Sälen

I torsdags kväll åkte vi (familjen) till Sälen, vi kom fram kl. 3 på natten till fredagen. Efter några timmars sömn gick vi upp och gjorde oss beredda på att åka skidor. Efter en dag i backen med både bra och dåligt väder, allt ifrån "sol" till snöstorm, var vi rejält trötta. Dag nummer två i backen var inte mycket bättre, det var uppkört som tusan (det snöade massor på fredagen och natten till lördagen) men snöstormen hade försvunnit. I söndags, när vi skulle åka hem så sken solen. Det är typiskt, varje gång vi åker hem ifrån Sälen skiner solen, som inte visat sig de dagar vi varit där.. Men vi hade i alla fall roligt och det är det som räknas! :)




25/3

Effektiva Linda, det borde jag kallas! :P
Jag startade dagen med två timmars plugg innan det var dags att gå till skolan. Vi hade en nästan två timmars lång föreläsning om "kritisk granskning". Efter föreläsningen åt jag och min skrivkamrat lunch och pluggade inför nästa veckas seminarium. Efter några timmars plugg gick jag iväg till Nautilus för lite styrketräning. Där träffade jag på min systers kompis S och vi bestämde oss för att simma tillsammans efteråt, jag körde på som tusan för att hinna ikapp henne. Efter styrketräningen och stretchningen bytte vi om och simmade i nästan 40 minuter. Tiden går väldigt fort när man babblar en massa. Vi klev precis upp ur bassängen när simträningen började (synd att vi inte kunde simma längre). Efter en dusch i det mindre trevliga duschrummet gick jag och S för att möta min syster E. Vi gick till en mycket onyttig resturang, gissa vilken? :P Jag var snäll och bjöd E på mat :) Efter maten gick jag hem och har nu suttit här och pluggat i några timmar. DUKTIGT! Så nu slipper jag plugga i helgen då jag ska ha annat för mig, det kommer att bli mycket roligare än att sitta med skolböckerna! Mohaha.

Nu är det dags för latmasken att komma fram, pax för att ligga i soffan! :P


Vill ha!


Vadhög Stövel från Skopunkten.com


Vadhög Stövel

149:-



Vadhög Stövel från Skopunkten.com

Vadhög Stövel

349:-



Sandal från Skopunkten.com

Sandal

299:-

23/3

God morgon! Nu är mina första tio veckor av vfu:n slut. I morgon börjar kursen som alla fruktar. Men jag har inte riktigt förstått hur mycket det är att göra på fem ynka veckor. Trots att kursen börjar i morgon så ska vi till skolan idag på ett "info om år 3" möte. Det håller bara på i en timme, så efteråt ska jag träna och simma :)

Fy vilket deprimerande väder det är ute! Vart tog våren vägen?

16/3

Idag gick jag och älsklingen upp vid 10, det var skönt att få sova ut! Jag pysslade lite här hemma och ringde ett viktigt samtal och sen gick vi ner på stan. Jag köpte en jeanskjol på H&M, jag fick pengar av svärmor i födelsedagspresent så jag köpte kjolen för dem. Vi köpte en ny trådlös telefon också, men den fungerar inte bättre än den gamla :/ Det är så att våran telefon krånglat ett bra tag, vi kan ringa från den men inte svara. Så jag tänkte att det var något fel på den. Men det kanske är fel på telefoniboxen eftersom den nya telefonen inte heller fungerar, nu kan vi varken ringa eller svara.. Jag blir snart galen, det är inte så kul att lägga ut pengar på en ny telefon när inte den heller fungerar. Jag tror att det är Tele2's fel att det krånglar, telefoniboxen är så plastig så det förvånar mig inte om den är trasig. Det konstiga är att internet fungerar. Vi ska köpa en ny sladd som går mellan telefonen och dosan, den som följde med telefonen passade inte. Så om det inte fungerar i morgon så ska Tele2 få veta att dem lever! Haha, det är inte ens jag som ska ringa så dem klarar sig nog från att bli utskällda. 

