Vadå höst?

Jag tycker att hösten är en ganska mysig årstid. Det är mysiga att sitta framför tv:n med en filt runt sig och ha tända ljus på bordet. En nackdel är att jag är mörkrädd, det blir mörkt så tidigt ute och det tycker jag inte om när jag är ensam hemma. Som tur är slipper jag att vara ensam så mycket. Jag tycker inte om att det är "kallt" ute, men samtidigt är det skönt att få ta på halsduk och vantar. Men det är ändå lite förtidigt att ta på vinterjackan och vår/höstjackan är ganska tunn. Och det här regnet ska vi inte tala om.. Jag tycker absolut inte om det! En annan härlig sak med hösten är alla vackra färger, alla löv som ändrar färg och sedan faller ner på marken..

"Man ska svettas in sommaren och frysa in vintern"

Jag håller alltid på att svettas ihjäl på våren innan det blivit tillräckligt varmt för att ta av sig jackan och fryser in vintern innan jag tar på mig vinterjackan. Jag, mamma, mormor och morfar pratade om det igår. Redan på mormor och morfars "tid" var det så folk sa.

Det mysigaste nu när det är mörkt och höst är iallafall att mysa med älsklingen framför tv:n med tända ljus på bordet <3 Tv:n kanske inte är det mest romantiska, men det är framför den jag sitter mest oavsett om det är på eller ej. Just nu är den faktiskt inte på, istället är det radion som får spela.

Jag tror att jag tycker om alla årstider lika mycket, kalla mig knäpp men det är sant. Jag känner dem som absolut inte vill ha vinter och snö, men jag är en sån som älskar snö. Jag längtar faktiskt tills det börjar snöa :P Hihi.



Paus

Nu har jag tagit en paus från pluggandet. Jag har precis varit i affären och hanldlat lite :) Jag ska överraska älsklingen med en goood middag när han kommer hem :) Kissekatterna har fått "nystädat" i lådan också, jag har gjort rent den (inte bara "mockat"). Så nu är dom nöjda!

Just nu mår jag dåligt igen, jag vet inte vad det är.. Jag avskyr att må såhär. Jag är helt yr och mår illa :/ Pluggandet får vänta tills ikväll istället, har ingen lust med det just nu.

Saknar :(


Tålamod

Mitt tålamod är inte det bästa. Jag vill bara ge upp och skita i det här. Det är så mycket som ska få plats i mitt huvud och jag vet inte hur jag ska lyckas med att få in allt! Jag måste försöka tänka positivt och ha tålamod.

Jag blir galen.. Det är väl bara att fortsätta med det här nu.

Tisdag

Godmorgon,godmorgon! Det är inte alls ovanligt att jag skriver att jag är trött på morgonen, det är inget undentag i dag heller. Jag är minst lika trött som igår. Jag förstår inte varför. Det spelar ingen roll om jag har tränat på kvällen eller inte, jag är ändå lika trött.

Jag har inte hunnit känna efter om jag har träningsvärk idag, men jag tror inte att det är så farligt. Idag ska jag nog inte träna, jag tror inte att det finns nåt kul att träna. Och i morgon vet jag inte om jag hinner träna, jag ska hem till min kusinvitamin och fira honom (han fyller på torsdag). Om jag hinner så ska jag träna, jag har en ny favvo-tränare nu :)

Nehej, nu ska jag försöka få upp ögonen ordentligt, sen plugga..


BodyAttack

Det gick supebra idag, dessutom var skorna supersköna! Men tyvärr spökade min fot lite, men den kunde ändå inte stoppa mig :P Men nu har jag ont.. Det är väl sånt jag får ta. Hoppas att jag får en tid till ortopeden nästa vecka så jag får reda på om det är något fel på foten eller inte.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen titta på tv och sova :) Imorgon blir det ännu en pluggdag!

Usch

Jag är så trött på att plugga! Jag har setat här i några timmar nu, men det känns inte som att jag kommer någonstans. Vet egentligen inte i vilken ände jag ska börja. Jag försökte rita en "mindmap" till alla olika delar i kursen, men jag har gett upp. För en stund sen började jag skriva allt på datorn istället, jag skriver om det som står i studiehandledningen (det vi har gått igenom). Fast jag märkte att vi inte alls har gått igonom allt som står med.. Men det är bara att läsa i medicin boken :) Förhoppningsvis blir jag klar med dataskrivandet i morgon så jag kan koncentrera mig på att få in allt i min lilla hjärna (hur det nu ska gå till..). Det känns iaf bra att göra såhär som jag gör nu, tittar på anteckningar, oh-biler från föreläsningar och läser i boken. Det känns som att det är det bästa sättet att "få ihop allt".

