1 kg snor till försäljning!

När jag trodde att förkylningen gått över, kom den tillbaka! I helgen var det värst, då halsen gjorde superont och jag knappt kunde prata. Nu är näsan det största problemet! Till och med en läkare på jobbet undrade hur det var med mig och om jag verkligen orkade jobba. Haha, lite kul alltså. Självklart skulle jag gärna ligga hemma i soffan och vila, men pengarna då!? Jag var ju hemma två dagar för två veckor sen. Många på jobbet är sjuka nu.. Underbemanat.se! Inte nog med att snoren rinner eller täpper igen, jag hostar emellanåt. Det kliar lite i halsen. Nog om min förkylning..

Jag längtar till julafton! :)

Matlust!

Jag tappade just matlusten för fem år framåt! Fy.. Äckligt!


Något jag saknar!


Gymnastiken ♥
(Jag längst till vänter)


Super syster!

Haha, känner mig nästan som en sån. En kolega blev sjuk och gick hem efter halva arbetspasset och jag tog över hennes patienter. Jag hade även mina patienter, så dubbelt så många blev det. Att dela ut mediciner tog lite längre tid än vanligt, men med så trevliga patienter gjorde det inget. Nästan alla tittade på Bonde söker fru, lite roligt :) I vanliga fall brukar jag vara stressad och trött på kvällen när jag jobbar, men inte idag. Tur var väl det :) I morgon hoppas jag på en bra dag på jobbet. Ska på kommunikationskurs på eftermiddagen. Den är obligatorisk så jag har inget val.. Ledig tre dagar efter det :D Nu ska jag sova, god natt!

Ny design!

Wej! Nu har jag en ny fin design som jag vann hos Tessa! 
Idag har jag fått sova i 11 timmar! Detta trots att jag vaknade när R gick till jobbet och när målaren ringde på dörren i morse. Nu verkar han vara borta från lägenheten igen, hoppas han kommer tillbaka snart så jag kan prata med honom. Jag vill veta hur lång tid det tar att göra klart och om de hittat färgerna vi vill ha :) Till skillnad från igår, då det luktade målarfärg, luktar det spackel idag. Vet inte vilket jag föredrar. Men bra blir det nog i alla fall :) På tal om trollen, nu kom han igen..

systermys!

Sitter hos systersöt just nu och dricker te.
Vill inte vara hemma i stöket, vi har anlitat ett företag som spacklar och målar i vardagsrummet och datarummet. Idag när vi kom hem möttes vi av en stark målardoft. Taket hade fått sig en omgång. Hoppas de börjar spackla i morgon så det blir färdigt snart :)

Nu ska jag fortsätta mysa, ha en bra kväll!

Bloggdesign!

Jag tävlar om en ny bloggdesign hos söta Tessa!
Var med och tävla Du också vettja! :)


Kattleksaker!









En boll och en val. Gårdagskvällens och morgonens arbete :)


Snööö!

Weeej. Jag ser det snöa! Hoppas det får ligga kvar den här gången, det ser dock inte ut att komma så mycket. Men det som kommer är välkommet :) På tal om annat, min hals gör ont, avskyr det :( Igår låg jag i soffan och roade mig med att titta på "Män som hatar kvinnor", idag blir det "Flickan som lekte med elden". Min moffe (Mysan) ligger bakom mig på soffan nu och ser gosig ut!


Söt katt, mindre söt vägg.. Det är som en byggarbetsplats här ^^

Ovälkommen förkylning!

Jaha, då var det min tur att vara förkyld! Det gillas inte! En varm kopp te och film-tittande för min del idag då.. Och ett varmt bad!

Något positivt - det är kallt ute. Minusgrader :) Fast det sämsta med det är att bilen blir superkall på en gång när den står stilla. Så är det när man inte har tillgång till elplats.. Men minusgrader är bra, då kanske snön kan ligga kvar ett tag, om det kommer någon mer snö!?

Grått

Usch, vädret gör min inte direkt på bra humör. Regn och trist = ligga hemma och titta på film dag! Trots detta pissväder har jag jobbat idag. Det har till och med gått bra! Inget stress eller gnäll. Såna dagar behöver jag fler av! :)

Tittar just nu på filmen I love you, man. Började på den igår kväll. Känner på mig att det blir någon mer film efter denna. Orkar inte ta tag i någonting här hemma idag. Tur att jag städade i helgen när jag var ledig :)

Jul jul strålande jul!

Eftersom det snöar ute är jag supersugen på att baka pepparkakor och att julpynta! Mysigt värre! Jag längtar så till julen! Jag kunde inte låta bli att klicka mig in på H&M's hemsida. Såklart fastnade några varor i shoppingbagen. Hihi ;) JULTEMA!



En säck att ha alla julklappar i.


En löpare och en kökshanduk till köket.


Julaftonens outfitl!?


Lite off!

Vet inte vart blogglusten tog vägen? Kanske är den här nu igen!?
Inte har det hänt så mycket sen sist jag skrev. Senaste tiden har mest betått av jobb, jobb och åter jobb. Det känns som jag jobbar 24/7. Jag uppskattar verkligen de dagar jag är ledig, trots att de är få! Det svänger väldigt på jobbet, ena dagen sliter man arslet av sig och andra pillar man navelludd. Så kanske det är på många jobb!?
I helgen var jag och syster på IKEA, min kreativa sida kom fram då jag köpte en Expedithylla och ben och skruvade ihop, fyra tygkorgar blev det till den :) Enligt mig själv var jag kreativ då jag fick fundera ut hur jag skulle sätta dit benen, då det inte finns förskruvade hål på hyllan. Lite annat smått och gott blev det såklart :) Nu i veckan har jag jobbat, jobbar kväll i morgon sen är jag ledig i två dagar. SKÖNT! Nu är det dags att titta på Välkommen åter! Min humor! Hihi :)

RSS 2.0