Ikväll ska vi ut och äta med mamma, pappa och syster. Det ska bli väldigt gott! :) Det är ju min födelsedag, så jag får bestämma vart vi ska äta. Men innan vi äter ska jag försöka få ordning på telefonen.



Såhär ser den nya telefonen ut i alla fall..

Linda 21 år!



Idag fyller jag 21, jag börjar känna mig gammal.. :P

15/3



Är det vår på G?


14/3

Ganska bra att fylla år en gång om året.. Idag firade jag min födelsedag, två dagar förtidigt. Jag fick en massa fina saker och jag är väldigt tacksam :) Jag fick bl.a. kläder, fotbad, presentkort, album med roliga bilder, blommor, pengar, tekanna. I morgon kommer svärfar & A-M hit och firar mig. På måndag, då jag fyller på riktigt, ska jag fira mig ännu en gång. Då ska jag och familjen ut och äta på någon trevligt ställe, men vilket vet jag inte än..




En av presenterna som jag testade idag! :)

Snälla, snälla, snälla!

Vissa människor bli aldrig nöjda, jag är en av dem. Jag önskar att jag någongång blev nöjd, men det tycks vara svårt. Jag önskar att jag för en kort stund fick känna att jag gör rätt.. Att jag gör något som är bra. Jag tror tamef*n att jag hamnat i någon slags deppression.. Igen. Det är svårt att beskriva hur jag känner. Jag mår piss. Jag är trött på livet. Jag önskar att jag var liten igen och slapp oroa mig för framtiden. Jag orkar snart inte tänka längre. Jag vill bara lägga mig ner och.. och sova!? Det är tur att jag har en familj som betyder massor, som ger mig kraften att orka med allt.

Jag har så många krav på mig själv och på livet.. Jag vill träna så jag får en kropp som jag trivs med. Jag vill ha ett jobb för att kunna köpa vad jag vill när jag vill. Jag vill flytta till en lägenhet där jag trivs! Jag vill att allt ska vara enkelt.

Livet är tamef*n inte lätt att leva! Nej, jag är inte bitter!

Hb

Ont, det gör ont! Jag får skylla mig själv, men snälla tyck synd om mig ändå! :P
Jag testade att ta ett Hb (hemoglobin) prov på mig själv, genom att sticka mig i fingret. Jag har alltid varit rädd för stick i fingret, men idag stack jag mig själv. Det gör fortfarande ont men jag har bara mig själv att skylla! Ibland måste man testa på lite saker för att veta hur det känns för patienterna. Dessutom var det intressant att se att mitt Hb inte var så lågt som jag trodde, det är trots allt inte ens två veckor sen jag gav blod.

"Linda-Binda"

12/3

God morgon! Idag var jag verkligen uppe med tuppen, jag vill inte behöva stressa som en tok på morgonen när jag är trött så då går jag hellre upp tidigare. Idag har jag praktik till 15, efter det ska jag hem och sova. Jag har en låång helg också, ledig fredag-lördag-söndag-måndag. Så skönt! Jahapp, nu är det dags att klä på sig och borsta tänderna :P

"Du lilla söta"


10/3

Trött.. Mycket trött..

En dålig nattsömn gör inget bra!

Vår på G?

God morgon! Idag ser det ut att vara riktigt skönt väder ute, några plusgrader och sol. Jag håller tummarna för att det är våren som är på väg nu. Jag vill inte ha någon mer snö! Fast senast igår morse snöade det faktiskt, fast det var inte mycket. Detta lömska väder gör att jag inte vågar börja använda vårjackan, om jag tar på mig den så blir det väl minusgrader och snö.. Jag håller i alla fall tummarna, för jag vill verkligen ha vår nu!

Idag börjar min praktik på Intensivvårdsavdelningen (IVA) och uppvakningsavdelningen (UVA). Jag är lite smått nervös. Jag ska ha praktik i två veckor nu, en av dagarna ska jag vara på IVA, resten på UVA. Så idag har jag praktik på UVA. Egentligen borde jag inte vara så jättenervös eftersom jag nyss haft praktik i åtta veckor, men det är väl det att det är på en ny avdelning.. Det är lite jobbigt att första dagen är en kväll, men jag överlever väl det också, i morgon går jag dag.

