Höst?

Det här vädret är konstigt. När jag tittar ut ser det kallt ut men när jag går utanför dörren är det varmt. Det är väl något mellanting mellan sommar och höst. Jag önskar bara att sommaren, den RIKTIGA sommaren, kunde stanna lite längre! Hösten kan vi väl hoppa över? Visst, det är mysigt men samtidigt tråkigt!



Meteorologiskt är det höst när dygnsmedeltemperaturen är fallande och ligger mellan 0 och 10 grader (www.smhi.se).

Slöseri med tid!

Jag har noll motivation, jag känner inte för att göra någonting. Det känns som att jag bara slösar bort min tid framför datorn, bättre det än att bara ligga och deppa. Jaja, jag får väl passa på att njuta av att jag kan slösa bort min tid hur jag vill den här veckan, för på måndag börjar skolan igen..



Stammis

Han i kassan: Bara juice idag?
Jag (döv som vanlig): Vaa?
Han: Bara juice idag (skrattar lite).
Jag: Aa, jag måste ju ha något att dricka till frukost i morgon.

Ge mig lite värme och en vacker plats!


Jag vill tillbaka till värmen, till paradiset.



Jag vill bada i det underbart blåa vattnet.



Jag vill till hotellet och slappa vid poolen.


Snälla, jag vill inte vara i tråkiga Sveriga längre! Det är bara höst & trist!

Ge mig en!

Tack vare en liten söt svart mops, som jag och syster såg på stan förra veckan, har vi blivit tokiga. Syster vill ha en liten svart sötsak och själv vill jag också ha en svart eller varför inte en ljusare? :) Undrar vad mina katter skulle tycka om en liten mops kompis? Haha.


Konstig katt!

Han måste ha drömt något.. Han lät så konstigt (nästan som en borrmaskin, när man borrar i luften) och när jag petade på honom fräste han :/ Sen glodde han surt.
Jag är rädd för Ruben!


Torsdag - 090820

Idag har jag inhandlat en ny höst/vår jacka, två sjalar, två bodybutter, skolgrejer och lite smått från apoteket. Jag känner mig som en riktig slösa. Jag får väl skylla lite på sis som lurade mig att köpa jackan :P Hihi. Idag är jag på bra humör, inte bara för att jag shoppat, utan för  att vi ska åka till urskogen! Jag har redan börjat fundera över min packning, jag kanske ska packa i en stor väska istället för min tygkasse som jag har allt i nu.. Det beror på om jag ska ta med träningskläder eller ej. Usch, beslutsångest.




Snälla, ta mig tillbaka till Grekland! ♥

Yey igen!

Vi kanske åker i morgon istället! ♥

Yey!

På fredag åker vi till det underbaraste stället i hela Sverige! Jag har saknat det så mycket så det nästan gjort ont. Det är nästan exakt 2 år en vi var där sist och nu äntligen gör vi det igen :) Jag kommer inte ihåg hur många gånger vi varit där, det är väldigt många iaf. Jag kommer ihåg när jag var liten, jag och sis följde alltid med farmor och farfar till sommarstugan. Det var nästan aldrig bestämt att vi skulle följa med, men av en konstig anledning kom dom alltid och hälsade på innan dom skulle dit. Vi frågade om vi fick följa med och självklart fick vi det, jag minns att vi alltid sprang in och packade. Det var alltid så himla mysigt att åka dit med dem. Men den känslan som jag kände just i den stunden då vi hade frågat och sprang in för att packa - den känslan är svår att förklara och den är svår att uppleva igen. Men den här gången, liksom förra gången och flera gånger innan dess är det inte med farmor och farfar vi åker dit (farfar är borta och farmor sitter i rullstol).  Men det är ändå helt underbart att åka dit igen! ♥


Just nu känns allt mycket bättre, min höstdepression som börjar komma smygandes känns lite längre bort nu. Den kan gärna försvinna helt så jag kan koncentrera mig på skolan sen också. Tack och lov är det 1½ vecka kvar innan skolan börjar. Snälla, låt det vara sommar och varmt till dess iaf!


Tre veckor kvar (090909).

...

Hemma igen. Trista, tråkiga höstväder! Höstdepressionen är här! :(


Snart <3

Bara tre arbetspass och mindre än en vecka kvar. Jag längtar så fruktanssvärt mycket! Snart, snart, snart : sol & bad i massor! Jag har i alla fall börjat packa, en resväska som är systersöts är full med kläder och handdukar. Undrar vad jag ska lägga i den andra resväskan som vi ska ha med? ;) Jag tror inte att vi behöver oroa oss över att resväskorna kommer att väga för mycket på vägen dit i alla fall. Vi får väl se om det finns något fint att köpa där borta.


9 dagar kvar!



Kan det bli bättre?


RSS 2.0