Äntligen helg! :)

God morgon! Idag ska jag gå till gymmet och bränna fett ;P hihi. Jag har ingen vfu idag, så därför fick jag sovmorgon :) Nu har jag varit på AVA i tre veckor, bara fem veckor kvar nu.. Sen IVA. Dagarna går superfort, i alla fall när vi har en "bra" handledare som verkligen bryr sig om oss studenter. Visst är bättre än andra. Jag känner att jag verkligen trivs där, och att sjuksköterskeyrket passar mig :) Det är bara för mig att kämpa järnet under de närmsta 1½ åren. Sen är jag klar :)

Nehej, nu ska jag väl klä på mig träningskläder och äta frukost, sen gå till gymmet! Hoppas det inte är så mycket folk där, det spelar ingen roll om jag är där när dem öppnar, det är en massa folk där endå.


Idiot!

Det är en dag som denna som jag bara skulle vilja ligga under täcket. Jag har jätteont i benen, antagligen träningsvärk. Jag är även jättetrött, det kan bero på att jag var på sjukan till 22 igår kväll och att jag började sju i morse. Inte nog med att ha jobbat arslet av sig på sjukhuset.. Min sötaste söööt var med om en bilolycka idag :( Så även hon har varit/är på dårhuset. Jävla idiotj*vel som körde in i dem! Som tur var skadade dem sig inte! Folk som inte kan köra bil ska fasen inte ha körkort!

Min fundering idag.. :
Varför åker man till akuten när man har vinterkräksjukan!?!? Nötter.




Okej, jag tar tillbaka det där om idioten som körde bil.. Han kunde inte rå för det som hände, enligt mig. Men frågan är väl om han ska ha körkortet och bilen kvar efter detta!?  Läs mer HÄR.


Bild: ekuriren.se

Tränatränaträna

Yupp, i morse tränade jag. Det gick superbra :) Jag körde bara styrka, ingen kondition. I morgon ska jag kanske simma om jag inte ska träffa lillasyster söööt :D Om en liten stund ska jag cykla iväg till sjukhuset, det kommer att bli en lång och seeeg kväll. Usch. Och i morgon ska jag upp tidigt.. Jag avskyr verkligen att jobba kväll och sen dag. Jaja, jag får helt enkelt försöka stå ut!

Pepparkakor?

Idag kommer min systersöööt och Daniel hem. Jag undrar om dem ser ut som pepparkakor!? Hihi. Två veckor i Thailand.. Tänk att komma hem till detta skitväder!


Daniel, syster och jag i höstas

Pluggdag

Jaha, idag är det så tråkigt väder så skid- och snowboardskolan blev inställd. Tråkigt. Jag hade hoppats på att vi kunde ha kört endå, men jag visste inte hur mycket det regnade förrens jag stack ut huvudet på balkongen. Det kanske inte är så kul att stå i Vilstabacken i regn och försöka lära ut någonting. Blöta barn och blöta ledare. Istället för att stå ute och bli blöt ska jag sätta mig med mina skolböcker och plugga gärnet! Jag behöver plugga och idag känner jag mig hyfsat pigg. Men först måste jag få i mig lite frukost.

24/1-09

Hejhej! Nu var det ett tag sen jag skrev här. Jag hade vfu i måndags, onsdags och torsdags. I tisdags hade vi BMS-utbildning i skolan. Igår hade jag ingen vfu, men dagen var endå fullplanerad! Förts på morgonen gick jag och tränade. Efter träningen gick jag hem och hämtade Ruben, sen gick vi till veterinären. Ruben fick sin andra vaccination. Efter veterinären gick vi hem och åt mat och tog det lite lugnt. Klockan fem var det dags att åka iväg till Vilsta för att ha skid- och snowboardskola. Det var inte alls många barn, dem som tackade nej får skylla sig själva för de som är med nu kommer att bli små proffs! ;P Haha. Särskillt min och Peters snowboardkille, två ledare på en elev. Kan det bli bättre? Han behöver iaf inte vänta på någon annan än oss ledare. Snacka om att få chansen att lära sig mycket! Som tur var gjorde inte min fot ont när jag åkte, men det kändes att jag inte åkt på mer än ett år. Jag är ju inget proffs, men jag åker väl hyffsat bra, fast självklart är jag lite ringrostig ;P

Idag bär det av mot Vilsta igen. I morgon också. Nu hoppas jag verkligen att snön ligger kvar i backen så vi hinner genomföra alla tre helgerna. Nehej, nu kurrar magen.. Bäst att ta något att äta!

