lördag

Har varit vaken i nästan två timmar nu.. TVÅ timmar som jag kunde ha sovit istället, men jag gick ändå upp. Jag vet, jag är lite knäpp :P Det är alltid så, när jag får ha sovmorgon så kan jag inte sova så länge.

Jag har redan hunnit diska, kastat kartonger, papper, m.m vid återvinningscentralen, plockat undan sånt som inte ska vara framme. Nu är det bara en omgång med dammsugaren som behövs (igen). Jag dammsög igår, men det är redan kattsand på golvet och katthår överallt. Det är bäst att passa på att städa när jag är på humör, annars vet jag inte när det blir gjort. Problemet är bara att älsklingen är en riktig sömntuta som ligger och sover fortfarande, så jag vill inte störa honom genom att dammsuga. Men såfort han har gått upp startar dammsugaren!

Lite senare idag ska jag åka och storhandla, det behövs verkligen! Jag har kommit på en massa saker som vi behöver handla. Jag har världens bästa mamma som ställer upp och skjutsar <3 Så är det när man inte har bil.. Fast jag klarar mig bra utan en bil, jag har ju min cykel ;P Fast jag vill inte åka och storhandla med den, det är förjobbigt!

Kurr kurr låter min mage, måste fixa frukost nu.

Pust

Nu har jag städat lite här. Håller på att tvätta just nu. Katterna blev lugnare när jag dammsög, det blir dom alltid. Fast jag funderar på vart dom har tagit vägen nu :P Hihi, dom kanske ligger i sängen och hårar ner?


Jahapp!

Då var det helg igen. Första skolveckan är avklarad. Det känns skönt att ha börjat skolan igen, men samtidigt är det jobbigt. Jag har precis fått veta vilka dagar jag ska jobba nästa vecka (tis, tors & fre), hade gärnat jobbat alla dagar men skolan går först! Nu känns det som jag har tur och får alla arbetspass jag vill, det kanske är för att jag är så snabb på att ringa upp. Den här terminen ska jag försöka jobba så mycket som möjligt (när jag inte har några lektioner) för att få lite mer pengar att leva på. Jag vill hjälpa älsklingen att betala alla räkningar och maten. Jag vill även kunna sätta in pengar på mitt sparkonto.

Jahapp, nu har jag ätit min "lunch", ett äpple. Jag ska försöka sätta igång med städningen här hemma. Ojoj, nu bråkar katterna med varandra, jag ska skrämma dem med dammsugaren! :P

fredag

usch, usch & usch! Jag är trött idag också. Ändå somnade jag vid 22-tiden igår, så jag borde inte vara trött :/  I morgon ska jag sova ut ordentligt, fast det är då jag vakar tidigt och är pigg.

Idag har jag en lektion, man kan väl kalla det för en föreläsning. Jag känner på mig att den kommer att bli  tråkig, men jag hoppas på motsatsen. Jag slutar iaf vid lunch, efter skolan ska jag hem och städa.

Nu ska jag kolla mig mejl och mysa med mina sötnosar! <3

:/

Idag har jag bara haft skolan i tankarna.. Så här kan det då gå.. Dessa är mina tankar just nu:

Är jag dum i huvudet eller är det fel på alla andra?

Jag förstår inte varför folk inte kan meddela saker i tid! Jag missade tydligen ett "styrelsemöte"!? Eller? Hur kan man ha ett styrelsemöte veckan efter att man haft ett? Mig vetligt så har vi alltid ett i månaden.

Varför, varför & varför har jag mitt jävla guldfiskminne? Jag missade just ett möte. Det var ett inför knytteloppet-möte. Men inte visste jag att något beslut skulle tas! :s Dessutom skulle jag ha läst någon Remiss(?) som inte ens går att hämta på internet! Inte nog med det.. Det gick inte ens att hämta den när jag fick protokollet från förra styrelsemötet.

Jag förstår ingenting! Jag är bara förvirrad!

Snälla, hjälp mig att förstå! Jag vill inte ha ett sånt stort ansvar längre!