Hmm. Om lite mindre än en timme kommer mammis och hämtar mig. Jag ska hjälpa henne med datorn och hennes nya mobil. Sen ikväll ska jag träna BodyAttack. SVETTIGT säger jag bara.. Det är säker 60 pers där som sist..

Nu kurrar magen, dax att äta en banan :P

Måndag

God morgon!? Jag är supertrött idag också! :( Jag gick upp halv nio, hade gärna sovit till nio för att bli lite piggare. Men puckorna håller på att bila SOM VANLIGT! Så här får man ingen lugn och ro! Jag ska göra mitt bästa idag med pluggningen, jag måste verkligen plugga och ingen j*vla bilning ska hindra mig från det! Usch, jag måste bara vakna först.. Kanske ska börja med att äta frukost.

Igår blev det ingen träning för min del.. Jag hade tänkt att träna BodyCombat och BodyBalance. Men jag mådde jättedåligt! Men idag är det bättre, ska iaf träna BodyAttack idag :) Och inviga mina nya skor!

Läsning

Inte visste jag att det kommit en ny bok om Maria Eriksson.. Mamma berättade det för mig häromdagen. Måste låna ljud-boken av henne sen :) Den är säkert lika bra som de andra böckerna!



Emma, Mias dotter är den fjärde delen i Maria Erikssons storsäljande serie om sitt liv på flykt undan en våldsam man och hennes enastående kamp för att bygga upp en ny tillvaro åt sig själv och sina barn i ett främmande land. Det är en dramatisk resa som har fört henne från tryggheten i en svensk småstad till ett liv med skyddad identitet i en annan världsdel, via olika gömställen i Sverige och flera år av umbäranden i Chile.

Emma, Mias dotter tar vid där Mias hemlighet slutade, och läsaren får följa familjens liv i det nya hemlandet USA och framför allt dottern Emma. Alla de läsare som mött Emma i först Gömda, sedan Asyl och därefter Mias hemlighet har naturligtvis undrat hur det ska gå för en flicka som tvingats utstå så mycket hemskt och svårt i livet. Här får de veta det, och det är Emma som själv berättar tillsammans med Mia.

Emma, Mias dotter är Emmas version av vad som hände och hur det kändes under alla de där åren på flykt undan en man som hotade såväl henne som hennes mamma till livet. Men det är också berättelsen om det liv som sedan följde: om hur Emma i Den svarta boken får veta den sanning som ställer relationen mellan mor och dotter på sin spets, om hur hon flyr hemmet och börjar använda droger, och om hur Mia tvingas kämpa mot en dödlig sjukdom precis som hon tidigare tvingats kämpa sig till asyl åt sig och sina barn.

Emma, Mias dotter är den gripande berättelsen om en mor och hennes dotter som tillsammans gått igenom ofattbara prövningar och till slut lyckas hitta tillbaka till varandra. Det är också fortsättningen på en familjehistoria som engagerat miljontals läsare och som visar på människans förmåga att mot alla odds inte bara överleva utan också skapa sig en bättre framtid.


Någon som har läst den? :)

Nya träningsskor

Idag var jag och älsklingen på Tunapark, jag hittade ett par träningsskor och en väska :) Fast jag vet inte om jag ska behålla skorna eller lämna tillbaka dem.. Jag vet ju inte hur dem är att träna med. Jag har så känsliga fötter! Men de här skorna var uppbyggda i hålfoten, så jag behöver nog inte använda mina ilägg när jag tränar. Jag måste gå runt med dem här hemma lite och känna efter om det känns bra.

Jaja, nu måste vi gå och köpa lite mat (nästan tomt i kylskåpet).. SUCK.


NIKE A M ISLETA W 799:-


Söndag

God morgon! Idag är jag ganska pigg, är fortfarande lite trött.. Men det är jag ju alltid så jag är van! Idag tänkte jag att jag och älsklingen skulle ta en sväng förbi tunapark och shoppa lite :) Jag behöver köpa nya träningsskor (som jag kan ha inomhus). Jag får så himla ont i fötterna när jag tränar så jag måste köpa några sköna skor. Jag behöver köpa en ny kofta som jag kan ha på mig på fredag när det blir partyparty :) Det är en massa andra saker som jag behöver ha.. Men jag orkar inte rabbla upp allt här :P

Hmm. Nu är det dags för frukost.. Men först ska jag rätta min bingolott (tror ej att jag vann någonting).

pigg?

