synd bara att hon blir så stor, det borde gå att stoppa växten så hon förblir liten :) Hihi. Jag fick skjuts hem till mamma & pappa av ankos pappa & sambo, tack så mycket! :) Jag fixade lite med datorn och tog bussen hem till min baby. Så nu har jag varit hemma ett tag och har målat naglarna svarta ;P Ikväll blir det party party!! Yeees.

Gissa om det var svårt att motstå ankos chockladkaka igår? (Den som jag betalade). Haha.. Ni kanske vill veta varför jag kallar Anka för Anko.. Hon dricker så mycket mjölk så hon har blivit en anka + en ko = ANKO ;)


      

RSS 2.0