28/8

God morgon!
Jag är TRÖTT, jag har inte sovit så bra inatt. Jag drömde en mardröm, det som hände i drömmen är lyckligtvis inte alls sant! Om en stund ska jag gå till skolan, jag känner absolut inte för att sitta där hela dagen! :/ Usch, jag vill ligga under täcket och bara mysa med älsklingen <3

Nehej, nu måste jag fixa det sista innan jag ska iväg.

Godnatt!

Usch, det var allt annat än trevligt att jobba idag. Stanken var enorm och jag tyckte att det var jätteäckligt! Jag tänker aldrig mer sätta min fot på den avdelningen! En roligare sak som inträffade idag var att jag hittade mitt förlorade örhänge :D Jag tappade ju det igår på H&M, men nu ikväll när jag satt i soffan som kände jag något vasst som stack mig i benet, gissa om jag blev glad! Hihi, ibland har man tur :)

I morgon har jag en lååång skoldag framför mig. Just nu håller jag på att skriva ut en massa papper som jag ska ha med mig i morgon. Jag lovar, det är inte lite papper som går åt! Jag är inte så smart så jag skriver ut på båda sidorna.. Utan det tar för lång tid eftersom jag själv måste vända på papprena då.

Sen.. Sen ska jag sova :) SKÖNT!


Shopping

Idag var jag på tunapark med systersöt, jag köpte två par jeans. Det var det enda jag var ute efter och jag blev själv förvånad när jag hittade två par :) Inte var det speciellt dyrt heller. En tråkigare sak var att jag tappade ett örhänge :( Jävla örhänge som bara försvann när jag testade tröjor på H&M. Varken jag eller systersöt hittade det, mina favvo-örhängen :( Det konstiga var att ploppen ramlade på golvet i provrummet, men örhänget var som försvunnet. Jaja, jag får väl köpa nya.. Fast dem var i äkta silver så dem var inte direkt gratis!

Imorgon ska jag jobba, jobba & jobba. Börjar och slutar samtidigt som mammis, så jag ska åka med henne :) Och självklart är det på hennes jobb jag ska jobba, fast inte på samma avdelning. Jag ska vara på den värsta avdelningen, har aldrig varit där men jag har hört talas om den.. Men det är bara i morgon så jag överlever förhoppningsvis ;) Jag har ju ingen lektion i morgon, så det passar utmärkt att jobba!

Usch, jag har ont i halsen :/


Tisdag

God morgon!
Jag har vaknat flera gånger inatt, katterna busade. Men trots alla avbrott under natten så känner jag mig hyffsat pigg. Jag hoppas att lektionen jag ska på om en timme är intressant så tiden går fort. Jaja, nu ska jag äta frukost :)

Jag vill ha sommar igen..




Det var inte världens bästa väder när den här bilden togs, men det var ändå skönt eftersom vi var på semester.. Jag vill iväg på semester igen, fast till något varmare ställe. Jag vill helt enkelt ha sommar igen!

Sötnosen Brembo <3

Första dagen..

Idag var det första skoldagen efter sommarlovet. Vi var många som hade sett fram emot att börja skolan igen, men första lektionen kunde ha varit bättre. En virrig lärare som virrade till allt. Men andra lektionen var mycket bättre. I morgon har jag bara en lektion på förmiddagen, vi ska lära oss att sätta en PVK. Det ser jätteläskigt ut, jag såg när en sjuksköterska satte en PVK på en patient på praktiken. Men förhoppningsvis lär jag mig hur man sätter den, fast vi får väl träna på plastarmarna som vanligt. I morgon efter skolan ska jag och sis shoppa ;) Det ser jag fram emot! Jag var på stan en snabbis efter skolan idag, men jag hittade inte det jag ville. Men jag hittade det jag skulle ha på apoteket iaf, det var det viktigaste! Jag köpte Mucoangin och det hjälpte verkligen mot halsont :)


Stackare!

Det blev inget kalas igår, födelsebarnet mådde inget bra. Det visade sig att hon hade/har hjärnhinneinflammation :/ Usch, jag tycker jättesynd om henne, det kan inte vara kul. Men tydligen så var det väl inte så allvarligt som det kunde ha varit. Vi får väl se om vi kan åka och hälsa på henne på sjukan idag istället.