Inte alls.. Jag önskar att jag fick ligga och sova. Egentligen får jag det men jag kommer bara att bli ännu tröttare. Tänk vad lite frisk luft kan göra. Och då menar jag verkligen frisk luft, ingen smutsig stadsluft! Jag har inte varit såhär trött sen jag var i Sälen.

Snart blir det middag här.. Fläskfilé, pommes och bearnaisesås ;) MUMS!



Min sängkompis <3

Frisk luft

Frisk luft är väl bra? Men efter några timmar i blåsten blir man trött.. Har varit ute i Bälgviken idag och grillat lite och haft styrelsemöte. Men nu är jag så trött så jag ska hämta min kudde och lägga mig i soffan och sova :P

Ikväll ska jag spela bingolotto! Hoppas jag vinner en bil eller en massa pengar. Men jag har aldrig sån tur :P

Hjälp mig!

Bli medlem här och samla poäng du också!
400 poäng = 1 biobiljett


 

Registrera dig genom att klicka på "Registrera dig!" precis under "Namn och lösen".


 

"Du får 200 poäng för varje ny aktiv medlem. Med "aktiv" menas att den nya medlemmen själv samlar in minst 100 poäng genom annonser. Även den nya medlemmen får 25 extra poäng när denne värvas, vilket ger hela 75 poäng direkt efter registrering".



Fredag

Halloj! Idag vaknade jag kl.8, det var en tjej från Manpower som ringde och frågade om jag kunde jobba på H&M lagret idag. Men jag sa nej eftersom jag ska jobba nu på eftermiddagen. Jag tycker verkligen inte om att bli väckt genom att mobilen ringer! Men det var ändå bra, jag kom iaf upp i tid! Det såg lite halvt förjävligt ut här så jag satte igång och städade direkt när jag gick upp. Två timmar senare gick min sjukling upp och vi åt frukost. Sen dess har jag städat ännu mer och nu är jag klar! :) Det känns skönt att ha tvättat, dammsugit, tvättat golven, vattnat blommorna och bäddat rent i sängen :)

Jag hade tänkt att plugga idag.. MEN SOM VANLIGT håller någon på att bila här i huset. Det låter förjävligt och jag är så  trött på det! Jag längtar verkligen tills älsklingen och jag flyttar härifrån, men det dröjer väl.. Jag ska försöka plugga ikväll om det inte är någon idiot som stör då också! Jag vill bara ha lugn och ro, är det förmycket begärt? :(

Nehej. Snart dax för lunch. Sen jobba,jobba,jobba.

Heroes

Idag har jag varit på stan, jobbat och nu sitter jag och tittar på tv :) När jag var på stan köpte jag ett linne på Monki (som öppnade idag). Det var gräsligt mycket folk precis när dem öppnade och självklart var jag också där :P Hihi. Fast jag var så snabb så jag behövde inte stå i den lååånga kön till kassan som blev efter ett tag. Jag orkade inte leta efter något annat att köpa, jag hade bestämt redan innan dem öppnade att jag skulle köpa linnet. Jaja, nu ska jag titta på Heroes..


BodyAttack

Ett intervallträningspass som främst tränar konditionen. Det är en komplet t träningsform som låter dig träna hela kroppen. I en BodyAttack-klass möts hård träning och fartfylld musik. Förkoreograferad träning ger en garanti för att du hänger med och får en effektiv träning.


?

Ingen Heroes? :( wtf..

Träningträningträning

Ikväll ska jag träna igen.. BodyAttack som planerat ;) Jag har fortfarande ont i nacken, men det kan inte stoppa mig! Hihi, jag börjar bli en riktig träningsnörd! Och ikväll är det Heroes igen :D

Magnetkameran

Nu är jag hemma igen, har varit på sjukhuset och gjort magnetkameraundersökningen. Det gick skitbra, var lite nervös innan men det hade jag inte behövt vara. Jag höll nästan på att somna eftersom jag var tvungen att ligga stilla. Jag känner att jag har ont i nacken nu, jag låg väl konstigt :/

Efter lunch ska jag till skolan för veckans sista lektion. SKÖNT! Sen ikväll ska jag kanske träna, det beror på hur trött jag är (just nu är jag jättetrött). Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med mina älsklingar <3

Jag lever!

