30/11

Snart är det December och jul :) Idag ska jag gå ner i källaren och ta upp lite julsaker, har inte hunnit med det än. Men jag fick upp julgardinerna i köksfönstret igår iaf, lite krångligt.. De är jättestora eftersom vi hade större fönster förra julen :P Men det funkar ändå.

Nu ska jag väcka sömntutan :)

/l


image337

Buskisse

Jag har världens busigaste katt.. När han väl sätter igång så slutar han inte förrens han blir trött. Just nu klättrar han på databordet och tittar på mig, det ser ut som han tänker "jag har inte gjort nåt, varför tittar du på mig.." . Men han är världens bästa katt, mysig och busig :D <3

/l

image336

^^

Idag har jag och syster solat :) Och så har jag hälsat på Jossan :)
Jag han inte ta fram julsakerna idag, men i morgon har jag hela dagen på mig ;) Nu ska jag lyssna på lite julmusik och städa.. Det är ganska stökigt här..
Om 1 vecka åker vi :D

/l

image335

Mätt

Nu är jag mätt och belåten :)

image333

Och Ruben ligger i sängen och myser :)

image334

Rusk

Det är riktigt ruskväder ute.. Inte alls kul att gå utanför dörren. Just nu väntar jag på att ugnen ska bli varm så jag kan laga lite mat :) Min mage kurrar.. Kanske ska sätta upp julgardinerna i köket idag!? Jag kan inte vänta tills i helgen, jag vill ha dem uppe nu :P Men först måste jag komma på hur de satt förra året så det inte ser helt galet ut. I morgon ska jag försöka gå ner i källaren (med älsklingen), måste ta fram adventsljusstakarna och lite julpynt ;) Vågar inte gå ner där själv, hittar knappt till förrådet heller.. I morgon är det bara 1 vecka kvar tills jag och "familjen" åker iväg till Vemdalen :D LÄÄÄÄNGTAR!
Ikväll är det träning, är verkligen sugen idag. Känns så skönt att träna :)

Nu ska jag laga mat :P

/l

image332
(Gammal bild på Ruben
^^)

Sötisen

image329

image330

image331

Heej..Håå..

Hade en lektion idag, kan ju säga att jag inte var så jätte pigg efter.. Fast jag var pigg innan vi började :P Skönt att vi slutade vid lunch! I morgon börjar vi efter lunch och slutar halv fem.
Nu ska jag snart kila iväg till stan, blir hämtad av mammis där.. Ska hem innan vi ska på "styrelsemötet".
I morgon är det träning idag :D Hoppas "tåglåten" är kvar.. HEEJ.. HÅÅ.. :D

/l

image328


Gibbon

Gick ju ganska bra idag, men jag blev mobbad eftersom jag lät konstig när jag pratade. Kan jag rå för att jag blev hes efter 24-timmars? :P Jag blev även kallad för den sura gubben. HAHA. Nu ska jag titta på tv. I morgon är det skola och sen ska jag äta julmat med styrelsen som jag sitter med i :P

/l

image327

måndag

Vaknade för en timme sen.. Fastnade framför datorn i går. Jag satte även upp julgardinerna i vardagsrummet, kunde inte hålla mig längre. Ville ju se hur de såg ut :)
Idag ska jag plugga och vara tränare :)

/l

image235


Fast

Har nästan lyssnat klart på "Nobels testamente". Lånade ljudboken av mor, har aldrig trott att jag skulle kunna koncentrera mig när någon annan läser boken för mig. Men det är väldigt skönt att inte behöva läsa :D Men det är ganska lätt att somna om man är trött.
Nu ska jag fortsätta lyssna.

/l

image326

Trött?