20/1-09

Trött. Stressad. Irriterad. Ont i kroppen.

Nej, jag är inte på bra humör! Tack & godnatt!

19/1-09

Idag är jag trött.. Det började med att jag somnade sent igår kväll, var trött i morse och stressade upp mig sjäv på praktiken. Det blev inte bättre av att träna, men träningen var nödvändig eftersom jag bara skjuter på den om jag inte tvingar mig själv dit. Under träningen höll jag på att bli galen på en tjej, hon störde mig på alla tänkbara sätt! Jag tänker aldrig mer träna vid fem-taget. Hellre går jag dit vid fyra,  direkt efter praktiken. På vägen hem från träningen gick jag till ICA för att möta älsklingen. Tro det eller ej, det är en kille med mörka kläder som går precis bakom mig, jag som inbillar mig grejer fick lite panik eftersom det inte var någon i närheten. Och vad hände? Jag trampade snett! Jäkla gubbjävel att gå precis bakom mig! Nästa gång ska jag bara stanna och stå helt stilla, om jag hade gjort det idag så hade han gått in i mig. Det är jag mot de svartklädda, glasögonbärande männen :P (Ops, jag glömde mössbärande också!) Haha.

Nehej, nog med skitsnack. Jag måste göra lite nytta innan det blir försent. I morgon har jag BMS-utbildning, alltså ingen praktik :) Skönt att få lite sovmorgon!

En stjärna till mig idag - jag tog mitt första venprov ENSAM idag ;) Plus att jag blandade en massa antibiotikadropp (inte för att det var speciellt svårt, men endå)..


Chockladbollskaka

MUMS! Jag bakade en chockladbollskaka för någon timme sen och nu har jag smakat på den. Jag älskar chockladbollar, så den här kakan satt inte fel! Jag tog visst en stooor bit, men det får jag träna bort i morgon :P Haha. I morse satt jag på motionscykeln i en timme, brände nästan 400 kcal. Jag blev svettig som tusan men det var skönt! Den kommande veckan ska jag dra ner på onyttigheterna och verkligen försöka bli av med några gram fett på kroppen. Jag har köpt Nutrilett pulver (?) som jag tänkte dricka istället för middag. Måndag, onsdag och torsdag jobbar jag dag och vill inte hålla på med det där pulvret där, så det blir riktig, nyttig mat. Fredag, lördag och söndag dricker jag nog bara Nutrilett. Jag vet inte om det fungerar bra, en måltid var iaf inte så många kcal. Jag testar! I morgon blir det styrketräning och konditionsträning efter. Svettigt, svettigt!

Nu ska jag lägga mig i soffan.. Jag skulle behöva plugga mer, men jag orkar inte. Senare ikväll ska jag och älsklingen titta på film :)


Att simma, eller att inte simma..

Jag hoppar över simmandet idag, jag får sitta på motionscykeln istället. Jag får väl se om jag orkar en timme. Jag räknar både simning och cykling som konditionspass, så det blir ingen skillnad. Nu ska jag gå iväg och svettas! :P

Vinter


Jag saknar att åka skidor.. Den här bilden togs 2007. Jag minns inte vart det var.. Kanske i Sälen. Jag och syster åkte en "transportlift" från en backe till en annan. Det var fint väder, sol och massor av snö. Det var en perfekt dag att åka skidor på. Jag önskar att vi åkte iväg till Sälen och åkte skidor igen, men det dröjer nog eftersom jag har min vfu och inte har tid att åka iväg. Jag älskar att åka skidor!

