Trött på allt..

Har inte orkat skriva här på några dagar.. Det har inte hänt så mycket sen jag skrev sist, ingenting som jag orkar berätta om här iaf. Det är jätteskönt att det här är min sista jobbarvecka, sen har jag semester :) Hihi, det ska bli så skönt så! Nu ska jag titta på tv och sen sova..

Jäkla tjat

Jag hinner knappt få upp ögonen innan hunden börjar "tjata" om att gå ut. Som igår.. Pappa hade varit ute med honom tre timmar innan han började "tjata" på mig. Och nu gnäller hundskrället igen! JAG BLIR GALEN!! Usch, jag ska aldrig skaffa hund, jag och Robin alltså. Om vi skaffar en hund så blir det inte under de närmaste åren, dessutom ska jag skaffa en valp isåfall och inte en gammal hund. "Man kan inte lära gamla hundar att sitta"..

Jaja, nog om mitt hundproblem. Idag ska jag och älsklingen köpa present till Neo som fyller 3 år i helgen. Vet inte riktigt vad vi ska köpa, men det blir väl någon leksak (som vanligt). Jag har faktiskt försökt att köpa kläder till Robins syskonbarn, men jag tycker inte att de är så värst tacksamma! Visst det är barn.. Men kläder går väl altid åt? De kommer ju ändå inte ihåg vem de fått vad ifrån eftersom de får såna mängder av allt, särskillt leksaker! Jaja, men i julklapp köper jag nästan alltid kläder åt dem, jag kan göra undantag om de ÖNSKAR sig någonting, men det händer inte så speciellt ofta. Det är lite roligt.. När jag var liten skrev jag alltid önskelista till jul och min födelsedag så jag visste alltid vad jag önskade mig, men det kanske är något som man inte gör längre.. Frågar man någon vad den önskar sig så får jag alltid svaret "vet inte".. 

Nu ska jag lyfta på mitt arsel och gå ut och hänga upp tvätten.

Tänk..

Tänk om man kunde spola tillbaka tiden.. Då skulle jag njuta av allt som gjorde mig lycklig när jag var liten, det som är borta nu..


Trött

Jag blir galen.. Jag får inte sova på morgonen eftersom det är en hund som måste ut och det känns som att jag är den enda som går ut med honom. Visst, jag är hemma hela dagarna och går gärna en liten promenad tidigt på morgonen och vid lunch, men därimellan behöver han gå ut eftersom han nästan aldrig gör sitt stora behov tidigt på morgonen. För en timme sen blev jag väckt av att han gnällde som en tok, hade tänkt sova en halvtimma till, men det var bara att gå upp. I morse var det inte bara jag hemma.. Både sis och pappa var hemma, men ingen av dem hade väl tid att gå en promenad med hunden. DET ska bli så skönt när jag är klar med de här fem veckorna och jag kan bo hemma hos älsklingen igen, då behöver jag inte anpassa mitt liv efter en hund. Det är så skönt så att bara ha två katter! Jaja, nu låter det väl som att jag inte tycker om hundar, jag älskar hundar! Men jag är bara så trött på att det JÄMT är jag som ska gå ut med hunden här!

Hmm.. Jag vet inte alls vad jag ska göra idag. Ska nog ringa och väcka älsklingen, om han inte redan är vaken :P Jag får väl se om han vill hitta på något. Ajustdet, jag var på blodcentralen igår och lämnade blod för tredje gången :) Men fy faen va ont jag har i armen idag, det gör skit ont där jag hade nålen satt :( Det känns som att jag har ett stort blåmärke som täcker halva armen, fast jag har inte ens ett litet blåmärke :/ Jäkla sommarjobbare som gröpte runt eftersom det "rann för sakta". HAA, rann försakta? Bara för att jag inte var klar efter fyra minuter, som gubben bredvid mig. Nästa gång vägrar jag att någon som inte vet vad hon ska göra när det rinner försakta får röra på nålen (hon frågade en annan som jobbar där). Jag är ju för faen lite rädd för allt som har med nålar att göra och när jag börjar vänja mig kommer en jävla sommarjobbare och förstör.. Grr.. Jaja, slut på mitt tjat och gnat.

Lördag

Usch, jag önskar att sånt här inte händer unga människor.. Men det gör det tydligen :( Det är älsklingens kompis, Jonas, som gick bort igår. Han hade varit sjuk länge i cancer. Tur att älsklingen hann hälsa på honom två gånger den här veckan, han var hos honom dagen innan han gick bort. Jag kan inte föreställa mig hur jag skulle känna om det var min kompis som dog, jag skulle nog inte klara av det.. Jag vill inte ens tänka på hur ledsen jag skulle vara.. Men livet går väl vidare, man kan inte sluta leva för det. Jag vet att älsklingen är jätteledsen för det som har hänt och jag förstår honom, det var hans kompis. Alla visste att han skulle försvinna, men inte när. Jag tänker på vad älsklingens moster sa förra fredagen.. Hon sa att "Jonas har inte många veckor kvar".. Och precis en vecka efter går han bort :( Jag hann inte träffa honom en sista gång, men jag kände inte honom så bra. Träffade honom bara två-tre gånger så jag lärde aldrig känna honom.