Det var väldigt kul igår, galan var helt okej och mina gibbonbarn skötte sig bra :)
Jag kom hem från sporthallen vid halv 4 i morse. Jag tittade på "vem hoppar högst på trampett" som slutade strax efter 3. Det var ganska många från EGF som var med men ingen av dem vann. Men det var endå kul att titta på, jag skrek mig hes när någon från våran förening skulle hoppa. Så när jag vaknade "i morse" (nästan 14:00) så kunde jag nästan inte prata. Jag var jätte hes och det gick inte att hosta för då blev det bara värre. Som tur var vaknade jag av att Anka ringde, annars hade jag kanske vaknat ännu senare :/ Så nu har jag varit på stan med henne :D Vi gick och fikade på Rutan (eller vad det nu heter).. Vi köpte varsin chokladtårte bit, jag trodde inte att man skulle bli mätt på den men jag hade fel. Både jag och Anka lämnade lite kvar på tallriken, vi orkade inte äta upp. Efter det gick vi på stan och jag köpte julgardiner till vardagsrummet och en "klänning". Kan inte riktigt förklara hur den ser ut eller vad det är..
Jag känner mig fortfarande trött, men jag kan ju inte gå och lägga mig nu.. Snart är det dax för middag, tacos :D

/l

image325

:/

Känner mig full, fast jag inte har druckit nåt. :/
Nej, nu är det snart dax att gå till sporthallen ^^

/l

image321

Hmm

Kanske ska ta ett bad nu. Känner mig nervös, men för vad?

/l

image324

lördag

Vad ska jag hitta på idag då? Hmm.. Jag får väl gå ner på stan en stund, hoppas älsklingen vill förlja med! Synd att inte Anka kunde ses idag :(
Nu är det frukostdax.

/l

image289


Jobbiga människa

Har varit en snabbis i sporthallen nu, vart glad när 6 av mina gibbonbarn kom :) Men "förträningen" blev inte så lång eftersom det var någon som inte var på bra humör (som vanligt). Jag blir bara irriterad på honom, man kan inte bara skrika i mikrofonen att vi ska flytta på oss.. Ni kanske undrar hur gamla gibbonbarnen är.. De är 6-7 år, stackarna som ska behöva stå ut med ett evigt hetsande från den grinigaste gubben av dom alla. Hmm. Nu förstår jag varför jag inte valde att börja träna gymnastik igen.. Så dåligt som jag mådde under den sista tiden. Ett evigt gapande och skällande.

Nu ska jag bara ta det lungt och smaka på min knäck som jag gjorde nyss ^^
/l

image323
(En bild från min mobil)


Syster <3

Så söööt :)

image322

24-timmars

Natt-webb-TV från 24-timmars i Eskilstuna: ryker fyrametersrekordet?
Koppla upp på
http://www.gymnastik.se/ och klicka på webb-TV-rutan fredag 23 - lördag 24 nov.  Vi streamar (sänder webb-TV) direkt från 24-timmars i Eskilstuna.
Första inslaget är Swestar Invitational kl 19.00 fredag kväll. Där möter unga kvinnliga svenska AG-talanger andra blivande världsstjärnor i Artistisk Gymnastik för damer. Från USA kommer Stephanie Browns och Gabrielle Swart, Rumänien kommer med Sabau Loredana & Trenca Diana som blev 1:a resp. 2:a på sista juniortävlingen i Rumänien, Ukraina ställer upp med Tetyana Valova & Olga Kozich. Sveriges färger kommer att försvaras av hemmagymnasten Ida Gustafsson och Jonna Adlerteg, Västerås.
Lördag sänder vi från den i princip utsålda Galan, start  kl 20.30. Och givetvis från höjdartävlingen -  höjdhopp på trampett! 1997 passerades drömgränsen 4 meter. Om någon lyckas slå det rekordet i år vet vi som hänger med på webben natten mellan lördag och söndag. Den spektakulära tävlignen startar med kvalhopp ca kl 23.00 och pågår till dess det är klart...också på
http://www.gymnastik.se/!

image321

Pluggar

Tittar på tv och pluggar samtidigt ;P
Det går faktiskt ganska bra, men jag är inte så jätte koncentrerad. Ska försöka plugga i morgon också, tittade i studiehandledningen och kom på att det kommer att ta lite tid att besvara alla "instuderingsfrågor". Fast man gör ju dem för sin egna skull så man kan strunta i dem, men hur ska man då kunna lära sig nåt? Nu ska jag fortsätta..

