101212

Idag har jag spenderat pengar.. Sis och jag åkte till Lager 157 i morse, sen blev det även en sväng på Sernholt outlet :) Shopping-söndagen avslutades med ett besök på Ica Maxi. Efter shoppingen blev det lussebullsbakning hos sis. MUMS! I morgon är det dags att jobba igen, ett kvällspass står på schemat. Då är det bara 11 dagar kvar till julafton, mysigt värre! Får se om jag lussar för katterna i morgon, eller för målaren som ska fixa och trixa med väggarna. Hihi.


Kommentarer
Postat av: Malin

Okej, det låter intressant! Ja, att det kan vara mycket att göra vet jag sen jag själv låg inne och ville ha ett droppställ så jag kunde gå på toa själv, jag frågade 3 gånger och var nästan så jag kissade på mig (fick nått i droppet som gjorde mig kissnödig)men inget droppställ kom utan en annan patient fick hjälpa mig. Vilka patienter har man på infektionsavdelningen? är det ett roligt att jobba på den avdelningen eller vill du jobba på någon annan avdelning? Hur är arbetstiderna för en sjuksköterska?



Det ska bli väldigt spännande faktiskt. Jag ska läsa på Högskolan Väst i Trollhättan.



Jag har en dröm om att jobba på ambulansen men har själv praktiserat på en medicinavdelning när jag var 16 och vem vet jag kanske fastnar för någon speciell avdelning istället.



Kram

2010-12-13 @ 08:54:44
URL: http://malinholmbergs.blogg.se/
Postat av: Malin

Nej, men jag förstod att dem hade mycket att göra.

Okej, ja de är ju alltid roligt när man lär sig något nytt varje dag. Och de som jag tycker är så spännande med sjuksköterske yrket är att man aldrig vet vad som ska hända under dagen. Ja BB är ju alltid trevlig, jag tycker dem är så söta alla småttingar. Vill du bli barnmorska eller ska du fortsätta att bara vara "vanlig" sjuksköterska?



Dem jobbpassen låter ju inte så farligt.



Förresten du kanske vet lite om brännskador. Har precis varit på vårdcentralen och fått min brännskada som jag fick i morse ompysslad. Dem la på något som skulle fungera ungefär som extra hud och sen en kompress, bandage och en handske men nu har jag fruktansvärt ont. De bränner utav bara den, ska de vara så?



Kram

2010-12-13 @ 11:44:34
URL: http://malinholmbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0