17/1-09

Halloj! Idag mår jag lite bättre. Jag vaknade klockan nio, vid tiotiden gick jag iväg till badhuset. Jag tränade styrka, men tyckte inte att det var så jobbigt som jag hoppades på, så jag cyklade en halvtimme efter. I morgon ska jag simma, simma & simma! Jag vet att jag inte orkar simma så mycket, men jag ska göra mitt bästa. På måndag blir det styrka igen. Det blir även styrka på onsdag. Jag kommer att ha fullt upp i veckan som kommer så jag kommer inte hinna träna så mycket som jag vill! :( Men vad gör man? Jag hinner antagligen träna på fredag också, tror inte att jag jobbar då.

Nu ikväll ska jag titta på film, två filmer på trean. Jag behöver även plugga lite mer (har redan setat med skiten en stund idag), men jag orkar inte mer. I morgon blir det en tränings och pluggdag!

SÖÖÖT, jag saknar dig! ♥


...

Allt går åt h*vete! Jag försöker att komma på andra tankar men det är inte lätt.. Med tanke på att nästan 99% av dem jag jobbar med "bantar" och pratar om det så går jag runt och irriterar mig på mig själv hela dagen. Jag försöker inte att tänka så mycket på bantning och mat.. Jag är ju en sån människa som inte alls tycker om min kropp, jag skulle ju inte direkt gråta om jag gick ner några kilon, jag tänker alltid att jag ska sluta äta onyttigheter och träna varje dag.. Men det bryter jag lika ofta som jag byter underkläder. Nej men, jag kan aldrig hålla mina löften, löften som jag gett mig själv. Jag känner mig så oerhört stressad jämt och ständigt när jag hör någon annan säger nåt om bantning, träning, m.m. Jag är arg på mig själv som aldrig klarar av att få den kropp jag vill ha! Jag bara går runt och blir fetare och fetare. En dag vaknar jag upp och funderar på vem det är som står framför mig i spegeln. Jag blir bara deprimerad av alla jävla speglar och skit.. Jag känner mig som en smal person inuti, men spegeln visar något helt annat.



Jag var tvungen att skriva av mig.. Jag mår piss på insidan just nu.. Inte blir det bättre av allt prat heller.. Jag vill bara tänka på något annat! I morgon ska jag F*N träna så att fläsket brinner! Jag ska träna styrka och sen träna på crosstrainer eller motionscykel. På söndag ska jag simma så jag är helt slut, dvs tills jag nästan sjunker av utmattning. En POSITIV grej är ju i alla fall att jag cyklar till och från praktiken! BRA Linda!


 Praktiken:
 
Den här veckan har jag tränat på venprover, tagit blodsocker, varit med på en pleuratappning. Jag hoppas på att få göra/vara med på fler spännande saker! :)

16/1-09

God morgon! Nu har jag äntligen fått min sovmorgon och är pigg och glad. Jag märker att jag inte är van vid att stå och gå hela dagarna, men förhoppningsvis vänjer jag mig vid det snart. Idag ska jag jobba min fjärde dag på AVA, det känns lite tungt att jobba kväll. Men den har jag "ledigt" i två dagar då jag ska plugga som en galning. Ihelgen ska jag även försöka träna lite, har inte gjort det sen i tisdags :/ Jag har varken orkat eller haft tid.

Nu ska jag städa lite här, det ser ut som en svinstia!

14/1-09

Åh, jag är jättetrött! Men jag ska ändå försöka simma lite. Om jag inte gör det så blir det aldrig av. Nu har jag varit på AVA i två dagar och det verkar vara en väldigt bra avdelning :) Många patienter som kommer och går, vissa ligger där längre och andra stannar bara över natten.

Nehej, simma var det. Har inte tid att skriva mer.

Upd.

Det blev ingen simning, jag orkade inte. Vi gick hem till Robins syster istället och grattulerade henne på födelsedagen :) Jag känner tre personer som fyller år idag, Robins syster och mina tvillingkusiner :) GRATTIS TILL ALLA TRE! Som tur var fick vi skjuts hem av Robins pappa efter besöket hos hans syster. Just nu är jag så himla trött så jag skulle kunna somna. Om jag lägger mig ner i soffan (som jag tänkte göra) finns risken att jag somnar.

GOD NATT!