Godkväll!

/l
image320

Mums

I morgon ska jag köpa godis ^^

image317

Och mysa med min älskling <3

image318

träning

Hmm.. Jag kan ju säga att body jam inte var nåt för mig.. Men testar man aldrig så vet man inte om man tycker om det eller ej. Jag håller mig nog till body attack och kanske body step. Aja, nog om det.. I morgon ska jag försöka plugga lite >.< Förhoppningsvis hinner jag träffa Anka också. Halv fem ska jag till sporthallen och ha "förträning" med mina gibbonbarn. Usch! Mycket att göra!
Nu ska jag ställa mig i duschen och tänka lite positivt om allt och inget.

/l


image316

^^

Kul att jag fick träffa dig idag vännen :) Snart åker vi ;)
I helgen är det 24-timmars.. Mina gibbon barn ska vara med några minuter på galan på lördag ^^ Saknar alla tävlingar.. Hinner nog inte titta på trupp-tävlingarna heller, fast det skulle vara kul :) Hoppas jag hinner träffa Anka också, annars blir jag ledsen.. Aja, träning i kväll då?

/l

image314

2 veckor

Bara 2 veckor kvar, sen åker vi till Vemdalen :D Lääääängtar!


image313

Beroende

Kan man vara beroende av clementiner? Jag tror jag är det..

image312

:D

Usch vad jobbig träningen var, men nu efteråt är det skönt :) Jag fick iaf lite sällskap, träffade Lina & Sanna där. Imorgon ska jag och Lina träna body jam :)

/l


BODY JAM

Body jam är det senaste konceptet från Les Mills. Detta är en timmes långt danspass rakt igenom, med inslag från jazzdans, hip hop, reagge och funk. Det är svettigt och roligt, den perfekta förfesten!

image311


!?

Ska jag träna eller inte? Det är frågan..
FAN måste bestämma mig snart.. Jag kände för det, men nu vet jag inte.. Känner mig dålig om jag inte gör det.. Jag hatar att träna själv.. Visst det är fler som tränar själva, men jag tycker inte om det..

Men.. Jag har velat träna hela dagen, så nu bestämmer jag att JAG ska gå iväg och träna SJÄLV.!

Fast man är aldrig själv, det är så många runtomkring ;P

/l

hmm

Träning utan syster då..
:(

image288

träning

Ikväll blir det träning med syster.

image222

Lussekatt

Nu har jag bakat klart & anmält Ruben till årets lussekatt ^^

image310

Bakdax

Snart ska jag börja baka lussekatter ^^ Lägger in några bilder sen, hoppas de kommer att se lika goda ut som de på bilden..

/l

image309

godkväll

Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på Nobles testamente.
I morgon ska jag baka lussekatter ^^ Kanske är lite tidigt för det, men jag är så sugen på att baka.

/l

image308

Jobbigt

Har haft en lång dag idag, började 8.30 och slutade 16.30.. Fast vi hade inte samma lärare hela dagen, tur var väl det. Läraren vi hade på morgonen var rolig, tiden gick fort fast vi hade lektion i 4 timmar. På eftermiddagen hade vi en lärare som var lite tråkigare, klockan segade sig fram. 3 timmar kändes som en evighet. Men han var inte direkt tråkig, men man märkte att han inte var så säker när han pratade. En sak som jag irriterade mig på var att han sa "öhh" minst en gång i varje mening.
En rolig sak var iaf i morse när vi fick titta på 2 stycken foster, det ena var 1 månad och det andra var 3 månader. Det var riktiga foster men såklart levde de inte. Jag blev förvånad när jag såg hur små de var, men det var intressant att se en "mini" människa.

