Yeeey!

Nu är jag glad. Det töar ute! :) I vanliga fall skulle jag vara ledsen för det, men inte nu när jag är så himla trött på snön. Alla jag pratar med svär över att plogbilarna inte ploga ordentligt och att det är för mycket snö. Nu hoppas jag att våren är på gång (det blir säkert kallt igen bara för att jag hoppas på vår).. JAG VILL HA VÅÅÅR! :)


Sommar - snäppet bättre än vår! ♥

Fredagsmys <3

Yes, äntligen helg igen! :)
Veckan har gått i räserfart. Det är både på gott och ont.
I morgon ska jag och R hem till svärfar som fyller år.
Och ikväll är det dags för fredagsmys med pizza och dricka :)

Tur i oturen!

Haha. Nu kan jag skratta åt det här, men jag höll på att börja grina. Jag låg i badet och skulle läsa en tidning, då råkade jag putta ner mobilen i badkaret :| Fråga mig inte varför mobilen låg så nära.. Tvättmaskinen bredvid är väldigt användbar ;) Mobilen fungerar i alla fall och tur är väl det. Hade det varit en mobil som inte var damm och fukt tålig hade den nog varit död för länge sen. Och på tal om död.. Min nacke gör fortfarande väldigt ont :( Jag är inte riktigt lika stel eftersom jag stretchat och knäckt den. Om det inte blir bättre i helgen får jag väl ta tummen ur röven och boka en tid till min vän kiropraktorn. Knakelibrak!

Nu; sänghäng! Sängen + TV:n = Bäst!

Om sju veckor har jag ett nytt sovrum att sova i ;) <3

Nackspärr och svordomar!

Trött, så trött!
I måndags var jag på praktiken, det kändes sådär. Gick en sväng på stan med syster :)
Blev bjuden på god mat <3
Igår var jag på seminarium i skolan, känns konstigt att vara där.
Gick en sväng på stan själv, köpte en "tunika" på H&M.
Idag var jag på praktiken igen. Det kändes verkligen bra idag.
Jag önskar att jag fick flera dagar då det känns bra.
Nu sitter jag här och svär över datorn.. R har meckat med den inatt.
Så nu hittar jag ingenting och dessutom fattar jag inte Windows 7 :/
Inte nog med det, jag har nackspärr (som vanligt)!

Ett varmt bad - läsa buffé (ica-tidningen) - laga mat - ligga i soffan --> mina planer för kvällen.

Alla ♥-ans dag!

God morgon! Jag var uppe med tuppen som vanligt och har fixat lite med böcker som ska säljas och med artiklar som ska läsas. Idag firar jag och R sex år tillsammans, för fyra år sedan förlovade vi oss också. Vad vi ska hitta på idag vet jag inte. Igår åt vi på Ming, väääldigt gott! ♥ Nu ska jag försöka få upp min älskling, det är tråkigt att vara upp själv i flera timmar. Hoppas alla där ute får en trevlig alla hjärtans dag! ♥


Lördag hela veckan

Önsketänkande.. Veckan har varit bra, praktiken flyter på och det känns bra förutom att det känns som att jag är extra arbetskraft ibland. Det är inte meningen, men det känns som att jag får springa uppdrag och göra allt som de inte orkar. Men det är inte så farligt.

Idag ska jag och R åka till Jysk och köpa datastolar (om de finns kvar), bra pris idag ;) Om två månader kommer jag att sitta i ett annat rum i en annan lägenhet och blogga. Vi ska nämligen flytta :D YEEEEY! Bara för att jag går runt och tänker på hur jag vill att lägenheten ska se ut (färger på väggar, m.m.) så drömde jag att jag spacklade väggar OCH golv! Haha. Jag kommer absolut INTE spackla bort det gamla fina trägolvet!

Nu ska jag äta frukost och vänta på svärfar som står för bil idag ;)


Ny vecka = nya tag!