Dagens träning

Måndag: Simning 20 längder * 25 meter = 500 meter

Jag märkte ganska snabbt att jag är ovan att simma, jag blev trött i armarna på en gång. Nästa gång ska jag simma 25 längder. Jag ska öka från gång till gång.

Resten av veckan:

Tisdag: Styrketräning
Onsdag: Kondition
Torsdag: Simma
Fredag: Styrketräning
Lördag: Simma
Söndag: Kondition

Mitt mål den här veckan är att träna varje dag :)


12/1-09

Idag har det varit en låååång skoldag! Inte nog med att vi satt i skolan från nio till fjorton.. Vi skulle "hälsa på" en avdelning, där vi ska ha akutplacering i två veckor. Jag ska vara på IVA/UVA så jag var där och fick en introduktion. Det tog nästan två timmar, så jag har inte varit hemma så länge. Kvällens planer är lite oklara, vi får se vad som händer.

Jag är riktigt nervös inför morgondagen, men det går säkert bra! Jag är ju trots allt bara en student som är där för att lära mig :)

11/1-09

Detta har jag hunnit med idag;
* Tränat 30 min crosstrainer på Nautilus
* Grattulerat mormor (eller romrom som farmor säger), min lilla mormor fyllde år idag :)
* Varit på Biltema
* Varit på MediaMarkt
* Varit på Ikea
* Hälsat på farmor (romraf som hon säger) hihi :)
* Monterat tv-bänken som vi köpte på Ikea
* Tittat på film på 4:an
* Packat väskan inför morgondagen (både skolväskan och träningsväskan)

Imorgon ska jag;
* Ha introduktion i skolan inför vfu:n
* Träna

Och nu ska jag sova! God natt! :)

Grannar, älskade grannar

Åh, jag håller på att bli tokig. Igår kväll stod en kille utanför grannens dörr och skrek en massa, det hördes att han var på lyset. Efter en halvtimme tröttnade han och åkte ner med hissen, sen blev det tyst. Just nu spelar någon annan granne hög musik. Jag hör musiken trots att jag har tv:n på och tvättmaskinen är igång. Trots att hyresvärden meddelat oss hyresgäster ett x-antal gånger om att vi "inte får vara störande under dygnets alla timmar" så verkar inte alla kunna respektera detta! Jag kan nästan slå vad om att det är samma idioter som spelade hööög musik på juldagen och på nyår också. Jag förstår inte det roliga med att spela så hög musik. Och vad kan jag göra mer än att bli irriterad? Inget. Absolut inget. Efter tolv kan man ringa till Securitas. Innan tolv är det ingen idé´. Jag får väl helt enkelt stå ut!

Onödigt, men tidsfördrivande!

1. Hur gammal är du om fem år? 25, nästan 26

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Älsklingen

3. Hur lång är du? 169 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Twilight

5. Vem ringde du senast? Mamma

6. Vem ringde dig senast? Älsklingen

7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa

8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta

9. När såg du senast din mamma? I tisdags

10. Vilken ögonfärg har du? Brun

11. När vaknade du i dag? Halv nio

12. Vilken är din favoritjulsång? Nästan alla, svårt att bara välja en

13. Vilken är din favoritplats? "Farfars" sommarstuga

14. Vilken plats föredrar du minst? Ingen

15. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jobbar på sjukhuset, har barn, är gift.

16. Vad skrämde dig om natten som barn? Mörkret och skuggor

17. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Kommer inte ihåg

18. Hur stor är din säng? Dubbelsäng

19. Har du stationär eller bärbar dator? Både och

20. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan, endast trosor

21. Hur många kuddar har du i sängen? 3 stycken (två är mina)

22. Hur många landskap har du bott i? Ett 

23. Vilka städer har du bott i? Eskilstuna

24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor

25. Är du social? Ja, men blyg

26. Vilken är din favoritglass? Daimstrut

27. Vilken är din favoritefterrätt? Ingen

28. Tycker du om kinamat? Nja, Thaimat är godare 

29. Tycker du om kaffe? Nej

30. Vad dricker du till frukost? Juice eller mjölk

31. Sover du på någon särskild sida? Haha på magen, vänster sida av sängen

32. Kan du spela poker? Nja, det var länge sen jag spelade

33. Tycker du om att mysa/kela? Ja

34. Är du en beroende människa? Bara beroende av lypsyl

35. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej

36. Vill du ha barn? Ja, 2-3 stycken

37. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, lite spanska och finska.

38. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, men vill jobba på ambulansen

39. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet

40. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder

41. Äger du dyrbara smycken? Nja, vet inte

42. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Heroes och House.

43. Kan du rulla med tungan? Ja

44. Vem är den roligaste människan du känner? Vet inte

45. Sover du med gosedjur? Jag har en kanin i sängen och ibland två levande kissar

46. Vad har du för ringsignal? Någon dålig

47. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja, mamma har sparat en massa

48. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Kattsoffan

49. Flirtar du mycket? Nej, bara med älsklingen

50. Kan du byta olja på bilen? Har aldrig gjort det

51. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej, kör alltid lagligt

52. Vilken var den senaste boken du läste? Emma, Mias dotter

53. Läser du någon dagstidning? Nej, ibland på nätet

54. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

55. Dansar du i bilen? Nej?

56. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Kommer inte ihåg

57. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Skolgrejer, träningsschema

58. När var du i kyrkan senast? Kommer inte ihåg, mer än ett år sedan

59. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Håkan, samhällslärare

60. Hur länge har du campat som längst i ett tält? En vecka tror jag



10/1-09

God morgon! Idag är jag absolut inte pigg, fast jag får skylla mig själv när jag går upp en halvtimme innan klockan ringer. Fast det är lika bra att jag tränar på att gå upp "tidigt". Igår såg jag att det var simtävling i badhuset, så det blir styrketräning idag och i morgon tänkte jag träna kondition. Jag får väl simma nästa vecka :P

Nu ska jag försöka ta på mig och äta frukost (fast jag är inte hungrig).

Träning i helgen

I morgon (lördag): Simning STYRKSTRÄNING
I övermorgon (söndag): Styrketräning KONDITION

Så i morgon ska jag köpa årskort på Nautilus, det blir nog bäst så :) Det ska verkligen bli skönt att simma, det var nästan hundra år sen sist, eller i alla fall fyra-fem år sen sist i badhuset. Hoppas bara att min jäkla nacke är bättre i morgon, eller så blir den bättre av simningen. Nästa vecka ska jag boka en tid hos kiropraktorn (jag tror att jag fått nackspärr igen för tusende gången).  Det är ju inte bara nacken som krånglar. Jag har haft ont under hälen i nästan en vecka nu, jag håller verkligen på att bli galen! Men som sagt.. Jag hoppas att mina krämpor försvinner av simningen, jag kan ju alltid hoppas! Till sist får jag inte glömma min gamla fot, den jag har haft ont i över två år. Den gör ont hela tiden så den räknas snart inte med i mina krämpor.

Om en liten, liten stund blir det mat, kycklinggratäng. Ännu ett nytt recept som jag testar :) Det luktar jättegott här!


Sol & bad


Snälla, ta med mig i resväskan! Jag vill också sola & bada i massor! Det skulle vara JÄTTE skönt att slippa snöslaskiga Sverige i några veckor! Tänk om man ändå kunde ligga i resväskan under hela resan, det skulle vara värt det! :P

Jag kommer att sakna dig massor söt! ♥

9/1-09

Idag har jag lite träningsvärk, det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag tränade igår. Och på tal om träningen.. Jag hade tänkt att köpa ett fyra månaderskort, men nu tror jag att jag ska köpa ett årskort. Instruktören sa att man kunde träna där med gips om man ville, men jag kan tänka mig att det inte är någon höjdare. Men efter någon vecka när jag får "pjäxan" så kan jag träna överkroppen iaf :) Sen måste det ju vara bra rehabilitering att simma, eftersom motionssim ingår så skulle det vara perfekt! Fast jag vet ju inte om jag kommer att få operera foten innan sommaren, nästa vecka ska jag ringa till sjukhuset och fråga om dem bokat in mig. Nu är det dags för frukost, sen en vända ner på stan!