Idag har det varit fullt upp! Har varit i skolan två gånger idag eftersom vi hade en lång "håltimma" mellan två lektioner, hade ingen lust att vara kvar i skolan så jag gick hem emellan. Efter skolan hann jag vara hemma en stund sen gick jag ner på stan och handlade lite, efter det gick jag till Gympozz och tränade Core. Fy faen vad jobbigt! Eller egentligen var det inte så jobbigt, men mina axlar klarar inte av det. Nu kommer jag iaf ihåg varför jag inte har gått på Core på länge! Efter det var det bara att gå hem igen, mycket springande fram och tillbaka till stan idag :P

I morgon ska jag på Magnetkameraundersökningen som jag väntat på väääldigt länge! Är lite smått nervös, men det går säkert bra :) Jag ska dit på morgonen och på eftermiddagen har jag en lektion/föreläsning.

Hmm, nu vill älsklingen ha datorna igen..

Måndag

Pust, nu är den här arbetsdagen avklarad. Det är skönt att tiden går fort när jag jobbar. På torsdag och fredag ska jag också jobba, fast bara eftermiddag. Skulle ha velat jobba hela dagarna för att tjäna lite mer pengar, men ibland får man inte som man vill. Hmm. Ikväll ska jag träna. Men innan det.. Jag vet inte vad jag ska hitta på :/

Skönt!

Härligt att ha genomfört ännu ett träningspass den här veckan :) Nu kommer jag säkert ha en fruktansvärd träningvärk i morgon, då jag ska ska stå inne på tvätten hela dagen. Alltså ingen skola i morgon. Nu ska jag spela binglotto och mumsa på lite godis! ;)

Söndag

Halloj! Idag gick jag upp vid 9, satte mig i soffan och började plugga på en gång. Jag pluggade i ungefär två timmar, sen gick älsklingen upp och vi åt frukost. Sen dess har jag setat här och pluggat. Men nu äntligen är jag klar med patienfallet som vi ska diskutera på tisdag! Det känns skönt att vara klar redan nu och inte behöva sitta med det i morgon.

Nu har jag äntligen kommit igång med träningen!!! :)

Den här veckan:
Måndag: BodyAttack
Lördag: BodyAttack
Söndag: BodyCombat

Nästa vecka:
Måndag: BodyAttack
Tisdag: Core
Onsdag: BodyAttack (om jag får träna efter Magnetkameraundersökningen)
Torsdag: BodyStep
Fredag: VILA!
Lördag: BodyAttack (om jag hinner, ska på ett möte)
Söndag: BodyCombat

Det kanske blir lite mycket träning, men nu när jag "kommit igång" vill jag köra på så mycket som möjligt :) Jag vet ju aldrig vad som sägs när jag träffar ortopeden om 2½ vecka..

Tröttis

Inte visste jag att lite träning kunde göra en så trött! Jag skulle kunna somna om jag la mig i sängen nu, så trött är jag. Jag har aldrig blivit så trött efter att ha tränat, jag antar att jag tog ut mig rätt mycket idag. Det var kul så jag körde lite extra hårt, nu får jag sota för det genom att vara trött. Jag får väl dricka en cider och se om jag vaknar till ;) Härlig träningsvärk jag kommer att ha i morgon! Nehej, dags att resa på sig innan jag somnar här, framför datorn!

Nöjd!

Nu är jag äntligen nöjd med min bloggdesign. Som sagt var så tycker jag att det är svårt, det här med bloggdesign. Nu ska jag bara ändra lite till på bloggen, sen får det vara!

Hmm. Undrar om det finns något att titta på ikväll? :)

Ny design?

Ikväll ska jag fixa med designen. Har redan bytt bakgrund men ska fixa en header. Jag tycker att allt sånt är svårt, men jag ska försöka. Är det någon som kan ge mig något tips på hur man gör att headern "flyter" in i bakgrunden? Inte som jag har nu.. En header med vitt runt omkring.

Nu ska jag käka, sen jobba. Jag är helt slut.


Mysan 11 månader


Torsdag

Usch, jag är helt slut. En heldag på "dårhuset" tar kål på mig. Jag önskar att jag bara hade fått legat kvar under täcket och njutit av värmen, men istället gick jag upp för att jobba/tjäna pengar. Jag jobbade iaf med mammas gamla jobbarkompisar ;) Så det blev mycket roligare att jobba. I morgon ska jag också jobba, fast jag har en lektion innan.

Nu orkar jag inte skriva mer, jag ska lägga mig under täcken om en stund.

Hejhopp!

Gå in på http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=72064 och registrera dig :)


Tisdag

Jaha, tisdag igen. Idag har jag två lektioner, slutar halv fem :/ Träningen igår gick bra, det var kul :) MEN en negativ sak är att det är så himla mycket folk på alla pass. Man får verkligen trängas. Jag funderar på hur många dem får ta i i "hallen" egentligen, antagligen inte så många som vi var igår.