Idag är jag ledig. Eller ledig och ledig. Jag ska lämna blod och sen plugga. Vi har en massa hemtentor som ska göras. Nästa vecka har vi ett seminarium som jag börjat förbereda. Två av hemtentorna är också på g. Senare idag ska jag försöka skriva lite på datorn. I morgon har jag praktik på kvällen, innan det ska jag göra något roligt :) Fast vad säger jag inte här ;)

Nu; frukost.


Mardrömmar

Jag har så ont i nacken så jag blir galen. 
Jag blir även galen på katten som jamar högre än högst för att husse inte är hemma.
Jag är proppmätt från tårtan som jag åt hos syster idag - den var god söt <3
Jag har ont i benen från skidskolan.
Jag är allmänt missnöjd med allt just nu.

En sak får mig på bättre humör - en låt!

Sing Hallelujah!

Jag vill skruva upp till högsta volym och sjunga med!

Jag lever!

Men det är inte mer.. Man blir ju som man umgås, brukar man ju säga! :P
I tisdags hade jag introduktion på min praktikplats, jag fick titta runt på avdelningen och träffa personalen, fixa schema och så. I onsdag, torsdags och i dag har jag haft heldagar på praktiken. Från sju på morgonen till fyra-halv fem på eftermiddagarna. Det känns tungt att gå upp när det är mörkt, men det är snäppet värre att komma hem till mörkret. Men jag trivs bra på praktikplatsen, alla är snälla :) Det känns att jag går sista teminen nu. Jag kan så mycket emot vad jag kunde för två år sedan, under första praktikplaceringen. Det känns väldigt bra att bara gå med sjuksköterskorna och få ansvaret att dela mediciner och så. Det verkar som att de litar på mig i alla fall :) Nehej, nu är det dags för mat. Har inte ätit sen halv tolv :/ Har varit skidinstruktör nu på eftermiddagen/kvällen. Men som sagt var.. Nu är det mat :)

Ny vecka

Ny vecka och sista praktikperioden börjar i morgon.. Jag borde vara glad för det men jag kan inte glädjas. Jag vill bara gråta. Jag tänker inte gråta som en litet barn, trots att jag behöver det. Jäklapissskit! Besviken och ledsen. JAA, det handlar om lägenheten jag förälskat mig i. Det var någon som var tvungen att börja buda efter helgen, när det varit tyst sen i fredags eftermiddag. Och såklart buda över budgeten vi hade/har. Men HAHAHAHA säger jag bara, hade vi slutat buda tidigare hade säkert inte priset skenat iväg så mycket :P SKADEGLÄDJE PÅ HÖGSTA NIVÅ! Man kanske skulle ha fortsatt lite till bara för att jävlas? Mogna Linda, det är jag det! Men jag tycker vi ska sattsa på att köpa en lägenhet och sedan renovera den själva, då lär det bli billigare att köpa lägenheten i alla fall. Och dessutom ska den ligga bättre till, inte i "slummen" som den här andra nästan tillhör! Nehej, slut på skitsnack. Har kännt mig nere hela dagen så nu känns det bättre efter att ha skrivit av mig lite!


Konversationen mellan mig och en annan person under mitt deppande i skolan idag:
Hon - Hur mycket är klockan?
Jag - Ingen aning, du får ta upp din mobil och titta själv!
Hon - Jag orkar inte...

Det jag ville visa var att jag INTE bryr mig om hon inte orkar ta upp sin mobil, varför skulle jag ta upp min mobil och titta bara för att hon vill veta!? När jag själv totalt skiter i det! Sånt gör mig ännu mer förbannad. Tillslut "stänger" jag mig själv och slutar prata med den här personen. Vad tycker du? Är det inte irriterande med såna personer som inte orkar göra saker själva? Trots att de är kapabla till det! För det är ju säkert skitjobbigt att ta upp mobilen från fickan och titta på klockan mitt under en föreläsning. Det borde vara jobbigare att fråga någon annan!

RSS 2.0