Nu är det dags för en pizza från Grodan :)

/l

image307

HAHA

Måste bara lägga in den här bilden på mig.. Det är syster som tagit den :D

image306

Om det är någon som undrar vad jag håller på med så kan jag svara er att jag gjorde ett mkt fint hopp precis när kortet togs. Minen vill jag helst inte skriva någon kommentar om. HAHA

Gibbon dax

Snart är det dax att gå iväg till Vilsta. Ska möta syster påvägen, jag får iaf skjuts hem av mamma sen :) Det blir mys med älsklingen ikväll framför tv:n, han är fortfarande sjuk :/ Jag har blivit av med mitt halsont nu, skönt! Men är fortfarande snorig :/ Blir jobbigt i morgon i skolan när vi ska sitta och lyssna på våra lärare hela dagen. Men förhoppningsvis så försvinner snuvan tills dess.

Nu ska jag göra mig i ordning.

/l

sis
Söööta syster <3

måndag

Gick upp vid tio idag, har tvättat och städat fram till nu. Ikväll är det gibbon igen, inte många gånger kvar nu innan jul :) Men jag undrar fortfarande om de ska vara med på 24 timmars gympan, men det visar sig väl idag om vi fått några lappar om det. Ibland kan man bli så irriterad på gymnastikföreningen, de säger att gibbon ska vara med och att det ska komma mer info till barnen. Man kan ju undra var den informationen tog vägen, inte har jag sett den iaf :/ Aja, 24 timmars är i helgen.. Jag hoppas fortfarande på att våra barn ska vara med, men antagligen inte..

Nu ska jag fortsätta med städningen.

/l

image240

Kväll

Vilken tur att jag inte har skola i morgon, hoppas jag mår lite bättre på tisdag när jag börjar en ny kurs.


Min helg;
Fredag och lördag var jag på ledarkurs i Malmköping. Jag var även i Valla igår och hjälpte pappa att rensa ur en massa skit från en källare i ett hus där han jobbade förut.. En MASSA tv-apparater som var trasiga och som skulle kastas. Men det fanns även sånt som pappa ville spara på.. Han klagar jämt på att mamma samlar på saker, men vad gör han då.. HAHAHA.. Det var väldigt jobbigt kan jag tala om, jag var trött och hungrig på slutet när vi höll på. Men vi stannade som tur var på OK påvägen hem och åt korv. Pappa somnade nästan i bilen igår när han körde hem så jag satt och sjöng lite för honom så han skulle hålla sig vaken. Lite läskigt, men det gick ju bra iaf.
Idag har jag varit på Tunapark med älsklingen en snabbis, köpte lite på apoteket och träffade en av hans kompisar. Sen dess har jag legat i soffan och tittat på tv och nu sitter jag här.

Nu ska jag sätta mig bredvid min älskling och mysa :)

/l

image221


förkyld :/

Vill inte vara förkyld.. Har ont i halsen och är snorig. BLÄÄÄ säger jag bara! Nu ska jag lägga mig i sängen och vila, har inget annat att göra..

/l

image305

Godkänt

Nu får jag bli glad på riktigt, JAG KLARADE TENTAN :D:D:D:D
Blev chockad när jag såg att det stog G på ett ställe igår där jag kan se mina resultat, men idag hade jag fått ett mejl.

Fy faen vad skönt!

/l

image304

Nu vill jag ha mer snö!


Glädje?

Vågar inte bli glad riktigt än.. Jag hoppas att det stämmer, det som jag såg. I så fall blir jag väldigt glad. Jag kan berätta vad det handlar om i morgon, då har jag nog fått bekräftelse på om jag ska bli glad eller ej..

God natt :)

/l

image303


!?

Hur ska jag nu fördriva en hel timme innan sjukhuset börjar!?
Får väl lyssna på en av mammas ljudböcker :P

image302

Betapet är tillfälligt stängd några timmar pga underhåll.