Jaja, nu ska jag göra mig i iordning innan jag ska gå till skolan. Ha en bra dag! :)

Attack

Yes, om en stund ska jag gå ner på stan för att möta systeryster. Vi ska träna Body Attack :) Hoppas det är kul, jag har ju inte tränat där på ett tag. Min favorit har slutat som tränare :( Men det finns fler som är bra. Hihi, nu ska jag ta på mig träningskläderna (som är helt nya).


Måndag

Pust, nu har jag tagit en paus från mitt pluggande. Jag hade en tenta i morse och sen dess har jag pluggat och varit hemma hos mamma och pappa en snabbis. Nu sitter jag och pluggar ett "patientfall" som vi ska diskutera i morgon. Jag är inte riktigt klar med det än, men snart så :) Ikväll ska jag kanske träna med systeryster, hoppas det blir av.  Jag känner att jag måste röra lite på mig.

Nehepp. Nu ska jag fortsätta plugga.


god morgon - fredag

Veckan har gått jättesnabbt (som vanligt). Det känns inte som att jag hunnit med så mycket som jag skulle ha behövt. Jag har nästan varit i skolan varje dag, jobbat och pluggat. Jag skulle ha behövt pluggat ännu mer. Men om några dagar är det en ny vecka, en ny vecka med nya tag. Fast jag ska jobba några dagar nästa vecka också, men jag ska försöka plugga mer än jag hunnit den här veckan.

Igår var jag helt slut efter en heldag i skolan. När jag kom hem lagade jag mat och tittade sedan på Idol och Heroes :) Sen slocknade jag :P Idag har jag en lång lektion nu på förmiddagen, hela fyra timmar lång (vi brukar ha max tre - tre och en halv timmes lektioner). Men det går säkert bra, bara vi får någon rast så :)

Snart dax att gå till skolan, måste fixa lite saker innan.. HA EN BRA DAG! :)

färdig

Usch, nu är det färdigpluggat för idag. Det gick väl sådär, det är svårt. Jag orkar verkligen inte plugga mer idag eftersom det tar på krafterna. I morgon har jag en heldag i skolan, så jag vet inte om jag orkar/hinner plugga efter.

Nu väntar jag bara på att älsklingen ska komma hem så vi kan fixa mat.


Jag saknar . .

godmorgon

Idag fick jag äntligen sovmorgon! Det var jätteskönt att få sova ut, men trots att jag sov tills jag vaknade utan att ställa klockan så är jag fortfarande trött. Men jag är väl sån. Tröttis Linda. Om en liten stund när jag piggnat till ska jag sätta igång och plugga, jag har nämligen en läkemedelstenta på måndag som jag måste plugga till. Det är bara att ta fram läkemedelsberäkningsboken, papper, penna och miniräknare och sätta sig och försöka räkna. Lycka till säger jag till mig själv, det är svårt men jag ska klara den här tentan!

Ikväll ska jag och Robin hem till hans bror och titta på deras lilla dotter, Stella. Hon är en vecka gammal idag :) Jag har köpt jättegulliga saker till henne, hoppas dem blir bra. Jag funderar bara på om jag ska köpa något till den nyblivna storebrorsan, Max. Bara något litet hade jag tänkt, jag vill ju grattulera honom att han blivit storebror. Jag får väl fundera på saken och sedan gå ner på stan och titta om jag kan hitta något i leksaksaffären :) Men jag vet dem som kommer att bli avundsjuka om jag köper något till Max, nämligen kusinerna som också ska dit idag. Jag har ingen lust att köpa något åt dem också, det blir förmycket! Det är ändå Max som blivit storebror och Stella som nyss har kommit till världen (eller hur man nu säger).

Jaja, jag ska ta och fundera. Måste prata med Robin också och höra om han tycker att vi ska köpa något åt Max, vilket jag tycker! Nu ska jag äta frukost, magen säger kurr kurr.

Ha en bra dag!

Två veckor kvar till magnetkamera undersökningen..

kväll

Usch, jag är helt slut! Skönt att få vila lite nu inför morgondagen då jag ska plugga, plugga & plugga. I morgon kväll ska jag och älsklingen hälsa på lilla Stella :) Hihi.

Jag är helt tom i huvudet så jag vet inte vad jag ska skriva.. Nu ska jag iaf slappa! Precis som mina kissekatter gör.