Usch.. Jag ska försöka hitta på nåt kul som får mig på andra tankar. Tänkte titta på en film.


R.I.P

R.I.P Jonas :'(


Fredag

Bara en natt kvar.. Sen är det helg och ledigt! :) Jag har så ont i min handled så jag nästan grinar, inte första gången jag får ont i den så jag vet att det går över. Men det gör så ont att jag får ont i nacken också :( Hmm.. I morgon ska jag hem till min älskling igen, har saknat att sova bredvid honom! Fast det värsta med helgen är att den går så himla snabbt och sen måste jag jobba igen.. Men nu är det BARA två veckor kvar..

Onsdag

Usch, idag är jag tröttare än vanligt. Jag har så himla svårt att somna på kvällarna så därför bestämde jag mig för att inte sova lika länge i morse, då kanske jag kan somna tidigare ikväll. Men det tvivlar jag på.. Just nu är jag iaf hemma hos älsklingen, får se vad vi ska hitta på idag :)

Tisdag

Idag har jag och älsklingen köpt en Sodastream Design :) Så nu slipper jag äntligen att släpa på all läsk från affären, fast jag ska nog mest göra kolsyrat vatten med smak. Det sägs ju vara bättre att ha en Sodastream än att köpa kolsyrat vatten. Just nu är jag hos älsklineg, men ska hem till mamma & pappa ikväll igen. Nu ska jag passa på att mysa med min älskling! <3

Måndag

Idag mötte jag nattugglan när jag jobbade. Annars var det lungt, nästan inte en enda kotte ute. Jag såg bara några få som var på väg till jobbet. Jag blev irriterad på mig själv eftersom jag hade samma j*vla skitlåt i huvudet i 2½ timme :/ Jag höll på att bli galen! Förhoppningsvis tänker jag på någon annan låt i natt när jag jobbar.

Förutom att ha jobbat och sovit så har jag inte gjort så mycket idag, jag orkar helt enkelt inte! Jag funderar på att lägga mig i sängen och läsa en bok som jag började läsa när jag kom hem i morse :) Eller så tittar jag på tv..

God morgon - söndag

Filmen jag och älsklingen tittade på igår var "The Ruins".  Jag vet inte om jag tyckte att den var så speciellt bra.. Det finns bättre filmer, om jag säger så..

Idag ska jag och älsklingen till mormor & morfars kollostuga och plocka hallon :) Syster skulle jobba idag, så hon hade inte tid att föjla med. Hoppas det finns mycket hallon, det är så himla gott! Aja, nu ska jag äta frukost, äggmacka :D

Film

Jag håller på att tjata på älsklingen. Jag vill titta på film, men han vill vänta tills det blir mörkt. Det är en skräckfilm som vi ska titta på, men jag kommer inte ihåg vad den heter. Jag vill titta på skräckfilm när det är ljust ute för då blir jag inte lika rädd :P

Min mormor är så söt, hon ringde för en liten stund sen och sa att jag och syster får komma till kollo och plocka hallon :) Jag älskar hallon! Hoppas systersöt kan följa med dit ut i morgon, vill inte åka själv! Men om jag tjatar så kanske älsklingen kan följa med, fast det går han nog inte med på. Jaja, jag ska försöka få tag på min syster, som antagligen jobbar just nu. Och så ska jag tjata lite mer på älsklingen så jag får se filmen när det är ljust ute! :P

Bra, eller ej?

I torsdags testade jag Dermoscent som jag fått från Buzzador, min katt Ruben fick bli "försökskanin". Jag hoppas att den här produkten ska hjälpa Ruben att inte tappa så mycket päls. Man påstås se resultat efter 4 veckor, så det är bara att vänta och se.. Men det var inte alls kul att försöka få på oljan på honom, han tyckte inte alls om det. Hoppas han vänjer sig så jag inte behöver be älsklingen att hålla i honom nästa torsdag också när det är dax för nästa dos. En stor nackdel med den här produkten är att den luktar fruktansvärt mycket! Ruben luktar fortfarande från oljan, men inte lika mycket som första dagen. Tycker synd om min kisse. Men det kan ändå vara värt att testa eftersom han tappar så mycket päls så jag måste dammsuga nästan varje dag, dessutom är det inte kul att han hårar ner i sängen. Han hårar ju inte lite..


Kebabpizza

Mums, snart ska jag och älsklingen äta kebabpizza :) Jag vet.. Moffmoff. Undrar om jag kommer att höra KENT sen, vi bor ju ganska nära stan, fast kanske inte tillräckligt :P Nehepp, nu får älsklingen allt ta och komma hem med pizzan, jag är hungrig!