Jag har inget alls planerat idag, vi kanske ska hem till mina päron. Kanske till sjukan om det är lämpligt. Åh, i morgon börjar skolan igen, jag vet inte om jag känner mig så laddad längre.. Jag kände mig jätteladdad tidigare i veckan, men nu vet jag inte.

Jaja, nu ska jag plocka lite här hemma. Vill inte att det ska bli stökigt på en gång, vi storstädade trots allt igår ;)

Fredag & lördag

God morgon!
Igår jobbade jag, hann nästan inte göra någonting innan jag stack iväg. Det känns skönt att veckan är över och att jag inte ska jobba något mer, inte den kommande veckan iaf. Jag börjar ju skolan på måndag, jag vill koncentrera mig på skolan och inte på något jobb. Fast jag behöver pengarna så jag får väl försöka jobba lite trots att jag går i skolan, fast den första skolveckan ska jag ta det lugnt.

Idag ska jag på kalas, Robins brorsdotter fyller år :) Hon blir tonåring. De har även flyttat så vi ska väl titta hur dem har det i den nya lägenheten :) Efter det ska vi hem till Robins mamma och grilla :) Innan vi ska till Robins bror så ska vi hinna städa lite och uträtta några ärenden på stan.

Hihi

Nu har jag fått älsklingens trasiga ipod nano att fungera. Då kanske jag kan använda den :) Hihi. Fast jag ska köpa en ipod shuffle när jag får lön :) Och självklart blir det den röda då :) Min gamla mp3-spelare är så klumig och det får inte plats så många låtar på den heller!



21/8

God morgon!
Jag sitter här och är irriterad på mig själv.. Jag har alltid hjärnsläpp när det gäller mat, jag vet aldrig vad jag ska laga för mat. Men igår hade jag inga problem, kom till och med på vad jag skulle laga idag. Men.. Problemet är att jag glömt bort vad det var :/ Jag har så himla dåligt minne så jag blir arg på mig själv! Åhh, jag måste försöka komma på vad det var.. Annars får jag försöka komma på nåt annat och det är inte lätt! Jaja, nog om det. Idag ska jag jobba, booring. Men jag tänker på pengarna och då går det trots att det är så trist så jag vill lägga mig ner och sova. Hihi.

:)

Yes, nu mår jag mycket bättre! Jag har precis ätit kyckling och pastasallad och gjort matlåda och middag åt älsklingen :) Haha, han kan laga mat men jag är så snäll :) Han får faktiskt sallad till middag och i matlådan så jag behövde inte anstränga mig så mycket :P

Just nu står tv:n på, jag har tittat lite på friidrotten. Funderar på att sätta på musik istället, men jag har inte bestämt mig än :P Jag ska iaf lägga mig bredvid Ruben i sängen och mysa med honom, Mysan kanske också kommer och myser, hon är jätte svartsjuk!



Sjuk?

Funderar på om jag börjar bli sjuk.. Jag har jätteont i magen och känner mig trött. Jag har inte tid att bli sjuk och förhoppningsvis håller jag inte på att bli det!

Usch, idag ska jag jobba.. Känner inte alls för det. Klockan går så himla sakta och det känns som att kläderna aldrig tar slut, det gör dom inte heller så. Jaja, jag ska inte klaga, det finns väl värre jobb, jag får ju iaf betalt.

Nu ska jag gå och handla lite så jag kan göra en kycklingsallad.

OS

Jahapp. Jag somnade aldrig om förut.. Som tur är känner jag mig pigg just nu, förhoppningsvis är jag lika pigg när jag ska jobba. Jag börjar och slutar samma tid som igår. Jag antar att jag får göra samma sak som igår, galga sjukhuskläder.

Samtidigt som jag sitter här tittar jag på OS. Heja Stefan Holm! :)

19/8

God morgon.. Eller inte?
Jag vaknade halv fem imorse, jag försökte somna om men efter nästan en timme i sängen utan att lyckas gick jag upp. Jag är jättetrött, men det känns inte som att jag kan somna om nu heller, jag är ju allt annat än pigg. Jag har tittat på OS sen älsklingen stack iväg till jobbet. Det känns som att det kommer bli en lååång dag idag om jag inte får sova lite till. Jag ska ju jobba ikväll också, så jag skulle behöva sova några timmar till.