Lilla Mysan blir snart 11 månader :)

lunch

Nu är jag hemma igen, jag ska vara tillbaka i skolan klockan ett. Jag önskar att jag inte skulle ha någon lektion nu på eftermiddagen eftersom jag behöver plugga. Jag kan ju strunta i att gå till skolan, det är bara jag själv som missar en massa, det är ingen som skulle hindra mig från att vara hemma. Men jag vill lära mig och det gör jag genom att gå på lektionerna. Jag ska inte klaga, jag har ju ingen lektion i morgon så då hinner jag plugga. Dessutom kan jag plugga när jag kommer hem senare idag. Jag skulle kunna plugga nu, men jag vill ta det lugnt innan nästa lektion.

Idag skulle jag behöva ut och jogga lite, har inte hunnit det de senaste dagarna. Ett problem är bara att jag fortfarande är snorig :/ Jag har varit det sen förra lördagen så jag tycker att det borde ge sig snart, men tydligen inte. Jag vill träna på Gympozz så mycket som möjligt också, men jag ska vänta tills förkylningen är över (bara för det kommer jag väl vara snorig i flera veckor). Åh, jag hatar verkligen att vara förkyld!

Nu ska jag gå iväg till affären och köpa frukt, sen äta lunch :)


Ge mig sommar igen..

tisdag

Igår jobbade jag hela dagen, det gick bra och tiden gick fortare än jag förväntade mig. När jag kom hem var jag helt slut, jag var trött och hungrig. kvällen tillbringade jag framför tv:n och sedan gick jag och la mig. Och nu har jag varit vaken i en halvtimma, jag är trött och försöker äta frukost. Jag skulle hellst av allt vilja ligga under mitt varma täcke och sova några timmar till, men jag ska till skolan.. Hmm, jag får iaf sovmorgon i morgon, då har jag inga lektioner :) Idag slutar jag halv fem, gissa vem som kommer att vara helt slut då? Usch.

söndag

Idag har jag vart utklädd till nyckelpiga, det var väl ganska kul förutom att barnen sällde en massa frågor. "Varför har inte du sex ben? Varför går du bara på två ben? Vi vet att du är en människa.. Vart bor du? Kan du flyga?". Haha, det är väl såna frågor man får räkna med, iaf när det är lite äldre barn som får syn på en. De mindre barnen frågade ingenting, de tyckte att jag var lite läskig.

Jag har jätteont i nacken nu, jag hade det redan igår men det blev inte bättre idag. Jag var tvungen att gå konstigt med huvudet för att alla skulle se hela ansiktet på nyckelpigan.

Jaja, nu ska jag vila, jag är jättetrött!


lördag

Idag vaknade jag klockan fem för älsklingen skulle jobba. Jag somnade om efter en halvtimma och nu är jag vaken igen. Jag är jättetrött men jag vill inte sova bort hela dagen. Jag vill inte "ställa om dygnet" allt för mycket på helgerna, det blir bara jobbigt de dagar jag ska till skolan och måste gå upp tidigt. Dessutom måste jag gå upp extra tidigt nu på måndag, jag ska jobba hela dagen. Det är tur att jag fick en heldag eftersom det är den enda dagen jag kan jobba nästa vecka.

Efter lunch ska jag och pappa åka och hälsa på farmor :) Det var ett tag sen jag träffade henne så det ska bli kul! Innan lunch ska jag städa lite och kanske gå ner på stan om jag hinner..


söööt <3


syster nyckelpiga


syster nyckelpiga & jag

På söndag är det min tur att vara den här söta varelsen :) Hihi.
Fast jag hatar nyckelpigor i verkligheten.. Men inte den här!

pluggat

Nu har jag pluggat lite, det gick ganska bra förutom att det är svårt som tusan! Jag försöker lära mig så gott jag kan! Jag blev störd några gånger av idioterna som bilar, annars vad det lugnt. Om en timme ska jag sticka iväg och jobba. Skönt att det är fredag idag, snart helg :) På måndag ska jag också jobba, fast hela dagen. Hmm, måste äta lunch nu.

fredag

Jag har så ont i magen så jag nästan måste lägga mig ner och grina. Jag fattar inte vad det är. Inte nog med det, idioterna här i huset håller på att bilar(?), jag vet inte riktigt vad man gör då men det låter högt som tusan! Jag som hade tänkt att jag skulle plugga lite läkemedelsberäkning idag, men det blir nog inte så mycket av det eftersom jag håller på att bli galen. Ajaj, nu måste jag lägga mig ner..

