Blivande sjuksköterska

Ojojoj. BARA sex veckor kvar! Jag börjar bli lite nervös, men det kommer säkert att gå bra i sommar. Jag kan inte fatta att det snart är tre år sen jag tog studenten.. Och att jag snart pluggat i tre år på högskolan och är klar med min utbildning. Det var inte länge sen jag började i första klass och var så nervös så, lika nervös kanske jag blir om sex veckor när arbetslivet börjar på riktigt.

Igår hade jag expert hjälp här, min pappi borrade i vardagsrumsväggen för att kunna fästa bokhyllorna i väggen. Tur att vi fick hjälp av honom, det hade aldrig gått med våran klena borr :P Pricken över i:et var när pappi bara var "tvungen" att börja klippa av telefonledningarna som är 100 år gamla. Det smittade av sig på mig, som fortsatte när han åkt hem. Haha, det går väl i släkten. "Jag ska bara".

Nehej, nu ska jag ta och göra lite nytta. Disken väntar och snart är det dags för maaat! :)

Herman

Är det någon som hört talas om Herman? Jag har en på diskbänken hemma :) Min första tanke när mamma fick den av en granne var "ofta den lever, vad töntigt". Nu har jag ändrat mig.. Det kanske inte är så töntigt trots allt. När min är färdig ska jag ge bort tre delar av den, behåller nog en själv.

Nu börjar vi få lite ordning här hemma, det är fortfarande kartonger överallt. I helgen ska vi till IKEA och inhandla ett databord och ett soffbord. Det är de största anledningarna till att det är kartonger kvar.. Bokhyllorna är inte fastskruvade i väggen än heller, så i dem står inga saker än. Jag hann aldrig ta några bilder på lägenheten innan den möblerades, men det blir väl några bilder här på bloggen när allt är klart :)

Jag har börjat träna också, i onsdags och torsdags var jag ute och joggade. SKÖNT! Idag blir det en vilodag. I morgon blir det en massa skit, gamla lägenheten ska städas :| Jag ser inte fram emot det!

Jag vill ha: Sommar, sommar & sol..


Bostadsrätten

Wej! Nu äger vi lägenheten! :) Vi var på banken i morse och sedan träffade vi mäklaren och familjen vi köpte lägenheten av. Nycklarna blev våra och vi blev lite fattigare. Nu har vi massor att göra i framtiden, det behöver målas om i nästan alla rum. Det är tur att vi inte är rädda att fixa och trixa själva ;) Tänkte lägga ut bilder här på bloggen på hur lägenheten ser ut nu, sen får ni se hur lägenheten ser ut när vi flyttat in och målat om :) Nu ska jag åka till lägenheten med mami ♥

Sovmorgon?

Jag blir snart galen.. Jag vaknar runt sju - halv åtta varje morgon när jag är ledig. Sen har jag jättesvårt att somna om, så därför har jag slutat testa. Jag är alltid supertrött när jag går upp. Dessutom orkar jag inte vara vaken på kvällarna, jag somnar vid tjugotvå-tiden. Det är ju jättebra när jag har praktik och ska upp tidigt, men på helgerna och lediga dagar är det inte lika roligt. Jag vill kunna ha sovmorgon ibland!

I morse när jag vaknade låg jag kvar en stund i sängen och tänkte på morgondagen. Då får vi äntligen våran lägenhet! :) Så jag gissar på att det var därför jag inte kunde somna om i morse, jag är lite nervös och spänd. Varför jag är det vet jag inte, men det är något nytt som ska hända som jag inte varit med om förut. Flyttat har jag gjort, men att köpa en lägenhet har jag inte gjort förut. I morgon kommer jag säkert att vakna ännu tidigare, eller en gång i timmen som när jag & R skulle till Grekland. Haha, jag är nog lite knäpp. Jag längtar så himla mycket till morgondagen, trots nervositeten. ♥

Söndag x 2

Haha, vad knäppt det känns att vakna upp en söndag utan att ha söndagsångest. Det är inte ofta det är två söndagar efter varandra ;) Och inte behöver jag få ångest i morgon heller eftersom jag är ledig på tisdag också :) Bara två dagar kvar ♥ Jag längtar!

Fredagen bestod av ett besök hos farmor, lite fika och en massa prat :) Självklart blev det ett besök på kyrkogården också. Igår tog jag en långpromenad hem till m&p, det tog 50 minuter så nog räknas det som en långpromenad!? :) Sen hämtade jag R, mormor & morfar. Vi åt en massa god mat och jag blev så mätt att jag inte kunde äta mer under hela kvällen. Eller, HAHA, liiite godis gick bra ;) Och inte tänkte jag på att vi skulle få ett påskägg av m&p och en chokladask av mormor & morfar, då hade jag inte köpt såå mycket godis på affären innan påsk :P


Bild: google.se

Glad påsk!

Idag har jag tränat på att ta blodtryck och venprover. Jag trivs som fisken i vattnet på vårdcentralen! :) Alla är så snälla och gulliga och det är verkligen en bra stämmning mellan dem. Jag blir omhändertagen så som jag önskar att man skulle bli på alla praktikplatser, men så är det inte tyvärr. Nu är jag ledig tills på onsdag, då ska jag få se vad en sjukgymnast gör under en dag :) Och på tisdag smäller det, inte alls många dagar kvar :D I helgen ska jag "ägga" upp mig riktigt ordentligt. En massa ägg och påskmat! ♥

Bild: google.se

RSS 2.0