I morgon ska jag ligga i en resväska, eller hur söt!? ;)

Saknar!


Jag saknar gymnastiken så det gör ont! ♥
Jäkla skitfot!

8/1-09

Trött, tröttare & tröttast! Jag är ganska slut efter provträningen. Det gick bra. Jag ska nog börja träna där i helgen. Efter träningen åt jag lunch. Sen iväg till sjukhuset. Efter en diskussion med läkaren & sköterskan fick jag min Twinrix vaccination. Ska dit om sex månader för en tredje spruta. Jag fick sprutan i högra armen idag vilket inte var skönt. Sköterskan anklagade mig för att ha bokat en läkartid. Jag tänkte be henne dra åt helvete, men förklarade att jag visst hade bokat en tid på internet vilket hon inte trodde på. Cp kärring. Ajaj, min stackars arm! Lite trevlig kan man väl vara, jag fick dessutom vänta tio minuter innan jag fick komma in. Bussen hem ska vi inte tala om. Hade jag inte haft så jäkla ont i foten (under hälen + ledbandet) så hade jag gått.

Nu ska jag äta. Fylld paprika & fullkornsris. Mums.

(Ursäkta att jag skrivit så korta meningar med punkt efter hela tiden, men jag är tröttare än tröttast)!

Schema

Nu har jag fått mitt schema för de första sju veckorna av praktiken. Som tur är ska jag inte jobba fredag, lördag och söndag de veckor vi kommer att ha skidskola. Så nu behöver jag inte ha ont i magen för det! Jag har läst igenom studiehandledningen för praktiken och jag har fått lite halvpanik för alla tentor. Fast dem är utspridda så det borde inte bli allt för stressigt! Första tentan är en salstenta som vi har om fem veckor. Jag har redan börjat plugga inför den och ska fortsätta med det nu. *Jippie* Fast, det är lika bra att börja nu så börjar jag i alla fall i tid! :)




Min soff-kisse! ♥

7/1-09

Så.. Nu har jag varit i skolan och haft muntlig redovisning. Vi var två stycken från diabetes-gruppen så vi tog varannan fråga :) Vi fick även veta om vi skulle komplettera något i arbetet eller om vi fått godkänt. Vi blev såklart tvungna att komplettera, vi behöver inte skriva om hela arbetet utan bara skriva dit det som saknades. Så i nästan två timmar har jag setat och skrivit om "min" fråga. Så nu j*vlar om det inte är rätt!

Något annat än skola och komplettering har jag inte hunnit med idag, eller jag hann äta lunch emellan. Jag tänkte tillbringa kvällen med att slappa framför datorn och tv:n :P Nu har jag gjort mitt. Och schemat för praktiken har jag fått. Jag har inget att göra i skolan förrens nästa vecka. Det känns skönt, nästan som en långhelg. I morgon ska jag träna på Nautilus halv tio på morgonen, klockan ett ska jag till infektionsmottagningen och ta andra vaccinationen mot Hepatit A & B. Fullbokad dag nästan :) Resten av veckan kommer antagligen spenderas på Nautilus. Jag är peppad! :)

Nu skriker spelet på mig (eller det är jag som skriker efter det)! Haha.

6/1-09

Sista sovmorgonen på ett tag. Jag vet inte hur jag ska lyckas komma upp halv åtta i morgon. Klockan nio har jag "muntlig" redovisning i grupp. Jag har läst igenom det vi skrivit och det känns inte som att det är något svårt. Fast jag avskyr ändå att redovisa saker muntligt.