äntligen hemma

Pust, nu är jag helt slut. Jag är trött och hungrig, tur att älsklingen kommer hem snart :) Jag är så arg så jag kokar när jag tänker på att älsklingen förmodligen inte får tillbaka sina pengar.. Han beställde hörlurar från ett företag och betalade dem på en gång, men nu visar det sig att företaget har gått i kk. Jag fattar inte varför man inte stänger ner hemsidan så fort man gått i kk så ingen kan beställa eller varför man inte skickar ut grejerna som folk har beställt. Ännu bättre vore att få tillbaka pengarna. Det var ju inte bara en hundring som älsklingen blivit av med, utan nästan tusen kr. Hoppas älsklingen får tag på advokaten(?) som han skulle ringa till i morgon, tror att det är företagets advokat.. Jag hoppas att älsklingen får tillbaka sina pengar eller får dom förbaskade hörlurarna! Jäkla skit företag! Och banken kunde inte göra något för att ta tillbaka pengarna..

Usch, nu är jag arg.. Ska sätta mig vid tv:n och vänta på älsklingen och försöka tänka på annat! Jag kanske får se någon bild på Stella också :D

ännu en tävling..

Tävla hos Tumadre om ett presentkort värde 300 kronor hos Klara färdiga gå - www.klarafardiga.com


Hos Klara färdiga gå - www.klarafardiga.com  hittar du bland annat massor av skojiga pepparkaksformar, muffins/cupcakeformar, barnkläder, leksaker, heminredning m.m.


jag är med och tävlar..



Tävlingen avslutas fredag 5:e september kl. 10.00
Länk till tävlingen: [ Vinn valfri klänning hos TUMADRE ]
Länk till sponsor: [
http://limestore.se ]

bäbis

Wiie, igår fick Robins bror och hans sambo sitt andra gemensamma barn, det blev en liten Stella :) Hihi, så gulligt namn. Nu längtar jag bara tills jag får träffa henne :) Måste gå ner på stan någon dag och köpa något sött, rosa bäbiskläder och en nalle :)

Usch, nu ska jag fortsätta med disken..

torsdag

Halloj!
Idag vaknade jag klockan åtta, låg och tittade på tv en timme och sen gick jag upp. Jag vet inte vad jag gör med tiden, klockan går fort men jag har inte hunnit göra något vettigt ännu :/ Jag hade tänkt att plugga, men jag känner mig inte redo att sätta mig och försöka läsa böckerna än. Jag skjuter på det, som vanligt. Men i morgon ska jag verkligen försöka sätta mig ner och ta tag i det jag ska lära mig. Men idag känner jag att jag har annat som är viktigare, tex att försöka få bort diskberget :/ Robin lovade att han skulle diska i måndags, men han har inte gjort det än.. Jag vet att han inte kommer att göra det idag heller. Han bara skjuter på allt hela tiden och jag hatar verkligen när han gör så! Jag kanske inte är mycket bättre, men jag diskar iaf när jag sagt att jag ska göra det. Jaja, jag ska ställa mig i köket nu och försöka få iordning på allt.

Det blir ingen träning för min del idag.. Jag är inte på humör och sen ska jag jobba så jag hinner inte.


träningsvärk

Hihi, nu är jag stolt över mig själv! :) Jag var nyss ute och joggade. Nu är jag på g. Hoppas bara att jag kan fortsätta att träna. Min tanke är att träna kondition först + lite styrka och sedan börja träna mer styrka efter några veckor. Jag ska även försöka träna på Gympozz så ofta jag kan. Jag funderar på att börja träna på gym (igen), men jag vet ju hur många gånger jag tränade sist jag köpte gymkort :/ Jag tror.. att om jag hittade en träningskompis.. så kommer jag att träna ännu mer. Det är bara det att träningskompisar inte växer på träd.

Hoppas min träningsvärk sen i måndags försvinner nu. Ska försöka gå upp tidigt i morgon och ta en runda igen :) Kanske blir en runda i morgon på kvällen också? ;) Hoppas bara att det är bra väder :)

3 veckor kvar till magnetkamera undersökningen..


mattes älsklingar!




nästan helg

Yeees, nu har jag ingen lektion förrens på tisdag. SKÖNT! Jag klarar inte av dessa långa skoldagar, när jag kommer hem orkar jag inte göra någonting! Jag orkar inte sätta mig och plugga eller göra nåt vettigt här hemma. Jag orkar inte ens tänka på träning, jag som skulle försöka träna lite varje dag. Jag känner mig helt enkellt helt slut när jag kommer hem efter en lååång skoldag! Usch, det är så mycket att lära sig och så mycket att skriva. Jag vet, det är jag själv som valt att plugga, ingen annan. Men innan sommarlovet var det lugnt, jag hade blivit van vid att sitta på långa lektioner och skriva så pennan glödde. Jag tror att det är sommarlovet som ställde till med problem, jag blev slapp och sket fullständigt i allt som hade med skolan att göra, hellst av allt hade jag absolut ingen lust att skriva eller räkna något. Sommarlov är ju alltid ett sommarlov, det är då man ska vila från skolan, men det gjorde större skada än nytta. Men jag kommer väl igång så småningom, om ett par veckor kanske (HOPPAS!).

