2010 - 2011

Sista blogginlägget detta år.. Min jul var perfekt. Vi firade jul hemma, R och jag. Mina föräldrar var hos oss på julafton och min syster och D kom mot kvällen. Hela julhelgen var vi tillsammans, hela familjen. Så mycket brukar vi inte annars umgås :P Bra julklappar fick jag också; bland annat ett plättlagg, pengar, Kinect, gångstavar, saker till badrummet, m.m. Julgranen står fortfarande kvar, katterna har inte klättrat i den som tur är :) Då vågar jag även ha den framme nästa jul!

På juldagen festade vi loss.. Jag, syster, D och systers gamla klasskompisar. Herregud, jag kunde inte ens gå ner på stan utan att ramla 1000 gånger. Tack D som kunde släpa mig fram, det var även han som stod för drinkarna innan utgången och jag skyller allt på honom ;) Kvällen/natten var väldigt lyckad, alkohol i kroppen och en envis Linda. Haha.

En mindre rolig sak var att vakna på söndagsmorgonen och känna sig jävligt slow i skallen. Trodde det skulle gå över, men NEJ. Jag är fortfarande slow! Jag fattar inte.. Om jag nu börjar bli sjuk eller nåt så borde det bryta ut! Min misstanke är att det är något med min balans.. Jag känner mig helt okej när jag ligger ner. Men när jag står/går snurrar världen och jag känner mig nästan full :|

Jag lyckades även med att få en stukad handled under lördagskvällen. Detta konstaterades efter ett besök hos farbror doktorn och röntgen på det i måndags. Jag har ont ont ont! Men den är ju bara stukad.. Men ont gör det ändå!

Det bästa minnet från 2010 är i alla fall den dagen (4 juni) då jag tog examen! Tre års slitande med allt plugg var över och det var dags att bli vuxen! En annan vuxenpoäng fick jag i maj då R och jag köpte lägenhet. Och i augusti då vi köpte bil! Så det är flera bra minnen att ta med sig från 2010! Jag har säkert glömt en massa saker som hände under detta år..

Under 2011 som börjar efter midnatt.. Ska jag försöka börja träna mer. Ett träningskort någonstans kanske inte skulle vara så fel. Jag ska fira in det nya året hemma, i soffan med R ♥ Förhoppningsvis blir det vårat år - 2011. Vi har pratat om giftemål.. 111111! Vi får väl se ;) Vi firar även att vi varit tillsammans i sju år i februari :) Jag längtar ju såklart efter något mer, som förhoppningsvis händer det kommande året :)


GOTT NYTT ÅR! ♥

101219 & 101220

Gårdagen och dagen har bestått av jobb.. Ibland undrar jag hur jag ska stå ut med mitt jobb tills jag blir pensionär (vilket är om fleeeera år!). Jag vet att jag inte är ensam om att ha ångest att gå till jobbet, vi var några som pratade om det idag på lunchen. Men förhoppningsvis blir det bättre och bättre ju längre jag jobbar.

Idag har jag förutom att ha jobbat, pysslat lite här hemma. Alla glas har fått flytta in i bokhyllan igen. Behöver ragga fram lite fler prynadssaker, för nu ser det väldigt tomt ut. Nu är det bara att bära upp lite kartonger med mina gamla saker på vinden, även några med diverse skit från datarummet. Sen är det rent och snyggt här hemma lagom till jul :)


101217 & 101218

Igår blev det en heldag i V-ås. Trevligt :) Det blev lite mer än tänkt handlat på IKEA. Det blev även en julgran som nu fått lite pynt. Jag och sis hann med att först besöka IKEA, sedan stan och tillslut Erikslund. Tror jag är klar med alla julklappar nu :)

Nu är det dags att åka iväg till jobbet.. Ett kvällspass väntar, i morgon blir det ett dagspass. Lagom motiverad, eller inte..

101216

Idag har jag tvättat och diskat. Hann inte städa så mycket som jag tänkt.. Men jag hinner innan jul ;) Vi har stopp i avloppet i köket, det har varit så i ca 1 vecka. Vattnet rinner sakta, sakta ner. Idag lekte jag rörmokare och skruvade isär rören.. Men inte hittade jag något fel. En äcklig doft av spya spred sig däremot runt omkring mig. Jag tappade verkligen matlusten! Äckelpäckel avlopp! :( Felet måste sitta längre ner, där inte jag ser/kommer åt. Jag skulle verkligen behöva en rörmokare! Ska försöka ta reda på om någon mer i huset har samma problem.. Har ju ingen hyresvärd att kontakta eftersom vi bor i en bostadsrätt.

I morgon blir det Västerås för hela slanten med systersöt! ♥

101214 & 101215

Jahapp.. Då var tre arbetsdagar klara. Är ledig i två dagar nu innan jobbarhelgen. I morgon står städning och tvättning på schemat, det måste bli fint innan jul :) Ska även försöka få tag på min kära far, aka min borrmästare. Han ska få den stora äran att borra hål i väggen (igen) för att få bokhyllorna på plats i vardagsrummet. Frågan är ju bara om han hinner.. Innan jul. Men ska han komma hit i jul får han hjälpa till ;) ÄNTLIGEN ser det vettigt ut i vardagsrummet! YES! Eller, ja. Jag har inte sett det i dagsljus än.