Mat

Snart blir det mat, vi ska äta tacos :)
Jag mår inte så bra idag, har mått illa hela dagen. Tror jag börjar bli förkyld också :/ Bättre att jag blir sjuk nu än om 3 veckor när "familjen" ska åka iväg! Läääängtar! :)

/l


Hemma

Nu är jag hemma igen.. Nu är Fia och jag äntligen klara med vårt arbete :) Sen är det bara att skicka iväg det med posten. Får tydligen reda på resultatet på tentan idag, men det har jag inte märkt av än. Nu ska jag starta tvättmaskinen och försöka städa lite här.

/l

image213

Inte långt kvar

Wee 3 veckor kvar tills vi ska till Vemdalen. Nu ska jag försöka plugga en timme sen ska jag gå till skolan. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på efter det, jag får väl städa och tvätta lite. Skriver mer senare..

/l

Gymnastikbild ;)

Saknar! Snart ett år sen jag var tvungen att sluta :(

3 år & 9 månader!

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 3 år & 9 månader :D
Helt underbart!

image301

Har varit i skolan idag och haft lektion. Den sista lektionen på den här kursen :)
Har även varit och tränat med syster. Trodde aldrig att min fot skulle klara av 1 timmes träning, men det gick med lite vilja :) Visst har jag ont, men inte ondare än innan. Tycker inte om att det onda har kommit tillbaka nu när jag ÄNTLIGEN kände mig "frisk" i foten.. Men förhoppningsvis så går det över, jag ger aldrig upp! Jag får väl ta fram min älskade balans-bräda och träna lite på den, kanske är det som behövs.

Nu ska jag gå och sova :) GODNATT!

/l


<3

Snart kommer mamma och hämtar mig, ska åka till farmor ikväll :)
I morgon har älsklingen och jag varit tillsammans i 3 år och 9 månader :D Synd bara att vi inte kan gå ut och äta då.. Får väl göra det i helgen om jag hinner med.

/l
image235

Tisdag

Yes, ser ut som all snö är borta nu.. All is också :D
Snön får gärna komma tillbaka i slutet av månaden.
Snart ska jag gå till skolan med Fia, sen får vi se hur länge vi sitter där. Jag hoppas att jag hinner följa med till farmor idag, var länge sen jag hälsade på henne. Men det blir väl efter fyra eftersom mamma slutar då.

/l


image300

Gibbon

Det gick helt okej på gibbon idag. MEN jag var jätte trött.. Fy för att gå när det är halt ute.. Gick som en jävla istapp till vilsta. Jag var rädd att halka så jag gick och spände mig. Hoppas all is och allt blask ute försvinner inatt så jag slipper gå och spänna mig i morgon också :/
Jag kom på en ny sak man kan säga istället för fan.. Kex också :P Jag råkade säga det till Evelyn idag på gibbon. Hon tyckte det var kul, undrar om hon kommer börja gå runt och säga så nu. HAHA.
Nu ska jag fortsätta titta på sjukhuset och plugga :/

/l

image276

En konstig sak inträffade idag.. Det började regna in i hallen när syster och jag kom dit. På två ställen, precis vid bommarna. Så det blev ingen bom idag :/

söööta

image299

illa

Mår illa.. Vill inte må illa på Gibbon sen, men förhoppningsvis går det över snart. HOPPAS!
HAHA Robin frågade mig om det var jag som hade lämnat min garderobsdörr öppen.. Jag förstog inte vad han menade, men det var Ruben som låg där inne och sov :) Mys kisse! Inte första gången han ligger sig därinne, han trivs bland mattes underkläder. HAHA så söööt <3

Kanske ska baka en sockerkaka ikväll efter Gibbon, har mjölk som går ut idag. Vill inte kasta något i onödan.. Tidigare idag gick jag till ICA för att köpa frukt och jag blev lika besviken som alltid.. Det fanns inga madariner :'( Det ända som jag äter just nu.. Tycker inte om bananer och äpplen.. Så nu är jag utan frukt, hur ska det gå? Jag får gå dit ikväll och hoppas på att det finns mer frukt då, särskillt mandariner :)

Nu är det dax att plugga igen, men jag vet inte om jag kan koncentrera mig p.g.a. illamåendet :/ Jag får väl göra ett försök.