Jaja, nog om skolan.. Jag fick nyss veta att Robins bror och hans sambo snart får sitt andra gemensamma barn, någongång i dag kommer bäbisen :) Hihi, nu är det bara att gå ner på stan och försöka hitta ett gulligt gosedjur att köpa :) Åh, jag älskar bäbisar! Skulle gärna vilja ha en egen liten bäbis, men det får vänta.. Skolan först - bäbis sen.


onsdag

Jaha, då vad det onsdag igen.. Idag har jag två föreläsningar, en på förmiddagen och en på efteriddagen. Som tur är ska jag inte jobba idag, det hade jag aldrig orkat! Men det gick iaf bra att jobba igår, tiden flög nästan iväg och det blev aldrig långtråkigt. Men i morgon och på fredag ska jag jobba igen.

Jaja, nu måste jag fixa lite innan jag ska kila iväg till skolan. Ha en bra dag!

Ojoj

Vad var det jag sa.. Jag har väldigt ont i benen nu när jag kännt efter. Och inte bara ont i benen, jag har i rumpan och i ryggen :/ Haha, det blir väl så när man inte har tränat på ett tag. Men jag ska försöka gå/jogga lite varje dag, om jag hinner! Jag vet hur det brukar gå med det..

Snart är det dax att sticka iväg och jobba. SUCK.. Jag har ingen lust.

trötter

Fy faen vad jag är trött! Idag börjar jag skolan halv nio.. Jag som alltid börjar nio annars. Jag förstår inte varför, det är väl bättre att vi får sova en halvtimma till så vi är pigga på lektionerna.. Men tydligen inte.

Igår var jag ute på en promenad, jag skulle inte jogga, men det blev så tråkigt att bara gå så jag joggade iaf. Konstigt nog har jag inte träningsvärk, hade ont i benen när jag kom hem efter min joggingrunda. Men när jag går till skolan så känner jag säkert av att jag har ont i benen, särkillt när jag går i trapporna.. Efter skolan ska jag jobba, jag känner absolut inte för att göra det men jag måste.. Jag har ju sagt att jag kan och då måste jag också gå dit och jobba.

Jaja, nu ska jag fixa iordning mig. Sen skola..

Förkyld

Min näsa bara rinner, det är inte alls kul :( Jag hade ont i halsen i början av förra veckan, men det gick över efter någon dag. Men i lördags blev jag snorig istället. Jag avskyr att vara förkyld! Jag hoppas att min näsa kan sluta rinna någon gång. Jag får väl välja.. Antingen är jag täppt och inte kan andas genom den eller så använder jag nässpray och låter den rinna.

Jahaja, snart är det dax att äta lunch. Jag har gjort iordning en tonfisksallad :) Sen är det bara att gå till skolan och hoppas på att föreläsningen är intressant! Annars finns risken att jag somnar..

söndag + måndag

God morgon!
Igår var jag på kalas hos Robins bror, vi firade hans dotter som fyllde år förra veckan. Robin och jag höll på att gå vilse när vi skulle till dom, vi visste inte riktigt vart vi skulle :/ Men det löste sig, vi gick bara på fel sida av vägen och letade efter deras hus. Hihi, det kan lätt bli så när man har en älskling som har bråttom. Precis utanför huset fanns det en lekpark och jag var jag var ju bara tvungen att gå ut och sätta mig på en gunga, självklart hade jag sällskap av Robins syskonbarn. Robin gjorde fart på min gunga och jag började må illa :/ Jag tål ingenting nu för tiden, jag känner mig gammal. Men jag var ju bara tvungen att gunga lite eftersom jag inte gjort det på mååånga år.

Idag har jag en föreläsning på eftermiddagen, skulle hellre velat haft den på förmiddagen. Det är skönare att få gå hem vid lunch än att börja efter lunch. Jag kunde ändå inte sova längre än till åtta, så jag hade lika bra kunnat börja nu. Hellst av allt skulle jag vilja ha min älskling hemma, ligga i sängen bredvid honom och sova :) Men nu går inte det.. Jag får nöja mig med sällskapet jag har just nu, mina bråkiga kissar :)

Nehepp, nu ska jag ta och äta frukost och kolla upp om det finns något att träna efter skolan idag..

RSS 2.0