Helg

Nu är det helg igen och jag är lika seg och trött som vanligt :/ Jag har så himla många tankar i huvudet.. Vad säger man till en 24åring som är döende? Som kanske bara har några veckor kvar att leva.. Jag blir så himla ledsen när jag tänker på det.. Jag känner inte personen så himla bra, men älsklingen gör det. Det verkar som att ingen hälsar på, jag får så dåligt samvete eftersom jag inte trott att det varit så allvarligt, eller jag kanske bara har skjutit det åt sidan? Det är jobbigt att veta att en så ung person snart försvinner..

Usch, det här är jobbigt!

Kväll

Ska snart gå och sova. Bara två "arbetsdagar" kvar på den här veckan. Det var inte alls länge sen det var helg, det känns som att det var helg i går. I morgson kväll ska jag hem till älsklingens bror och grilla, egentligen vet jag inte om jag orkar, men jag får väl vara lite social. Det känns som att dagarna går så fort att jag knappt hinner med någonting, jag sover trots allt till 12. Men jag kan inte somna på kvällarna när jag sovit så länge, men det är så himla skönt att sova på morgonen/förmiddagen! Jag hoppas att jag kan sova ikväll iaf, jag vill inte vara trött när jag jobbar.. Men men.. Nu ska jag hjälpa mammis med lite saker innan jag ska sova.

God natt!

Trötter

Är hos älsklingen nu.. Måste äta frukost/lunch/middag, har sovit hela dagen så jag har inte hunnit äta något än :/ Hmm.. Jag är trött som vanligt! Det här jobbet tar kål på mig..

Hos älsklingen <3

Nu har jag varit hos älsklingen i två timmar, ska åka hem med mamma om en liten stund. Jag har klippt mig idag och jag blev faktiskt nöjd! :) Jag klippte bara topparna, har tänkt att försöka spara ut till lite längre hår.

Jaja, nu ska jag kila.

Helgen

I fredags var jag och mamma hemma hos grannen och badade i deras pool, det var skönt! Vi åt god mat på kvällen och firade att allt som har med stugan att göra är klart. Nu är den såld. Igår åkte jag hem till älsklingen efter att ha sovit några timmar efter jobbet, klockan gick väldigt fort och det blev kväll och det hann bli natt innan jag somnade. Imorse vaknade jag vid 12 och var trött, men gick upp ändå. Jag och älsklingen hann umgås i några timmar innan jag åkte hem till mamma och pappa igen. Så nu är jag här igen. Ska ju jobba inatt :/ Usch, det känns inget kul att ha sex nätter framför sig innan jag får "helg" igen. Men nu är det bara fyra veckor kvar att jobba, har jobbat en vecka. Jaja, nu ska jag försöka sova. GOD NATT!

Inget bad

Det blev inget badande idag, kanske kan bada i morgon ;) Snart kommer mammis hem, då ska vi gå ut med Brum. Usch, jag är hungrig, men jag vet inte vad jag ska äta :( Jag längtar inte tills i natt, ska dela ut tidningar först, sen reklam :/ Delade inte ut reklamen idag för jag visste inte att jag skulle göra det.. Så därför måste jag göra det i morgon.. Jag som trodde att jag kunde slippa det.. Men jag får en extra "dagslön" om jag gör det :) Jag gissar på att det inte blir så mycket "extra" pengar, men jag får väl göra det endå. Jag får iaf bra motion att springa upp och ner i trapporna :P Men efter jobbet ska jag träffa min älskling, och det ser jag fram emot! :) <3


Bye bye

Snart är inte stugan mormor och morfars längre :(




VÄRME!

Usch, jag ska inte klaga, men jag tycker att det är förvarmt idag! Jag funderar på att åka och bada med älsklingen, men jag har inte bestämt mig om jag verkligen vill bada idag. Igår badade jag med syster, kusinerna och moster. Det var jäkligt skönt! Synd bara att vi inte såg några bönder :P Haha.. Jaja, nu ska jag äta frukost och prata med min älskling :)

Bara 1 dag kvar att jobba den här veckan..

Onsdag

Åh, jag är så trött! :(

Jag åkte hem till älsklingen efter jobbet idag och sov, vaknade halv ett och tur var väl det eftersom jag hade parkeringstid till ett. Så det var bara att gå ut och lägga i mer pengar. Jag sover alltid bäst bredvid min älskling, i våran sköna säng! Här hos mamma och pappa har jag världens minsta rum som blir som en bastu på nätterna. Jag sover inte så bra här, men jag är inte van att sova "själv", dessutom inte i ett stängt rum. Jaja, snart kommer mamma och hämtar mig, ska till landet en sista gång! Haha, det blir tredje dagen i rad! :P

Tisdag

Jag är så trött så jag skulle kunna sova ett helt dygn och fortfarande vara trött! Jobbet är inte alls kul, jag ska inte klaga, men det är jobbigt som faen! Men det är bara att stå ut.. Orkar inte skriva så mkt mer. Saknar min älskling <3

RSS 2.0