/l

image298

Längtar tills vi ska åka till Vemdalen!
Och sen blir det Fjätervålen!

pluggaplugga

Måste plugga lite idag, ska göra ett "grupparbete" den här veckan.
Ikväll är det Gibbin, ska gå dit med syster. Brukar cykla dit men nu är det halt ute så då går jag istället. Nu ska jag ta mig i kragen och fortsätta plugga.

/l

image229


Söndag

Då var det söndag igen. Tiden går sååå fort så snart är det helg igen :)
Idag ska jag på kalas och fira pappa på farsdag.

/l
image244

Godnatt

Nu är det dax att sova, det har varit en lååång dag idag. Först bytesmarknad och sen en mysig eftermiddag/kväll med älsklingen framför tv:n.

Tittade på disneys nya film, Ratatouille. Den var faktiskt riktigt bra :)
Råttan var sååå söööt :)

/l

image295


image296


image297

^^

Jag ska till Vemdalen den 6-9 december, med "familjen" :D
Mindre än en månad kvar!
LÄÄÄÄNGTAR!

/l

image294


V-ås

Kom nyss hem från V-ås. Vi hade föreläsning, men fick sluta efter ca 1 timme.. Men det gjorde inte så mycket för mig del eftersom jag ändå skulle gå på stan och shoppa.

Jag köpte en ny jacka på Newyorker, lite grejer från Lagerhouse och Lush.

http://www.lush.se/
En massa jul saker..

image293

mat

Sitter här och äter pyttipanna, inte min favorit men jag orkade inte gå utanför dörren.. Nej nu ska jag ta mig i kragen och börja plugga!

Ikväll blir det mys med kissen, som vanligt :)

/l

image292

:/

Jag vill, men kan jag..?
Fuck, varför måste livet vara så svårt?
Varför kan inte allt vara lika lätt som förut?

Måste gå och köpa mat, har inget roligt hemma.. Måste tänka igenom min brilianta idé genom att lyssna på bra musik och äta gott..

Dessutom saknar jag denna underbara människa <3
image291

Pluggapluggaplugga

Nu måste jag börja läsa de engelska artiklarna som jag ska ha läst till på onsdag.. Måste laga lite mat också, börjar bli hungrig! :/ I morgon bär det av till V-ås igen, har inte bestämmt mig om jag ska stanna kvar där efter föreläsningen. Men antagligen blir det så :) Hoppas att det är bättre väder i morgon bara, fast det spelar ingen roll för jag vet att jag kommer att vara trött som vanligt iaf. Måste ju ta ett tidigt tåg..

/l


image290

"godmorgon"

Kunde inte somna igår kväll..
Jag låg i soffan och tittade på tv när jag tyckte att det lät som att någon var utanför min dörr. Jag tittade så klart ut genom titt-hålet, men inte en människa syntes till. Jag tänkte att det var någon granne som kanske tittade på någon film med hög volym. Mig gjorde det ingenting eftersom jag själv tittade på tv, fast med låg volym. Men innan klocken slog 00.00 stängde jag av tv:n och förstökte höra varifrån oväsenet. Ljudet kom från "ventilationen" i köket (den vi har istället för köksfläkt), det var någon som spelade hög musik och pratade väldigt högt. Min första tanke var att det var grannarna ovanför men jag ändrade mig ganska snabbt när jag gick ut på balkongen och kände röklukten och hörde rösterna. Jag kan ju tala om att det inte lät vackert när de sjung till sin musik, och det var jag TVUNGEN att höra.. Kl.1 somnade jag, tack och lov. Men jag kan ju säga att det inte var lätt.. Funderar på att klaga hos hyresvärden, hon kommer säkert inte göra nåt åt saken.. Men dom kan väl ta bort ventilationen och sätta dit en köksfläkt så hörs det nog inte lika mycket om någon MÅSTE ha fest mitt i veckan..

