Blivande sjuksköterska

Ojojoj. BARA sex veckor kvar! Jag börjar bli lite nervös, men det kommer säkert att gå bra i sommar. Jag kan inte fatta att det snart är tre år sen jag tog studenten.. Och att jag snart pluggat i tre år på högskolan och är klar med min utbildning. Det var inte länge sen jag började i första klass och var så nervös så, lika nervös kanske jag blir om sex veckor när arbetslivet börjar på riktigt.

Igår hade jag expert hjälp här, min pappi borrade i vardagsrumsväggen för att kunna fästa bokhyllorna i väggen. Tur att vi fick hjälp av honom, det hade aldrig gått med våran klena borr :P Pricken över i:et var när pappi bara var "tvungen" att börja klippa av telefonledningarna som är 100 år gamla. Det smittade av sig på mig, som fortsatte när han åkt hem. Haha, det går väl i släkten. "Jag ska bara".

Nehej, nu ska jag ta och göra lite nytta. Disken väntar och snart är det dags för maaat! :)

Kommentarer
Postat av: Tessa - gravid.

Svar; Tack så mycket :D!

2010-05-04 @ 14:21:55
URL: http://avaritia.blogg.se/
Postat av: Tessa - gravid.

Svar; haha, jag kan skicka över de alla på posten, jag kommer nog ändå inte kunna äta upp dem hihi!

2010-05-05 @ 10:01:20
URL: http://avaritia.blogg.se/
Postat av: Tessa - gravid.

Svar; Jag hittade det i bakboken "Piece of cake". Jag sökte här på nätet och hittade receptet här; http://www.recept.nu/1.122165/leila_lindholm/kakor_tartor/agg_mejeri/sega_maranger. Testa baka dem, de blir kanongoda ;)

2010-05-06 @ 11:33:11
URL: http://avaritia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0