Jag får väl lägga mig i sängen och hoppas på att jag somnar.

18/8

Halloj!
Nu är sommarlovet över för många, men inte för mig. Jag börjar nästa måndag :) Hihi. Den här veckan kommer säkert att gå fort eftersom jag ska jobba måndag-fredag. Idag börjar jag inte förrens kl.15:42 och slutar 20:00.

Och vad jag ska göra innan jobbet idag.. Det vet jag inte. Jag får väl sätta mig framför tv:n och titta på OS.



saknar . .




17/8

Gårdagen var mkt trevlig, vi var hemma hos Robins mamma först, sen gick vi till Robins morbror och satt där en stund. Sen bestämde vi oss för att gå ner till stan och på torget mötte vi Robins kompisar. Så vi följde med hem till en av hans kompisar som bor nära stan och var där ett tag. Fyrverkerierna såg vi fast vi var inomhus. Efter mycket tjat från min sida så gick vi ut, Robins kompisar ville gå till Raw, men det var helt dött där och jag ville verkligen inte gå in där eftersom jag var jättetrött. Jag tyckte inte att det var värt pengarna att gå in. Så vi gick till strömsholmen istället och där var det lite fler människor. Jag mötte en gammal kompis och Robins brors fru och hennes syster. Jag såg några fler som jag kände men jag orkade inte bry mig. Jag vet inte vad klockan var när vi kom hem, men jag orkade inte gå längre än till soffan innan jag somnade. Kl.7 i morse vaknade jag och gick och la mig bredvid min älskling istället :) Idag har jag inte hunnit göra så mycket och vädret är så tråkigt, jag är dessutom trött sen igår så.

Ikväll ska jag iaf äta kräftor, ett kilo helt själv :P MUMS!

16/8

Hejsan svejsan!
Igår var jag och älsklingen som sagt ute. Vi mötte min syster och hennes Daniel på Strömsholmen. Vi stannade inte där så speciellt länge eftersom det var någon som stod på scenen och ylade, inte lät det bra iaf! Vi gick mot karusellerna och jag, syster och Daniel bestämde oss för att åka en. Det var väl varken kul eller tråkigt, men jag tror att jag har vuxit ifrån det där med karuseller. Efter åkturen gick vi mot Harrys och det tog en evighet att gå dit eftersom det var så mycket folk. Väl framme köpte vi lite att dricka och satte oss ute. Sen kom det en fotograf och frågade om vi ville vara med på en vimmelbild, och det ville vi förstås men Robin ville absolut inte vara med. Tråkmåns! Jag tittade på bilden nyss och den blev väl mindre lyckad :P Hursomhellst, efter Harrys gick vi till Å-bryggan där våra päron satt (inte Robins päron, men våra andras). Vi stannade där en stund och lyssnade på mindre bra musik som gjorde att man blev döv. Jag avskyr verkligen när man måste skrika till den man sitter bredvid och sedan själv bli döv när man försöker lyssna vad den andre säger till en. När alla reste på sig och tyckte att det var dags att gå vidare så gick jag och Robin hem.

Ikväll ska vi också ut, men vi ska träffa Robins mamma innan och gå ut med dem (tror jag). Jag orkar ändå inte springa runt en massa på stan så det passar mig utmärkt att sitta still. Men innan det måste vi STÄÄÄÄDA!

Jaja, nog om vad jag gjorde igår och ska göra idag. Nu lägger jag in den snyggaste bilden av dem alla :P Hihi.


Borta bra men hemma bäst..