Fy faen säger jag bara! JÄVLA GRANNAR..

/l


image288

Vill ha

Kanske kan önska mig en sånhär i julklapp :)
Jag undrar om det var den här min frisör använde i somras? Jag har läst att man ska använda den på "övre" håret, närmast hårbotten. MEN om det var den här som jag fick testa, så kunde man använda den i "underhåret". Men jag har inte läst att man kan göra så.. :/ Bara att man ska få med volym, men är det någon som vet om man kan använda den här i underhåret? Och att det blir mer volym. Måste nästa gå till min frisör och fråga om det var den hon använde. Jag antar att det var den här eftersom jag har för mig att det var Björn Axén den också.. Men jag vill vara säker på det innan jag köper/önskar mig en sån.

/l

image287

träning

Ska iväg och träna snart.. Måste plocka fram träningskläder nu :P
Kan ju alltid ha min snygga pucko-tröja på mig ;)


image286

tidsfördriv

Om man vill att tiden ska gå fortare..
2 spel & 2 vinster idag ;)

image285

trött

Ska träna med sis ikväll, måste försöka bli piggare innan det.. 
Nu ska jag mysa med den är söööta katten ^^

image286

onsdag

I morse skulle pappa till blodcentralen för att lämna blod, jag förljde med för att titta hur det såg ut. När jag kom in tänkte jag "ehh det här är väl inget.." och så gick jag fram till receptionen och sa att jag ville bli blodgivare. Så nu har dom tagit blodprover på mig. Jag som har fått för mig att jag är rädd för sprutor och nålar har ändrat mig nu. Jag trodde att det skulle göra ont att sticka in en nål i armväcket, men det kändes knappt. Men jag kollade inte heller när nålen stacks in, för då hade jag säkert bara spänt armen.. Men när nålen satt där den skulle så var det ingen fara. Nu är det bara att vänta och se om dom vill ha mitt blod :)


/l

image283


tisdag

Ska till skolan snart.. Var där en stund i morse, men det var så tråkigt så jag & fia gick hem och sov istället. Men vi var inte dom ända som gick hem, det var fler :P

Ska på styrelsemöte ikväll, jippi (eller inte)..

/l

sexiga

image281

image282

HAHA, alltid fina bilder på mig & sis <3

Söööt

Barnen lyssnade väldigt bra idag, mycket bättre än tidigare.
Jag fick till och med en kram av några busungar efter träningen.
Det är vid såna tillfällen det är kul att vara tränare :)


image276


gibbonapor

Hoppas sis kommer snart, har tråkigt :(

image275

måndag

Har varit i skolan en stund idag och haft grupparbete. Ikväll är det Gibbon igen, hoppas ungarna är lugna idag.

Detta har jag lärt mig idag..



Det är från systers blogg; www.eliiiing.blogg.se

/l


:S

JÄVLA TV3, Vill kolla hur det gick för mammorna, men det är vä så himla många som kollar på den sidan just nu.. Hoppas jag kommer in snart, annars blir jag besviken! :/

Jag tyckte iaf att mammorna och killarna var söta ihop :)

/l


^^

image270

Ikväll är det Ensam mamma söker, det får inte missa ;)
Wiiie, har sett nästan alla avsnitt och ikväll är det de sista.

- - - - - - - - - - -

Tog några bilder på Ruben igår.. Alltid lika söööt :)

image271

image272

image273

söndag

Jag avskyr söndagar. I morgon är det skola igen, fast så farligt är det inte med endå. Jag vill ha längre helg :( Men min vecka brukar alltid gå så himla fort så snart är det fredag igen :)

Nu ska jag mysa med söööt <3

/l

lördag kväll

Idag har jag städat, diskat och tvättat fönster. Wiiie, vad duktig jag är :D
Tittade på disneydax nyss, väldigt länge sen sist. HAHA men det var faktiskt bra.
Nu ska jag vara lite social mot älsklingen och hans kompis.