Om en vecka är det någon som fyller 21år, undrar vem det kan vara!? :P




Snälla, låt det vara vår snart så att det kan bli sommar!

!

30 minuter styrka & 20 minuter simning blev det idag :) Nästa vecka ska jag skärpa till mig med träningen, då ska jag inte slappa som jag gjort den här veckan!

Någon som har förslag på vad man kan göra när man har tråkigt? Jag håller på att bli galen!

8/3

God morgon! Jag var uppe med tuppen som vanligt. Trots att jag somnar och vaknar tidigt så är jag alltid trött. Jag kan verkligen inte sova längre på mornarna. Jag blir snart galen om jag aldrig får vakna upp pigg! Om en liten stund ska jag knalla iväg till badhuset, jag ska träna och simma. Jag känner mig inte så motiverad, men jag måste. Jag kommer att vara glad efteråt i alla fall :) Lite senare idag ska jag försöka plugga lite till seminariet jag har om 1½ vecka. Jag känner mig stressad, både med träningen och pluggandet, så det är bäst att jag gör det jag måste idag. Hejsvejs!

Pizzamoff!

Snart, om bara några minuter kommer jag att moffa pizza. Robins kompis bjuder ;) Jag valde såklart min favorit pizza som är den godaste som finns! Jag vet vad jag ska göra i morgon för att bli av med alla kalorier.. Träna! På tal om att träna, jag och syster var i badhuset och simmade idag. Det var kul att ha någon att prata med under simningen. Vi passade också på att bubbla och basta ;) Vi måste göra om det fler gånger söööt! ♥ När jag kom hem från badhuset var jag jättetrött, jag förstår inte.. Jag blir altid trött av att simma. Jag får skylla på att jag inte är van. Hihi. Trots att jag var trött och kroppen sa "låt mig sova" så dammsög jag och plockade med lite småsaker här hemma. Jag passade även på att möblera om. Fast den omöbleringen ska vi inte tala om.. Jag har inte flyttat på de stora sakerna som soffa och bokhylla, utan det blev klösbrädorna och crosstrainern som fick byta plats :)

Nehej, nu är det dags att moffa!

Design



Vad tycks?


Gammal/Ny

Jag tröttnade på min gamla design...




...så jag gjorde en ny.



Jag ska ändra lite mer, men jag ger upp för idag!

6/3

Nyklippt och lycklig! Min helg är räddad, jag fick VG på medicin tentan.. Om jag bara hade fått det på den första medicintentan också.. Aja. Jag är glad att jag klarade tentan iaf! :D

/L

4/3

Världens bästa älskling gör världens godaste mat! Det luktar godare är godast här just nu! :D

Mumsfillibabba!

2/3

God morgon! Jag vaknade för några timmar sen, dum som jag är försökte jag somna om och misslyckades med det (som vanligt). Jag låg i alla fall kvar i sängen en stund och njöt av att inte behöva gå upp. Nu har jag ätit frukost och väntar på att älsklingen ska vakna. Jag är superuttråkad och har massor att göra. Innan jag kan få något gjort måste jag köpa en ny svart färgpatron till skrivaren. Jag är nästan klar med min tenta som ska in på fredag, om det inte hade varit för skrivaren så hade jag varit klar nu! Jag måste skriva ut lite papper och läsa igenom dem innan jag skriver sista "frågan". Jag klarar inte av att läsa direkt från datorn, utan jag måste ha papper att stryka under saker på. Så jag räknar med att tentan blir klar i morgon så jag kan skicka iväg den. Sen är det bara att förbereda sig inför nästa seminarium som är om två veckor. Efter det är det bara en stooor tenta (tre kurser i en) som ska skrivas, fast den ska inte in förrens i maj tror jag. Nej, nu orkar jag inte tänka mer på alla tentor just nu. Jag måste ta en sak i taget så jag orkar med!


RSS 2.0