Idag ska vi på middag hos min mamma & pappa :) Vi får väl se vad vi får för gott att äta där. Jag vet iaf att vi ska äta upp tacosresterna från gårdagen till lunch. I helgen gjorde jag en planering för veckans måltider, vad vi skulle äta till lunch och middag, men redan igår så gick planerinen i bitar. Men det gör inget, jag har ju några olika maträtter att välja mellan när jag ska laga mat. Och alla ingridienser köpte jag igår så jag behöver inte gå till affären igen :)

Nu ska jag spela ett spel som älsklingen fixade åt mig igår, jag blev helt fast! Haha :)

Storhandlat

Fyfasen! Jag är helt slut. Jag och mamma var och storhandlade nyss. Mycket folk och nästan inga varor, så dåligt har det aldrig varit. Det betyder att jag får gå till lilla ica och handla det som inte fanns och det jag inte kom åt pga folk. Nu ska här lagas tacos, jag är jätteroad. Jag orkar inte göra någonting så det får bli Robin som lagar maten. Men just nu sitter han och spelar wow och verkar inte kunna sluta spela, hans kära vänner tillåter honom inte att sluta. Inte vill dem få en utskällning av mig heller, men vafan då får dem väl låta honom laga mat. Om han inte slutar om 5 minuter så ska jag skrika på hans kompisar. Någon måtta får det vara!



Yeeey, han lyckades sluta! Han var tvungen att be någon annan att hoppa in istället för honom. Jag har inga kommentarer om Robins så kallade vänner, eller jo, SPELNÖRDAR!

Ny design!



Vad tycks? Själv blev jag väldigt nöjd! :)


Älskade Mysan!



Jag börjar fundera på hur gammal hon är. Hon biter på allt och är busigare än busigast! Men jag älskar henne ändå! ♥

Älsklingar!




5/1-09

Ajaj, jag har ont i magen! Jag är jättestressad, nästa vecka börjar praktiken och om två veckor börjar skidskolan.. Jag kommer att vara helt sönderstressad under några veckor. Jag är nästan helt säker på att jag kommer att jobba de dagar skidskolan är, dvs tio gånger fördelat på tre veckor. Jag har ingen lust att ändra på mitt schema när jag fått det. Jag vill bara lägga mig mitt på vägen och vänta på att någon kör över mig! INGEN lyssnar på mig, jag KAN INTE vara snowboardledare, jag har sagt det enda sen vi började planera för skidskolan. Jag har ju min "trasiga" fot som inte klarar av att springa upp och ner för vilstabacken. Jag kommer att grina mig till sömns efter varje lektion pga smärta! Jag kan för tusan inte ens åka snowboard med min fot, hur ska jag då kunna lära ut!? Dessutom vet jag INTE hur man lär ut, jag har glömt bort! Det var mer än fem år sen jag gick en snowboardkurs. Förra året försökte jag åka snowboard och vad hände??? Joo, jag började nästan grina, jag kunde inte svänga en enda gång utan att foten "skrek" av smärta. Nu, ett år senare är foten värre, den gör ondare än förra året. Jag vill inte ens försöka stå på snowboarden för jag vet hur jäkla ont jag kommer att ha efteråt! :'( JAG HATAR HATAR HATAR ATT BLI TVINGAD! Nästa åt ska jag FAAAAN inte göra någonting! Då har jag dessutom opererat min fot och vill inte göra illa mig mer!

Jag hjärta skidor! (INTE snowboard!)


Jag var bara tvungen att skriva av mig lite, jag har så himla ont i magen så jag skulle kunna lägga mig ner och skrika! Varför kan inte alla respektera att jag inte vill? Aja, det hade ju varit värre om jag var gymnastiktränare också, som förut..


Nu ska jag deppa!

4/1-09

Hejhej! Idag vaknade jag vid 10, det  var lätt att gå upp eftersom solen sken :) Innan jag åt frukost plockade jag bort alla julsaker. Så nu är det lite tomt. Det är bara köksgardinerna kvar nu, men jag måste köpa nya gardiner innan jag tar ner de juliga. Jag har verkligen tröttnat på dem jag haft i köket sen vi flyttade in i lägenheten.

Just nu väntar jag på att maten ska blir klar; kycklingfilé´, hemmagjorda potatisklyftor och bearnaisesås! MUMS! I morgon ska jag och mammis storhandla, så nästa vecka ska jag testa nya, lite nyttigare recept! :) Det är verkligen massor att handla. Tur att jag har min mammis som ställer upp, annars skulle det bli svårt att storhandla!