/l

Gårdagen

Jag gick upp halv sju igår för att ta tåget till V-ås som gick 7:52. Väl framme i V-ås var det svin kallt, jag som hade skinnjacka på mig frös nästan ihjäl och så hade jag ingen mössa på mig så det blev ännu kallare :/ När vi kom fram till skolan så skulle jag och min "lilla grupp" gå till biblioteket och kopiera en tidsskrift. Vi hittade den på en gång, men kopiatorerna fungerade inte som de skulle då vi gav upp för stunden. Föreläsningen var absolut ingenting att hurra över, jag lärde mig ingenting av den. Känndes helt onödigt att gå på den, men när vi hade rast så passade vi på att kopiera och då fungerade det. Vi skulle ha slutat 12.00, men vi fick sluta 11.35. Det betydde att det var en timme kvar innan nästa tåg skulle gå. Jag, Fia och en till klasskompis passade på att kolla in alla affärer, men det blev en snabb snabbis. Hittade en affär som min syster har pratat om, New Yorker heter den. Jag önskar att jag hade haft mer tid på mig så jag hade kunnat kolla mer på kläderna där inne. Det var rea där inne, på gånska många kläder faktiskt. Om jag hade haft lite mod så skulle jag ha kunnat stanna i V-ås själv, men hur kul är det att åka tåg själv? :/ Någon dag vill jag åka dit igen och shoppa lite julklappar, ska dit nästa fredag också. Får se om jag "vågar" stanna kvar där själv. Fast jag skulle säkert få panik och gå vilse. Fast det är inte alls svårt att hitta till tåget, men ändå. Jag ska försöka övertala mig själv om att stanna kvar där en stund, men jag hoppas att det är någon mer som vill stanna kvar och gå med mig ;) Mycket roligare om man är fler, känns lite mobbat att gå själv.

"Begagnade sanitetsbindor" , så stod så på en liten "låda" inne på en toalett i V-ås. HAHAHAHA :') Tyckte att det var fruktanssvärt roligt! Vem vill ha en begagnad binda?

/l


trött

Första gången på länge är jag är trött vid den här tiden.. Tur är väl det eftersom jag måste upp tidigt i morgon. Ska gå och sova när efterlyst är slut. Nu fortsätter det..

GOD NATT :)

/l

fattig snart

Så, nu är böckerna beställda. En bra sak är att jag får poäng på mitt coop-medmera kort, inte helt fel :D Det är tur att man har sparat pengar till såna här situationer. Nu är det bara att hålla tummarna på att alla böcker kommer också. YEAH. Sen är allt fixat till nästa kurs :)

Nu måste jag äta, har inte hunnit det än :/

/l

:/

Det är inte klokt.. VARFÖR är kurslitteratur så dyrt? Nästa kurs jag har är Medicinsk grundkurs 1, 11 böcker som man behöver ha.. Om man köper från internet så går det på 4000 kr :|
Fy faen, får väl ta pengar från mitt sparkonto.. Måste kunna köpa julklappar också. Det är inte klokt att det kostar så mycket! Men men.. Jag får köpa dem och se glad ut. Vill inte ens veta vad de kostar på akademibokhandeln, säkert mycket dyrare.

Nu ska jag beställa de underbara böckerna.

/l

seeeeg

Är jättetrött nu, kom nyss hem från skolan. I morgon bär det av till v-ås, ska på föreläsning. USCH, måste ta 7:52 tåget dit :/ Ingen sovmorgon i morgon.. Men sen är det helg igen :D

/l

Godmorgon

Vaknade för en timme sen..
Ska till skolan vid 1 för att göra ett "grupparbete", längtar inte alls tills dess :/
Nu ska jag mysa lite med kissen och väcka älsklingen :)

image267

Godnatt

Haha, fastnade visst i soffan med min stickning.. Ska göra en halsduk, har kommit halv vägs nu iaf ;) Nu ska jag gå och lägga mig, snart kommer söto hem <3

/l

RSS 2.0