Snart är det dags att göra sig redo inför jobbet. Jag känner absolut inte för att cykla, men jag har inget annat val. Jag tänker inte gå för det tar förlång tid. Jag tycker inte om att det är sånt konstigt väder idag, jag vet inte om det är varmt eller kallt ute, om det ska börja regna eller inte. Jag får väl göra som jag gjorde igår, långärmad tröja på. Hoppas bara inte att det blåser lika mycket ute som igår. Det är konstigt att det alltid går fortare att cykla hem än bort. Samma sak när vi åkte hem från Sälen förra veckan, det kändes som att det gick fortare att åka hem än dit. Det kanske kändes som det eftersom jag fick köra ganska mycket påvägen dit. Jaja, nog om det. Jag har just bestämmt mig för vad jag ska ha på mig ikväll, en vaaarm tröja! :P

Nu ska jag mysa med Mysan och Ruben, sen göra mig iordning.

15/8

God morgon!
Jag är jättetrött och har inte alls sovit bra inatt :/ Jag jobbade ju igår, började 15:30 och slutade 21:48. Jag stod på samma ställe hela tiden. Jag skämtade om att jag skulle drömma mardrömmar om handdukar och det var precis det jag gjorde inatt när jag sov dåligt. Fast jag drömde inga mardrömmar, men jag drömde att jag jobbade. Jag vaknade säkert 10 gånger :(

Jag ska jobba idag också, fast från 15:30-18:00. Sen ska jag ner på stan med älsklingen ;) Hihi. Det är ju Å-fest. Får se om man träffar någon som man känner. Vet ju att pärona är där iaf :P

14/8

Usch, jag gick upp nyss.. Vilket skitväder det är ute :( Jag skulle kunna ligga i sängen hela dagen och bara titta på tv eller film. Fast så lat kan jag inte vara, jag skulle behöva dammsuga här. Det är katthår överallt!

Nu ska jag äta upp min avacado ;)


Betapet

Vet inte varför.. Men jag har blivit beroende av Betapet. Fast det är bara roligt att vinna ;P

Idag har jag använt hjärnan för första gången på sommarlovet. Haha. Har även beställt böcker från Bokus, snart blir jag ännu fattigare :( Det är absolut inte billigt att köpa skolböcker! Nu känner jag mig helt laddad inför skolstarten, det ska faktiskt bli skönt att sätta sig i skolbänken igen :P Jag kanske är knäpp.. Men det ska bli kul att träffa alla igen.

Nu ska jag spela lite Betapet.

13/8

Halloj!
Nu har jag varit vaken i nästan en timme, magen kurrar och jag är trött. Jag tänkte berätta lite snabbt om vad jag köpte på Ikea om det är någon som är nyfiken.. Jag köpte den där diskborsten som jag skämtade om att jag skulle köpa, galgar, förvaringslådor till garderoben och matlådor :)

Hmm.. Nu måste jag äta, magen kurrar och vill ha frukost.

Hemma

Nu är jag hemma igen. Det har varit en förvirrande dag med några småkonflikter. Men sånt är livet ;) Jag höll dessutom på att bli tokig på min mobil som ringde stup i kvarten, det var jobbet som ringde alla gångerna. Jag ska jobba torsdag & fredag den här veckan och måndag-fredag nästa vecka :) Jag sa som det var.. Jag behöver pengarna! HAHA. Han jag pratade med skrattade bara :) För er som inte vet så jobbar jag "på" Manpower student, eller jag får uppdrag av dem :) Det är skitbra, iaf när man är en fattig student som behöver pengarna! :)

Jahapp, nu var det dags att få lite mat i magen (igen).

Söta!

Jag är med och tävlar om söta bakformar :) Tävla du också vetja!



(klicka på bilden)

Ikea

Wiiie, pratade med sis & mammis nyss. Jag fick reda på att vi ska åka till Ikea innan vi ska till farmor :) Synd bara att jag inte har så mkt pengar.. Men det ordnar sig nog ändå om jag hittar något som jag vill ha. Vet inte ens om jag behöver ha något från Ikea, men det är kul att åka dit endå, alltid hittar man nåt. Jag kan ju alltid köpa en ny diskborste med sugplopp ;) Hihi.

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med nyss.. Städa & tvätta.

12/8

God morgon!
Gick nyss upp från min varma & goa säng. Ville egentligen inte gå upp såhär "tidigt", men jag ville inte sova bort hela dagen heller så. Så ni sitter jag här en snabbis. Idag ska jag, sis och mamma hälsa på farmor :) Trevligt trevligt. Har inga andra planer för dagen, jag tar den som den kommer ;P

Träning?