Just ja, jag måste berätta. Igår var vi hos svärfar och åt mat, ganska gott. Jag blev så irriterad på flera av "familjemedlemmarna" så jag slutade prata med dem. Varför ska jag lyssna på vad dem säger när dem inte lyssnar på mig!? Jag tyckte att vi blev så orättvist behandlade så jag ville bara därifrån. Jag tänker strejka nästa år! Jag skulle haft mycket roligare om jag hade varit hemma! Jävla orättvisa ... j*vel!

Nu ska jag titta till mina potatisklyftor.


3/1-09

Jag vaknade för en halvtimme sen av att mobilen ringde. Och vem var det? Jo, det var en instruktör från Nautilus som ringde och talade om att han var sjuk, så det blir ingen provträning i morgon. Piss, jag måste vänta tills på torsdag :/ Fast den som väntar på något gott.. Eh, jag får väl träna hemma. Annars hade jag tänkt att köpa träningskort på måndag. Nu blir det väl på fredag. Det värsta med att mobilen ringer så "tidigt" är att jag inte kan somna om :/ Jag behöver sova några timmar till för att inte vara trött idag. Usch. Jag ska väl försöka sova lite till..

Fasen vad det snöar ute :D


En halvtimme senare

Ajaj, jag kan knappt skriva.. Mina armar är döda, bara efter en halvtimme. Jag tänkte ha kört i en timme, men jag kände att det skulle bli förmycket. Nu kommer jag ha världens träningsvärk i armarna i morgon! Vem vet.. Jag kanske kör lite boxning i morgonbitti istället för vanlig styrketräning. Nu är jag peppad för att träna mermermer! :D

Det bästa mid wii-boxningen är att jag lever mig in i det. Jag står och hoppar och skriker. Tur att det inte bor någon under! Haha.

"Tummen ur arslet"

Yes, nu fick jag äntligen "tummen ur arslet" och ringde till Nautilus. På söndag klockan elva ska jag dit och "provträna" med instruktör. Nu har jag i alla fall tagit ett kliv åt rätt håll. Fasen, nu är jag nervös! Men eh, alla är väl nybörjare från början!

Nu väntar wii-boxningen på mig :)

Boxning

Jag fick inspiration av Jonna, hon skrev på sin blogg om wii-boxning. Man bränner en hel del kalorier genom att träna framför "dumburken", 60 minuters boxning = ca 450 kalorier. Det låter ju superbra! Jag måste testa. Jag vet hur ont jag kommer att ha efteråt, men jag antar att det är det man kallar träningsvärk.

Här ska det tränas! :)

Köpa?


Jag funderar på att köpa den här tv-bänken.. 1499:- på Jysk.




Eller den här.. 1495:- på Ikea.


Svårt val..

2/1-08

Halloj! Idag startade jag dagen med ett träningspass. Jobbigt jobbigt. Jag tror att jag har jättebra kondis, men efter en stund på crosstrainen håller jag på att dö av andfåddhet. Jag lär mig aldrig! I morgon ska jag träna igen, ska försöka med det varje dag!

Nu ska jag ner på stan.. Får se om jag hittar nåt kul! :)

:)

Snart har vi haft våran kissemiss Mysan i ett år, den 16 januari för att vara exakt :) Tiden går så fort och hon har blivit "stor", men hon är fortfarande liten i jämförelse med Ruben.


Min sötnos! <3





Gamla bilder sen Mysan var liten! <3

1/1-09

Gott Nytt År! Igår var jag och älsklingen hemma och åt god mat och tittade på tv. Jag tittade på flera filmer på Tv4film, de visade bara svenska filmer igår :) Så jag tittade bl.a. på Bröderna Lejonhjärta, Göta Kanal 2, Se upp får dårarna, Yrrol och Jag är gravid. Jag var så trött efter tolvslaget så jag somnade.. Okej, klockan hann väl bli ett innan jag la mig i sängen.

Idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på. Alla affärer har ju stängt (inte mataffärerna då), jag skulle kunna tänka mig att gå ut i det fina vädret och gå en promenad. Men då får jag nog gå själv eftersom älsklingen inte vill :/ Nu ska jag försöka komma på något att göra..

Puss&kram, gummibanan!


RSS 2.0