'sjuttondedecember

God morgon - god morgon! Idag är jag "pigg och glad". Jag skulle verkligen behöva sova en hel dag, då menar jag en hel dag utan att gå upp ur sängen! Jag gissar på att jag kommer ramla ett ex antal gånger påväg till skolan idag, den här stan kan verkligen inte ploga och sanda ordentligt! Under snön som är dåligt bortplogad finns is, som gör att det bli snorhalt. En plats som borde (ska) vara isfri enligt mig är stan, gågatan. Igår när jag var på stan en snabbis höll flera personer på att halka, det var inte sandat och det var bara isfritt närmast husväggarna. Och självklart är jag inte så ego så jag låter äldre personer gå på isen när jag möter dem, utan då väljer jag isen istället för att dem ska slå ihjäl sig. Inte nog med isen i stan, här på gården är det förj*vligt! Jag tror inte att fastighetsskötaren vet vad sand är, inte snöskottning heller. Nu ser det dessutom ut som att det snöat ännu mer, vilket gör det ännu svårare att undvika att ramla. Suck.. Klagande Linda, det är jag det!

Trots min diss mot snöplogningen måste jag ändå hissa dem, utan dem som plogar skulle det vara kaos (mer än det är). Men en fet diss får hyresvärden som inte ser till att någon skottar och sandar! Snön får såklart en hiss också! ;)



Bara en vecka kvar!

Kommentarer
Postat av: Andrea

sv: ack så mycket :)

2009-12-17 @ 10:44:23
URL: http://andreahansson.blogg.se/
Postat av: elin

sv: jo, men M borde bli bra. Svårt att veta storleken, kollde på str guiden men blev inte klockare! plugga inte ihjäl dig söööt! <3

2009-12-17 @ 18:57:24
URL: http://elinsbloggvarld.blogg.se/
Postat av: elin

sv: sötnöt då! Ja, men det är ju inte alls långt kvar tills vi ska ge bort dem, så tycker verkligen det är dags att göra dem! :) får vi se om vi lyckas ;)

2009-12-17 @ 20:46:31
URL: http://elinsbloggvarld.blogg.se/
Postat av: Philip Lindqvist

TÄVLING fram till julafton!

PRIS: 1 VODDLER INVITE, jag delar ut 5 st.

 

Hur man deltar i tävlingen:

Man länkar till min bilddagbok och min blogg, mitt youtube konto och vad jag heter på bdb på ens bilddagbok eller blogg, och sedan kommenterar ni att ni har gjort det så är ni automatiskt med ! Ni måste även skriva med länk till tävlingen (se nedan) och vem ni tävlar för.

 

Så inlägget borde se ut såhär:

 

Jag är med i en tävling där man kan vinna en voddler invite!

Han som ordnar tävlingen heter Philip Lindqvist

 

Gå in på Tweetphll's blogg! - http://tweetphll.blogg.se

Gå in på Phll's Bilddagbok! - http://phll.bilddagboken.se

Gå in på Phlle's Youtube kanal! - http://youtube.com/phlle

 

Länk till tävlingen: http://phll.bilddagboken.se/p/show.html?id=431274153&directlink1

2009-12-17 @ 23:09:40
URL: http://tweetphll.blogg.se/
Postat av: Veronicah ;)

Hey, skit nice blogg du har ;*

Vill du bli veckans blogg? ;)

Kolla då in min blogg & läs mer om det, så kanske just du får lite gratis reklam :) kika gärna in, lämna gärna en kommentar också!

Take care / niccyyy.

2009-12-17 @ 23:30:28
URL: http://niccyyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0