Jag är så himla trött på att inte ha någon sport att hålla på med. Jag är rastlös och känner mig slö. Jag önskar att jag hittade någon sport som passar just mig, men jag vågar inte testa något nytt.. Jag älskar fortfarande gymnastiken, även om jag inte har tränat det på jättelänge. Jag skulle behöva ha en träningskompis.. Men såna växer ju tyvärr inte på träd :(

Jag undrar om det är någon av er, läsare, som kan ge mig förslag på vilken sport jag borde testa på!?


..

Varför ljuga och vara orättvis? Jag orkar inte mer.. Jag vet, jag har faktiskt insett att jag inte är favoriten. Har nog aldrig varit och kommer aldrig att bli. Just nu känns allt bara skit, jag som började min dag så bra, jag var på bra humör. Inte har jag någon motivation till att träna heller :@ Faen, varför kan man inte spola tillbaka tiden?

11/8

God morgon!
Jag vet inte varför.. Men jag kan inte sova längre är såhär. Det känns jätteovant att älsklingen går till jobbet och jag ligger kvar i sängen själv, annars är det alltid jag som går upp först. Jag känner mig jättetrött just nu, men det är ingen idé att försöka somna om eftersom jag ändå skulle ha gått upp snart. Mina planer för dagen är inte helt klara än, ska åka hem en stund till mamma & pappa, efter det får jag se vad jag hittar på :)

Sälen-bilder

På fjället . .








Brembo . .






Stugan . .




Jag . .


Sälen

Hejhopp!
Nu har jag varit på semester i Sälen i en vecka :) Jag var där med mamma, pappa, älsklingen och Brembo. Vi kom hem igår. Vädret var väl inte det bästa, jag trodde att det var sommar däruppe också, men det kändes mer som höst. Jag frös i långbyxor och tjocktröja, det säger väl allt.. Igår när vi kom hem åkte jag och älsklingen till äffären och jag hade kortbyxor och t-shirt på mig och inte frös jag trots det här skitvädret.

Mina älsklingar, Ruben och Mysan, var hos svärmor när vi var borta. Så nu har dem haft en bantningskur eftersom de inte äter lika mycket när dem är borta. Så nu har jag inte tjockiskatter längre :P Hihi. Men missarna äter nog upp sig snart igen.

Jag tycker nog faktiskt att det är roligare att åka till Sälen på vintern när det är snö. Ni kanske undrar vad man gör i Sälen på sommaren, mer än att frysa.. Vi vandrade på fjället och plockade hjortron. Fast det var dåligt med bär, men vi hittade lite iaf :) Det gäller att våga gå där det är blött, där ingen annan har gått :P Vi var även i Sälentältet och köpte varsin Sälentröja. Min gamla har krympt och är förliten. Vi hann även med att åka runt vid fjällen -  Lindvallen, Högfjällshotellet, Hundfjället, Tandådalen och Stöten. Vi var nästan över Norska gränsen, men vi åkte inte in i Norge eftersom vi hade Brembo med oss. Men vi stannade på ett ställe där jag tror att gränsen gick förut :P

Jag tog en massa bilder när vi var borta.. Tänkte lägga in några här när jag har lagt in dem på datorn :) Jaja, nog om min semester. Idag har jag tvättat en massa kläder och håller fortfarande på. Har även varit och hanslat kräftor idag. Just nu sitter jag i soffan och tittar på fotboll, måste byta kanal för jag tycket inte om att titta på fotboll.. Ikväll ska jag ta det lugnt och mysa med mina älsklingar! :)

Skärpning!

Nu får jag skärpa mig! Jag har inte skrivit på länge.. Jag har varken haft tid eller lust. Idag var min sista arbetsdag, SKÖNT! Aldrig mer säger jag bara! Haha, jag vet inte ens om det var värt pengarna, inte för att man tjänar så bra på att dela ut tidningar.. Men nu har jag iaf testat på det jobbet.

Ikväll ska jag bara mysa med älsklingen och inte tänka på något som har med jobb att göra eller någon annan än mitt hjärta <3

RSS 2.0