En av bebisarna som ligger och sover i mattes och husses säng just nu ♥

Huvudvärk och frusen



Längtar till sommaren!


101213

Det blev inget lussande för katterna i morse ;) Deras matte var trött, så trött i morse! Jag orkade inte ens gå upp och öppna ytterdörren när målaren kom. Fast jag kikade ut från sovrummet och sa hej så han visste att det var någon hemma. Katterna var som asplöv, som vanligt. Trots min sovmorgon har jag hunnit med att diska och shoppa en julklapp :) Snart är det dags att gå iväg till jobbet. Det kan inte bli värre än i torsdags..

101212

Idag har jag spenderat pengar.. Sis och jag åkte till Lager 157 i morse, sen blev det även en sväng på Sernholt outlet :) Shopping-söndagen avslutades med ett besök på Ica Maxi. Efter shoppingen blev det lussebullsbakning hos sis. MUMS! I morgon är det dags att jobba igen, ett kvällspass står på schemat. Då är det bara 11 dagar kvar till julafton, mysigt värre! Får se om jag lussar för katterna i morgon, eller för målaren som ska fixa och trixa med väggarna. Hihi.


101210 & 101211

Dagen igår var stressig, äckligt mycket att göra på jobbet! Men som tur var kunde jag andas ut när jag gick från jobbet. Sen var det dags att åka till svärmor och äta middag, mitt i flyttröran. Efter middagen åkte jag hem till min fruga A, vi tittade på idolfinalen. Även M anslöt sig till oss. Senare såg jag att det hänt något i stan, tack vare FB. FB på både gott och ont! Allt sprids fort! Vi var tvungna att se om det verkligen var sant och det var såklart det, suck! Står fortfarande inget om det i tidningen så det är väl bäst om jag kniper igen munnen om det. På vägen hem stod det en massa brandbilar, poliser, ambulanser vid Klosters kyrka. Det stämde det jag trodde att det handlade om. En person som blivit påkörd, eller rättare sagt sprungit ut på vägen framför en bil. Mycket ska man vara med om och se.

Det var min gårdag det.. Satt uppe till kl.2 inatt.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Eller jo, kanske middag och bio senare med N. Men innan det blir det städning här hemma. På måndag blir det lite rörigt igen då en målare kommer hit och spacklar/målar om två väggar i vardagsrummet och lite i datarummet. Tack och lov är det inte samma målare som förra gången!

Nehej, lite frukost på det här då..


101209

Denna j*vla ångest. Jag avskyr att jobba kvällar! Men snart är det helg, två dagars ledighet att se fram emot :) Men först ska jag överleva kvällen och dagen i morgon på jobbet. Hoppas det är skapligt, för ibland är det äckligt mycket att göra.. Tacosrester intages nu, sen dags att gå en promenad till jobbet.




• Lucka 7 - Sminkborttagning
• Lucka 8 - Fotfil
• Lucka 9 - Nackkräm


101208

Jäääsp! Snart dags att sova.
Idag har jag varit ledig, har hunnit med att sova ut, gått på stan och inhandlat lite fler julklappar ;) Handlat och umgåtts med syster I morgon är det dags att jobba igen.. Kväll dessutom. Men jag ska inte klaga. I helgen är jag ledig igen :) På fredag väntar mys med A, hoppas jag på i alla fall. På lördag mat och bio med N. Hoppas på att hinna umgås med älsklingen också, men självklart hinner jag det :) Nu kallar sängen. GOD NATT!

101207

Var glada om ni inte bor här - det stinker kattpiss ute!

http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.889764-letar-efter-orsaken-till-otrevlig-lukt


101206

Under sjätte luckan gömde sig ett balsam :)
Det känns så tråkigt att börja jobba när det är mörkt ute och sluta när det blivit mörkt igen!
Därför tycker jag bättre om sommaren! På tal om sommar.. Jag vill ha semester!
Idag blir det en slapp kväll, jag är trött, så trött!


101205

Handkräm i julkalendern idag. Perfekt för mina torra händer!
Pepparkaks-hus pyntande med sis i dag :) Även en tripp till mamma&pappa och mormor&morfar hann vi med!
Ny jobbarvecka väntar.. Även lite julklapps-shopping ska hinnas med ;)


101204

Jag ser det snöa! Men nu räcker det väl!?
Bilen ser säkert ut som en iglo i morgon bitti, igen ;)
Fjärde luckan i kalendern öppnad idag, en mascara gömde sig där bakom :)

• Lucka 1 - schampoo.
• Lucka 2 - fotkräm.
• Lucka 3 - nagelpolerare.
• Lucka 4 - mascara.


101203

Tredje luckan öppnad.. Nu blir det att putsa på naglarna ;)
Jag sov länge i morse, vilken lyx det känns som!
Nu ska jag äta en sen frukost. Sen mysa med katterna

 


101202

Då var även andra luckan i adventskalendern öppnad. Lika spännande varje dag! :)
Det känns som att ge sig själv en liten julklapp varje dag fram till julafton.



101201

Äntligen första december! Massa mys att julen snart är här!
Igår handlade jag ganska många julklappar, bara några kvar nu.
Julsäcken är full med klappar! :)


RSS 2.0