Jag försöker

Jag ska vara helt ärlig nu. Jag är den lataste personen som jag vet. Jag skjuter på allt och tänker "det kan jag göra i morgon".. Jag skjuter på allt från skolarbeten och sånt jag måste plugga på till att ringa ett telefonsamtal. Ja, ni hörde rätt.. Skjuta på att ringa ett telefonsamtal! Jag har alltid varit blyg, enda sen jag var liten. Visst, jag är inte lika blyg nu men när det gäller att ringa till en okänd människa så skjuter jag gärna på det tills jag vågar ringa. Destu längre jag skjuter på att ringa, destu svårare blir det att ringa. Jag mår bara sämre och sämre för var dag som går. Som tur är tvingas jag inte att ringa många sådarna samtal, men ibland händer det. Det jag ville ha sagt med det här var att jag försöker, jag gör verkligen det, men jag lyckas alltid skjuta på alla möjliga saker! Det är inte kul, men det är något som jag får leva med..

Idag har jag iaf klarat av att läsa två artiklar och granskat dem med en granskningsmall. Jag har ett seminarium i morgon då vi ska diskutera artiklarna. På onsdag har jag två andra artiklar att diskutera och dem måste jag också läsa och granska. Jag har iaf lyckats göra klart inför i morgon, jag ska försöka läsa iaf en artikel till idag (ikväll efter middagen) och en i morgon, både i morgonbitti och efter skolan. Jag kan inte sjukta mer på artikelläsningen, det räcker att jag skjöt på det över helgen.. Jag är ju expert på att sjukta på saker som ni läste längre upp. Det är bara jag själv och ingen annan som behöver stressa.

Nu ska jag planera vad vi ska äta till middag. Jag har noll ideér och jag är inte ens sugen på mat.



Den här katten gör mig galen! Hon löper och är världens jobbigaste just nu! :(

Kommentarer
Postat av: Hannah

Idag kände jag mig kränkt, har jag anledning till det eller överreagera jag? Är det okej att säga så som de sa? Läs mitt inlägg.. fan, blir sur! :p

2008-11-24 @ 16:32:47
URL: http://hannahborg.blogg.se/
Postat av: Martina

jaa =) det är ju redan första advent då :) mysigt =)

2008-11-24 @ 16:49:10
URL: http://martiiinaah.blogg.se/
Postat av: Marielle

Din blogg är en riktig hottie ;-)

2008-11-24 @ 16:56:14
URL: http://marielletorgersson.blogg.se/
Postat av: Hannah

Du kan se bilder på "modellbilder" så ser du att jag inte är undernärd. Jag smalar in mig på bilderna, men som du ser är jag inte i anorexizonen någonstans. Jag älskar mat! Äter absolut för mkt fett och socker liksom och det vet dom.. hatar folk som inte kan acceptera än för den man är. Skall bryta kontakten emd dom, för det är bara riktiga vänner man skall behålla..

2008-11-24 @ 17:08:17
URL: http://hannahborg.blogg.se/
Postat av: Anna

hej du, här är en till som alltid skjuter på allt! :P Jag gör alltid ALLT i sista sekunden!

2008-11-24 @ 18:11:44
URL: http://aannapannas.blogg.se/
Postat av: Katarina

Vilken söt kisse :)

2008-11-24 @ 18:35:39
URL: http://katarinasworld.blogg.se/
Postat av: C & S

Stackars lilla missen! Hoppas de går över snart då! :)

2008-11-24 @ 18:48:38
URL: http://ourdressingroom.blogg.se/
Postat av: C & S

Ja, förstår det!! Haha :) I väntan på bättre tider... ;)

2008-11-24 @ 19:10:27
URL: http://ourdressingroom.blogg.se/
Postat av: Hannah

Jag hoppas att det är därför.. Men de hade aldrig sagt så om det var tvärtom, att jag var fet t.ex. Vad har du gjort i helgen då? :)

2008-11-24 @ 21:24:44
URL: http://hannahborg.blogg.se/
Postat av: Hannah

Jag presenterar Cocoos julkollektion som är perfekt för dig som har en grymt snygg stil eller som går efter mode. Cooco har örhängen, ringar/broscher, armband, halsband och klockor!



Gå in på min blogg och läs mitt senaste inlägg, där får du 25% RABATT :D

2008-12-08 @ 18:57:37
URL: http://hannahborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0